• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pijpleidingen

Resultaten voor

Pijpleidingen - Import export

 1. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  PTEC GmbH staat voor uitgebreide en betrouwbare projectondersteuning op het gebied van mobiele en stationaire aardgas- en waterstofapplicaties. Onze producten omvatten: Kleppen, gaskleppen, hogedrukkleppen, hogedrukkleppen voor technische gassen, gasfleskleppen, gasfleskleppen, magneetkleppen, buisbreuk-veiligheidskleppen, veiligheidskleppen, kleppen voor technische gassen. Het productportfolio omvat buizen, fittingen, filters, terugslagkleppen, elektromagnetische kleppen, veiligheidsvoorzieningen, maar ook klantspecifieke ontwikkelingen. Samenwerking met universiteiten, partnerschappen, bezoeken aan beurzen en gerichte bijscholing zorgen voor de laatste stand van zaken. Klanten uit de auto-industrie vertrouwen wereldwijd op PTEC - het bedrijf voor innovatieve producten.

  Website Open In New icon
 2. GOODRIDGE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Goodridge werd opgericht in 1969 en is uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde fabrikant van hoogwaardige vloeistofoverdrachtsystemen. Goodridge Deutschland GmbH levert fluid transfer producten en adviesdiensten aan OEM, defensie, performance en motorsport klanten wereldwijd. Wij produceren pijp- en slangleidingsystemen voor vele verschillende toepassingen. Onze ontwerpteams werken volgens individuele eisen en bieden een complete service van voorstel tot offerte tot levering van afgewerkte onderdelen. Bij topbedrijven in de internationale automobiel-, bouw-, landbouwmachine-, luchtvaart- en motorindustrie staan Goodridge producten voor uitstekende kwaliteit met de hoogste technische precisie. Bovendien bieden wij producten uit de prestatiecatalogus (snelkoppelingen, oliekoelers, fittingen, slangen, enz.) ) met internationale verzending.Met vijftig jaar ervaring en een wereldwijd bereik biedt Goodridge een technisch superieure en kosteneffectieve oplossing die het potentieel van uw project zal maximaliseren en u een concurrentievoordeel zal geven.

  Website Open In New icon
 3. PICOTEC

  België

  Picotec B.V.B.A. is een dynamisch bedrijf dat professionele oplossingen voor uw industriële pijpleidingennet aanbiedt. De klanten zijn bedrijven in de (petro)chemische industrie en de energiesector. Picotec verleent wereldwijd zijn diensten, met als thuisbasis het Antwerpse havengebied. Picotec denkt met u mee. Een pijpleiding die niet optimaal functioneert geeft rendementsverlies. En is een risico voor welzijn en milieu. Picotec lokaliseert deskundig elk defect en stelt een gepaste oplossing voor. Afgemeten op uw heel concrete behoefte. De veiligheid van uw personeel, machinepark en installaties is uw grootste zorg. En terecht. De gevolgen van een ongeluk zijn niet te overzien. Picotec leeft minutieus uw veiligheidsvoorschriften na. De personeel is VCA-gecertificeerd. Hun producten zijn vervaardigd volgens de officiële CE-normen. Ze leveren probleemloos alle verplichte erkenningen en vergunningen af. U kunt op uw twee oren slapen.

 4. LME

  België

  LME pijpleidingen, buisleidingen, fotolassen en (complexe) laswerken, kunststofleidingen, onderhoud en levering van mechanische constructies zijn diensten die ze aan de industrie leveren. Door de jaren heen hebben ze een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis zetten ze in met het oog op een betere procesvoering binnen de activiteiten van hun industriële klanten of bij de realisatie van hun industriële projecten. Voor specifieke vraagstukken rond piping, pijpleidingen, buisleidingen, kunststof leidingen en kunststofconstructies, industrieel mechanisch onderhoud, mechanische constructies van allerhande industriële componenten, zijn ze een betrouwbare en solide partner.

 5. BILFINGER ROB

  België

  Bilfinger ROB is een industrieel dienstverlenend bedrijf met meer dan 560 ervaren medewerkers zoals uitermate bekwame lassers, pijpfitters, monteurs en leidinggevend personeel. Het bedrijf is gespecialiseerd in: prefabricatie, installatie en onderhoud van pijpleidingsystemen, algemene mechanische werken aan statisch equipment, torens, vaten, pompen, ..., onderhoudswerkzaamheden op proces installaties, constructie van skids en pontons, detailplanning, aansturing en uitvoering van stilstanden (shutdowns), coördinatie en sturing van subcontractor disciplines zoals NDO, stellingen, schilderwerken, isolatie, ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. CASA BULL

  België

  Zoekt u een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande buizen en pijpleidingen? Dan is de keus snel gemaakt. NV CASABULL is namelijk de deskundige bij uitstek. Het compleet up-to-date CAD ontwerpbureau en volledig uitgeruste machinepark is immers gespecialiseerd in ontwerp e productie van zowat alles wat iets met pijpleidingen te maken heeft. Van ontwerp tot levering...

 2. ASOTEP

  België

  Asotep is gespecialiseerd in het maken en onderhouden van industriële pijpleidingen en metaalconstructies. Asotep garandeert een hoge kwaliteit in zowel omgang en communicatie als ook de uiteindelijk afgeleverde installatie. Deze kwaliteitsborging wordt gerealiseerd door het volgen van de ISO 3834 Norm die Asotep hanteert in zijn kwaliteitshandboek.

 3. INDINOX

  België

  Met de prefabricatie, constructie, montage en installatie van pijpleidingen heeft Indinox een stevige positie verworven op de markt. Het bedrijf staat gekend om haar vakkundig gecertificeerd laswerk in staal en roestvast staal. De onderneming is de ideale partner om industriële processen van opslaan, mengen en doseren toe te passen op droge stoffen, gassen en vloeistoffen. Indinox realiseert zowel specifieke opdrachten als hoogwaardige totaalprojecten.

 4. ALLSEAS MARINE SERVICES

  België

  Allseas Marine Services, gevestigd in Essen, België, is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de commerciële functies van de Allseas Group en voor de bemanning van onze schepen. De Zwitserse Allseas Group N.V is een wereldwijde leider in offshore pijpleiding installatie en onderzeese constructie.

 5. INNOFORMULA

  Rusland

 1. GOTECH SP. Z O.O.

  Polen

 2. TRUFORM EUROPE

  Verenigd Koninkrijk

 3. HEBEI HAIHAO GROUP

  China

 4. HOEFNAGEL EN MEIJN B.V.

  Nederland

 5. ENERGOP SP. Z O.O.

  Polen

 6. ETÜD TEKNIK PROJE VE MÜHENDISLIK

  Turkije

 7. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

 8. METALSET OÜ

  Estland

 9. UTS CABLE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. DEKOTEC GMBH

  Duitsland

 1. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Duitsland

 2. HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP

  China

 3. LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY

  China

 4. SHINE STAR STEEL PIPE

  China

 5. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

 6. IGEA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 7. A. HAK RIJNMOND B.V.

  Nederland

 8. INDUSTRIE KONTOR GMBH

  Duitsland

 9. SHANXI GUANGHUA CAST PIPE CO., LTD.

  China

 10. TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD.

  China