• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • petroleumraffinage - brandstoffen en additieven

Resultaten voor

Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven - Import export

 1. B. HOHENADEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B. HOHENADEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Hohenwart, Duitsland.

 2. PROFI-TECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROFI-TECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Friedrichshafen, Duitsland.

 3. BLASER SWISSLUBE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLASER SWISSLUBE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 4. FRANK OHLHOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANK OHLHOFF GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Saalfeld, Duitsland.

 5. ERC ADDITIV GMBH

  Duitsland

  Er bestaan veel additieven of werkstoffen in veel gebieden van het dagelijkse leven.Wij zijn gespecialiseerd in additieven en diensten voor brandstoffen en smeermiddelen.Er bestaat een verbazingwekkende verscheidenheid aan additieven met eigenschappen, die de doeltreffendheid, prestaties en levensduur van uw machines, motoren en branders meetbaar en aantoonbaar verbeteren, of gewoon de uitvoering volgens de erkende DIN-prestatie van een product maken.U vindt bijvoorbeeld geen brandstof in Europese benzinestations die geen additieven bevatten.Wij bieden ook met plezier onze ervaring en technische voorzieningen voor het voorverpakken van uw gevaarlijke goederen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRANDSTOFFEN DECOCK

  België

  Bij Brandstoffen Decock zijn zowel particulieren als zelfstandigen en bedrijven welkom voor alles wat met brandstoffen en smeermiddelen te maken heeft. U kunt ook bij ons terecht voor verschillende soorten verwarmingskachels en de aankoop, alsook de eventuele plaatsing van mazouttanks. Bij ons tankstation vindt u een shop waar brandhout, brandstoffen, oliën, kachels etc. in kleinhandel te verkrijgen zijn. Al onze producten zijn tevens in grotere hoeveelheden leverbaar aan (industriële) bedrijven en zelfstandigen, maar ook aan particulieren in heel Vlaanderen.

 2. INEOS

  België

  INEOS groeide sinds het ontstaan in 1998 uit tot het derde grootste onafhankelijk chemieconcern ter wereld. Het telt wereldwijd 73 fabrieken en ongeveer 16.000 directe medewerkers. INEOS is een niet-beursgenoteerd bedrijf, bestaande uit 19 divisies, dat groeit door verwervingen en investeringen in de groei van bestaande installaties. 10% van het bedrijf is in handen van de werknemers. De meeste medewerkers vervoegden INEOS na de verwerving van bedrijfsonderdelen van o.a. BP, Dow, Degussa, ICI, Enichem, Unilever, Solvay, BASF en Hoechst. Nog steeds wordt geput uit de rijke ervaring en kennis van deze indrukwekkende en zeer gediversifieerde groep. Onze chemicaliën vind je terug in alle aspecten van het moderne leven.

 3. G&V

  België

  De G&V Energy Group is een dynamische bedrijvengroep, werkzaam in de sektor van de petroleumdistributie. De tankstations kent iedereen. Maar daarnaast is G&V ook actief in het transport van petroleumproducten van de raffinaderij naar de G&V depots in Kuurne en Roeselare, en ook in het verdere transport naar stations van verschillende merken. G&V levert diesel, LPG smeeroliën, benzines en petrol. Speciaal voor zelfstandigen en ondernemingen met een wagenpark van personenauto’s, bestelwagens of vrachtwagens ontwikkelde G&V een compleet en overzichtelijk brandstofbeheerssysteem: CAPScard. De CAPScard biedt U en uw werknemers toegang tot een netwerk van +/- 500 tankstations in België.

 4. POLLET

  België

  Pollet NV levert een ruime waaier van merkproducten voor de verkoop in benzinestations : vloeibare brandstoffen, smeeroliën en onderhoudsproducten. Leveringen van gasolie verwarming en diesel voor vervoer kunnen zowel voor particulieren als voor de industriële verbruiker uitgevoerd worden. Pollet NV zorgt ook voor de keuringen en controles van opslagtanks en dit via een officieel keuringsorganisme.

 5. MAES

  België

  Brandstoffen Maes is een zelfstandige pertroleum verdeler die zijn cliënteel een volledige producten en dienstengamma aan biedt voor de brandstofhandel: 20 self-service benzine stations, eigen wagenpark voor bedeling van brandstoffen en smeermiddelen, eigen opslag voor brandstoffen, smeermiddelen, kolen en gassen; erkend technicus voor controle van stookolietanks 20 000L; verdeler van Totalfinaelf smeermiddelen, verkoop en begeleiding bij plaatsing van nieuwe mazouttank, en meer.

 1. AMERICAN PETROL SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

  Het bedrijf AMERICAN PETROL SOCIEDAD LIMITADA., is een Distributeur, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen voor auto's, Oliën - industrieel, Smeermiddelen voor benzine- en dieselmotoren, Smeermiddelen voor auto's, en Oliën - industrieel. Het is gevestigd in Alaquas-Valencia, Spanje.

 2. PETROFER CHEMIE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PETROFER CHEMIE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Attnang-Puchheim, Oostenrijk.

 1. XENUM AUTOMOTIVE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf XENUM AUTOMOTIVE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Monschau, Duitsland.

 2. DGM MINERALÖLE DIETER GASS, INH. THOMAS GASS

  Duitsland

  Het bedrijf DGM MINERALÖLE DIETER GASS, INH. THOMAS GASS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 3. FRAGOL AG

  Duitsland

  Het bedrijf FRAGOL AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Mülheim, Duitsland.

 4. CÖLNER BENZIN RAFFINERIE

  Duitsland

  Het bedrijf CÖLNER BENZIN RAFFINERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, Oplos- en verdunningsmiddelen, Petrochemische installaties en materialen, en Oplos- en verdunningsmiddelen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 5. OELHELD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OELHELD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Smeermiddelen, Oliën - industrieel, Smeermiddelen voor auto's, Dieselolie, Smeermiddelen, Oliën - industrieel, en Smeermiddelen voor auto's. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 6. KORB SCHMIERSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KORB SCHMIERSTOFFE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Oliën - industrieel, Vetten - industrieel, Smeermiddelen voor auto's, Smeermiddelen, Oliën - industrieel, Vetten - industrieel, en Smeermiddelen voor auto's. Het is gevestigd in Bischofsheim, Duitsland.

 7. OXONN MINERALS

  Polen

  Het bedrijf OXONN MINERALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 8. K2

  Polen

  Het bedrijf K2, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen voor auto's, detergenten voor voertuigen, carnauba was, motorolien, en Smeermiddelen voor auto's. Het is gevestigd in Ostrów Wielkopolski, Polen.

 1. SBZ CORPORATION

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SBZ CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Wickford, Verenigd Koninkrijk.

 2. PISHROVAN DIBA TEJARAT VIRA

  Iran

  Het bedrijf PISHROVAN DIBA TEJARAT VIRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Qom, Iran, Iran.

 3. FUEL THEFT SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FUEL THEFT SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren diefstalpreventie, en additieven voor brandstoffen. Het is gevestigd in Sandbach, Verenigd Koninkrijk.

 4. PETRO-CENTER

  Luxemburg

  Het bedrijf PETRO-CENTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, Gas - winning en distributie, Stookolie, smeermiddelen, brandstofhandelaar, en Gas - winning en distributie. Het is gevestigd in Leudelange, Luxemburg.

 5. FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas - winning en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolstofderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Dieselolie, Koolstofderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, en Dieselolie. Het is gevestigd in Langenburg, Duitsland.

 6. GFF CANADA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GFF CANADA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandstofadditieven voor brandstofbesparingen, nitril handschoenen, additieven voor oliebrandstof, en additieven voor brandstoffen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. SORTEERCENTRUM SORET

  België

  Het bedrijf SORTEERCENTRUM SORET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalsortering - machines en materieel, Afvalsortering - machines en materieel, containerdienst, Afvalcontainers, en beheer van afval. Het is gevestigd in Nijvel, België.

 8. CH. BAYER UMWELTSERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CH. BAYER UMWELTSERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtreerapparatuur en benodigdheden, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Smeermiddelen, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Hohenpolding, Duitsland.

 9. LABORSERVICE SCHRÖDER & POLLEHN GBR

  Duitsland

  Het bedrijf LABORSERVICE SCHRÖDER & POLLEHN GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, en Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur. Het is gevestigd in Salzwedel, Duitsland.

 10. MAMIE FILS & CIE SA

  Zwitserland

  Het bedrijf MAMIE FILS & CIE SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Hout - onbewerkt, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Alle, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven - Import export

Aantal resultaten

4.665 Bedrijven