• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • peulgewassen

Resultaten voor

Peulgewassen - Import export

 1. NATURELL AB

  Zweden

  Verified by europages badge

  Bij Naturell AB hebben we biologische voeding tot norm verheven. Wij zijn overtuigd van een wereld waarin 100% biologisch voedsel de standaard is. Als specialist in biologische voeding bieden wij producten van hoge kwaliteit. Zo zijn we langzaam maar zeker opgeklommen tot het toonaangevende bedrijf op het gebied van biologische voeding. Maar we doen veel meer dan alleen biologische gezondheidsvoeding in bulk verkopen. Wij bieden alleen volledig biologische producten aan. In totaal verkopen wij als groothandel in biologische levensmiddelen meer dan 1000 verschillende biologische producten. Deze producten worden geproduceerd door onze eigen biologische boeren en producenten. Ons biologisch netwerk reikt over de hele wereld.Wij streven ernaar onze producten zo dicht mogelijk bij huis te krijgen om het transport tot een minimum te beperken.Onze producten zijn: Amandelnoten, paranoten, cashewnoten, kokosnoten, hazelnoten, hazelnootpasta, geroosterde hazelnoten, pinda's, geblancheerde pinda's, pecannoten, pijnboompitten, pistachenoten, walnoten. Meel, Amandelmeel, Pijlwortel, Gerstmeel, Boekweitmeel, Cassavemeel, Kuikenerwtenmeel, Kokosmeel, Maïsmeel, Hazelnootmeel, Havermeel, Aardappelzetmeel, Quinoameel, Rijstmeel, Roggemeel, Speltmeel, Tapiocazetmeel, Teffmeel, Tarwemeel. Suiker en zoetstoffen, Agavesiroop, Gerstmoutextractpoeder, Gerstmoutstroop, Bietsuikerstroop, Rietsuiker, Kokossuiker, Maïsglucosepoeder, Maïsmoutstroop, Honing EKO Melange, Ahornsiroop, Palmsuiker, Suikerrietpoeder, Rijststroop, Tarwestroop, Tapioca Stroop, Tapioca Maltodextrine. Rijst, Basmati-rijst, Arborio-rijst...

 2. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij zijn leveranciers van: oliezaden, zonnebloemolie, koolzaadolie, soja-olie, maïsolie, canola-olie. Zuivelproducten, poeders, UHT Europese productie en peulvruchten van landbouwcoöperaties. Wij zijn de eigenaars van de handelsmerken: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France is een in Nice gevestigd voedingsmiddelenbedrijf aan de legendarische Promenade des Anglais (UNESCO-werelderfgoed). Wij zijn geen multinational, maar een maatschappelijk verantwoorde onderneming die de ontwikkeling ondersteunt van de gemeenschappen waarmee wij samenwerken, met name in Afrika en in ontwikkelingslanden. Wij streven immers naar duurzame relaties met zowel onze klanten als onze leveranciers door begrip te hebben voor hun wensen en elkaar eerlijk en met respect te behandelen. Wij zijn geen producenten, maar bestellers, en als zodanig hebben wij onze eigen handelsmerken. Wij besteden bijzondere aandacht aan de selectie van de producenten met wie wij strenge specificaties opstellen. Mercurya France maakt er een erezaak van zijn klanten een kwaliteitsservice te bieden. We zijn ons bewust van de behoefte aan snelheid en flexibiliteit in de internationale handel, en we doen ons uiterste best om aan deze behoeften te voldoen. Onze uitgebreide ervaring op dit gebied is de basis van ons motto "Bien faire et le faire savoir".

 3. CLAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).

 4. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van het landbouwbedrijf HILAIRE AGRI-SERVICES wordt al drie generaties lang in de familie doorgegeven. Als landbouwers en producenten, streven wij ernaar hoogwaardige producten aan te bieden die direct van ons land komen evenals producten van onze waardevolle landbouwer-partners die op minder dan 100 kilometer van onze exploitatie gevestigd zijn. Ons assortiment, hoofdzakelijk linzen, weerspiegelt onze inzet voor kwaliteit en een kort circuit. De producten worden met zorg geoogst, gesorteerd en verpakt op onze eigen productielijn. Wij bieden u een verscheidenheid aan opties voor linzen: - Zakken van 500 g - Zakken van 1 kg - Zakken van 5 kg - BigBag van een ton. Onze spijsoliën van koolzaad en zonnebloem worden eveneens verkregen uit onze eigen oogst. De zaden worden op zorgvuldige wijze koud geperst en gefilterd alvorens in ons laboratorium gebotteld en verpakt te worden. U heeft de keuze uit de volgende formaten: - Flessen van 75 cl - Bussen van 5 L - IBC van 1.000 L. Onze inzet voor een duurzame landbouw is tevens van toepassing op onze als brandstof te gebruiken koolzaadolie, die eveneens wordt verkregen uit onze oogst. De zaden worden koud geperst, gefilterd en zijn gecertificeerd zonder reststoffen. Wij bieden u de volgende opties: - IBC van 1.000 L - Tankwagen van 20.000 L Onze passie voor de landbouw krijgt vorm via hoogwaardige producten verkregen van ons land en onze duurzame productie-aanpak.

 5. JNL PPTE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  JNL Trading Company is een Oekraïense fabrikant en exporteur van graansoorten, meel, zaden en groenten. JNL werd opgericht in 1992 en heeft een reputatie verworven van een betrouwbare leverancier en handelspartner op de internationale agro-industriële markt. JNL produceert en exporteert bewerkte spliterwten, gestampte erwten, parelgerst, erwtenmeel, gierst, tarwe, koolzaad en zonnebloemproducten. JNL levert aan Duitsland, Nederland, Slovenië, Polen, het VK, Maleisië, Sri Lanka, India, de VAE en overige landen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SIRDARYA BEANS EXPORT

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  SIRDARYA BEANS EXPORT LLC is de grootste exporteur van peulvruchten in Oezbekistan. Het is een familiebedrijf in handen van de familie Turaev en opgericht door Zafar Turaev. Onze kennis, vaardigheden en ervaring helpen ons samen groei te bereiken. Wij bieden producten die aan de internationale normen voldoen, wij garanderen kwaliteit en uiteraard respectvolle samenwerkingen. Kwaliteit, efficiëntie en ethiek zijn onze kernprincipes. Wij voeren een zorgvuldige selectie uit en kopen in bij onze betrouwbare landbouwers. Wij bieden tijdige leveringen van topklasse peulvruchten tot 80 MT per dag.

 2. NATURAL HUB PALLANGYO

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NATURAL HUB PALLANGYO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, Specerijen, Peulgewassen, voor, Specerijen, en zaad. Het is gevestigd in Merksem Antwerpen, België.

 3. MTK LTD

  Rusland

  International Trading Company LLC is een exporteur die groothandel in landbouwproducten uit milieuvriendelijke regio's van Rusland en andere landen verhandelt. Het bedrijf levert een breed assortiment oliehoudende zaden (vlas, zonnebloem, camelina, mosterd, enz.), peulvruchten (sojabonen, bonen, kikkererwten, enz.), zaden van overblijvende en eenjarige kruiden (Medicago polymorpha, melilot, weideklaver, enz.), en graankorrels (tarwe, gerst, rogge, haver, boekweit, enz.). ITC LLC heeft partnerschappen opgezet in het Verre Oosten, West-Europa en Azië. De door ITC verhandelde producten zijn gecertificeerd en voldoen aan alle relevante Russische en internationale kwaliteitsnormen en voorschriften. Het bedrijf levert landbouwgoederen via water-, weg- en spoorvervoer wereldwijd in de kortst mogelijke tijd. De klanten van het bedrijf genieten van transparante en comfortabele verzendingen tegen gunstige voorwaarden dankzij de samenwerking met grote landbouwbedrijven uit verschillende landen.

 4. VNESHTORG-RUS LLC

  Rusland

  Vneshtorg-Rus importeert en exporteert landbouwproducten en voedingsmiddelen in Rusland: kikkererwten, linzen, tarwe, gierst en veel andere gewassen; behandelt door boerderijen toegeleverde granen, groentes en oliezaad, alsmede raapzaadmeel, sojameel en zonnebloemmeel voor het mesten van boerderijdieren. De firma koopt biologische landbouwproducten van biologische boerderijen die hun gewassen kweken in milieuveilige regio's van Rusland, gebruik maken van biologische meststoffen en gewasrotatie, de bodem gezond houden en de gezondheid van de ecosystemen en de mensen handhaven. Gecertificeerde producten van Vneshtorg-Rus bevatten geen pesticiden of GGO's, want zij worden onderworpen aan onze strenge interne kwaliteitscontrole om de toepasselijke normen na te leven. Vneshtorg-Rus is een trouwe en verantwoorde partner voor klanten uit China, India, Verenigde Arabische Emiraten, Algerije, Iran, Afghanistan en België en verzorgt de wereldwijde levering van biologische boederijproducten over spoor, weg en water. Het kernprincipe van de firma is om zich hoofdzakelijk te richten op de behoeftes en tevredenheid van de klant.

 5. ULU TRADING GROUP OF COMPANIES

  Turkije

  Het bedrijf ULU TRADING GROUP OF COMPANIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deegwaren, Peulgewassen, kippenvlees, Extra olijfolie verkregen bij eerste persing, Deegwaren, en Peulgewassen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS

  Turkije

  Het bedrijf BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, Peulgewassen, en linzen. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 2. MAKKI COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf MAKKI COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, Oliën - plantaardige, Sauzen, Peulgewassen, Oliën - plantaardige, specerijen voor voedingsmiddelen, en Sauzen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 1. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Turkije

  Het bedrijf MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knoflook. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, Reformartikelen, vruchten en groenten, Peulgewassen, en Reformartikelen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 2. SARILAR BULGUR

  Turkije

  Het bedrijf SARILAR BULGUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kapucijners. Het is gevestigd in Afyonkarahisar, Turkije.

 3. MERSIN LEMAS COMPANY - EMTIA TRADE COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf MERSIN LEMAS COMPANY - EMTIA TRADE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sauzen, Mayonaise, Olijfolie, ketchup, Sauzen, Mayonaise, en Olijfolie. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 4. YENAL GRUP ISLETMELERI LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf YENAL GRUP ISLETMELERI LTD STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Peulgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstmest, Import-export - levensmiddelen, Kunstmest, Import-export - levensmiddelen, specerijen voor voedingsmiddelen, en organisch en biologisch bemestingsmiddel. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 5. VISALEN IMPORT EXPORT

  Turkije

  Het bedrijf VISALEN IMPORT EXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Peulgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sesamzaad, kapucijners, linzen, en bonen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. CAVUSOGULLARI TARIM

  Turkije

  Het bedrijf CAVUSOGULLARI TARIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulgewassen. Het is gevestigd in Corum, Turkije.

 7. VISA ENERFI SANAYI TICARET.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf VISA ENERFI SANAYI TICARET.LTD.STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Peulgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kapucijners, linzen, lupines, en sesamzaad. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. KILAVUZ ULUSLARARASI DANISMANLIK

  Turkije

  Het bedrijf KILAVUZ ULUSLARARASI DANISMANLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, spaghetti, zonnebloemolien, Peulgewassen, en tomatenpuree. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. LES QUATRE SAISONS

  België

  Het bedrijf LES QUATRE SAISONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, voedingssupplementen, en Peulgewassen. Het is gevestigd in Dison-Andrimont, België.

 2. LUNOR DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf LUNOR DISTRIBUTION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische specialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, Peulgewassen, verpakking van levensmiddelen, en landbouwcoöperatie. Het is gevestigd in Luneray, Frankrijk.

 3. NEFIS BULGUR SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf NEFIS BULGUR SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulgewassen. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 4. NCAS - PRODUTOS ALIMENTARES

  Portugal

  Het bedrijf NCAS - PRODUTOS ALIMENTARES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit - gedroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, biologische producten, Peulgewassen, en zaad. Het is gevestigd in Funchal, Portugal.

 5. HNF FOODS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HNF FOODS LTD., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Peulgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde vruchten, ingevroren vruchten, Concentraten voor drankbereiding, kruiden, en Gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 6. KONUKLAR TEMEL GIDA IHT. MAD. TIC VE SAN AS

  Turkije

  Het bedrijf KONUKLAR TEMEL GIDA IHT. MAD. TIC VE SAN AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulgewassen. Het is gevestigd in Yozgat, Turkije.

 7. COMMODITIES BRASIL TRADING

  Portugal

  Het bedrijf COMMODITIES BRASIL TRADING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Peulgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren suiker, poedermelk, kippenvlees, en verkoop van graniet. Het is gevestigd in Aveiro, Portugal.

 8. TADEX-POL

  Polen

  Het bedrijf TADEX-POL, is een Distributeur, en actief in de sector Peulgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde bonen, en noten. Het is gevestigd in Białopole, Polen.

 9. SEVIMOGLU PULSES

  Turkije

  Het bedrijf SEVIMOGLU PULSES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren linzen, kapucijners, en bonen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 10. YASINOGULLARI GIDA VE PAZARLAMA

  Turkije

  Het bedrijf YASINOGULLARI GIDA VE PAZARLAMA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Peulgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reformartikelen, Sauzen, Deegwaren, voedingsmiddelen groothandel, Reformartikelen, Sauzen, en Deegwaren. Het is gevestigd in Elazig, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis