• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • peulgewassen

Resultaten voor

Peulgewassen - Import export

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  AgroChimInvest LLC is één van de Russische marktleiders gespecialiseerd in het kweken, verwerken, raffineren en exporteren van landbouwproducten zoals koriander, mosterd, vlas (linnen – planten), kikkererwten, linzen, erwten. Onze productieplaatsen zijn geconcentreerd op de boerderijen gevestigd in de Krasnodar regio. Voor de inzameling, reiniging, opslag en verpakking van de diverse zaadtypes maken wij alleen gebruik van moderne binnenlandse en buitenlandse machines. De laatste jaren werd door onze vooraanstaande agronomen onze eigen unieke kweektechnologie ontwikkeld en toegepast. Gedurende de volledige groeicyclus van de gewassen op het land wordt hun staat beoordeeld door het personeel van de onderneming, die op tijd alle nodige aanpassingen doorvoert. Wij leveren onze producten regelmatig aan klanten in landen als India, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Maleisië, Jemen, Europa, etc. Al onze producten worden onderworpen aan de nodige kwaliteits- en certificatietesten. Daarom zijn al onze gewassen in overeenstemming met de Europese en internationale kwaliteitsnormen. AgroChimInvest is

  Website Open In New icon
 2. VNESHTORG-RUS LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Vneshtorg-Rus importeert en exporteert landbouwproducten en voedingsmiddelen in Rusland: kikkererwten, linzen, tarwe, gierst en veel andere gewassen; behandelt door boerderijen toegeleverde granen, groentes en oliezaad, alsmede raapzaadmeel, sojameel en zonnebloemmeel voor het mesten van boerderijdieren. De firma koopt biologische landbouwproducten van biologische boerderijen die hun gewassen kweken in milieuveilige regio's van Rusland, gebruik maken van biologische meststoffen en gewasrotatie, de bodem gezond houden en de gezondheid van de ecosystemen en de mensen handhaven. Gecertificeerde producten van Vneshtorg-Rus bevatten geen pesticiden of GGO's, want zij worden onderworpen aan onze strenge interne kwaliteitscontrole om de toepasselijke normen na te leven. Vneshtorg-Rus is een trouwe en verantwoorde partner voor klanten uit China, India, Verenigde Arabische Emiraten, Algerije, Iran, Afghanistan en België en verzorgt de wereldwijde levering van biologische boederijproducten over spoor, weg en water. Het kernprincipe van de firma is om zich hoofdzakelijk te richten op de behoeftes en tevredenheid van de klant.

  Website Open In New icon
 3. MTK LTD

  Rusland

  Verified by Europages badge

  International Trading Company LLC is een exporteur die groothandel in landbouwproducten uit milieuvriendelijke regio's van Rusland en andere landen verhandelt. Het bedrijf levert een breed assortiment oliehoudende zaden (vlas, zonnebloem, camelina, mosterd, enz.), peulvruchten (sojabonen, bonen, kikkererwten, enz.), zaden van overblijvende en eenjarige kruiden (Medicago polymorpha, melilot, weideklaver, enz.), en graankorrels (tarwe, gerst, rogge, haver, boekweit, enz.). ITC LLC heeft partnerschappen opgezet in het Verre Oosten, West-Europa en Azië. De door ITC verhandelde producten zijn gecertificeerd en voldoen aan alle relevante Russische en internationale kwaliteitsnormen en voorschriften. Het bedrijf levert landbouwgoederen via water-, weg- en spoorvervoer wereldwijd in de kortst mogelijke tijd. De klanten van het bedrijf genieten van transparante en comfortabele verzendingen tegen gunstige voorwaarden dankzij de samenwerking met grote landbouwbedrijven uit verschillende landen.

  Website Open In New icon
 4. FRUIT EXIM LLC

  Oesbekië

  Verified by Europages badge

  Fruit Exim is een zich dynamisch ontwikkelende onderneming in Oezbekistan. De onderneming is actief in het B2B segment, met het doel om natuurlijke en topkwaliteit, verse, gedroogde en verwerkte fruit- en groenteproducten afkomstig uit Oezbekistan te leveren aan andere landen. Onze onderneming verzorgt de volledige productieketen – van het bouwland tot het magazijn van de klant - en handelt als een verbinding tussen Oezbekistaanse boeren en importeurs in de hele wereld om een breed assortiment te bieden, de gewenste volumes, producten en diensten van hoge kwaliteit, stabiliteit en de beste voorwaarden voor importeurs. Wij vervaardigen en leveren producten in overeenstemming met de internationale kwaliteitsnormen, onder strenge naleving van de productveiligheidseisen. Daarnaast streven wij ernaar, om te voldoen aan de wijzigende wensen van onze klanten, om de kwaliteit van onze producten constant te verbeteren en zijn steeds gefocust op de technologische innovatie. Vandaag kunnen we met trots verklaren dat onze onderneming zijn opdrachten altijd succesvol heeft uitgevoerd en zijn klanten in de hele wereld altijd producten van de beste kwaliteit heeft geleverd, tegen competitieve prijzen en met een uitstekende service.

  Website Open In New icon
 5. NATURAL HUB PALLANGYO

  België

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. VISA ENERFI SANAYI TICARET.LTD.STI

  Turkije

 2. VISALEN IMPORT EXPORT

  Turkije

 3. NCAS - PRODUTOS ALIMENTARES

  Portugal

 4. CAVUSOGULLARI TARIM

  Turkije

 5. KONUKLAR TEMEL GIDA IHT. MAD. TIC VE SAN AS

  Turkije

 1. KILAVUZ ULUSLARARASI DANISMANLIK

  Turkije

 2. COMMODITIES BRASIL TRADING

  Portugal

 3. TADEX-POL

  Polen

 4. SARILAR BULGUR

  Turkije

 5. LUNOR DISTRIBUTION

  Frankrijk

 6. LES QUATRE SAISONS

  België

 7. NEFIS BULGUR SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 8. HNF FOODS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

 9. MAHSULI LEGUMES

  Turkije

 10. SEVIMOGLU PULSES

  Turkije

 1. YUNNAN I-BEANS FOODS LTD.

  China

 2. LEGUMBRES ARROYO, S.L.

  Spanje

 3. MED GIDA

  Turkije

 4. AGRIPRODUCT ŻANETA GÓRNIK

  Polen

 5. DIANA IMPORT EXPORT GMBH

  Duitsland

 6. TEKIN INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. LECHNER GMBH FUTTERMITTELHANDLUNG

  Duitsland

 8. EGOCULTUM

  Portugal

 9. DERVISOGLU TARIM URUNLERI TIC VE SAN LTD STI

  Turkije

 10. KYEONGWON U-GLOBE

  Zuid Korea