• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pijlers - metaal

Resultaten voor

Pijlers - metaal - Import export

 1. AA-DEE MACHINEFABRIEK EN STAALBOUW NEDERLAND

  Nederland

  Aa-Dee Machinefabriek Staalbouw Nederland b.v. richt zich op activiteiten in de metaalbouw. Het tot stand brengen van complexe staalconstructies is de core business van ons bedrijf. Aa-Dee regelt een project vanaf het ontwerp tot en met de montage. Daarbij leggen we in een aantal situaties de basis voor een bouwwerk en fungeren als partner voor de betrokken bouwdisciplines én voor de opdrachtgever. Alle disciplines voor de totstandkoming van de staalconstructies en het after sales traject hebben we in eigen beheer, vanaf ontwerp tot productie, conservatie, montage en onderhoud. Dat betekent het construeren van staal(bouw)elementen, het maken van bestek-, vergunningaavraag- en werkplaatstekeningen, het fabriceren en monteren van staalconstructies, het verrichten van service en reparatie en tenslotte het uitvoeren van revisiewerkzaamheden.

 2. BANDERAS AAP SL

  Spanje

  Vlaggen en masten, reclamevlaggen en -vaandels, reuzenreclameborden, enz.

 3. ANTENNES LECLERC

  Frankrijk

  Het bedrijf ANTENNES LECLERC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, Windmolens, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Pijlers - metaal, Windmolens, structuren van metaal, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in La-Grande-Paroisse, Frankrijk.

 4. UNIMET

  Polen

  Het bedrijf UNIMET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijlers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies in constructie van grote constructiewerken. Het is gevestigd in Cierpice, Polen.

 5. SIMEG GROUP

  Tunesië

  Het bedrijf SIMEG GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verlichting - straat, industrieel en commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, openbare verlichting, galvanisering, Pijlers - metaal, en Steel construction. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMAKO, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf AMAKO, SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Heřmanův Městec, Tsjechische Rep..

 2. HAD-FAB LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HAD-FAB LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Constructiestaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, distributie elektrische energie, Pijlers - metaal, aluminiumlassen, en metaalbewerking. Het is gevestigd in Tranent, Verenigd Koninkrijk.

 3. RAMELET S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf RAMELET S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, Torenconstructies - metaal, Hangars - ijzer en staal, Palen - metaal, Pijlers - metaal, Torenconstructies - metaal, Hangars - ijzer en staal, en Palen - metaal. Het is gevestigd in Lausanne, Zwitserland.

 4. EUROPOLES GMBH & CO. KG.

  Duitsland

  Het bedrijf EUROPOLES GMBH & CO. KG., en actief in de sector Palen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, Vlaggemasten, Masten, Pijlers - metaal, Vlaggemasten, en Masten. Het is gevestigd in Neumarkt, Duitsland.

 5. MOMSTEELPOR S.A.

  Portugal

  Het bedrijf MOMSTEELPOR S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, Balken - ferro, Pijlers - metaal, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Abrantes, Portugal.

 1. REBORD CONSTRUCTIONS METALLIQUES

  Zwitserland

  Het bedrijf REBORD CONSTRUCTIONS METALLIQUES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, Palen - metaal, Hangars - ijzer en staal, Torenconstructies - metaal, Pijlers - metaal, Palen - metaal, Hangars - ijzer en staal, en Torenconstructies - metaal. Het is gevestigd in Sion, Zwitserland.

 2. DFITELECOM

  België

  Het bedrijf DFITELECOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Walhain Saint-Paul, België.

 1. COMPTOIR BELGE DE TÉLÉCOMMUNICATIONS (CBT)

  België

  Het bedrijf COMPTOIR BELGE DE TÉLÉCOMMUNICATIONS (CBT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Anderlecht, België.

 2. CI. EMME. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CI. EMME. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hekken en afrasteringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, Palen - metaal, Pijlers - metaal, en Palen - metaal. Het is gevestigd in Sommariva Perno, Italië.

 3. RINALDI COMBUSTIBILI DI RINALDI MARINO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf RINALDI COMBUSTIBILI DI RINALDI MARINO & C. S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, Palen - metaal, Pijlers - metaal, en Palen - metaal. Het is gevestigd in Cervarese Santa Croce, Italië.

 4. TECNOTORRI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOTORRI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijlers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palen - metaal, en Palen - metaal. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 5. LANDINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LANDINI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijlers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palen - metaal, stalen masten, en Palen - metaal. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 6. PONDI ROSA

  Italië

  Het bedrijf PONDI ROSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijlers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palen - metaal, palen voor wijngaarden, en Palen - metaal. Het is gevestigd in Mercato Saraceno, Italië.

 7. DITTA BUFFA ANTONINA

  Italië

  Het bedrijf DITTA BUFFA ANTONINA, en actief in de sector Pijlers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palen - metaal, Afrasteringen, Palen - metaal, en Afrasteringen. Het is gevestigd in Olbia, Italië.

 8. MATELDA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MATELDA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Pijlers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palen - metaal, palen voor wijngaarden, en Palen - metaal. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 1. CONSTRUCTIEBEDRIJF WILLEMS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf CONSTRUCTIEBEDRIJF WILLEMS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, Pijlers - metaal, Pijpleidingen, en Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Boven-Leeuwen, Nederland.

 2. TECVENT A/S

  Denemarken

  Het bedrijf TECVENT A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, en Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Kalundborg, Denemarken.

 3. VALENTE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VALENTE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijlers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palen - metaal, betonproducten, en Palen - metaal. Het is gevestigd in Campodarsego, Italië.

 4. JYDSK PLADE BEARBEJDNINGS CENTER A/S

  Denemarken

  Het bedrijf JYDSK PLADE BEARBEJDNINGS CENTER A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, en Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Roedkaersbro, Denemarken.

 5. HECKMANN POLSKA PRODUKCJA METALOWA I MASZYN SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf HECKMANN POLSKA PRODUKCJA METALOWA I MASZYN SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, en Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Krzeszyce, Polen.

 6. CGTI

  Frankrijk

  Het bedrijf CGTI, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, en Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Pacy Sur Eure, Frankrijk.

 7. ZADO ENERGETIC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ZADO ENERGETIC S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, en Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Bezdekov, Tsjechische Rep..

 8. PB STAAL A/S

  Denemarken

  Het bedrijf PB STAAL A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, en Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Hoerning, Denemarken.

 9. SERVICIOS DE INGENIERIA Y MONTAJES SA

  Spanje

  Het bedrijf SERVICIOS DE INGENIERIA Y MONTAJES SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, en Pijlers - metaal. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 10. COOP. EDIFICATRICE ORTICA

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis