• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • peulvruchten

Resultaten voor

Peulvruchten - Import export

 1. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Wij zijn een fabrikant van gedroogde aardappelen, gedroogde wortelen, gedroogde uien en gedroogde knoflook. Onze fabriek in Centraal-Polen is opgericht in 2013. Onze producten zijn gemaakt van verse groenten van Poolse teelt. We gebruiken geen additieven. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze producten van de hoogste kwaliteit hebben wij het vertrouwen gewonnen van de grootste voedselverwerkende producenten die IFSS- of BRC-normen eisen. Wij zijn zowel op de Poolse als op de Europese markt actief. Het meerfasige kwaliteitscontroleproces en de naleving van de internationale voedselveiligheidsnormen (IFSS) garanderen de beste producten. Wij produceren gedehydrateerde aardappelblokjes en -blokjes, gedehydrateerd aardappelgries (griesmeel), gedehydrateerde aardappelpuree. Wij bieden gedehydrateerde knoflook, gedehydrateerde ui en gedehydrateerde wortel. Het opbouwen van lange termijn relaties is de basisregel, die in ons business model wordt gevolgd. Wij zijn er trots op dat wij een integrerend deel uitmaken van de Poolse industrie van gedroogde groenten en dat wij de landbouwers, de bakkers, de restaurants en de levensmiddelenfabrikanten ondersteunen die onze ingrediënten gebruiken om een breed scala van heerlijke producten te maken. De veelzijdige gedroogde groente met zijn voedzame eigenschappen kent vele toepassingen en wij staan klaar om u te helpen bij uw huidige behoeften aan gedehydrateerde groenten en om u te helpen de producten voor morgen te innoveren. Onlangs zijn we begonnen met het aanbieden van een nieuw product: aardappelmeel, gewoon 100% aardappel, zonder additieven/verwerkingsmiddelen. Wij bieden twee soorten aardappelmeel aan: één voor de bakindustrie, de tweede voor de knoedelindustrie.

 2. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkije

 3. AS VI LEVERER

  Noorwegen

  Als Vi Leverer is een high-tech handels-en productiebedrijf. In de afgelopen 20 jaar hebben wij apparatuur voor organische en anorganische meststoffen geproduceerd. Ons materiaal wordt verkocht aan 75 landen, die de hete verkoopmateriaal in de globale industrie van landbouwmeststoffen zijn. Met de ontwikkeling van ons EMCC kunt u altijd de complete oplossing krijgen van advies, ontwerpen, apparatuur, installatie, opleiding, noodhulp, veldhulp, reserveonderdelen, en routine-onderhoud. Wij hebben een breed assortiment aan producten zoals dranken (koolzuurhoudende dranken, energiedranken, bieren, enz.), gedroogd fruit en kruiden, oliën (zonnebloemolie, notenolie, enz.), gezondheids- en medische apparatuur (maskers, handschoenen, enz.), zuivelproducten, houtpellets en nog veel meer om te ontdekken op onze website! Ons bedrijf is niet alleen gebaseerd op de binnenlandse markt, maar besteedt ook aandacht aan de internationale markten. Ons bedrijf heeft de technologie, het management en andere aspecten verbeterd op basis van samenwerking met het Zweedse Las Daktronics. Geleidend het algemene denken en de strategie op een hoog niveau en makend het productbeheer, met inbegrip van kwaliteit van beheer, technologie, het testen, en productie in internationale normen, creëren wij eersteklas technologie en de diensten en vereisen strikt in elk deel om onze klanten te belonen. Wij exporteren onze producten naar Kazachstan, India, Indonesië, Turkije, Canada, Afrika en andere landen en regio's. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. HENRY LAMOTTE FOOD GMBH

  Duitsland

 5. TÜRKÖZ PISTAZIEN

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PPZ SŁAWA SP.Z O.O

  Polen

 2. KONTORHAUS GÖRICKE UG

  Duitsland

 3. COMMODITY BOARD EUROPE GMBH

  Duitsland

 4. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Duitsland

  Tegenwoordig hebben we milieuvriendelijke en biologische producten en voedsel nodig als nooit tevoren.Het trieste feit is dat er steeds minder producten op de markt zijn die daadwerkelijk zonder chemische verontreinigingen zijn geteeld. Maar willen we niet allemaal kunnen vertrouwen op het feit dat ons aangeboden voedsel geen gevaar voor de gezondheid is? IMARTI levert op dit moment haar bijdrage aan het compenseren van juist deze tekorten met betrekking tot milieuvriendelijke producten, uiteraard ook in biologische kwaliteit. Onze producten worden voornamelijk geoogst, verwerkt en geleverd vanuit Oekraïne, omdat de bodem wordt gekenmerkt door vruchtbaarheid, vruchtbaarheid en duurzaamheid. Onze basisprincipes: Naleving van levertijden, kwaliteitscontrole volgens EU-normen, flexibiliteit ten aanzien van onze klanten.Bij strikte controles controleren we onze technologie op functionaliteit en precisie om u de beste grondstoffen voor uw biologische producten te leveren.

 5. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Duitsland

  SoleilFOOD is een familiebedrijf met als hoofdtaak het serveren van gastronomie, met name de oosterse keuken. Wij zijn gespecialiseerd in speciale delicatessen en bieden onze klanten eersteklas producten van tahini (sesampasta), peulvruchten en specerijen in ons voortdurend groeiende assortiment. Wij hechten veel belang aan de beste kwaliteit van onze producten, voldoende advies en een redelijke prijsberekening. Dankzij de tevredenheid van onze klanten en hun aanbevelingen zijn wij erin geslaagd nieuwe klanten te blijven winnen op het gebied van de productie van hummus en falafel, maar ook van sauzen en dipsauzen, gastronomie en catering, groothandel en wederverkopers. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, ervaren leverancier van ingrediënten speciaal voor de productie van hummus en falafel, evenals specerijen en nog veel meer, dan bent u bij ons aan het juiste adres en wij kijken ernaar uit u als klant te mogen verwelkomen.

 1. RAMÍREZ SANTOS

  Spanje

  Wij zijn een familiebedrijf dat zich bezig houdt met de distributie van diepgevroren voedingsmiddelen, fruit, groenten, conserven, enz., om detailhandelaren in voeding, het hotelwezen en verschillende instituties zoals scholen, appartementen van bejaarden enz. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in de groothandel in de sector van voedingsmiddelen, diepvriesproducten, likeuren, drogerij-artikelen en parfumerie."Het voedingsmiddelenaanbod is het grootste en meest bevredigende van Cordoba".

 2. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypte

  International Traders is een Egyptische onderneming opgericht in 2004 en gespecialiseerd in import en export. Met meer dan 20 jaar ervaring sector beschikken wij over een grondige kennis op het gebied van logistiek en handel. We zijn zeer flexibel en bezitten een breed gamma van producten om aan iedere behoefte van de klant tegemoet te kunnen komen.

 1. CAXA SRL

  Italië

  De firma CaXa is gespecialiseerd in de toelevering in het groot van biologische of conventionele droge groentes, granen en pseudogranen. Caxa biedt ook adviesdiensten en bemiddeling in de sector van de agrovoedingsindustrie.

 2. KURUCUM GIDA

  Turkije

 3. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Turkije

 4. ATMAR BIO LTD

  Bulgarije

 5. AGRO SUN FOOD LTD.

  Turkije

 6. COFRUGRA CHILE SPA

  Korea

 7. SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG

  Duitsland

 8. «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

  Oekraïne

 1. SAPOREGE

  Turkije

 2. BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

 3. ŞANLIGAZI

  Turkije

 4. ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS.

  Turkije

 5. NIKNUT GIDA

  Turkije

 6. JELS PRODUCTOS

  Spanje

 7. LA LEGUMBRE DE PEPE

  Spanje

 8. LINIYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD

  China

 9. ERDKRAFT

  Oekraïne

 10. AWYA FOOD AND AGRICULTURE

  Turkije