• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pieren - mest

Resultaten voor

Pieren - mest - Import export

 1. AJ AGRO APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS kan bogen op een jarenlange reputatie als een betrouwbare verdeler van hoogwaardige landbouwproducten binnen de internationale landbouwmarkt. Ons streven naar uitmuntendheid en integriteit heeft ons geholpen een uitmuntende reputatie als betrouwbaar merk in de landbouwindustrie op te bouwen. Wij onderscheiden ons door onze diepgewortelde passie voor landbouwbenodigdheden. Wij hebben ons ingezet om alle facetten van de landbouwexport te doorgronden, inclusief productie, logistiek en distributie. Dankzij deze uitgebreide knowhow zijn wij uitgegroeid tot een krachtig en toonaangevend bedrijf binnen de exportindustrie. Wij zijn een specifiek team van experts die altijd een stapje meer doen om onze klanten van dienst te zijn. Met een jarenlange ervaring op de exportmarkten, zijn wij nu marktleider in onze sector en leggen de lat voor kwaliteit en betrouwbaarheid altijd zo hoog mogelijk. In Denemarken, zijn wij één van de belangrijkste leveranciers van premium landbouwproducten. Ons aanbod omvat een uitgebreide reeks producten zoals noten, meststoffen en diervoeder. Wij begrijpen het belang van deze producten voor diverse industrieën en verbinden ons ertoe onze klanten uitsluitend de hoogste kwaliteit te leveren. Het is onze taak een betrouwbare handelspartner te blijven op het gebied van premium landbouwbenodigdheden. Door zich te richten op uitmuntendheid, integriteit en klanttevredenheid, is AJ Agro ApS er klaar voor op de voorgrond te blijven van de industrie voor landbouwproducten.

 2. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  HERMES AGRI-COMPANY LTD is een betrouwbare producent van biologische meststoffen onder de merknaam Humiplus met 30 jaar ervaring. Een breed assortiment producten is verkrijgbaar in vloeibare vorm en suspensies, met optimale concentraties en gebruiksvriendelijke verpakkingen om aan de behoeften van landbouwers en veeleisende gebruikers te voldoen. De biologische plantaardige meststoffen van Humiplus zijn gecertificeerd door de internationale organisatie Organic Standard volgens de EG-verordeningen 834/2007 en 889/2008. Ze zijn geschikt voor de biologische en conventionele landbouw met bewezen efficiënte in het veld en in onderzoeksinstituten. Pluspunten van onze producten: 1.Complexe samenstelling: werkt als een 4-in-1 product, u kunt dus meerdere producten door slechts een product vervangen. 2.Natuurlijke oorsprong: behoudt de eigenschappen van wormencompost en de nuttige afvalstoffen van de rode compostwormen. 3.Duurzame werking: houdt de grond jarenlang vruchtbaar. 4. Kostenbesparend: wetenschappelijk bewezen technologieën die de kosten van minerale meststoffen met 30% verminderen met behoud van 100% resultaat

 3. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra company produceert en verkoopt bio-producten voor gewasbouw, inclusief wormencompost - bio-mest, gewasbeschermingsmiddelen op basis van schimmels en bacteriën, zuivere aminozuren, evenals bacteriële mestproducten en grondverrijkers. Het bedrijf levert sinds 2016 zijn producten aan de Russische markt en heeft vanaf 2022 zijn markt uitgebreid naar de omringende landen (Servië, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Oezbekistan, Kirgizstan). Het bedrijf is tevens actief binnen het onderhandelen voor het starten van leveringen naar Afrikaanse landen. De onderneming produceert en levert: Zaadbehandelingen; - Bladvoeding; - Middelen om de grond vruchtbaar te maken of te houden (inclusief grondherstel); - Regenwormen voor afvalverwerking en productie van biologische humus; - Uitrusting voor wormcompost en de productie van biohumus; - Vaste biohumus; Bacteriële samenstellingen (biofungicide, samenstellingen voor het fixeren van stikstof, fosfor en kalium). BioEra biedt een waaier aan diensten voor de gewasontwikkeling dankzij het leveren van hoogwaardige samenstellingen. De specialisten van het bedrijf ontwikkelen toepassingsschema's, houden toezicht op de resultaten en controleren het volledige toepassingsproces van de toegediende samenstellingen.

 4. VIA PORTIC AGRO.COM

  Spanje

  Het bedrijf VIA PORTIC AGRO.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke meststoffen, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Paterna, Spanje.

 5. BIO VEGETAL - THÜRINGER DÜNGERMANUFAKTUR INH. DOMINIC JUNG

  Duitsland

  Het bedrijf BIO VEGETAL - THÜRINGER DÜNGERMANUFAKTUR INH. DOMINIC JUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Ferna, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIO FUEL SYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BIO FUEL SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Amstetten, Oostenrijk.

 2. KOOPS ORGANIC WORM FERTILIZER COOPERATIVE

  Turkije

  Het bedrijf KOOPS ORGANIC WORM FERTILIZER COOPERATIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren regenwormen, en landbouwwerkzaamheden. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. OZER GUBRE (FERTILIZERS) TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf OZER GUBRE (FERTILIZERS) TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke meststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, vloeibare meststoffen, organische mest, Pieren - mest, en mest. Het is gevestigd in Isparta, Turkije.

 4. PONSOL SOLUCAN GÜBRESI

  Turkije

  Het bedrijf PONSOL SOLUCAN GÜBRESI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren wormteelt, organische mest, en installaties en apparatuur voor wormteelt. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. MANCHAVERDE, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MANCHAVERDE, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor wormteelt. Het is gevestigd in Moral De Cva, Spanje.

 1. TEOX FARM

  Turkije

  Het bedrijf TEOX FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren bemestingen, boerderijdieren, en producten materialen voor biologische landbouw. Het is gevestigd in Salihli, Turkije.

 2. WURMIDEE

  Duitsland

  Het bedrijf WURMIDEE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren BIOLOGISCHE LANDBOUW, en BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is gevestigd in Heidesee Ot Kolberg, Duitsland.

 1. BIOTICA

  Italië

  Het bedrijf BIOTICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, organische mest, producent van hummus, Pieren - mest, en biologische meststoffen. Het is gevestigd in Maletto, Italië.

 2. AHN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AHN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Warmsen, Duitsland.

 3. ARI TARIM

  Turkije

  Het bedrijf ARI TARIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. EKOSOL

  Turkije

  Het bedrijf EKOSOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren wormteelt. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 5. RIVASOL ® TARIM HAYVANCILIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf RIVASOL ® TARIM HAYVANCILIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeibare meststoffen, Huminezuur, mest, en installaties en apparatuur voor wormteelt. Het is gevestigd in Edirne, Turkije.

 6. AKOVA WURMHUMUS

  Turkije

  Het bedrijf AKOVA WURMHUMUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren algemene markten van bloemen en planten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. EGESOLL TARIM URUNLERI VE HAYV. ORGANIK GUBRE SAN.TIC.LTD

  Turkije

  Het bedrijf EGESOLL TARIM URUNLERI VE HAYV. ORGANIK GUBRE SAN.TIC.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 8. MARSOL

  Turkije

  Het bedrijf MARSOL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Kahramanmaraş, Turkije.

 1. KEOSG

  Turkije

  Het bedrijf KEOSG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke meststoffen, mest, vaste meststoffen, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Tavsanli, Turkije.

 2. AGROCHEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGROCHEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 3. FERTILSUD S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FERTILSUD S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Spinazzola, Italië.

 4. ATADAN DOGAL CIFTLIK URUNLERI

  Turkije

  Het bedrijf ATADAN DOGAL CIFTLIK URUNLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke meststoffen, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in İstanbul, Turkije.

 5. L. GOBBI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf L. GOBBI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Pieren - mest, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, en Pieren - mest. Het is gevestigd in Campoligure, Italië.

 6. BIOCHEMICAL - AGRO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BIOCHEMICAL - AGRO S.R.L., en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Pieren - mest, Landbouw - installaties en apparatuur, en Pieren - mest. Het is gevestigd in Paterno', Italië.

 7. EGESOLL TARIM URUNLERI

  Turkije

  Het bedrijf EGESOLL TARIM URUNLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 8. BERMAR 2 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BERMAR 2 S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Isola Della Scala, Italië.

 9. VENAGRO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VENAGRO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Annone Veneto, Italië.

 10. CARUSO NATALE

  Italië

  Het bedrijf CARUSO NATALE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Pieren - mest, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, en Pieren - mest. Het is gevestigd in Licodia Eubea, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis