• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • petroleum - distributie

Resultaten voor

Petroleum - distributie - Import export

 1. RUCATHO B.V.

  Nederland

  Verified by Europages badge

  RuCaTho B.V. is een Internationale fabrikant van 100% Geraffineerde Koksolie over de hele wereld.Wij zijn een trotse speler in de productie/levering aan de voedingsindustrie.Onze hoofdproducten zijn : - Geraffineerde zonnebloemolie - Geraffineerde maïsolie - Tarwe, gerst - Gele maïs - Zonnebloempitten - Linzen. De onderneming is gevestigd in Nederland.Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. RuCaTho B.V. kenmerkt zich door haar flexibiliteit, pragmatisme en snelle reactie op veranderende marktomstandigheden. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. NUCUL DE AUR COOPERATIVA AGRICOLA

  Roemenië

  Verified by Europages badge

  VITAL& Nucul de Aur verwerkt walnootpitten en gedroogde vruchten voor de Roemeense en Europese markten. Wij bieden voordelige en hoogwaardige diensten, uitgevoerd door een ervaren team dat vakkundig aan alle behoeften van onze klanten en partners wereldwijd kunnen voldoen. VITAL& Nucul de Aur levert versproducten het hele jaar door dankzij zijn eigen kraak- en verpakkingslijnen en het systeem voor gekoelde opslag. Wij bieden een breed assortiment hoogwaardige producten afgestemd op de behoeften van onze diverse klanten en uiteenlopende markten met constante beschikbaarheid, snelle antwoorden en korte leveringstijden. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en 100% puur, wij streven ernaar constante kwaliteit te bieden voor optimale klanttevredenheid. Wij selecteren onze walnoten en gedroogde vruchten op uiterst zorgvuldige wijze om de beste kwaliteit, versheid en het unieke karakter van onze geperste oliën te behouden. Wij produceren onder andere: - Walnotenolie - BIOLOGISCHE Walnotenolie - Witte walnoten 10kg verpakkingen - Witte gehalveerde walnoten verpakkingen - Witte walnoten gehalveerd biologisch verpakking - Witte walnoten mes sferturi verpakking - Witte walnootpitten biologische effecten verpakking - Walnoten stukken noten Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Website Open In New icon
 3. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by Europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. SAMOA-HALLBAUER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. NEW PROCESS AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 3. OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. REINHOLD WESSELMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. KUWAIT PETROLEUM - BELGIUM

  België

  Kuwait Petroleum Corporation, het moederbedrijf van Q8, is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld. De roots van het bedrijf liggen uiteraard in Koeweit, dat zich situeert in een regio met 75% van de oliereserves. In de Benelux is Kuwait Petroleum Corporation op diverse domeinen actief: onderzoek, raffinage, blending, marketing, verkoop en logistiek rond de aardolieproducten. Sinds 1986 worden de producten onder de merknaam Q8 verkocht aan automobilisten, transportbedrijven, visserij, luchtvaart en industrie. In alle stations van Q8 en Q8 easy tank je de HiQ brandstof van superieure kwaliteit. Q8 beschikt in België over een uitgebreid nationaal netwerk van ruim 300 tankstations. De afdeling Kuwait Petroleum International Lubricants (KPIL) produceert en verkoopt Q8 basis- en smeeroliën onder de merknaam Q8. International Diesel Service richt zicht specifiek tot de transportwereld met het grootste tank- en servicenetwerk voor truckers in Europa.

 1. TEMPO OIL

  België

  Tempo Oil is reeds jaren gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve brandstoffen, oliën en vetten aan particulieren, landbouw, transportsector & industrie. Naast onze onberispelijke service en snelle leveringen beschikken we eveneens over een brandstofstation en -depot op het Industrieterrein Hezemeerheide op de grens tussen Geel en Meerhout.

 2. HENS VAN MEULDER

  België

  Hens Van Meulder Bvba is een brandstoffen- en olie-leverancier met een indrukwekkende staat van dienst. Reeds sinds 1939 specialiseren wij ons in het leveren van petroleumproducten en Shell-smeeroliën. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en net daarom staan wij erop een persoonlijke band te onderhouden met onze klanten. Onze flexibiliteit en het professionalisme, maar ook de passie zorgen al decennialang voor tevreden klanten.

 3. BRANDSTOFFEN DESIMPEL

  België

  Brandstoffen: Stookolie, Hout, Kool, Houtskool (Kleinhandel).

 4. NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH

  Duitsland

 5. VARO ENERGY FRANCE SAS

  Frankrijk

 6. TANKYOU

  Frankrijk

 7. SYNTEX LUBRICANTS

  Verenigde Staten

 8. HOSCHEID MICHEL

  Luxemburg

 9. TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER

  Duitsland

 10. BERTHET P. SARL

  Frankrijk

 1. FERAPA S.L.

  Spanje

 2. HEATINGOILSHOP.COM

  Verenigd Koninkrijk

 3. LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH

  Oostenrijk

 4. GALL THOMSON

  Verenigd Koninkrijk

 5. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Frankrijk

 6. OIL SERVICE, LLC

  Rusland

 7. CANOVEN

  Spanje

 8. JSC SINTEK-OIL

  Rusland

 9. S.A.D.O.

  Marokko

 10. PETRO-LOGISTICS SA

  Zwitserland