• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • persen- hydraulisch

Resultaten voor

Persen- hydraulisch - Import export

 1. GFU MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Engineering the Future - Gesellschaft für Umformung und Maschinenbau GmbH GFU - Maschinenbau GmbH ontwikkelt en implementeert op maat gemaakte concepten volgens de eisen van de klant sinds 1989. Met gefundeerde knowhow, innovatieve technologie en bewezen kwaliteit worden verschillende GFU-vormprocessen met elkaar gecombineerd, zowel voor warmvormen als voor koudvormen GFU biedt uitstekende concepten: klanten uit de auto-industrie, luchtvaart, olie- engasexploratie, de bouw en andere industrieën vertrouwen meer op solide systemen van GFU.

 2. LASCO UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LASCO levert gereedschapsmachines en productieapparatuur voor het vormen van taken. We ontwikkelen, ontwerpen en produceren op maat gemaakte oplossingen voor industriële gebruikers in meer dan 60 landen over de hele wereld. Efficiëntie, kwaliteit en vooruitgang zijn de redenen voor de internationale erkenning van LASCO-producten in de vormtechnologie en de productie van bouwmaterialen. Al meer dan 150 jaar zijn wij een betrouwbare partner in de smeedindustrie en metaalvervaardiging. Aan het begin van de jaren negentig hebben we een uiterst interessant toepassingsprogramma ontwikkeld voor de bouwmaterialenindustrie met de ontwikkeling van een zeer efficiënte machine en geavanceerde automatiseringstechnologie. De maatstaf van onze acties zijn de wensen van onze klanten. Op een solide technische basis en met 150 jaar ervaring vinden en produceren we de optimale oplossing voor individuele vereisten. Dit geldt zowel voor werktuigbouwkundige als de automatiseringstechnologie en voor de modernisering van bestaande installaties.

 3. HIDROBRASIL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze hydraulische persen worden vervaardigd in overeenstemming met Duitse machinerichtlijnen, Europese machinerichtlijnen (2006/42 / EG), EG-normen en EU-veiligheidsvoorschriften.Bovendien overtreffen onze persen de Canadese en Europese veiligheidseisen omdat ze voldoen aan de nationale Braziliaanse veiligheidsrichtlijn NR 12.Voor de hydraulica zijn voornamelijk componenten van toonaangevende Europese fabrikanten geïnstalleerd, met als grote kracht de speciale machinebouw en de automatisering van de pers.Wij verkopen op maat gemaakte hydraulische persen tegen verrassend lage prijzen op basis van uw specificaties in verschillende uitvoeringen, zoals: Spotpersen, dubbele kolompersen, enkele kolompersen (C-kolompersen), kolompersen. In Duitsland en de rest van Europa zijn al tal van persen in gebruik tot tevredenheid van onze klanten.In Zuid-Amerika behoren de grootste bedrijven, b.v. van de automobiel- en petroleumindustrie tot onze klanten.

 4. GEORG MASCHINENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Georg Maschinentechnik is specialist in kogelpersen en smeedpersen.Ons spectrum omvat ook mechanische en hydraulische persen voor het vormen van plaatstaal en complete kant-en-klare systemen met automatisering. We bieden ook economische concepten voor persmodernisering en retrofits.Georg Maschinentechnik ziet zichzelf als een competente en betrouwbare partner als het gaat om robuuste en krachtige systeemtechnologie met klantspecifieke individualisering.

 5. KW HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische gereedschappen. Tevens: Service en verkoop van de merken DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...hydraulische pompen, hydraulische aggregaten, Power Pack, Power Unit, hogedrukpompen, handpompen, voetpompen, elektro-hydraulische pompen, accupompen, TracHorse, PTO, nevenaandrijving, generatoren, hydraulische inverters, drukomvormers, snijgereedschappen, kabelscharen, kabelsnijders, hefboomscharen, ratelkabelscharen, ratelkabelsnijders, handkabelsnijders, handkabelscharen, accukabelsnijders, accukabelscharen, snijkoppen, veiligheidssnij-installaties, veiligheidssnijgarnituren, kabelscharen, kabelsnijders, staalkabelsnijders, staalkabelscharen, recyclingscharen, staalsnijders, boutscharen, bouwmattensnijders, draadstangsnijders, kettingsnijders, kettingopener, krimpen, persen, krimptangen, perstangen, kneltangen, hefboompersen, persgereedschap, persinzetten, perskoppen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  65 jaar ervaring: Machines en gereedschap voor de automobielindustrie . R+S Technik behoort tot de marktleiders bij de fabricage van gereedschappen en machine voor de productie van onderdelen voor binnen en buiten voor de automobielindustrie. Wij ontwikkelen flexibele en individuele oplossingen waarmee onze klanten in staat zijn om kwalitatief hoogwaardige onderdelen voor binnen en buiten te produceren – voor personenauto's, bestelauto's en vrachtwagens.

 2. WILHELM WINTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie, levering en montage van machines, installaties en componenten - Montage van nieuwe installaties (mechanisch, hydraulisch en elektrisch) - Modernisering en ombouw van productie-installaties, reparaties en revisies - Eigen productie met modern machinepark plus grootschalige bevoorrading van onderdelen van standaard componenten om wanneer nodig ( zoals: uitval van installaties, noodgevallen) zo snel mogelijk te kunnen reageren.

 3. VOGT LABORMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zijn in 1996 ontstaan uit een voormalig zeer gerespecteerd bedrijf van laboratoriumapparatuur dat al 100 jaar op de markt is. In die tijd heette het bedrijf Ruth Schwabenthan Maschinenfabrik en we beschouwen onszelf als een ideale opvolger in de voortzetting van de voormalige productportfolio op dezelfde markt. Sommige loyale medewerkers van de voormalige kernstaf waren betrokken bij de oprichting van ons bedrijf. Het was heel moeilijk om aan de slag te gaan na deze zware bezuiniging, hoewel in het begin belangrijke werknemers al konden terugkijken op uitgebreide en relevante ervaring van het bovengenoemde bedrijf Schwabenthan. Ondertussen heeft ons bedrijf veel eigen ervaringen en eigen competenties opgedaan door middel van een aanzienlijk aantal succesvolle machine-uitvoeringen. Onze klanten bevinden zich niet alleen in het binnenland, maar ook steeds meer in Europa en soms zelfs daarbuiten.

 4. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We lossen de zaag-, snij- en inspectietaken voor onze klanten op met geautomatiseerde speciale machines. De integratie van bandzaagmachines en robots staat centraal. Rondom onze producten bieden we een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van ontwikkeling, inbedrijfstelling, operationele ondersteuning en evaluatie. We implementeren doelbewust wensen van klanten en klantvereisten in machines en systemen met optimale prestaties. Onze bedrijfstakken zijn gieterijtechnologie, aluminiumverwerking, de verwerking van schurende materialen en het speciale onderwerp voor nucleaire ontmanteling. Bovendien staan we altijd klaar en kunnen we nieuwe wegen voor onze klanten inslaan en nieuwe projecten realiseren. Als een serviceprovider met een technisch hoog niveau van productie-expertise voor op maat gemaakte producten en oplossingen, zijn we flexibel, snel en ongecompliceerd.

 5. EURAMAC BV

  België

  Verified by europages badge

  EURAMAC is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte industriële machines sinds 2015. Onze machines zijn afkomstig uit en bestemd voor alle industriële sectoren. Het onze missie u te begeleiden in de samenstelling van uw commerciële strategieën en u te helpen met uw ontwikkeling dankzij marketingoplossingen op maat. Dankzij ons wereldwijd netwerk, kunnen wij u ook helpen om specifieke machines of accessoires te vinden en de beste prijzen te waarborgen.

 1. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  UNIFLEX is de systeemaanbieder voor de productie van slangen - van werkplaatsuitrusting tot productiesystemen

 2. HIRSCH KOVIFLEX D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Wij zijn HIRSCH Koviflex d.o.o., een dynamische kracht in de wereld van precisie ontworpen metalen producten, gevestigd in Slovenië. Onze toewijding aan het leveren van de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en aanpasbaarheid overtreft de industrienormen. Het bedrijf valt onder de divisie machines en is gespecialiseerd in lassen en CNC-verspaning. We zijn trots op onze vakkundige medewerkers en 5-assige bewerkingsmogelijkheden.Ons concurrentievoordeel ligt in ons hoge reactievermogen, aanpassingsvermogen en snelle projectuitvoering.

 1. CMS AUTOMATISME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMS AUTOMATISME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Robots - industrie, Persen, hydraulisch, fabricage van speciale machines, industriële robotica-automatismen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en plastic verpakkingsmachine. Het is gevestigd in Schweyen, Frankrijk.

 2. PRO-DIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRO-DIS, is een Distributeur, en actief in de sector Persen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren vouwpersen, parallelschaar, vouwmachines voor staalplaten, en mechanische persen. Het is gevestigd in Saint-Etienne, Frankrijk.

 3. TECNOPRESS SRL UNIPERSONALE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECNOPRESS SRL UNIPERSONALE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Persen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren technische assistentie, SANDRETTO, persmachines met numerieke besturing, tweekolomspersen, hydraulische persen, mechanische persen, persen voor verpakkingen, persen voor vorming van thermoplastische materialen, en pneumatische persen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 4. ZEULENRODA PRESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZEULENRODA PRESSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Persen, hydraulisch. Het is gevestigd in Zeulenroda-Triebes, Duitsland.

 5. VAN DE CALSEYDE

  België

  Van de Calseyde BVBA, opgericht kort na 1918 is geëvolueerd van een toeleveringsbedrijf naar de autohandel tot een volwaardige invoerder van hogedrukslangen en -koppelingen. Haar cliënteel ligt overal waar hydraulische bewegingen bij te pas komen zoals kranen, bulldozers, landbouwmachines, industriële toepassingen, autosector enz... . Een uitgebreid verdelersnet, toewijding aan kwaliteit, onderzoek en service, geven onze klanten de mogelijkheid hoge normen te bereiken op het gebied van hydraulica.

 6. RHTC

  Nederland

  RHTC is een fabrikant en distributeur van hydraulische werkplaatspersen, C-framepersen, toogpersen, portaalpersen, productiepersen, vierkolomspersen en vele andere metaalbewerkingsmachines. Onze gemotoriseerde Profi Press wordt gemaakt in Nederland en gedistribueerd naar meer dan honderd dealers in verschillende landen overal ter wereld. Deze gemotoriseerde werkplaatspersen hebben een beweegbare cilinder, twee verschillende toerentallen en een extra handpomp voor nauwkeurig persen. De tafel zware werktafel kan gemakkelijk versteld worden. Ook alle andere machines van RHTC worden in Europa gemaakt. Dat gebeurt volgens de nieuwste CE-voorschriften. Al onze persen kunnen aan specifieke eisen aangepast worden. Daarbij maakt het niet uit of het nu om de toerentallen, het besturingssysteem of de geometrie gaat. Neemt u gerust contact met ons op als u een offerte voor een bepaalde machine of meer informatie over onze hydraulische persen wilt ontvangen.

 7. R&W FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf R&W Filtertechnik GmbH, gevestigd in Wuppertal en Keulen, werd in 1998 opgericht door de directeuren Lutz Werker en Thomas Rümmler. Wij zijn een middelgrote onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van vast-vloeistofscheiding met filterpersen, bandfilterpersen en volautomatische schroefpersen. R&W Filtertechnik GmbH is uw totaalaanbieder voor het complete pakket rond slibontwatering met filterpersen en bandpersen uit één hand. Of het nu gaat om reserveonderdelen zoals filterplaten en filterdoeken .... of gebruikte kamerfilterpersen van bekende fabrikanten zoals Rittershaus & Blecher, Passavant, Schule, Schenk en Netzsch.Bij ons blijft geen wens onvervuld.

 8. EMG PRESSE ETS LONG SAS

  Frankrijk

  De door de Franse fabrikant Etablissements LONG ontworpen en vervaardigde EMG persen worden al meer dan 50 jaar gebruikt in talrijke sectoren van de industrie, met name: uurwerkindustrie, juwelenindustrie, brillenindustrie, elektrische apparaten, auto-industrie, huishoudapparatuur, speelgoed, hang- en sluitwerk, enz. De EMG persen staan wereldwijd bekend om hun robuustheid, betrouwbaarheid en lange levensduur. Het EMG gamma, met een vermogen van 200 kg tot 80 ton, biedt een uitgebreide keuze aan technieken en opties voor alle toepassingen: handbediende persen, pneumatische persen, markeerpersen, mechanische persen, hydropneumatische persen, hydraulische persen voor werkplaatsen, met automatisch verticaal scherm, met immateriële barrière, geluidsisolerende cabines, afroller-gelijkrichter, aanvoer-knipper, diverse accessoires, enz. Dankzij de volledige beheersing van het ontwerp-/productieproces, kan de firma LONG de speciale voor uw activiteit benodigde machines ontwerpen en uitrusten.

 1. IPR GMBH

  Duitsland

  De ipr WERKZEUGE is fabrikant van hydraulische gereedschappen. Innovatie is onze passie! Nieuwe ontwikkelingen zijn onze specialiteit. Daarin onderscheiden wij ons. De ipr WERKZEUGE kan bogen op competent personeel met een jarenlange ervaring in de ontwikkeling, de uitvoering en de verkoop van industriële gereedschappen en toebehoren op het gebied van de elektrische stroomverzorging en de algemene gereedschapstechniek. ipr – ervaring en competentie waar u van profiteren kunt! Wij produceren met veel plezier en succes in het Oberfrankenstadje Neustadt in de buurt van Coburg - gereedschappen voor u "MADE IN GERMANY" en bieden diensten zoals onderhoud en reparaties van alle hydraulische gereedschappen.Wij zijn een van de laatste, trotse fabrikanten van dit gereedschapsassortiment in Duitsland.Vorig jaar hebben we ons hele moderne productaanbod opnieuw herzien en voor u geoptimaliseerd.

 2. OZKOC HYDRAULIC MACHINE CO.

  Turkije

  OZKOC HYDRAULIC MACHINE CO., opgericht in 1964, is een fabrikant van koude hydraulische persen en hete hydraulische persen uit Turkije. Onze productie varieert van 70 ton (700 kN) tot 7000 ton (70000 kN). Onze producten omvatten dieptrekpersen met dubbele actie, dieptrekpersen met drievoudige actie, SMC-persen, BMC-persen, smeedpersen, vormpersen en transferpersen. Zij kunnen worden gebruikt in de keuken, de automobielsector en de defensiesector.Wij exporteren naar meer dan 35 landen wereldwijd! Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 3. SOCIETE NOUVELLE SOCOPRESSES

  Frankrijk

  SOCIETE NOUVELLE SOCPRESSES verzorgt de levering van standaard of specifieke industriële apparatuur (speciale machines), zoals hydraulische persen, elektrische persen en klinkmachines. We hebben twee types vaardigheden ontwikkeld: Ontwerp engineering voor 'standaard' en specifieke producten, onderzoek voor de integratie van apparatuur binnen een proces, in samenwerking met de klant. Deze installaties betreffen 4 specifieke vakgebieden: assembleren, persen, contourfrezen, vervormen. DE STANDAARD PERSEN TOT MACHINES OP MAAT weerspiegelen onze knowhow. We zijn een Franse fabrikant van gereedschapswerktuigen. We bieden u een brede waaier productiemogelijkheden voor het monteren, vormen, opkrimpen, rechttrekken, felsen, dieptrekken, afbramen, klinken, persen, afvlakken, meten, controleren en spuitgieten.

 4. OLBRICH GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 65 jaar passie voor techniek - traditie en innovatie staan bij Olbrich altijd hoog in het vaandel. De ontwikkeling voor baanbrekende toptechnologieën is al meer dan zes decennia ons streven. Met interdisciplinair werkende project- en ingenieursteams hebben wij sindsdien wereldwijd ervaring en knowhow opgebouwd. Op deze basis ontwikkelen wij klantspecifieke en ook intelligente machineoplossingen en installatieconcepten voor de productie van baanvormige producten zoals vloerbedekkingen, behang, folies en technisch textiel. Als innovatieleider zoeken wij in dit gebied permanent naar vooruitstrevende verdere ontwikkelingen die onze klanten de hoogste efficiëntie, precisie en een duidelijke meerwaarde bieden. Stilstand is immers een stap terug: Daarom neemt OLBRICH de zaken zelf in de hand en blijft bij onderzoek en ontwikkeling vooruitblikkend actief. OLBRICH – vertrouw op de knowhow van een technologische voorloper!

 5. WEKO AUTOMATION + TOOLS GMBH

  Duitsland

  WEKO Entgratungstechnik GmbH werd in 1975 opgericht in Altenbuch.De producten in die tijd waren ontbraamgereedschappen van verschillende afmetingen voor de gieterij-industrie. In 1996 werd de productiefaciliteit uitgebreid door het bedrijf te verhuizen naar het nieuwe bedrijfspand in Faulbach. Tegelijkertijd werd het productassortiment uitgebreid met hydraulische ontbraampersen. Met het samenvoegen van robotica met onze versterkte ontbraampersen kunnen we nu complete gietsystemen automatiseren. WEKO Automation + Tools GmbH zet het productassortiment sinds 2009 voort. Het bedrijf is onderverdeeld in de volgende gebieden: - Bouw - Elektrische en software ontwikkeling - Machinebouw / installatiebouw - Gereedschapsbouw Hiermee kunnen wij voldoen aan de hoge eisen van de automobielindustrie.

 6. DOGENDORF GMBH & CO. KG SCHMUCKTECHNIK

  Duitsland

  Sinds de oprichting van het familiebedrijf in Königsbach-Stein in 1984, staat de naam DOGENDORF voor innovatie, kwaliteit en competentie op het gebied van juwelierstechniek. Door onze decennialange ervaring op het gebied van juwelenproductie hebben wij de ontwikkeling van technische processen voor sieraden voortdurend geoptimaliseerd. De behoefte en ambitie om de beste kwaliteit te integreren in onze sieraadproductie en -processen leidt ons altijd naar nieuwe wegen en unieke revolutionaire benaderingen voor de ontwikkeling van technische oplossingen voor sieraden. Tot op de dag van vandaag zijn wij als bedrijf al meer dan drie generaties trouw gebleven aan deze bewering.

 7. VALVAN BALING SYSTEMS

  België

  Onze kernactiviteit is het produceren van balenpersen voor het verminderen van het volume van materialen voor opslag, transport of marketingdoeleinden. Balenpersen voor diverse toepassingen. Valvan & Gualchierani Baling Systems ontwikkelt balenpersen voor vezels, vezelige materialen, materialen voor recycling, gebruikte kledij, poetslappen… Persen in balen doet men voor het verminderen van het volume voor opslag, transport of marketingdoeleinden. Valvan biedt hierbij innovatieve totaaloplossingen met automatische toevoer, geautomatiseerde balenverwerking en zoveel meer. Tevens is Valvan Baling Systems marktleider in geautomatiseerde sorteersystemen voor gebruikte kleding en poetslappen.

 8. PRESSTEC PRESSENTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Als partners van de wereldmarktleiders uit Wolfsburg, Zuffenhausen of Stuttgart, zorgen wij als vormingsspecialisten voor hightech persen, ponsmachines en automatische smeedmachines, evenals automatiseringstechnologie en personderhoud. Innovatie en vaardigheid - dat is wat ons onderscheidt in de nieuwe pers. Door onze jarenlange ervaring in het moderniseren en reviseren van persen van verschillende fabrikanten en merken, hebben wij veel kennis van hun zwakheden opgedaan. Door onze jarenlange ervaring in het moderniseren en reviseren van persen van verschillende fabrikanten en merken, hebben we een enorme kennis en kennen we de voor- en nadelen van de verschillende modellen en ontwerpen. We hebben deze kennis doelgericht kunnen gebruiken in onze nieuwe ontwikkelingen en hebben dus persseries ontwikkeld die bestand zijn tegen de steeds veranderende eisen van de toekomst. Wij ontwikkelen, ontwerpen en produceren krachtige hydraulische persen.

 9. NOORDZEE HANDELSMAATSCHAPPIJ

  België

  Aankoop en verkoop van tweedehands metaalbewerkingsmachines : persen, zaagmachines, plaatscharen, freesmachines, slijpmachines, plooibanken, boormachines, ponsmachines, profileerlijnen… Onze ruime opslagplaatsen (samen meer dan 12000 m²) bieden de mogelijkheid om nieuw aangekochte machines op te stellen, te onderhouden en te repareren waar nodig opdat ze zouden voldoen aan uw eisen. Naast de verkoop hebben wij altijd een gespecialiseerd team klaar staan voor de ontmanteling van machines waar ook in Europa. Uit de ervaring, opgebouwd doorheen de jaren van het monteren, demonteren en verplaatsen van allerhande machines, ontstond automatisch een tweede bedrijfstactiviteit : Industriële verhuizingen van machines. Alle sectoren : metaal, chemie, kunstof, textile, bouw, automotive, voeding.

 10. HIDRALMAC EUROPE GMBH

  Duitsland

  HIDRALMAC is een van de grootste fabrikanten in Latijns-Amerika van hydraulische persen, snij- en buigmachines. In Europa wordt de onderneming vertegenwoordigd door de HIDRALMAC Europe GmbH met verkoopbureaus in Ennepetal en Gelsenkirchen en levert de beste oplossingen voor de markt door onze diversiteit aan seriële en op maat gemaakte modellen alsmede door onze technologie en knowhow. HIDRALMAC fabriceert hoogwaardige machines volgens de Duitse machinerichtlijn en volgens EU-normen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis