• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • petrochemische installaties en materialen

Resultaten voor

Petrochemische installaties en materialen - Import export

 1. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze onderneming, opgericht in Frankrijk in 1996, is gespecialiseerd in de fabricage van en groothandel in flenzen en gegoten artikelen bestemd voor projecten in de petroleum- en gasindustrie, petrochemie, energie- en watersector wereldwijd. • Een compleet assortiment standaardproducten is te verkrijgen overeenkomstig de normen EN1092-1 /DIN, ANSI/ASME, BS en JIS in koolstofstaal, legering, RVS, Duplex / Super Duplex en nikkellegering. De nominale afmeting ligt tussen DN15 en DN 3000 of ½” en 196” en de nominale druk varieert van PN2, 5 tot PN400 of van 150Lbs tot 2500Lbs. • Ook zijn speciale gegoten artikelen te verkrijgen in complete staalnuances volgens de normen en tekeningen van de klant, tot 36 ton per stuk en van 2 000 psi tot 15 000 psi. • Onze fabriek is TÜV PED, BV, LR, DNV/GL, NORSOK M650, API, ISO14001, ISO9001 gecertificeerd en is officieel goedgekeurd of gekozen door o.m. Shell, CNPC, Sinopec, BP, ExxonMobil, Total, Technip, Basf, Linde, Samsung en Krohne. Bovendien zijn wij ook fabrikant van en groothandel in schroefwerk en bevestigingsmateriaal voor toeleveranciers van de auto-industrie, ISO9001 en IATF16949 gecertificeerd en vereerd als Tier 2 Supplier van o.m. Ford, GM, Fiat-Chrysler en Toyota. Dankzij onze geoptimaliseerde productie, grote flexibiliteit en uitstekende kwaliteit zijn wij een van de belangrijkste leveranciers in deze industrietakken.

 2. HAISEL MASCHINENTEILE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAISEL MASCHINENTEILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Kamen, Duitsland.

 3. IDROJET SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IDROJET SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor de gaswinning, boorinstallaties en -uitrustingen voor winning van aardgas, installaties en uitrustingen voor de productie van gas uit aardolie, en boorinstallaties en -uitrustingen voor winning van aardolie. Het is gevestigd in Camporotondo Etneo, Italië.

 4. INFO SERVICE BELGIUM

  België

  Producten en diensten Info Service Belgium is een bedrijf dat een brede waaier aan referenties kan voorleggen in diverse sectoren, gaande van de maritieme sector over petrochemische bedrijven tot sportfederaties en universiteiten. Sport Networking & cloud iSchool Bedrijven & industrie

 5. MANGIAROTTI SPA

  Italië

  Mangiarotti, bedrijf van Sedegliano, produceert grote drukinstallaties die bestemd zijn voor de uitwisseling van energie zoals straalmotoren, distillatiekolommen en warmtewisselaars, die zich kenmerken door hoge druk, een grote dikte, grote afmetingen, bestemd voor de chemische, de petrochemische, de nucleaire, de farmaceutische industrie en voor apparatuur voor energieproductie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UOP

  België

  Leverancier en licentieverlener van procestechnologie, katalysatoren, adsorbentia, productiebedrijven en adviesdiensten aan de petroleumraffinerende, petrochemische en gasverwerkende industrie. UOP is een volledige dochteronderneming van Honeywell International Inc. en maakt deel uit van Honeywells strategische bedrijfsgroep Specialty Materials.

 2. PRONOR

  België

  Industriële engineering.

 3. SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren LPG-installaties - industrieel, LPG-installaties - industrieel, elektronische balansen, transportkettingen voor de industrie, en installaties voor het vullen van flessen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. REMU S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf REMU S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Petrochemische installaties en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, en Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Manoppello, Italië.

 5. PANTEXTRADE

  Turkije

  Het bedrijf PANTEXTRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Pantextrade, Turkije.

 1. PROCESS SYSTEMS

  Frankrijk

  Het bedrijf PROCESS SYSTEMS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasbehandeling, en biogas. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. SARGON + TECNORING

  Italië

  Het bedrijf SARGON + TECNORING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele afdichtingen. Het is gevestigd in Carpaneto, Italië.

 1. DELTA PROJECT ENGINEERING

  België

  Het bedrijf DELTA PROJECT ENGINEERING, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en ijzerindustrie - import-export, industriele leidingen, industrieel filter, Staal- en ijzerindustrie - import-export, en vuurvaste beton. Het is gevestigd in Ivoz-ramet, België.

 2. TPF CONTRACTING

  België

  Het bedrijf TPF CONTRACTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Engineering - industriële aannemers, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Moustier-sur-sambre, België.

 3. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf WORKS L&W GROUP S. R. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen skeletbouw, Buisleidingen - industrieel, Montage en demontage van industriële constructies, Smeedijzer voor bouw en industrie, Metalen skeletbouw, Buisleidingen - industrieel, Montage en demontage van industriële constructies, en Smeedijzer voor bouw en industrie. Het is gevestigd in Hradec Králové, Tsjechische Rep..

 4. ANOTECH ENERGY

  Frankrijk

  Het bedrijf ANOTECH ENERGY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Adviesbureaus engineering, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ingenieursbureaus - industrie, Petrochemische installaties en materialen, Ingenieursbureaus - industrie, Petrochemische installaties en materialen, en Winning van water, aardgas en olie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Labege, Frankrijk.

 5. TANQUID GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf TANQUID GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren beheerdiensten voor opslagplaatsen, uitrustingen voor de petrochemische industrie, reservoirs voor opslag, en Verticale opslagtanks. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 6. IREMAS UAB

  Litouwen

  Het bedrijf IREMAS UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montage en demontage van industriële constructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, Reparatie van industriële uitrustingen, Petrochemische installaties en materialen, en Reparatie van industriële uitrustingen. Het is gevestigd in Jonavos Raj., Litouwen.

 7. I.P.C. EUROPE

  België

  Het bedrijf I.P.C. EUROPE, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren procescontrole, elektrotechniek, en Automatische systemen. Het is gevestigd in Saint-georges-sur-meuse, België.

 8. LISAM SYSTEMS

  België

  Het bedrijf LISAM SYSTEMS, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidscontrole in de industrie, Beheer en ondersteuning van computernetwerken, informaticabeveiliging, Veiligheidscontrole in de industrie, en Beheer en ondersteuning van computernetwerken. Het is gevestigd in Ecaussinnes, België.

 1. YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmtewisselaars met buizenbundels, industriële mengmachines, en reservoirs voor berging en opslag. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 2. PERNIN EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf PERNIN EQUIPEMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meetapparatuur en instrumenten - plaats- en afstandsbepaling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, Petrochemische installaties en materialen, transfertpompen dieselolie, niveau-indicators, en volumetrische tellers. Het is gevestigd in Montreuil, Frankrijk.

 3. CÖLNER BENZIN RAFFINERIE

  Duitsland

  Het bedrijf CÖLNER BENZIN RAFFINERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, Oplos- en verdunningsmiddelen, Petrochemische installaties en materialen, en Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 4. HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES

  Nederland

  Het bedrijf HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES, is een Onderaannemer, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Breda, Nederland.

 5. COLASSE

  België

  Het bedrijf COLASSE, en actief in de sector Programmatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, project management, Optimalisatie van sites, Petrochemische installaties en materialen, en winkel. Het is gevestigd in Seraing, België.

 6. DEFITEC

  België

  Het bedrijf DEFITEC, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Waterloo, België.

 7. COBEPEX

  België

  Het bedrijf COBEPEX, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, en Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Liege, België.

 8. HIMA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf HIMA FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, en Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Champs-Sur-Marne, Frankrijk.

 9. PETROPREMA

  België

  Het bedrijf PETROPREMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tanks - metaal, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Tanks - metaal, accessoires voor leidingen, verwarmde kabels, thermoweerstanden, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 10. WYCOTEC

  België

  Het bedrijf WYCOTEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, en Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Alleur, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Petrochemische installaties en materialen - Import export

Aantal resultaten

12.059 Bedrijven