• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • petroleum - distributie

Resultaten voor

Petroleum - distributie - Import export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Umkirch, Duitsland.

 3. INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Peißenberg, Duitsland.

 4. NEW PROCESS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEW PROCESS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Felben-Wellhausen, Zwitserland.

 5. OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ARGOUDELAION

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARGOUDELAION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Olijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Olijfolie, Petroleum - distributie, Import-export van aardolie, biologische oliën, olijfolien eerste kwaliteit extra, olien, tijm, en Honing. Het is gevestigd in Heraklion, Griekenland.

 2. TEMPO OIL

  België

  Tempo Oil is reeds jaren gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve brandstoffen, oliën en vetten aan particulieren, landbouw, transportsector & industrie. Naast onze onberispelijke service en snelle leveringen beschikken we eveneens over een brandstofstation en -depot op het Industrieterrein Hezemeerheide op de grens tussen Geel en Meerhout.

 3. HENS VAN MEULDER

  België

  Hens Van Meulder Bvba is een brandstoffen- en olie-leverancier met een indrukwekkende staat van dienst. Reeds sinds 1939 specialiseren wij ons in het leveren van petroleumproducten en Shell-smeeroliën. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en net daarom staan wij erop een persoonlijke band te onderhouden met onze klanten. Onze flexibiliteit en het professionalisme, maar ook de passie zorgen al decennialang voor tevreden klanten.

 4. SAMOA-HALLBAUER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAMOA-HALLBAUER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Viernheim, Duitsland.

 5. NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Frankrijk

  Het bedrijf VALLIER PRODUITS PETROLIERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleum - distributie, en Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Marignier, Frankrijk.

 2. FERAPA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FERAPA S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeermiddelen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleum - distributie, synthetische smeermiddelen, motorolien, benzinemotoren - aardolie, en Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Torres De La Alameda/ Madrid, Spanje.

 1. REINHOLD WESSELMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REINHOLD WESSELMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Lastrup, Duitsland.

 2. TANKYOU

  Frankrijk

  Het bedrijf TANKYOU, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen voor auto's, smeermiddelen, smeermiddelen voor de landbouw, Smeermiddelen voor auto's, en smeermiddelen voor de industrie. Het is gevestigd in Vienna, Oostenrijk.

 4. HOSCHEID MICHEL

  Luxemburg

  Het bedrijf HOSCHEID MICHEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, en Stookolie. Het is gevestigd in Eischen, Luxemburg.

 5. HEATINGOILSHOP.COM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HEATINGOILSHOP.COM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren stookolie voor verwarming, en kerosinebrandstof. Het is gevestigd in Caterham, Verenigd Koninkrijk.

 6. TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER

  Duitsland

  Het bedrijf TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Feldkirchen-Westerham, Duitsland.

 7. GALL THOMSON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GALL THOMSON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Great Yarmouth, Verenigd Koninkrijk.

 8. VARO ENERGY FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf VARO ENERGY FRANCE SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benzine - brandstof, raffineren van aardolie, raffinaderij, en Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Bruges, Frankrijk.

 1. BERTHET P. SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf BERTHET P. SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandstofhandelaar, en brandstofopslagplaatsen. Het is gevestigd in Andard, Frankrijk.

 2. JOSS D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf JOSS D.O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Maribor, Slovenië.

 3. LLC "DERSIM"

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC "DERSIM", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien, en ruwe aardolie. Het is gevestigd in Kahovka, Oekraïne.

 4. PETRO-LOGISTICS SA

  Zwitserland

  Het bedrijf PETRO-LOGISTICS SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren spellen in de open lucht, en benodigdheden voor aardolie-, steenkool- en aardgasindustrie. Het is gevestigd in Geneva, Zwitserland.

 5. THERMOHOUSE

  Griekenland

  Het bedrijf THERMOHOUSE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, tanks voor stookolie, dieselverwarming voor voertuigen, en stookolie voor verwarming. Het is gevestigd in Ioannina, Griekenland.

 6. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Turkije

  Het bedrijf PROMERT AUTOMOTIVE LLC, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Banden, reserveonderdelen, auto-onderdelen, Wielbanden, en Banden. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 7. CANOVEN

  Spanje

  Het bedrijf CANOVEN, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren tankstations, en stookolie voor verwarming. Het is gevestigd in Paterna, Spanje.

 8. ALVEA

  Frankrijk

  Het bedrijf ALVEA, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in MONTPOUILLAN, Frankrijk.

 9. CASTILLO BENAVENTE, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf CASTILLO BENAVENTE, S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren huisbrandolie brandstof. Het is gevestigd in Benavente, Spanje.

 10. SHELL INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SHELL INTERNATIONAL B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wetenschappelijk onderzoek - instituten en laboratoria. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Gas - winning en distributie, Petroleum - distributie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Gas - winning en distributie, en Petroleum - distributie. Het is gevestigd in 'S-Gravenhage, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis