• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pijpleidingen

Resultaten voor

Pijpleidingen - Import export

 1. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  PTEC GmbH staat voor uitgebreide en betrouwbare projectondersteuning op het gebied van mobiele en stationaire aardgas- en waterstofapplicaties. Onze producten omvatten: Kleppen, gaskleppen, hogedrukkleppen, hogedrukkleppen voor technische gassen, gasfleskleppen, gasfleskleppen, magneetkleppen, buisbreuk-veiligheidskleppen, veiligheidskleppen, kleppen voor technische gassen. Het productportfolio omvat buizen, fittingen, filters, terugslagkleppen, elektromagnetische kleppen, veiligheidsvoorzieningen, maar ook klantspecifieke ontwikkelingen. Samenwerking met universiteiten, partnerschappen, bezoeken aan beurzen en gerichte bijscholing zorgen voor de laatste stand van zaken. Klanten uit de auto-industrie vertrouwen wereldwijd op PTEC - het bedrijf voor innovatieve producten.

 2. ISP INTERNATIONAL STEEL & PIPES E.K.

  Duitsland

  Dames en heren, ISP is een wereldwijd actieve handelsonderneming voor stalen buizen, andere staalproducten en metalen met hoofdkantoor in Bremen. ISP INTERNATIONAL STEEL & PIPES e.K.: Wij hebben 20 jaar professionele ervaring in het segment van de staal- en staalpijpenhandel. ISP beschikt over een groot netwerk van leveranciers, voorraadhouders, expediteurs, klanten en verwerkingsbedrijven. ISP bedient alle staalsectoren op het gebied van industrie en energie. We zijn actief op het gebied van: - Staalconstructie holle profielen koud/heet/rond - Kwaliteitsstaal warmgewalst/gesmeed/glanzend - stafstaal zwart/gegalvaniseerd in roestvrij staal of koolstofstaal - Buizen met dikke wand naadloos/gelast - Buizen met normale wand naadloos/gelast - Buistoebehoren ASTM/EN in roestvrij staal of koolstofstaal - Buismateriaal in roestvrij staal. Ketelbuizen volgens ASTM/EN in naadloos of gelast - Hydraulische buizen naadloos in gefosfateerd of gegalvaniseerd - Zuigerstangen in verchroomd of alleen geslepen - Plaatstaal fijn/grof/scheurplaten in koolstofstaal of roestvrij staal - Steunen IPE/HEA/HEB/HEM in zwart/gestraald/geprimerd.Wij kunnen de volgende bewerkingen aanbieden: - zagen - zandstralen/primeren - speciale oppervlaktecoatings, bijv.AGI Q151 of PE-mantel - gegalvaniseerd.

 3. GOODRIDGE GMBH

  Duitsland

  Goodridge werd opgericht in 1969 en is uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde fabrikant van hoogwaardige vloeistofoverdrachtsystemen. Goodridge Deutschland GmbH levert fluid transfer producten en adviesdiensten aan OEM, defensie, performance en motorsport klanten wereldwijd. Wij produceren pijp- en slangleidingsystemen voor vele verschillende toepassingen. Onze ontwerpteams werken volgens individuele eisen en bieden een complete service van voorstel tot offerte tot levering van afgewerkte onderdelen. Bij topbedrijven in de internationale automobiel-, bouw-, landbouwmachine-, luchtvaart- en motorindustrie staan Goodridge producten voor uitstekende kwaliteit met de hoogste technische precisie. Bovendien bieden wij producten uit de prestatiecatalogus (snelkoppelingen, oliekoelers, fittingen, slangen, enz.) ) met internationale verzending.Met vijftig jaar ervaring en een wereldwijd bereik biedt Goodridge een technisch superieure en kosteneffectieve oplossing die het potentieel van uw project zal maximaliseren en u een concurrentievoordeel zal geven.

 4. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkije

 5. PICOTEC

  België

  Picotec B.V.B.A. is een dynamisch bedrijf dat professionele oplossingen voor uw industriële pijpleidingennet aanbiedt. De klanten zijn bedrijven in de (petro)chemische industrie en de energiesector. Picotec verleent wereldwijd zijn diensten, met als thuisbasis het Antwerpse havengebied. Picotec denkt met u mee. Een pijpleiding die niet optimaal functioneert geeft rendementsverlies. En is een risico voor welzijn en milieu. Picotec lokaliseert deskundig elk defect en stelt een gepaste oplossing voor. Afgemeten op uw heel concrete behoefte. De veiligheid van uw personeel, machinepark en installaties is uw grootste zorg. En terecht. De gevolgen van een ongeluk zijn niet te overzien. Picotec leeft minutieus uw veiligheidsvoorschriften na. De personeel is VCA-gecertificeerd. Hun producten zijn vervaardigd volgens de officiële CE-normen. Ze leveren probleemloos alle verplichte erkenningen en vergunningen af. U kunt op uw twee oren slapen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LME

  België

  LME pijpleidingen, buisleidingen, fotolassen en (complexe) laswerken, kunststofleidingen, onderhoud en levering van mechanische constructies zijn diensten die ze aan de industrie leveren. Door de jaren heen hebben ze een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis zetten ze in met het oog op een betere procesvoering binnen de activiteiten van hun industriële klanten of bij de realisatie van hun industriële projecten. Voor specifieke vraagstukken rond piping, pijpleidingen, buisleidingen, kunststof leidingen en kunststofconstructies, industrieel mechanisch onderhoud, mechanische constructies van allerhande industriële componenten, zijn ze een betrouwbare en solide partner.

 2. TRUFORM EUROPE

  Verenigd Koninkrijk

 3. HEBEI HAIHAO GROUP

  China

 4. ENERGOP SP. Z O.O.

  Polen

 5. METALSET OÜ

  Estland

 1. ETÜD TEKNIK PROJE VE MÜHENDISLIK

  Turkije

 2. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

 1. UTS CABLE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. DEKOTEC GMBH

  Duitsland

 3. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Duitsland

 4. INDUSTRIE KONTOR GMBH

  Duitsland

 5. TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD.

  China

 6. SHANXI GUANGHUA CAST PIPE CO., LTD.

  China

 7. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

 8. IGEA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 1. SHINE STAR STEEL PIPE

  China

 2. INPIPE PRODUCTS

  Verenigd Koninkrijk

 3. REDOX WATER TECHNOLOGY B.V.

  Nederland

 4. TERMO - SPOLECNOST S R.O.

  Tsjechische Rep.

 5. B.S.S. (IRELAND) LTD

  Ierland

 6. IMPACT SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

 7. BMS BOJNANSKÝ, S.R.O.

  Slowakije

 8. EVIJA

  Letland

 9. PIPELINE INDUCTION HEAT LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. MEDICAL & INDUSTRIAL PIPELINE SYSTEMS LIMITED

  Ierland