• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pizzaoven

Resultaten voor

Pizzaoven - Import export

 1. SACAR FORNI

  Italië

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl heeft vele jaren ervaring in de productie en verkoop van machines voor bakkerijen, banketbakkerijen en pizzeria's. Zij produceren ovens, winkeluitrusting en -meubilair, benodigdheden voor hotels, bars, restaurants en openbare gelegenheden, winkel- en supermarktinrichting en industriële en commerciële koelkasten. U kunt elektrische-, gas-, diesel-, tunnel- en bandovens en ovens met mobiel frame en koelkasten en snelkoelers bestellen.

 2. FORNI AVERSA

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij zijn de makers van de Biscotto di Sorrento, de basis voor de beste houtovens ter wereld. Wij garanderen een vertrouwd product van hoge kwaliteit. Een oeroud meesterschap, door generaties van vakmensen overgeleverd tot aan jou. Onze ovens zijn van begin tot eind gemaakt met onze eigen materialen en de beste vulkanische stenen van Italië. Onze houtgestookte pizzaovens zijn een specialiteit.

 3. GATARNAUD EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GATARNAUD EQUIPEMENTS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Zwembaden - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, bakoven, pelletkachels, houtkachel, en pizzaoven. Het is gevestigd in Le Teil, Frankrijk.

 4. FORNITALIA PIZZAOVENS

  Nederland

  Het genot van een pizzaoven Steeds meer mensen ontdekken het genot van een pizzaoven voor thuis, in de eigen tuin of zelfs in huis. Een heerlijke zomeravond buiten koken en met vrienden tot in de kleine uurtjes genieten van een gezellig vuurtje, fantastische gerechten en een goed glas wijn is wat een pizzaoven zo uniek maakt! De smaak van een gerecht dat, in recordtijd, is gebakken in een pizzaoven is uniek! Het gerecht droogt niet uit, behoudt zijn sappen en blijft mals. Het is dát, gecombineerd met een knapperig korstje, wat elk gerecht uit een pizzaoven zó lekker maakt. Iedereen kan een tópkok worden! Afhankelijk van de ruimte die u heeft vrij gemaakt voor de oven past er altijd wel eentje in uw tuin. Zo maakt iedereen zijn eigen stukje Italië in de achtertuin!

 5. S.L. PROJECTS

  België

  SL PROJECTS is een Firma gespecialiseerd in horecamaterialen & grootkeukens. Met jaren ervaring kunnen we voor U een persoonlijke oplossing bieden voor al uw toepassingen. Onze hoofdzaak ligt in restaurant en professionele keukens en het oplossen van technische mankementen. Volledige inrichting van keukens ook via leasing. Wij zijn alle dagen te bereiken ook weekends & feestdagen voor dringende zaken. Bij ons staat service op de eerste plaats! Onze producten Inox tafels, spoeltafels, chefrekken, dampkappen, pulsie dampkappen alles van inox voor keuken & inox maatwerk, gekoelde werktafels & alle soorten koelingen, frixair, osmose, waterbehandeling, Inductie, gasvuren, teppanyaki, salamanders, friteuses, vaatwassers, ovens, steamers, pizzaovens, houtskoolovens, microgolfovens, kippenspitten, ijsblokjesmachines, koelcellen, diepvriescellen, snelvriezers, ijsbewaarders & ijsroomtoestellen, aziatische vuren, chinese vuren, wokbranders, mixers, vacuummachines, vacuum koken op lage temperatuur… Onze merken Eloma, Hoshizaki, Winterhalther, Panasonic, Mibrasa, Frixair, Alpina, Isocab, Electrolux, Liebherr, Topcold, Dynamic, Unox, Diamond, Nayati, Inoxal, Teknolam…

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RADEMAKER

  Nederland

  Rademaker ontwikkelt en levert oplossingen voor de voedselverwerkingsindustrie. De deskundigheid van het bedrijf wordt zichtbaar in de hoge kwaliteit van automatisering, techniek, hygiëne en prestatie van de geleverde machines. Rademaker heeft een brede kennis met betrekking tot voedselproducten en hun productietechnologie. Toegewijde professionals en de allernieuwste bouwtechnieken leveren u oplossingen die voldoen aan uw (hoogste) verwachtingen. Gedreven door het wereldwijde vrijemarktmechanisme, heeft Rademaker zich ontwikkeld tot een bedrijf met internationale allure. Om beter aan de wensen en behoeften van lokale klanten te kunnen voldoen, hebben verkoopkantoren hun deuren geopend in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, de VS, Rusland en China.

 2. VESTA LLC

  Rusland

  Het bedrijf VESTA LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Restaurants - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Barbecues en accessoires, Houtovens, professioneel, pizzaoven, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Barbecues en accessoires, en Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Medvedevo, Rusland.

 3. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Benodigdheden voor de catering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, pizzaoven, Gastronomie - specialiteiten, en pizzaoven. Het is gevestigd in Linsengericht, Duitsland.

 4. MAKSAN INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf MAKSAN INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, machines en uitrustingen voor hotels, restauratie en openbare gebouwen, pizzaoven, convectie-ovens, en vaatwasmachine. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. FAZZONE CAMINI

  Italië

  Het bedrijf FAZZONE CAMINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector pizzaoven. Het is tevens aanwezig in de sectoren ovens voor pizzarestaurants, en producten voor pizzarestaurants. Het is gevestigd in Alvignano, Italië.

 1. ARTIFORNO - FABRICANTE DE FORNOS E CHURRASQUEIRAS

  Portugal

  Het bedrijf ARTIFORNO - FABRICANTE DE FORNOS E CHURRASQUEIRAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector pizzaoven. Het is tevens aanwezig in de sectoren grill, en houthaard. Het is gevestigd in Outeiro Da Cabeça, Portugal.

 2. INOVEN

  Turkije

  Het bedrijf INOVEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische ovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, pizzaoven, Bakkerijovens, bakkerij artikelen, pizzaoven, en ovens voor banketbakkerijen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. PIZZA DEL SOL, LIVRAISON 7J/7

  Frankrijk

  Het bedrijf PIZZA DEL SOL, LIVRAISON 7J/7, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector pizzaoven. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizza's. Het is gevestigd in Gardanne, Frankrijk.

 2. L'ESPRIT DU FEU

  België

  Het bedrijf L'ESPRIT DU FEU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, rookkanalen, en pizzaoven. Het is gevestigd in Arlon, België.

 3. BY ICHNOS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BY ICHNOS LIMITED, is een Distributeur, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, automatische machines voor consumptieijs, machines voor productie van gevulde pasta, en pizzaoven. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 4. PIZZA PILGRIMS RESTAURANT OXFORD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PIZZA PILGRIMS RESTAURANT OXFORD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector pizzaoven. Het is tevens aanwezig in de sectoren amerikaanse pizza, en diepvriespizza's. Het is gevestigd in Oxford, Verenigd Koninkrijk.

 5. IZMAK COMMERCIAL FOODSERVICE EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf IZMAK COMMERCIAL FOODSERVICE EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector pizzaoven. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. BRASAOVENS

  Portugal

  Het bedrijf BRASAOVENS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector pizzaoven. Het is tevens aanwezig in de sectoren houthaard, tuinovens, en houtovens voor pizzeria. Het is gevestigd in Braga, Portugal.

 7. FORNO LEGNA MATIC DI SAVONA COSTANTINO

  Italië

  Het bedrijf FORNO LEGNA MATIC DI SAVONA COSTANTINO, is een Distributeur, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, pizzaoven, Bakkerijovens, en pizzaoven. Het is gevestigd in Fagnano Olona, Italië.

 8. VAN-MER PIZZA AND PASTA

  België

  Het bedrijf VAN-MER PIZZA AND PASTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector pizzaoven. Het is gevestigd in Anvers, België.

 1. ITALIA76

  Italië

  Het bedrijf ITALIA76, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Huishoudelijke apparaten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, Pizza - diepvries, kleine huishoudelijke apparaten, elektrische huishoudapparatuur, pizzaoven, en Pizza - diepvries. Het is gevestigd in Soliera, Italië.

 2. VTKFUL DI SALVATORE SOPRANO

  Italië

  Het bedrijf VTKFUL DI SALVATORE SOPRANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, stofhouwers, inrichtingen voor pizzarestaurants, afzuigkappen, en pizzaoven. Het is gevestigd in Marano Di Napoli, Italië.

 3. CUPPONE F.LLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CUPPONE F.LLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector pizzaoven. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische ovens, en ovens voor pizzarestaurants. Het is gevestigd in Silea, Italië.

 4. GIANSANTI FORNI

  Italië

  Het bedrijf GIANSANTI FORNI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector pizzaoven. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtovens, barbecue, en open haarden en kachels. Het is gevestigd in San Biagio Della Valle, Italië.

 5. PIZZA EQUIPMENT AND SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PIZZA EQUIPMENT AND SUPPLIES LTD, is een Distributeur, en actief in de sector pizzaoven. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor pizzarestaurants. Het is gevestigd in Redditch, Verenigd Koninkrijk.

 6. GASTRO EXPERT PROFIS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf GASTRO EXPERT PROFIS SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeding - machines en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, en pizzaoven. Het is gevestigd in Mures, Roemenië.

 7. MORELLO FORNI S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf MORELLO FORNI S.A.S., is een Distributeur, en actief in de sector pizzaoven. Het is gevestigd in Ceranesi, Italië.

 8. PIZZA CRAFT

  Turkije

  Het bedrijf PIZZA CRAFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector pizzaoven. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 9. CCP SRLS

  Italië

  Het bedrijf CCP SRLS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, industriële keukens, inrichtingen, machines voor pastafabrieken, en pizzaoven. Het is gevestigd in Catanzaro, Italië.

 10. RACCHELLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RACCHELLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector pizzaoven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, kneedmachines voor voedingsmiddelenindustrie, en Bakkerijovens. Het is gevestigd in Gravellona Toce, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis