• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • persen van kunststoffen - machines

Resultaten voor

Persen van kunststoffen - machines - Import export

 1. GENERALPLAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Generalplast is een gespecialiseerd bedrijf in de productie van artikelen voor de bouw, verkregen door walsen en vormgieten van kunststoffen. Het bedrijf, dat al meer dan 30 jaar op de markt aanwezig is, bevindt zich te Orago. De productiestructuur is verdeeld in twee zeer verschillende afdelingen: de eerste is gewijd aan extrusie en de tweede aan spuitgieten. Generalplast is aanwezig in heel Italië via een vertakt netwerk van agenten.

 2. STAMPLANET S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STAMPLANET S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van gietvormen, packaging voor cosmetica, spuitgieten van kunststoffen, en constructie en ontwerp matrijzen. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 3. XTEK & C SAS

  Italië

  Het bedrijf XTEK & C SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen van kunststoffen - machines, stripverpakking, bouw van gietvormen, Persen van kunststoffen - machines, en Automotive. Het is gevestigd in Castellalto, Italië.

 4. C.M.Z. SAS

  Italië

  Het bedrijf C.M.Z. SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren persen van kunststoffen, en vervaardigen van mallen voor het vormen van thermoplastisch materiaal. Het is gevestigd in Nova Milanese, Italië.

 5. PIOVAN S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf PIOVAN S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, kunststoffen, en persen van kunststoffen. Het is gevestigd in Santa Maria Di Sala, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ACG F.LLI MANCA SRL

  Italië

  Het bedrijf ACG F.LLI MANCA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vorming van kunststoffen, spuitgieten van kunststoffen, en conceptie van vormen voor kunststoffen. Het is gevestigd in Cassina De Pecchi, Italië.

 2. TECNOSTAMP S.A.S. DI BIFFI LUCA & C.

  Italië

  Het bedrijf TECNOSTAMP S.A.S. DI BIFFI LUCA & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren constructie en ontwerp matrijzen, bewerking tegen maakloon, en plastic displays. Het is gevestigd in Ronco Briantino, Italië.

 3. AKRON S.R.L

  Italië

  Het bedrijf AKRON S.R.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Grone, Italië.

 4. FP SERVICES SRL

  Italië

  Het bedrijf FP SERVICES SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, en stuurapparaten voor grijpsysteem. Het is gevestigd in Toscanella Di Dozza, Italië.

 5. RUIAN UNIWONDER MACHINERY MANUFACTURER & TRADE CO.,LTD

  Duitsland

  Het bedrijf RUIAN UNIWONDER MACHINERY MANUFACTURER & TRADE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. MATEX VARESE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MATEX VARESE S.R.L., en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Casciago, Italië.

 2. UNION STAMPI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf UNION STAMPI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in San Quirino, Italië.

 1. ANFOSSI SRL

  Italië

  Het bedrijf ANFOSSI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persen van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vormen voor kunststoffen, en spuitgietwerk. Het is gevestigd in Guarene D'Alba, Italië.

 2. LB PRAEGE TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LB PRAEGE TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen van kunststoffen - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Persen van kunststoffen - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Ludwigsburg, Duitsland.

 3. BRUNO FOLCIERI & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf BRUNO FOLCIERI & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Volongo, Italië.

 4. ISC

  Italië

  Het bedrijf ISC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Mariano Comense, Italië.

 5. FEBA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FEBA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Magnago, Italië.

 6. TECNOSTAMP TRIULZI GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOSTAMP TRIULZI GROUP S.R.L., en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Carate Brianza, Italië.

 7. AMUT S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf AMUT S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Novara, Italië.

 8. MALCOMPLAST ENGINEERING S.A.S. DI MALVINO CLEMENTE & C.

  Italië

  Het bedrijf MALCOMPLAST ENGINEERING S.A.S. DI MALVINO CLEMENTE & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Fossano, Italië.

 1. PLASTIC SYSTEMS S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf PLASTIC SYSTEMS S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Borgoricco, Italië.

 2. ICMA SAN GIORGIO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ICMA SAN GIORGIO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in San Giorgio Su Legnano, Italië.

 3. SELLA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SELLA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Settimo Torinese, Italië.

 4. C.M.G. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.M.G. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Olgiate Olona, Italië.

 5. MAKLAUS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAKLAUS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Arona, Italië.

 6. OFFICINE MECCANICHE COLOMBO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE MECCANICHE COLOMBO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Busto Arsizio, Italië.

 7. PTH GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PTH GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Castiglione Olona, Italië.

 8. RANCO SRL

  Italië

  Het bedrijf RANCO SRL, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen van kunststoffen - machines, Spuitgieten van rubber en kunststof, Persen van kunststoffen - machines, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Ancona (An), Italië.

 9. STAR AUTOMATION EUROPE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf STAR AUTOMATION EUROPE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Santa Maria Di Sala, Italië.

 10. MAST S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAST S.R.L., en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Persen van kunststoffen - machines, Spuitgietmachines - kunststof, en Persen van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Calderara Di Reno, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis