• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pijpleidingen- dragend - ferro

Resultaten voor

Pijpleidingen- dragend - ferro - Import export

 1. COPIER MACHINERY

  Nederland

  Verified by europages badge

  De in 1997 opgerichte firma Copier Machinery heeft een lange weg afgelegd sinds zijn begin in Giessen, Nederland. Ons objectief is het aanbieden van machines en complete oplossingen voor de vervaardiging van metalen buizen in combinatie met een snelle dienstverlening en wereldwijde ondersteuning. Wij hebben een uitgebreide catalogus van buisbewerkingsmachines voor het snijden, afschuinen, buiseindbewerking, lassen en rolgleuven met focus op innovatie, stabiliteit, betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Onze expertise ligt in machines voor de bewerking van industriële buizen. Wij zijn gespecialiseerd in Roterende Gereedschapsbanken (RTL). De ambitie om de problemen van onze klanten te identificeren en een geschikte oplossing te bieden is onze grootste sleutelfactor voor succes. Hiertoe kunnen onze standaard machines worden aangepast aan de complexe buisbewerkingseisen van de klant. Dankzij onze kennis van de markt, onze ervaring, onze klantgerichte aanpak en onze bronnen, hebben wij op succesvolle wijze meer dan 400 buisbewerkingsmachines kunnen ontwerpen, bouwen en leveren in meer dan 40 landen.

 2. IVT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  IVT GmbH & Co. KG verbindt als handelspartner industrie, groothandels en fabrikanten.Nabijheid van klanten, service en het naleven van deadlines, evenals langdurige, succesvolle zakenrelaties kenmerken ons werk en vormen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Wij adviseren de industrie, machinebouw, installatiebouw, vakmensen en installateurs, maar ook een groot aantal andere bedrijven waar de producten die wij vertegenwoordigen dagelijks in gebruik zijn. partner vanaf de planningsfase en dragen zo bij aan optimale randvoorwaarden en een efficiënt projectontwerp. Productie en verkoop van roostergoten als fabrieksvertegenwoordiging van de firma: Siltec A/S Funder Kirkefej 7 DK-8600 Silkeborg Denemarken. Onze producten: Kabelgoten van metaal en RVS, kabelgoten, gaasgoten, kabelgoten van staal.

 3. GONSTAL KAROL WALENCIK

  Polen

  We voorzien van energie en verwarming, bewerking en industriële pijpleidingen alsook verwarmings- en verwerkingslussen en systemen.Onze services omvatten een volledig assortiment van taken die te maken hebben met de installatie, de modernisering en de reparatie van pijpleidingen. Ons bedrijf is zich bewust van de prijs die voor de installatie van pijpleidingen moet worden betaald, en bieden u de scherpste prijzen, zonder verlies van kwaliteit.

 4. STEEL GATE

  Roemenië

  Het bedrijf STEEL GATE, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, dragend - ferro, Buizen, naadloos - ferro, Import-export - staal en metalen, Pijpleidingen, dragend - ferro, Buizen, naadloos - ferro, en Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 5. BARAD KABELKANÄLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BARAD KABELKANÄLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Cadolzburg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GUSTAV GRAAF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUSTAV GRAAF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. FRANCE CALFEUTRAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE CALFEUTRAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen en pakkingen, Pijpleidingen, dragend - ferro, Dichtingen en pakkingen, Pijpleidingen, dragend - ferro, en isolatie. Het is gevestigd in Fourqueux, Frankrijk.

 3. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 4. VHL TECHNICS

  België

  Het bedrijf VHL TECHNICS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren grondverzetwerk, en horizontale boringen. Het is gevestigd in Manage, België.

 5. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - staal, Handel in ijzer- en staalproducten, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Buizen en pijpen - staal, Handel in ijzer- en staalproducten, roestvrijstalen flenzen, en Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Oftering, Oostenrijk.

 2. BIM CELIK & STEEL PIPE

  Turkije

  Het bedrijf BIM CELIK & STEEL PIPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - staal, Buizen en pijpen - staal, spiroidale buizen, en gelaste pijpen - fittings - ketels. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 1. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK

  Polen

  Het bedrijf MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren staalbouw, en industriële hydraulische installaties. Het is gevestigd in Pastuchow, Polen.

 3. AD IZOLIR

  Servië

  Het bedrijf AD IZOLIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Zrenjanin, Servië.

 4. CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO

  Italië

  Het bedrijf CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanleg van dragende leidingen, en luchtleidingen voor klimaatregelinginstallaties. Het is gevestigd in Corridonia, Italië.

 5. TUBOSIDER S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TUBOSIDER S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren installatie van openbare stedelijke verlichtingssystemen, en installatie van niet stedelijke wegverlichting. Het is gevestigd in Asti, Italië.

 6. VARESCO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VARESCO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloopbedrijven, Pijpleidingen, dragend - ferro, Sloopbedrijven, en Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Egna, Italië.

 7. IDROMET SIDER SRL

  Italië

  Het bedrijf IDROMET SIDER SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren buizen voor aquaducten, en buizen voor riolering. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 8. WESTAFLEX IBERICA SA

  Spanje

  Het bedrijf WESTAFLEX IBERICA SA, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, dragend - ferro, en Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 1. NKT FLEXIBLES I/S

  Denemarken

  Het bedrijf NKT FLEXIBLES I/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, dragend - ferro, en Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Broendby, Denemarken.

 2. STATS (UK) LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STATS (UK) LTD., en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, dragend - ferro, en Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 3. POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Pijpleidingen, dragend - ferro, Metaalconstructies - licht, en Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Praha 9, Tsjechische Rep..

 4. PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA

  Italië

  Het bedrijf PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanleg van dragende leidingen, en luchtleidingen voor klimaatregelinginstallaties. Het is gevestigd in Pasiano Di Pordenone, Italië.

 5. MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, dragend - ferro, en Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Papendrecht, Nederland.

 6. CENTROMET AD

  Bulgarije

  Het bedrijf CENTROMET AD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Pijpleidingen, dragend - ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, en Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Vratsa, Bulgarije.

 7. ZENITH BIRLA (INDIA) LIMITED

  India

  Het bedrijf ZENITH BIRLA (INDIA) LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelaste buizen. Het is gevestigd in Thane, India.

 8. ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A.

  Polen

  Het bedrijf ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tanks - metaal, en Tanks - metaal. Het is gevestigd in Plock, Polen.

 9. METALLITYO VAINIO OY

  Finland

  Het bedrijf METALLITYO VAINIO OY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, dragend - ferro, en Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Iisalmi, Finland.

 10. RODINA BALTIC OÜ

  Estland

  Het bedrijf RODINA BALTIC OÜ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pijpleidingen, dragend - ferro. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis