• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • petroleum - distributie

Resultaten voor

Petroleum - distributie - Import export

 1. RUCATHO B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  RuCaTho B.V. is een Internationale fabrikant van 100% Geraffineerde Koksolie over de hele wereld.Wij zijn een trotse speler in de productie/levering aan de voedingsindustrie.Onze hoofdproducten zijn : - Geraffineerde zonnebloemolie - Geraffineerde maïsolie - Tarwe, gerst - Gele maïs - Zonnebloempitten - Linzen. De onderneming is gevestigd in Nederland.Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. RuCaTho B.V. kenmerkt zich door haar flexibiliteit, pragmatisme en snelle reactie op veranderende marktomstandigheden. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. BERG TRADING COMPANY

  Nederland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitgebreide handelsoplossingen op de wereldmarkt. Met een sterke focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die de complexiteit van internationale handel willen navigeren. Bij Berg Trading Co. zijn we gespecialiseerd in het faciliteren van de uitwisseling van verschillende grondstoffen, waaronder landbouwproducten, energiebronnen, metalen en andere grondstoffen. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit een brede selectie fruit, groenten, granen, peulvruchten, diepgevroren/levend/vers zeevoedsel afkomstig van over de hele wereld. We bieden een uitgebreid assortiment verse producten van hoge kwaliteit, zoals appels, bananen, sinaasappels, bessen, tomaten, komkommers, sla, wortels, aardappelen, uien en nog veel meer. Als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming zetten we ons in voor duurzame praktijken en rentmeesterschap voor het milieu. We gaan actief op zoek naar leveranciers die voldoen aan strenge milieunormen en die duurzame inkoop en verantwoorde productiemethoden bevorderen. Of u nu producent, leverancier of inkoper bent, Berg Trading Co. biedt oplossingen op maat om aan uw unieke handelsbehoeften te voldoen. We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen door persoonlijke service, snelle uitvoering en superieure ondersteuning te bieden in elke fase van het handelsproces. Samen kunnen we ons een weg banen door de complexiteit van de wereldmarkt en duurzame groei en succes realiseren.

 4. SAMOA-HALLBAUER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAMOA-HALLBAUER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Viernheim, Duitsland.

 5. INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIE- UND TANKANLAGEN FÜHRER & WEINGARTNER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Peißenberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRESSOL SCHMIERGERÄTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Umkirch, Duitsland.

 2. NEW PROCESS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEW PROCESS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Felben-Wellhausen, Zwitserland.

 3. OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OECHSSLER TANKSCHUTZANLAGEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 4. REINHOLD WESSELMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REINHOLD WESSELMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Lastrup, Duitsland.

 5. HENS VAN MEULDER

  België

  Hens Van Meulder Bvba is een brandstoffen- en olie-leverancier met een indrukwekkende staat van dienst. Reeds sinds 1939 specialiseren wij ons in het leveren van petroleumproducten en Shell-smeeroliën. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en net daarom staan wij erop een persoonlijke band te onderhouden met onze klanten. Onze flexibiliteit en het professionalisme, maar ook de passie zorgen al decennialang voor tevreden klanten.

 1. TEMPO OIL

  België

  Tempo Oil is reeds jaren gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve brandstoffen, oliën en vetten aan particulieren, landbouw, transportsector & industrie. Naast onze onberispelijke service en snelle leveringen beschikken we eveneens over een brandstofstation en -depot op het Industrieterrein Hezemeerheide op de grens tussen Geel en Meerhout.

 2. NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NEUDÖRFFER WERKSTATT-TECHNIK WTS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. HOSCHEID MICHEL

  Luxemburg

  Het bedrijf HOSCHEID MICHEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, en Stookolie. Het is gevestigd in Eischen, Luxemburg.

 2. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Frankrijk

  Het bedrijf VALLIER PRODUITS PETROLIERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleum - distributie, en Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Marignier, Frankrijk.

 3. FERAPA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FERAPA S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeermiddelen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleum - distributie, synthetische smeermiddelen, motorolien, benzinemotoren - aardolie, en Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Torres De La Alameda/ Madrid, Spanje.

 4. VARO ENERGY FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf VARO ENERGY FRANCE SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benzine - brandstof, raffineren van aardolie, raffinaderij, en Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Bruges, Frankrijk.

 5. LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf LUKOIL LUBRICANTS EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen voor auto's, smeermiddelen, smeermiddelen voor de landbouw, Smeermiddelen voor auto's, en smeermiddelen voor de industrie. Het is gevestigd in Vienna, Oostenrijk.

 6. SYNTEX LUBRICANTS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf SYNTEX LUBRICANTS, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren synthetische industriele olien, en smeermiddel voor motorfietsen. Het is gevestigd in Kyle, Verenigde Staten.

 7. BERTHET P. SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf BERTHET P. SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandstofhandelaar, en brandstofopslagplaatsen. Het is gevestigd in Andard, Frankrijk.

 8. TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER

  Duitsland

  Het bedrijf TANKBAU WILLBERGER DIPL.-ING. (FH) ALBERT WILLBERGER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Feldkirchen-Westerham, Duitsland.

 1. GALL THOMSON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GALL THOMSON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Great Yarmouth, Verenigd Koninkrijk.

 2. HEATINGOILSHOP.COM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HEATINGOILSHOP.COM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren stookolie voor verwarming, en kerosinebrandstof. Het is gevestigd in Caterham, Verenigd Koninkrijk.

 3. TANKYOU

  Frankrijk

  Het bedrijf TANKYOU, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Turkije

  Het bedrijf PROMERT AUTOMOTIVE LLC, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Banden, reserveonderdelen, auto-onderdelen, Wielbanden, en Banden. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. SOREXI

  Marokko

  Het bedrijf SOREXI, en actief in de sector Dichtingsmaterialen en pleisters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolatiematerialen - thermisch, Dichtingen en pakkingen, Petroleum - distributie, Vloerbedekking - kamerbrede tapijten, Isolatiematerialen - thermisch, Dichtingen en pakkingen, Petroleum - distributie, en Vloerbedekking - kamerbrede tapijten. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 6. S.A.D.O.

  Marokko

  Het bedrijf S.A.D.O., en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonwaren en conglomeraten, Smeermiddelen, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Petroleum - distributie, Betonwaren en conglomeraten, Smeermiddelen, Grondstoffen voor de bouwindustrie, en Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Ouarzazate, Marokko.

 7. CANOVEN

  Spanje

  Het bedrijf CANOVEN, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren tankstations, en stookolie voor verwarming. Het is gevestigd in Paterna, Spanje.

 8. THERMOHOUSE

  Griekenland

  Het bedrijf THERMOHOUSE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, tanks voor stookolie, dieselverwarming voor voertuigen, en stookolie voor verwarming. Het is gevestigd in Ioannina, Griekenland.

 9. LLC "DERSIM"

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC "DERSIM", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien, en ruwe aardolie. Het is gevestigd in Kahovka, Oekraïne.

 10. JOSS D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf JOSS D.O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Maribor, Slovenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Petroleum - distributie - Import export

Aantal resultaten

235 Bedrijven