• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • peulvruchten

Resultaten voor

Peulvruchten - Import export

 1. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Hubcycle is een startup die een upcycling structuur op basis van planten heeft ontwikkeld, dus via het recyclen van afval (bijvoorbeeld fruitschillen en lijnzaadkoeken) en het aanbieden ervan aan overige industrieën die ze hergebruiken. Het doel is een internationaal duurzaam netwerk te creëren waar de productie van bijproducten kan voldoen aan de vraag naar verantwoorde en schone plantaardige ingrediënten. Hubcycle brengt industrieën met elkaar in contact die niet hetzelfde deel van een plant gebruiken door het gft afval te verwerken tot innoverende grondstoffen voor levensmiddelen en lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SoleilFOOD is een familiebedrijf met als hoofdtaak het serveren van gastronomie, met name de oosterse keuken. Typisch oosters eten, falafel, hummus en andere producten uit de vegetarische keuken. Ons bedrijf is IFS Broker gecertificeerd en we kopen onze producten alleen in bij gecertificeerde leveranciers. Klantgerichtheid: De tevredenheid van onze klanten is onze topprioriteit. Daarom hechten we veel belang aan de beste kwaliteit van onze producten, adequaat advies en redelijke prijzen, productie van hummus en falafel, maar ook sauzen en dipsauzen, gastronomie en catering, groothandel en wederverkopers van peulvruchten en tahini. Wat logistiek betreft, proberen we volledige containers te importeren en onnodige transporten te vermijden. Productveiligheidscultuur: Veilige producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de eisen van onze klanten en aan de voedselvoorschriften zijn fundamentele waarden voor ons. We houden ons compromisloos aan deze doelen voor alle producten die door ons worden verhandeld. Een overeenkomstige cultuur van productveiligheid is een natuurlijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Elke medewerker in het bedrijf is zich ervan bewust dat de veiligheid van de producten altijd op de eerste plaats komt. we moedigen onze medewerkers aan om dit consequent door te voeren. Als je een cateraar, producent van kikkererwtenpuree (hummus) en falafel, of wederverkoper van een

 3. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Met meer dan 20 jaar ervaring in de levensmiddelenhandel, nodigt Bernis Food u om de meest unieke en biologische gedroogde vruchten en groenten op uw tafels te proeven. Onze gedroogde voedingsmiddelen worden lokaal geproduceerd door lokale boeren en met de hand gedroogd. Wij verzekeren u dat u met onze gedroogde voedingsmiddelen de smaak van uw grootmoeders gerechten terugvindt. De smaak van 100% natuurlijk en lokaal geproduceerde gedroogde voedingsmiddelen zullen een aanzienlijke invloed hebben op uw smaakpapillen. Onze producten worden geteeld in de vruchtbare gronden van Anatolië, en we drogen ze met de zon.Ons droogproces komt van de zon, dat is het middel van de natuur, en wij volgen de strengste hygiënische methoden. Bij Bernis Food leveren we onze producten tot in uw keuken zonder hun versheid en natuurlijkheid te bederven. Wij leveren onze hoogwaardige producten wereldwijd en tegen de beste prijs.Wij hebben een uitgebreide productportefeuille voor gedroogd fruit en groenten: •Gedroogde tomaten •Gedroogde vijgen •Gedroogde groene bonen •Gedroogde bananen •Gedroogde appels •Gedroogde aardbeien •Gedroogde druiven •Gedroogde aubergines •Gedroogde champignons. Ontdek meer over ons assortiment in onze online catalogus op onze website! Onze producten worden geteeld en gedroogd zonder chemicaliën of pesticiden. Bij ons vindt u de meest betrouwbare smaken in de natuur. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 4. KURUNE GIDA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda is een in Turkije gevestigde producent van gedroogd fruit en gedroogde groente. Wij bevorderen uw gezondheid met een reeks producten zonder kleurstoffen en additieven. Onze missie is het stimuleren van gezondere keuzes vandaag voor een betere morgen. Dankzij de verschillende klimaten en vruchtbare gronden in Turkije zijn onze producten afkomstig van landbouwers die gezonde en hoogwaardige producten produceren. Ons geavanceerde droogproces vindt plaats in een schone, hygiënische binnenomgeving. Met behulp van technologie voor de verwerking van droog voedsel bestaat er geen risico op verontreiniging met onder meer stof, microben en schimmels. Onze producten worden op natuurlijke wijze gedroogd, waardoor ze hun oorspronkelijke kwaliteit behouden zonder dat ze blootgesteld worden aan de zon of buitenomstandigheden. Waarom voor ons kiezen? Gedroogde voedingsproducten hebben een ongeëvenaarde houdbaarheid en kunnen langdurig bewaard worden. Hierdoor zijn ze een veelzijdig alternatief voor een verscheidenheid aan recepten, snacks, gezonde en vezelrijke voeding voor sporters en kamperen en reizen. Kurune Food richt zich op het gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten, strikte naleving van de hygiëneregels en passende productiemethoden. Kurune Food levert een grote verscheidenheid aan gedroogd fruit en gedroogde groenten zonder kleurstoffen en additieven. Ons productassortiment omvat uiteenlopende smaken, zoals appels, aardbeien, bananen, sinaasappels, tomaten en nog veel meer gezond fruit en gezonde groenten. Neem voor meer informatie contact op met ons.

 5. BIOGUMUS FARM

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  Biogumus farm heeft meer dan 10 jaar ervaring in de productie & export van groenten, fruit & noten naar Europa. Wij bieden & garanderen de levering van de beste, gezonde &biologische producten, gemaakt zonder conserveringsmiddelen.Onze productie is gecertificeerd met: Ecocert Biologisch, EOS Biologisch, KOSHER, ISO22000: 2018. We controleren de hele waardeketen, zorgen voor elke stap in het proces, van de selectie van zaden voor de teelt, de oogst, de productie van gedroogde producten, verpakking & evering aan de koper.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KHIDIR FARM

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  Met 30 jaar ervaring is Xidir de beste keuze voor kopers om puree, erwten, rozijnen, bonen, walnoten &droge vruchten uit eerste hand te importeren. We exporteren uw product over de hele wereld - naar China, Korea, Turkije, Europa.Ons bedrijf is efficiënt &onze diensten hebben een licentie.Onze producten zijn gecertificeerd, van hoge kwaliteit &tegen betaalbare prijzen. Natuurlijke producten worden verbouwd door boeren zonder chemicaliën, met kwaliteitsgarantie &klanttevredenheid voor elk product.Met ons duidelijke werk verdienen we het vertrouwen van de klant

 2. HENRY LAMOTTE FOOD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HENRY LAMOTTE FOOD GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Peulvruchten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 3. PPZ SŁAWA SP.Z O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PPZ SŁAWA SP.Z O.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulvruchten, groenten groothandel, Gedroogde bonen, Peulvruchten, kidneybonen leverancier, lima bonen, witte bonen, rode kidneybonen, en kidneybonen leverancier. Het is gevestigd in Tomaszow Lubelski, Polen.

 4. LA MYA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA MYA, is een Distributeur, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulvruchten, pinda's, fabricage en groothandel, biologische voeding groothandel, en Peulvruchten. Het is gevestigd in Arras, Frankrijk.

 5. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Duitsland

  Tegenwoordig hebben we milieuvriendelijke en biologische producten en voedsel nodig als nooit tevoren.Het trieste feit is dat er steeds minder producten op de markt zijn die daadwerkelijk zonder chemische verontreinigingen zijn geteeld. Maar willen we niet allemaal kunnen vertrouwen op het feit dat ons aangeboden voedsel geen gevaar voor de gezondheid is? IMARTI levert op dit moment haar bijdrage aan het compenseren van juist deze tekorten met betrekking tot milieuvriendelijke producten, uiteraard ook in biologische kwaliteit. Onze producten worden voornamelijk geoogst, verwerkt en geleverd vanuit Oekraïne, omdat de bodem wordt gekenmerkt door vruchtbaarheid, vruchtbaarheid en duurzaamheid. Onze basisprincipes: Naleving van levertijden, kwaliteitscontrole volgens EU-normen, flexibiliteit ten aanzien van onze klanten.Bij strikte controles controleren we onze technologie op functionaliteit en precisie om u de beste grondstoffen voor uw biologische producten te leveren.

 1. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Wij zijn een fabrikant van gedroogde aardappelen, gedroogde wortelen, gedroogde uien en gedroogde knoflook. Onze fabriek in Centraal-Polen is opgericht in 2013. Onze producten zijn gemaakt van verse groenten van Poolse teelt. We gebruiken geen additieven. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze producten van de hoogste kwaliteit hebben wij het vertrouwen gewonnen van de grootste voedselverwerkende producenten die IFSS- of BRC-normen eisen. Wij zijn zowel op de Poolse als op de Europese markt actief. Het meerfasige kwaliteitscontroleproces en de naleving van de internationale voedselveiligheidsnormen (IFSS) garanderen de beste producten. Wij produceren gedehydrateerde aardappelblokjes en -blokjes, gedehydrateerd aardappelgries (griesmeel), gedehydrateerde aardappelpuree. Wij bieden gedehydrateerde knoflook, gedehydrateerde ui en gedehydrateerde wortel. Het opbouwen van lange termijn relaties is de basisregel, die in ons business model wordt gevolgd. Wij zijn er trots op dat wij een integrerend deel uitmaken van de Poolse industrie van gedroogde groenten en dat wij de landbouwers, de bakkers, de restaurants en de levensmiddelenfabrikanten ondersteunen die onze ingrediënten gebruiken om een breed scala van heerlijke producten te maken. De veelzijdige gedroogde groente met zijn voedzame eigenschappen kent vele toepassingen en wij staan klaar om u te helpen bij uw huidige behoeften aan gedehydrateerde groenten en om u te helpen de producten voor morgen te innoveren. Onlangs zijn we begonnen met het aanbieden van een nieuw product: aardappelmeel, gewoon 100% aardappel, zonder additieven/verwerkingsmiddelen. Wij bieden twee soorten aardappelmeel aan: één voor de bakindustrie, de tweede voor de knoedelindustrie.

 2. RAMÍREZ SANTOS

  Spanje

  Wij zijn een familiebedrijf dat zich bezig houdt met de distributie van diepgevroren voedingsmiddelen, fruit, groenten, conserven, enz., om detailhandelaren in voeding, het hotelwezen en verschillende instituties zoals scholen, appartementen van bejaarden enz. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in de groothandel in de sector van voedingsmiddelen, diepvriesproducten, likeuren, drogerij-artikelen en parfumerie."Het voedingsmiddelenaanbod is het grootste en meest bevredigende van Cordoba".

 1. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypte

  International Traders is een Egyptische onderneming opgericht in 2004 en gespecialiseerd in import en export. Met meer dan 20 jaar ervaring sector beschikken wij over een grondige kennis op het gebied van logistiek en handel. We zijn zeer flexibel en bezitten een breed gamma van producten om aan iedere behoefte van de klant tegemoet te kunnen komen.

 2. CAXA SRL

  Italië

  De firma CaXa is gespecialiseerd in de toelevering in het groot van biologische of conventionele droge groentes, granen en pseudogranen. Caxa biedt ook adviesdiensten en bemiddeling in de sector van de agrovoedingsindustrie.

 3. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Peulvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedehydrateerde knoflook, droge groenten, en knoflook. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. KURUCUM GIDA

  Turkije

  Het bedrijf KURUCUM GIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Isparta, Turkije.

 5. ATMAR BIO LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf ATMAR BIO LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedseltoevoegingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Essences en aroma's voor parfumerie, Smaakstoffen, Oliën - plantaardige, Peulvruchten, Essences en aroma's voor parfumerie, Smaakstoffen, Oliën - plantaardige, en Peulvruchten. Het is gevestigd in Varna, Bulgarije.

 6. AGRO SUN FOOD LTD.

  Turkije

  Het bedrijf AGRO SUN FOOD LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Peulvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde vruchten, gedroogde tomaten, Augurken, en geroosterde landbouwproducten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 7. SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG

  Duitsland

  Het bedrijf SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG, is een Distributeur, en actief in de sector Peulvruchten. Het is gevestigd in Hofheim Am Taunus, Duitsland.

 8. COFRUGRA CHILE SPA

  Korea

  Het bedrijf COFRUGRA CHILE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren peulvruchten. Het is gevestigd in Santiago, Korea.

 1. «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

  Oekraïne

  Het bedrijf «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ», is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, vruchten en groenten, gedroogde vruchten, Import-export - levensmiddelen, en handel in peulvruchten. Het is gevestigd in Івано-Франківськ, Oekraïne.

 2. TÜRKÖZ PISTAZIEN

  Duitsland

  Het bedrijf TÜRKÖZ PISTAZIEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulvruchten. Het is gevestigd in Rheinberg, Duitsland.

 3. BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van groente en fruit, gedroogde kolanoten, aromatische en geneeskundige planten en kruiden, en gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 4. SAPOREGE

  Turkije

  Het bedrijf SAPOREGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde tomaten, verpakte kappertjess, olijfolien eerste kwaliteit extra, en olijfolie. Het is gevestigd in Izmir / Buca, Turkije.

 5. AKDENIZ EFE

  Turkije

  Het bedrijf AKDENIZ EFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde vruchten, Gedroogde vruchten, specerijen voor voedingsmiddelen, en conservenproduct in olie. Het is gevestigd in Diyarbakir, Turkije.

 6. KONTORHAUS GÖRICKE UG

  Duitsland

  Het bedrijf KONTORHAUS GÖRICKE UG, is een Distributeur, en actief in de sector Peulvruchten. Het is gevestigd in Pirna, Duitsland.

 7. NIKNUT GIDA

  Turkije

  Het bedrijf NIKNUT GIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulvruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hazelnoten. Het is gevestigd in Giresun, Turkije.

 8. ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS.

  Turkije

  Het bedrijf ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Peulvruchten. Het is gevestigd in Bor, Turkije.

 9. JELS PRODUCTOS

  Spanje

  Het bedrijf JELS PRODUCTOS, is een Distributeur, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Import-export - levensmiddelen, Peulvruchten, Olijfolie, rijst, Import-export - levensmiddelen, en Peulvruchten. Het is gevestigd in Torrejon De La Calzada, Spanje.

 10. ELBIZ EXPORT

  Turkije

  Het bedrijf ELBIZ EXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulvruchten, pompoenzaad, verpakte pompoenbloemen, Peulvruchten, en appels. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis