• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pizzaoven

Resultaten voor

Pizzaoven - Import export

 1. FORNITALIA PIZZAOVENS

  Nederland

  Het genot van een pizzaoven Steeds meer mensen ontdekken het genot van een pizzaoven voor thuis, in de eigen tuin of zelfs in huis. Een heerlijke zomeravond buiten koken en met vrienden tot in de kleine uurtjes genieten van een gezellig vuurtje, fantastische gerechten en een goed glas wijn is wat een pizzaoven zo uniek maakt! De smaak van een gerecht dat, in recordtijd, is gebakken in een pizzaoven is uniek! Het gerecht droogt niet uit, behoudt zijn sappen en blijft mals. Het is dát, gecombineerd met een knapperig korstje, wat elk gerecht uit een pizzaoven zó lekker maakt. Iedereen kan een tópkok worden! Afhankelijk van de ruimte die u heeft vrij gemaakt voor de oven past er altijd wel eentje in uw tuin. Zo maakt iedereen zijn eigen stukje Italië in de achtertuin!

 2. RADEMAKER

  Nederland

  Rademaker ontwikkelt en levert oplossingen voor de voedselverwerkingsindustrie. De deskundigheid van het bedrijf wordt zichtbaar in de hoge kwaliteit van automatisering, techniek, hygiëne en prestatie van de geleverde machines. Rademaker heeft een brede kennis met betrekking tot voedselproducten en hun productietechnologie. Toegewijde professionals en de allernieuwste bouwtechnieken leveren u oplossingen die voldoen aan uw (hoogste) verwachtingen. Gedreven door het wereldwijde vrijemarktmechanisme, heeft Rademaker zich ontwikkeld tot een bedrijf met internationale allure. Om beter aan de wensen en behoeften van lokale klanten te kunnen voldoen, hebben verkoopkantoren hun deuren geopend in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, de VS, Rusland en China.

 3. S.L. PROJECTS

  België

  SL PROJECTS is een Firma gespecialiseerd in horecamaterialen & grootkeukens. Met jaren ervaring kunnen we voor U een persoonlijke oplossing bieden voor al uw toepassingen. Onze hoofdzaak ligt in restaurant en professionele keukens en het oplossen van technische mankementen. Volledige inrichting van keukens ook via leasing. Wij zijn alle dagen te bereiken ook weekends & feestdagen voor dringende zaken. Bij ons staat service op de eerste plaats! Onze producten Inox tafels, spoeltafels, chefrekken, dampkappen, pulsie dampkappen alles van inox voor keuken & inox maatwerk, gekoelde werktafels & alle soorten koelingen, frixair, osmose, waterbehandeling, Inductie, gasvuren, teppanyaki, salamanders, friteuses, vaatwassers, ovens, steamers, pizzaovens, houtskoolovens, microgolfovens, kippenspitten, ijsblokjesmachines, koelcellen, diepvriescellen, snelvriezers, ijsbewaarders & ijsroomtoestellen, aziatische vuren, chinese vuren, wokbranders, mixers, vacuummachines, vacuum koken op lage temperatuur… Onze merken Eloma, Hoshizaki, Winterhalther, Panasonic, Mibrasa, Frixair, Alpina, Isocab, Electrolux, Liebherr, Topcold, Dynamic, Unox, Diamond, Nayati, Inoxal, Teknolam…

 4. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

  Duitsland

 5. VESTA LLC

  Rusland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. MAKSAN INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Turkije

 2. IZMAK COMMERCIAL FOODSERVICE EQUIPMENT

  Turkije

 3. INOVEN

  Turkije

 4. BY ICHNOS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 5. ARTIFORNO - FABRICANTE DE FORNOS E CHURRASQUEIRAS

  Portugal

 1. PIZZA DEL SOL, LIVRAISON 7J/7

  Frankrijk

 2. FAZZONE CAMINI

  Italië

 3. L'ESPRIT DU FEU

  België

 4. PIZZA PILGRIMS RESTAURANT OXFORD

  Verenigd Koninkrijk

 5. BRASAOVENS

  Portugal

 6. VAN-MER PIZZA AND PASTA

  België

 7. ITALIA76

  Italië

 8. GIANSANTI FORNI

  Italië

 9. PIZZA EQUIPMENT AND SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. GASTRO EXPERT PROFIS SRL

  Roemenië

 1. MORELLO FORNI S.A.S.

  Italië

 2. CUPPONE F.LLI S.R.L.

  Italië

 3. PIZZA CRAFT

  Turkije

 4. RACCHELLI S.R.L.

  Italië

 5. SERGI GIOVANNI

  Italië

 6. LOGIUDICE FORNI S.R.L.

  Italië

 7. ITALFORNI PESARO S.R.L.

  Italië

 8. FORNI CEKY S.R.L.

  Italië

 9. TECHNOBAKERY S.R.L.

  Italië

 10. ALDEGHERI FORNI S.R.L.

  Italië