• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pijpen- elleboog - ferro

Resultaten voor

Pijpen- elleboog - ferro - Import export

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  De HS Umformtechnik GmbH is een middelgroot familiebedrijf dat sinds haar oprichting in 1997 gestaag is gegroeid. We leveren wat we beloven. Op ons hoofdkantoor in Grünsfeld-Paimar produceren we hoogwaardige roestvrijstalen halve buizen, pijpkoppelingen, koppelingsstations, zuigsondes, vertakkingen en overgangsstukken, evenals speciale onderdelen op ongeveer 12.000 vierkante meter terrein met ongeveer 50 gemotiveerde medewerkers en ultramoderne machines. En dit alles competent, snel en indien nodig volgens individueel verzoek van de klant. Daarbij zorgen we niet alleen voor onze klanten voor effectieve probleemoplossingen en topproducten, maar ook voor een goede prijs-prestatieverhouding. Bovendien hebben we permanent alle standaardafmetingen van roestvrijstalen halve buizen en pijpkoppelingen, evenals roestvrijstalen buizen in onze productie- en opslagruimten van ongeveer 5.000 vierkante meter. Voor onze klanten betekent dit niet alleen hoge kwaliteit, maar ook korte levertijden.

 2. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Duitsland

  De juiste rondingen op de juiste plaatsen - dit is waar Mobitec alles over weet. Van de handmatige buigeenheid naar de geautomatiseerde productiecel: Buigtechnologie wordt op zijn best geproduceerd in ons Zwabische hoofdkantoor. En dat in modulair ontwerp. Alles draait immers om de individuele behoeften van onze klanten. Wij leveren op maat gemaakte hightech machineconcepten, zodat u niet in alle hoeken hoeft te wringen om optimale resultaten te behalen. Alleen maar door en door ronde oplossingen die over de hele wereld worden gewaardeerd. Wij begrijpen precies waarnaar de klant op zoek is: Wij van Mobitec willen dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Daarom krijgt u natuurlijk niet alleen geavanceerde technologie, maar ook nauwkeurige meetprotocollen, hoogwaardige gereedschappen, goed onderbouwd en persoonlijk advies en een bekwame 24-uursservice. Natuurlijk - natuurlijk is dat niet natuurlijk. Maar dat is de filosofie van Mobitec.

 3. KONTINOX GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf KONTINOX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pijpen, elleboog - ferro. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpen, elleboog - ferro. Het is gevestigd in Kreuztal, Duitsland.

 5. BECKER INSULATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BECKER INSULATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpen, elleboog - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren isolatiepanelen. Het is gevestigd in Bippen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRIEDRICH GERKE VERSCHLEISSSCHUTZ-, FÖRDER-, HÜTTEN- UND FLUIDISIERUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf Friedrich Gerke is gespecialiseerd in slijtagebescherming, transportband, metallurgische en fluïdisatietechnologie. Wij bieden optimale op maat gemaakte slijtagebeschermingsoplossingen in keramiek en staal voor alle toepassingsgebieden. Onze eigen transportapparatuur, transportsystemen en materiaalfluïdisatie vervolledigen ons economisch rendabele, uitgebreide aanbod van materialen en producten. We zijn succesvol vertegenwoordigd in alle industriële gebieden. Met het gebruik van slijtagebeschermende componenten zorgen we voor efficiëntie voor de gebruiker: Uitvaltijden verhogen, energie besparen, reparatie en uitvaltijden verminderen. Kwaliteit is voor ons bedrijf niet zomaar een slogan, maar een absoluut onmisbaar onderdeel van de bedrijfsdoelen. De certificering volgens DIN EN ISO 9001: 2015 was een logische stap in onze verdere ontwikkeling.

 2. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Duitsland

  Bemiddelaar tussen productie en gebruik.Een zeer gespecialiseerd voorraadprogramma in combinatie met extreem hoge flexibiliteit - onze kracht is uw voordeel! Sinds ons bedrijf in 1972 is opgericht, zien we onszelf als een bemiddelaar tussen productie en gebruik.Met een zeer gespecialiseerd voorraadprogramma op het gebied van buisaccessoires, kunnen wij u alles bieden voor een veilige verbinding.Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies.ERZET hoort met een opslagcapaciteit van ca.10.000 ton en 15.000 aan opslagstellingen tot een van de grootste voorraadhoudende distributeurs van buisaccessoires in Europa.Klanten over de hele wereld vertrouwen op de hoge normen, betrouwbaarheid en flexibiliteit van ERZET.Wilt u meer weten over ons leveringsprogramma? Geen probleem! Kijk gewoon eens naar het assortiment en de services.

 3. CGOODS GMBH

  Duitsland

 4. ROHRBOGEN AG

  Duitsland

 5. SCHENK METALL

  Zwitserland

 1. METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR

  Duitsland

 2. ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH

  Oostenrijk

 1. LIV MACHINE

  Turkije

 2. SHIKHAR STEEL CORPORATION

  Verenigde Staten

 3. INTERMETALL EDELSTAHL GBR

  Duitsland

 4. KREBS DISTANZ

  Zwitserland

 5. P & V S.R.L.

  Italië

 6. TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L.

  Italië

 7. MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V.

  Nederland

 8. HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH

  Duitsland

 1. GARDENPIU' S.R.L.

  Italië

 2. TECNOMEC DELTA S.R.L.

  Italië

 3. TUBE-TEC ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. EFTEN ENGINEERING PVT LTD

  India

 5. CURVELINE S.R.L.

  Italië

 6. SAMALTECH SRLS

  Italië

 7. P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C.

  Italië

 8. NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C.

  Italië

 9. ARREDAMENTI 3G

  Italië

 10. GLYNWED

  Litouwen

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Pijpen- elleboog - ferro - Import export

Aantal resultaten

3.628 Bedrijven