• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pijpleidingen

Resultaten voor

Pijpleidingen - Import export

 1. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  PTEC GmbH staat voor uitgebreide en betrouwbare projectondersteuning op het gebied van mobiele en stationaire aardgas- en waterstofapplicaties. Onze producten omvatten: Kleppen, gaskleppen, hogedrukkleppen, hogedrukkleppen voor technische gassen, gasfleskleppen, gasfleskleppen, magneetkleppen, buisbreuk-veiligheidskleppen, veiligheidskleppen, kleppen voor technische gassen. Het productportfolio omvat buizen, fittingen, filters, terugslagkleppen, elektromagnetische kleppen, veiligheidsvoorzieningen, maar ook klantspecifieke ontwikkelingen. Samenwerking met universiteiten, partnerschappen, bezoeken aan beurzen en gerichte bijscholing zorgen voor de laatste stand van zaken. Klanten uit de auto-industrie vertrouwen wereldwijd op PTEC - het bedrijf voor innovatieve producten.

 2. GOODRIDGE GMBH

  Duitsland

  Goodridge werd opgericht in 1969 en is uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde fabrikant van hoogwaardige vloeistofoverdrachtsystemen. Goodridge Deutschland GmbH levert fluid transfer producten en adviesdiensten aan OEM, defensie, performance en motorsport klanten wereldwijd. Wij produceren pijp- en slangleidingsystemen voor vele verschillende toepassingen. Onze ontwerpteams werken volgens individuele eisen en bieden een complete service van voorstel tot offerte tot levering van afgewerkte onderdelen. Bij topbedrijven in de internationale automobiel-, bouw-, landbouwmachine-, luchtvaart- en motorindustrie staan Goodridge producten voor uitstekende kwaliteit met de hoogste technische precisie. Bovendien bieden wij producten uit de prestatiecatalogus (snelkoppelingen, oliekoelers, fittingen, slangen, enz.) ) met internationale verzending.Met vijftig jaar ervaring en een wereldwijd bereik biedt Goodridge een technisch superieure en kosteneffectieve oplossing die het potentieel van uw project zal maximaliseren en u een concurrentievoordeel zal geven.

 3. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkije

 4. PICOTEC

  België

  Picotec B.V.B.A. is een dynamisch bedrijf dat professionele oplossingen voor uw industriële pijpleidingennet aanbiedt. De klanten zijn bedrijven in de (petro)chemische industrie en de energiesector. Picotec verleent wereldwijd zijn diensten, met als thuisbasis het Antwerpse havengebied. Picotec denkt met u mee. Een pijpleiding die niet optimaal functioneert geeft rendementsverlies. En is een risico voor welzijn en milieu. Picotec lokaliseert deskundig elk defect en stelt een gepaste oplossing voor. Afgemeten op uw heel concrete behoefte. De veiligheid van uw personeel, machinepark en installaties is uw grootste zorg. En terecht. De gevolgen van een ongeluk zijn niet te overzien. Picotec leeft minutieus uw veiligheidsvoorschriften na. De personeel is VCA-gecertificeerd. Hun producten zijn vervaardigd volgens de officiële CE-normen. Ze leveren probleemloos alle verplichte erkenningen en vergunningen af. U kunt op uw twee oren slapen.

 5. LME

  België

  LME pijpleidingen, buisleidingen, fotolassen en (complexe) laswerken, kunststofleidingen, onderhoud en levering van mechanische constructies zijn diensten die ze aan de industrie leveren. Door de jaren heen hebben ze een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis zetten ze in met het oog op een betere procesvoering binnen de activiteiten van hun industriële klanten of bij de realisatie van hun industriële projecten. Voor specifieke vraagstukken rond piping, pijpleidingen, buisleidingen, kunststof leidingen en kunststofconstructies, industrieel mechanisch onderhoud, mechanische constructies van allerhande industriële componenten, zijn ze een betrouwbare en solide partner.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INNOFORMULA

  Rusland

 2. HEBEI HAIHAO GROUP

  China

 3. TRUFORM EUROPE

  Verenigd Koninkrijk

 4. ENERGOP SP. Z O.O.

  Polen

 5. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

 1. ETÜD TEKNIK PROJE VE MÜHENDISLIK

  Turkije

 2. METALSET OÜ

  Estland

 1. UTS CABLE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. DEKOTEC GMBH

  Duitsland

 3. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Duitsland

 4. IGEA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 5. INDUSTRIE KONTOR GMBH

  Duitsland

 6. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkije

 7. TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD.

  China

 8. SHINE STAR STEEL PIPE

  China

 1. SHANXI GUANGHUA CAST PIPE CO., LTD.

  China

 2. INPIPE PRODUCTS

  Verenigd Koninkrijk

 3. IMPACT SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

 4. TERMO - SPOLECNOST S R.O.

  Tsjechische Rep.

 5. B.S.S. (IRELAND) LTD

  Ierland

 6. REDOX WATER TECHNOLOGY B.V.

  Nederland

 7. DEFEKTOSPOL V.O.S.

  Slowakije

 8. BMS BOJNANSKÝ, S.R.O.

  Slowakije

 9. NEW CONNECTION INDUSTRIAL PRODUCTS

  Nederland

 10. EVIJA

  Letland