• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pieren - mest

Resultaten voor

Pieren - mest - Import export

 1. AJ AGRO APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS kan bogen op een jarenlange reputatie als een betrouwbare verdeler van hoogwaardige landbouwproducten binnen de internationale landbouwmarkt. Ons streven naar uitmuntendheid en integriteit heeft ons geholpen een uitmuntende reputatie als betrouwbaar merk in de landbouwindustrie op te bouwen. Wij onderscheiden ons door onze diepgewortelde passie voor landbouwbenodigdheden. Wij hebben ons ingezet om alle facetten van de landbouwexport te doorgronden, inclusief productie, logistiek en distributie. Dankzij deze uitgebreide knowhow zijn wij uitgegroeid tot een krachtig en toonaangevend bedrijf binnen de exportindustrie. Wij zijn een specifiek team van experts die altijd een stapje meer doen om onze klanten van dienst te zijn. Met een jarenlange ervaring op de exportmarkten, zijn wij nu marktleider in onze sector en leggen de lat voor kwaliteit en betrouwbaarheid altijd zo hoog mogelijk. In Denemarken, zijn wij één van de belangrijkste leveranciers van premium landbouwproducten. Ons aanbod omvat een uitgebreide reeks producten zoals noten, meststoffen en diervoeder. Wij begrijpen het belang van deze producten voor diverse industrieën en verbinden ons ertoe onze klanten uitsluitend de hoogste kwaliteit te leveren. Het is onze taak een betrouwbare handelspartner te blijven op het gebied van premium landbouwbenodigdheden. Door zich te richten op uitmuntendheid, integriteit en klanttevredenheid, is AJ Agro ApS er klaar voor op de voorgrond te blijven van de industrie voor landbouwproducten.

 2. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra company produceert en verkoopt bio-producten voor gewasbouw, inclusief wormencompost - bio-mest, gewasbeschermingsmiddelen op basis van schimmels en bacteriën, zuivere aminozuren, evenals bacteriële mestproducten en grondverrijkers. Het bedrijf levert sinds 2016 zijn producten aan de Russische markt en heeft vanaf 2022 zijn markt uitgebreid naar de omringende landen (Servië, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Oezbekistan, Kirgizstan). Het bedrijf is tevens actief binnen het onderhandelen voor het starten van leveringen naar Afrikaanse landen. De onderneming produceert en levert: Zaadbehandelingen; - Bladvoeding; - Middelen om de grond vruchtbaar te maken of te houden (inclusief grondherstel); - Regenwormen voor afvalverwerking en productie van biologische humus; - Uitrusting voor wormcompost en de productie van biohumus; - Vaste biohumus; Bacteriële samenstellingen (biofungicide, samenstellingen voor het fixeren van stikstof, fosfor en kalium). BioEra biedt een waaier aan diensten voor de gewasontwikkeling dankzij het leveren van hoogwaardige samenstellingen. De specialisten van het bedrijf ontwikkelen toepassingsschema's, houden toezicht op de resultaten en controleren het volledige toepassingsproces van de toegediende samenstellingen.

 3. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf HERMES AGRI-COMPANY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Natuurlijke meststoffen, BIOLOGISCHE LANDBOUW, Planten en mest, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Natuurlijke meststoffen, BIOLOGISCHE LANDBOUW, en Planten en mest. Het is gevestigd in Znamyanka, Oekraïne.

 4. VIA PORTIC AGRO.COM

  Spanje

  Het bedrijf VIA PORTIC AGRO.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke meststoffen, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Paterna, Spanje.

 5. BIO VEGETAL - THÜRINGER DÜNGERMANUFAKTUR INH. DOMINIC JUNG

  Duitsland

  Het bedrijf BIO VEGETAL - THÜRINGER DÜNGERMANUFAKTUR INH. DOMINIC JUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Ferna, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIO FUEL SYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BIO FUEL SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Amstetten, Oostenrijk.

 2. OZER GUBRE (FERTILIZERS) TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf OZER GUBRE (FERTILIZERS) TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Natuurlijke meststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, vloeibare meststoffen, organische mest, Pieren - mest, en mest. Het is gevestigd in Isparta, Turkije.

 3. KOOPS ORGANIC WORM FERTILIZER COOPERATIVE

  Turkije

  Het bedrijf KOOPS ORGANIC WORM FERTILIZER COOPERATIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren regenwormen, en landbouwwerkzaamheden. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. RIVASOL ® TARIM HAYVANCILIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf RIVASOL ® TARIM HAYVANCILIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeibare meststoffen, Huminezuur, mest, en installaties en apparatuur voor wormteelt. Het is gevestigd in Edirne, Turkije.

 5. WURMIDEE

  Duitsland

  Het bedrijf WURMIDEE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren BIOLOGISCHE LANDBOUW, en BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is gevestigd in Heidesee Ot Kolberg, Duitsland.

 1. BIOTICA

  Italië

  Het bedrijf BIOTICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, organische mest, producent van hummus, Pieren - mest, en biologische meststoffen. Het is gevestigd in Maletto, Italië.

 2. PONSOL SOLUCAN GÜBRESI

  Turkije

  Het bedrijf PONSOL SOLUCAN GÜBRESI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren wormteelt, organische mest, en installaties en apparatuur voor wormteelt. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. AHN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AHN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Warmsen, Duitsland.

 2. MANCHAVERDE, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MANCHAVERDE, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor wormteelt. Het is gevestigd in Moral De Cva, Spanje.

 3. TEOX FARM

  Turkije

  Het bedrijf TEOX FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren bemestingen, boerderijdieren, en producten materialen voor biologische landbouw. Het is gevestigd in Salihli, Turkije.

 4. AKOVA WURMHUMUS

  Turkije

  Het bedrijf AKOVA WURMHUMUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren algemene markten van bloemen en planten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. EGESOLL TARIM URUNLERI VE HAYV. ORGANIK GUBRE SAN.TIC.LTD

  Turkije

  Het bedrijf EGESOLL TARIM URUNLERI VE HAYV. ORGANIK GUBRE SAN.TIC.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 6. EKOSOL

  Turkije

  Het bedrijf EKOSOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren wormteelt. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 7. ARI TARIM

  Turkije

  Het bedrijf ARI TARIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. KEOSG

  Turkije

  Het bedrijf KEOSG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurlijke meststoffen, mest, vaste meststoffen, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Tavsanli, Turkije.

 1. MARSOL

  Turkije

  Het bedrijf MARSOL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pieren - mest. Het is gevestigd in Kahramanmaraş, Turkije.

 2. SALVONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SALVONI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Lucca, Italië.

 3. NUOVA MIRAFLOR S.N.C. DI TESSARI NADIA

  Italië

  Het bedrijf NUOVA MIRAFLOR S.N.C. DI TESSARI NADIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Mira, Italië.

 4. S.I.L.C.

  Italië

  Het bedrijf S.I.L.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 5. AGM.S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AGM.S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Castelnovo Di Sotto, Italië.

 6. ROCCATO AGRICOLTURA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROCCATO AGRICOLTURA S.R.L., en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Villadose, Italië.

 7. FARM SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FARM SERVICE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Pieren - mest, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, en Pieren - mest. Het is gevestigd in Reggio Nell'emilia, Italië.

 8. UNIVERSAL MANURE COMPANY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf UNIVERSAL MANURE COMPANY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Cerano, Italië.

 9. BIOTRES

  Italië

  Het bedrijf BIOTRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Castronno, Italië.

 10. PUNTO AGRARIO S.N.C. DI SCARZELLO E SCHE

  Italië

  Het bedrijf PUNTO AGRARIO S.N.C. DI SCARZELLO E SCHE, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pieren - mest, Natuurlijke meststoffen, Pieren - mest, en Natuurlijke meststoffen. Het is gevestigd in Dogliani, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis