• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • persluchtinstallaties en -gereedschap

Resultaten voor

Persluchtinstallaties en -gereedschap - Import export

 1. LUTENA VAKUUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging en verkoop van vacuüm-transportinstallaties voor alle industriesectoren, systeemoplossingen en speciale filtertechniek. Aangevuld met pneumatische onderdelen en besturingssystemen. Onze andere producten zijn: Automatiseringstechniek, pneumatische steekverbindingen, vacuüm-transportinstallaties, vacuümonderdelen, vacuümtechniek, persluchtonderdelen, fijnstoffilters, grofstoffilters.

 2. ASCO INSTRUMENTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ASCO Instruments is een Franse fabrikant van sensors en fysieke meetautomaten en werd opgericht in 1979. Wij ontwerpen en vervaardigen sensors met een uiterst hoge precisie tot 7.000 bar voor ATEX/IeCex of standaard omgevingen en analyse-uitrustingen voor gas en ademluchtcentrales. Ons ontwerpbureau ontwerpt tevens specifieke geautomatiseerde ATEX machines voor drukregeling, drukproefbanken en banken voor reiniging met koolwaterstoffen.

 3. ZTR-ROSSMANEK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZTR-ROSSMANEK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is gevestigd in Balve, Duitsland.

 4. PREVOST

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PREVOST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Annecy-Le-Vieux Cedex, Frankrijk.

 5. RHEINTEK HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RHEINTEK HYDRAULIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TECHNOMATIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNOMATIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is gevestigd in Dietramszell, Duitsland.

 2. FOCS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOCS SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor compressoren, compressoren, onderdelen voor compressoren, en luchtcompressoren. Het is gevestigd in Camporotondo Etneo, Italië.

 3. GARBAGNATI TECHNOLOGIES SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GARBAGNATI TECHNOLOGIES SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleppen met lamellen, concentrische kleppen, en kleppen voor minimale druk. Het is gevestigd in Cinisello Balsamo, Italië.

 4. HUNGER PNEUMATIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUNGER PNEUMATIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is gevestigd in Meckenbeuren, Duitsland.

 5. EA TECHNICAL SERVICES

  België

  EA Technical Services is specialist in industriële perslucht compressoren. Als u op zoek bent naar een professionele compressor voor industrieel gebruik, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u onderbouwd advies en helpen u met de selectie van de juiste oplossing voor uw perslucht installatie. Dankzij een jarenlange ervaring in de industriële persluchtsector en een nauwe samenwerking met de Duitse compressor fabrikant ALMiG Kompressoren GmbH, kan u steeds op EA Technical Services rekenen voor compressoren en toebehoren voor perslucht. EA Technical Services is exclusief verdeler van ALMiG compressoren voor de Belgische markt. ALMiG is een Duitse topfabrikant met eigen productie van compressoren nabij Stuttgart. ALMiG Compressor Systems is opgericht in 1923 en heeft een lange traditie in het ontwerp en de productie van persluchtcompressoren en toebehoren voor de meest uiteenlopende industriële toepassingen. Een compressor van ALMiG is een compressor van topkwaliteit. Zoekt u een professionele compressor? Een compressor voor een grotere industriële toepassing? Of wilt u een compressor voor uw KMO kopen of huren? EA Technical Services is de juiste partner om u te begeleiden bij de keuze en de selectie van uw compressor en persluchtinstallatie.

 1. AUERSWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Sinds 1996 produceren wij metalen en plastic producten voor de industrie en de bouw. In 1999 werd ons kwaliteitsleidend en gepatenteerd hoogstroom-contactsysteem voor de galvano-industrie ontwikkeld. Om veilig, moeiteloos en efficiënt werken aan CNC-machines mogelijk te maken, heeft Uwe Auerswald een nieuw soort hydraulisch klemsysteem ontwikkeld dat de conventionele machinebankschroef vervangt! De hoogste prioriteit bij Auerswald Präzisionstechnik is de tevredenheid van onze klanten. Ze zijn belangrijk voor ons.Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat wij geen moeite sparen als het om uw bedrijf gaat. Wij zijn trots om voor onze klanten te werken! Wij streven ernaar aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hen te overtuigen van onze diensten. Al tientallen jaren wordt onze innovatieve productontwikkeling ondersteund door een team van meesterbreinen die nieuwe, technologisch geavanceerde producten plannen en ontwikkelen, vanaf het idee tot het prototype tot de serie, met aandacht voor perfectie tot in het kleinste detail. Wij bieden u individuele ontwerpoplossingen, zelfs voor complexe eisen. Auerswald staat voor kwaliteit. Niet alleen onze vele vaste klanten weten dat. Up to date en nog steeds stevig in het zadel. Innovatief en bescheiden tegelijk. Dat is de mix die ons ons maakt.

 2. BEKO TECHNOLOGIES

  Nederland

  Persluchtbehandeling van BEKO TECHNOLOGIES: Veilig, zuiver & efficiënt BEKO TECHNOLOGIES ontwikkelt, vervaardigt en distribueert wereldwijd producten en systemen voor de hoogste persluchtkwaliteit. Een uitgebreid productassortiment BEKO TECHNOLOGIES betekent "persluchtbehandeling op zijn best". Al meer dan dertig jaar ontwikkelt, vervaardigt en distribueert BEKO TECHNOLOGIES producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling die zeer effectief, uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit zijn. BEKO TECHNOLOGIES biedt een compleet assortiment persluchtbehandeling. Aangevuld met deskundig advies en een gekwalificeerde servicedienst. Ontwikkeling van toekomstgerichte oplossingen Voor BEKO TECHNOLOGIES staan de klant en zijn opdracht centraal. Adviseurs en productontwikkelaars van BEKO TECHNOLOGIES beschikken over de actuele kennis om voor hun klanten toekomstgerichte oplossingen te ontwikkelen.

 1. COMPAIR GEVEKE

  België

  Voor elke industrie een oplossing : Onze producten en diensten vindt u in vrijwel iedere markt. Voor de juiste keuze van het product beschikken wij over een team van specialisten, die begrijpen wat de specifieke behoefte is van uw project of proces. Zo profiteert u altijd maximaal van onze producten en diensten. Onder het motto "Besparen met visie" adviseert Compair Geveke over het duurzaam verminderen van exploitatiekosten van persluchtinstallaties. Een advies betekent voor ons niet per definitie een offerte uitbrengen voor een nieuwe installatie. Wij stellen ons altijd de vraag of investeren in nieuwe apparatuur nodig is. Misschien kunt u beter lekkages verhelpen, uw onderhoud anders uitvoeren of uw compressor voorzien van een toerenregeling. Ook daarmee bespaart u. Daarom levert Compair Geveke altijd advies op maat.

 2. MATTECH

  Nederland

  MATTECH vertegenwoordigt een groep merken persluchtcomponenten die elkaar optimaal aanvullen. Stuk voor stuk zijn de producenten hiervan specialisten binnen hun eigen vakgebied. Het vermogen deze producten te combineren tot één pakket maakt MATTECH de ideale totaalleverancier op het gebied van perslucht/pneumatiek. De belangrijkste punten in de bedrijfsstrategie van MATTECH zijn leverperformance, kwaliteit en beschikbare productkennis. Wilt u weten wat MATTECH voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

 3. COMPRESORES ANDALAIRC

  Spanje

  ANDALAIRC biedt zijn kanten diverse diensten zoals: verkoop, reparatie, onderhoud en installatie. Uitstekende technische bijstand. Microfilter voor perslucht. Opsporen van lekkages. Ontwerp en installatie van persluchtnetwerken. Optimalisering van systemen en de kwaliteit van lucht voor een grotere doeltreffendheid.Projecten, certifiicaten en wetgeving van EIP1 installaties.Bedrukking van reservoirs onder druk.Onderzoek en behandeling van subsidies voor energiebesparing.Opleidingen.

 4. GARBAGNATI TECHNOLOGIES

  Italië

  Garbagnati Technologies produceert al tientallen jaren kleppen voor zuiger- en schroefcompressoren, met een productie die bestaat uit concentrische kleppen, membraankleppen, schijfkleppen, klepafsluiters, minimumdrukkleppen, terugslagkleppen en keerkleppen. Garbagnati Technologies werkt met eigen productie en op specifiek verzoek van de klant, aan wie het een waardevolle ondersteuning bij de realisatie van zijn projecten kan bieden.

 5. DOEDIJNS FLUID INDUSTRY ANTWERPEN

  België

  De Groep Doedijns Fluid Industry is een erked expert in hydraulische en pneumatische ontwerpen voor alle industrieën , zowel voor de Belgische markt als voor de export. Wat hydrauliek betreft biedt de firma componenten van de merken Daikin, Eaton, Glual, Hänchen, Hawe, HKS, Lukas, Pall en Wangfluh; maar ook onderhoud en reparaties. Pneumatiek, instrumentatie (niveau en debiet, druk en temperatuur, ...) en warmteoverdracht maken ook deel uit het aanbod van Doedijns Fluid Industry.

 6. LEKIME

  België

  Lekime is een familiebedrijf dat reeds meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in professioneel gereedschap zoals houtbewerkingsmachines, elektrische handgereedschappen, schuurmaterialen en toebehoren. Zowel professionelen als particulieren kunnen bij ons terecht. Wij bieden u een uitgebreid gamma gerenommeerde topmerken aan. U kan steeds rekenen op professioneel en deskundig advies en bieden ook verschillende diensten aan. Zo kan u bij ons ook terecht met uw slijpwerk en herstellingen.

 7. MAC3

  Frankrijk

  MAC3 ontwerpt, fabriceert en verkoopt van luchtcompressors en van pneumatische hamers om oplossingen voor perslucht te vinden in de industrie en de bouw. Industriële toepassingen: compressoren met industriële schroeven van 2.2 tot 315 kW en gepersonaliseerde installaties op maat. Sector openbare gebouwen en werken: pneumatisch gereedschap (trilhamers en betonbrekers) en accessoires, draagbare compressoren voor bouwplaatsen, zandstraalmateriaal en bepleistering.

 8. MOREHOUSE

  België

  Morehouse (een divisie van Refco nv) is een toonaangevend kenniscentrum en productiebedrijf voor koude-warmtetechnologie. Morehouse haar kennis is toegespitst op: - persluchtdrogers - toepassingen voor warmteoverdracht Door een directe aanpak en korte responstijden draagt Morehouse bij aan de successen van haar klanten in Europa.

 1. FEKA

  België

  Feka, betrouwbare partner voor uw beroep en uw industrie, sinds 76 jaar. Onze werkplaats voor algemene mechanica stelt ons in staat machines en machine-onderdelen te vervaardigen, aan te passen en te repareren. Veel industriële artikelen komen direct uit de voorraad, met name een groot aantal producten die weinig worden gevraagd of die moeilijk te vinden zijn. De sectoren van de Feka producten: Industriële artikelen - Perslucht - Krachtoverbrenging - Waterpompen - Buizen en pijpen - Werkplaats.

 2. VACO

  België

  VACO N.V. is een groothandel dat gespecialiseerd is in persluchtcompressoren. Wat uniek is, is dat we onze toestellen zelf assembleren uit de beste onderdelen die er op de markt zijn. VACO N.V. beschikt over een ruime voorraad van alle standaardmodellen. VACO N.V. verkoopt ook mobiele verwarmingstoestellen, batterijladers, waterpompen en toebehoren voor lassen.

 3. NORGREN

  België

  Norgren is wereldleider in motion - en fluid- controletechnologie. Norgren biedt een ruim scala van producten voor Pneumatiek en Fluid Control aan, zoals cilinders, persluchtverzorging, koppelingen en kleppen. Beproefde productmerken, waaronder Lintra, Excelon, Pneufit, Martonair, Enots, Herion, FAS en Buschjost maken van Norgrens productportefeuille één van de sterkste in de industrie.

 4. BOUWMACHINES MAHÉ & LOOS

  België

  Al meer dan 30 jaar bieden wij een uitgebreid gamma Brinkmann machines van Duitse topkwaliteit voor de chapewereld zowel verkoop als onderhoud. Onze goed opgeleide mechaniekers en uitgeruste servicewagen staan tot uw dienst.

 5. KAESER KOMPRESSOREN

  België

  KAESER KOMPRESSOREN verkoopt producten, diensten en volledige systemen om productie- en arbeidsprocessen te voorzien van de energiebron perslucht. De systeemoplossingen omvatten persluchtproductie, persluchtbehandeling en persluchtverdeling, en zijn gericht op een optimale totale rendabiliteit.

 6. HOLLAND AIRPUMPS

  Nederland

  Holland Air Pumps bv is al 15 jaar dé specialist in perslucht aangedreven membraanpompen van Nederland. Met de topmerken Wilden en Almatec vertegenwoordigen wij wereldwijd toonaangevende fabrikanten op dit gebied.

 7. MAES COMPRESSOREN

  België

  Maes Compressoren is een totaalspecialist in perslucht. Ze bieden verkoop, verhuur en service. Ze stellen elektrische schroefcompressoren, mobiele compressoren en elektrische compressoren voor.

 8. AIR-TECHNIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf AIR-TECHNIQUES, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatische machines - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Ventielen voor luchtdrukmachines, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Ventielen voor luchtdrukmachines, en accessoires voor luchtbehandeling. Het is gevestigd in Obenheim, Frankrijk.

 9. TIMMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TIMMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, Pompen, installaties en onderdelen voor vacuum, hefzuignappen, en vacuüm componenten. Het is gevestigd in Neuenkirchen, Duitsland.

 10. BIOMICRO

  Portugal

  Het bedrijf BIOMICRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis