• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pijpleidingen

Resultaten voor

Pijpleidingen - Import export

 1. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PTEC GmbH staat voor uitgebreide en betrouwbare projectondersteuning op het gebied van mobiele en stationaire aardgas- en waterstofapplicaties. Onze producten omvatten: Kleppen, gaskleppen, hogedrukkleppen, hogedrukkleppen voor technische gassen, gasfleskleppen, gasfleskleppen, magneetkleppen, buisbreuk-veiligheidskleppen, veiligheidskleppen, kleppen voor technische gassen. Het productportfolio omvat buizen, fittingen, filters, terugslagkleppen, elektromagnetische kleppen, veiligheidsvoorzieningen, maar ook klantspecifieke ontwikkelingen. Samenwerking met universiteiten, partnerschappen, bezoeken aan beurzen en gerichte bijscholing zorgen voor de laatste stand van zaken. Klanten uit de auto-industrie vertrouwen wereldwijd op PTEC - het bedrijf voor innovatieve producten.

 2. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAYADERELI CONSTRUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Inerte bouwmaterialen, Pijpleidingen, Buisleidingen - industrieel, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Additieven voor cement en mortel, Gedroogde vruchten, vers fruit, en verste groenten. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 3. PICOTEC

  België

  Picotec B.V.B.A. is een dynamisch bedrijf dat professionele oplossingen voor uw industriële pijpleidingennet aanbiedt. De klanten zijn bedrijven in de (petro)chemische industrie en de energiesector. Picotec verleent wereldwijd zijn diensten, met als thuisbasis het Antwerpse havengebied. Picotec denkt met u mee. Een pijpleiding die niet optimaal functioneert geeft rendementsverlies. En is een risico voor welzijn en milieu. Picotec lokaliseert deskundig elk defect en stelt een gepaste oplossing voor. Afgemeten op uw heel concrete behoefte. De veiligheid van uw personeel, machinepark en installaties is uw grootste zorg. En terecht. De gevolgen van een ongeluk zijn niet te overzien. Picotec leeft minutieus uw veiligheidsvoorschriften na. De personeel is VCA-gecertificeerd. Hun producten zijn vervaardigd volgens de officiële CE-normen. Ze leveren probleemloos alle verplichte erkenningen en vergunningen af. U kunt op uw twee oren slapen.

 4. LME

  België

  LME pijpleidingen, buisleidingen, fotolassen en (complexe) laswerken, kunststofleidingen, onderhoud en levering van mechanische constructies zijn diensten die ze aan de industrie leveren. Door de jaren heen hebben ze een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis zetten ze in met het oog op een betere procesvoering binnen de activiteiten van hun industriële klanten of bij de realisatie van hun industriële projecten. Voor specifieke vraagstukken rond piping, pijpleidingen, buisleidingen, kunststof leidingen en kunststofconstructies, industrieel mechanisch onderhoud, mechanische constructies van allerhande industriële componenten, zijn ze een betrouwbare en solide partner.

 5. BILFINGER ROB

  België

  Bilfinger ROB is een industrieel dienstverlenend bedrijf met meer dan 560 ervaren medewerkers zoals uitermate bekwame lassers, pijpfitters, monteurs en leidinggevend personeel. Het bedrijf is gespecialiseerd in: prefabricatie, installatie en onderhoud van pijpleidingsystemen, algemene mechanische werken aan statisch equipment, torens, vaten, pompen, ..., onderhoudswerkzaamheden op proces installaties, constructie van skids en pontons, detailplanning, aansturing en uitvoering van stilstanden (shutdowns), coördinatie en sturing van subcontractor disciplines zoals NDO, stellingen, schilderwerken, isolatie, ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASOTEP

  België

  Asotep is gespecialiseerd in het maken en onderhouden van industriële pijpleidingen en metaalconstructies. Asotep garandeert een hoge kwaliteit in zowel omgang en communicatie als ook de uiteindelijk afgeleverde installatie. Deze kwaliteitsborging wordt gerealiseerd door het volgen van de ISO 3834 Norm die Asotep hanteert in zijn kwaliteitshandboek.

 2. CASA BULL

  België

  Zoekt u een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande buizen en pijpleidingen? Dan is de keus snel gemaakt. NV CASABULL is namelijk de deskundige bij uitstek. Het compleet up-to-date CAD ontwerpbureau en volledig uitgeruste machinepark is immers gespecialiseerd in ontwerp e productie van zowat alles wat iets met pijpleidingen te maken heeft. Van ontwerp tot levering...

 3. INDINOX

  België

  Met de prefabricatie, constructie, montage en installatie van pijpleidingen heeft Indinox een stevige positie verworven op de markt. Het bedrijf staat gekend om haar vakkundig gecertificeerd laswerk in staal en roestvast staal. De onderneming is de ideale partner om industriële processen van opslaan, mengen en doseren toe te passen op droge stoffen, gassen en vloeistoffen. Indinox realiseert zowel specifieke opdrachten als hoogwaardige totaalprojecten.

 4. HEBEI HAIHAO GROUP

  China

  Het bedrijf HEBEI HAIHAO GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is gevestigd in Cangzhou, China.

 5. TRUFORM EUROPE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRUFORM EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. HOEFNAGEL EN MEIJN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf HOEFNAGEL EN MEIJN B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie en farmacie - machines en materialen, Silo's - metaal, Lassen van staal en metaal, en Pijpleidingen. Het is gevestigd in Zaandam, Nederland.

 2. ENERGOP SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ENERGOP SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is gevestigd in Sochaczew, Polen.

 1. UTS CABLE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf UTS CABLE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is gevestigd in Norwich, Verenigd Koninkrijk.

 2. METALSET OÜ

  Estland

  Het bedrijf METALSET OÜ, is een Onderaannemer, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 3. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOTAL PIPELINE SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is gevestigd in Accrington, Verenigd Koninkrijk.

 4. DEKOTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEKOTEC GMBH, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, Corrosiebestrijding, chemisch, Pijpleidingen, Materialen voor wegenbouw, en Corrosiebestrijding, chemisch. Het is gevestigd in Leverkusen, Duitsland.

 5. GODDEERIS NV

  België

  Het bedrijf GODDEERIS NV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, sprinkler, industriële ventilatie, Buisleidingen - industrieel, en HVAC beluchtingssysteem. Het is gevestigd in Roeselare, België.

 6. HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP

  China

  Het bedrijf HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is gevestigd in Changsha, China.

 7. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, Waterwinning - installaties en materiaal, Hardboard, Schuilkelders, atoom - constructie, Pijpleidingen, Waterwinning - installaties en materiaal, Hardboard, en Schuilkelders, atoom - constructie. Het is gevestigd in Bad Homberg, Duitsland.

 8. BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, pvc, hygiënische sanitaire apparaten, bustes, en Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 1. LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY

  China

  Het bedrijf LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is gevestigd in Liaoyang, China.

 2. INDUSTRIE KONTOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIE KONTOR GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren knikkerventiel, en buizen voor gas. Het is gevestigd in Malsch, Duitsland.

 3. TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 4. IGEA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf IGEA S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Openbare werken - bouwbedrijven, Pijpleidingen, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Openbare werken - bouwbedrijven, en Pijpleidingen. Het is gevestigd in Moravská Ostrava A Prívoz , Tsjechische Rep..

 5. SHINE STAR STEEL PIPE

  China

  Het bedrijf SHINE STAR STEEL PIPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren buizen zonder lasnaden, en pijpen van roestvrij staal. Het is gevestigd in Changsha, China.

 6. A. HAK RIJNMOND B.V.

  Nederland

  Het bedrijf A. HAK RIJNMOND B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reparatie van industriële uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Pijpleidingen, Industrieel onderhoud, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Pijpleidingen, en Industrieel onderhoud. Het is gevestigd in Heerjansdam, Nederland.

 7. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen van pvc, en granulatoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. INPIPE PRODUCTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INPIPE PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is gevestigd in Brompton On Swale, Verenigd Koninkrijk.

 9. TERMO - SPOLECNOST S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TERMO - SPOLECNOST S R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Pijpleidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasappendages, Warmtewisselaars, Gasappendages, en Warmtewisselaars. Het is gevestigd in Litvínov, Tsjechische Rep..

 10. DEMACO HOLLAND B.V.

  Nederland

  Het bedrijf DEMACO HOLLAND B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Pijpleidingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en Pijpleidingen. Het is gevestigd in Noord-Scharwoude, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis