• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plaatstaal

Resultaten voor

Plaatstaal - Import export

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wij zijn uw staalleverancier uit het Sauerland. Wij zijn uw rots in de branding, en de Flender-bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vier peilers: wij zijn flexibel, speciaal, snel en betrouwbaar! Wij meten ons graag aan deze attributen. Onze sterkte ligt bij kleine hoeveelheden gehard en ongehard veerstaal alsmede bij microgelegeerd bandstaal. De grote opslagcapaciteiten en de korte levertijden maken Flender-Stahl voor vele vaste klanten in Duitsland en Europa tot een betrouwbare partner. Een vaak verwaarloosd thema is materiaal dat u niet meer nodig hebt! Hebt u ruimte in uw magazijn nodig? Flender-Stahl koopt coil-goederen en tafelmateriaal - hierdoor creëert u kostbare opslagruimte en het levert geld op. Deel ons eenvoudig uw overschotten mee, graag doen wij u een interessant aanbod. Onze producten: koudgewalst bandstaal, warmgewalst bandstaal, hoogwaardig constructiestaal, veerbandstaal

  Website Open In New icon
 2. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  In ons bedrijf HFP Bandstahl in Bad Salzungen kunnen we terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring in koudwalsen en bijna 150 jaar in de metaalsector. Met meer dan 250 medewerkers is het tevens onze grootste locatie.Bandstaal koudgewalst volgens EN 10139/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten op elke vastheidsstaat gewalst, diktes 0, 20 - 2, 50 mm, breedtes 4 - 525 mm toepassings-, veredelings- en veerstaal koudgewalst volgens EN 10132 T1-4/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten, vastheidsstaat G of G + K, diktes 0, 20 - 1, 80 mm, breedtes 10 - 370 mm oppervlakte-uitvoering: normaal blank gegloeid, speciaal opgeruwd of ook glanzend, alsook scheur- en poriënvrij, in lagen gewikkelde bundels, zeer plat gerekt en/of ontvet.

  Website Open In New icon
 3. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  17 jaar geleden - 2002 - hebben we het handelsbedrijf Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH in Düsseldorf opgericht. Ondertussen zijn we gewaardeerd in binnen- en buitenland, omdat we met onze uitgebreide kennis van de internationale markt in staat zijn om aan de behoeften en vereisten van onze klanten te voldoen omdat we alleen materiaal van hoge kwaliteit leveren, gecombineerd met concurrerende prijzen, snelle verwerking van vragen, als het is. Wij zijn uiterst flexibel met betrekking tot speciale verzoeken, wij zijn de maatstaf voor precisie bij het verwerken van bestellingen. En verder....... Weet u hoe u problemen oplost? Heel eenvoudig: Wanneer u iemand vindt die problemen oplost! U heeft ons gevonden!

  Website Open In New icon
 4. ANTWERPSE STAAL SERVICES

  België

  Verified by Europages badge

  Antwerpse Staal Services N.V. is een onafhankelijke gespecialiseerde groothandel in dikke staalplaten of ook wel kwartoplaten genoemd. Sinds het ontstaan van het bedrijf in 1991 heeft ASS zich ontwikkeld tot een betrouwbare toeleverancier voor onder andere de scheeps- en machinebouwindustrie, constructie- en snijbedrijven en staalhandelaren in Europa en daarbuiten. Door een scherp oog op de markt te houden en door de dagelijkse contacten met de mensen op het terrein weten wij perfect in te spelen op de behoeften van het moment. Met een constante operationele voorraad van minstens 30.000 ton in 3 kwaliteiten (S235JR, S355J2+N en Grade A) en 2 eigen, volledig overdekte, magazijnen van samen 32.000 m² zijn wij in staat om onze klanten zeer flexibel van dienst te zijn. Verder beschikt ASS ook over eigen straal- en schildercapaciteit als extra service naar de klant toe.

  Website Open In New icon
 5. ARS METAL - STRIP AND WIRE SOLUTION

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. MECHEL SERVICE STAHLHANDEL AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 2. ITA.C.A. ACCIAI SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. HESSE GMBH & CO.

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. REMAG METALS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. THYSSENKRUPP MATERIALS NEDERLAND

  Nederland

  ThyssenKrupp Materials Nederland (kortweg TKMN) is een van de meest vooraanstaande groothandelaren in staal, rvs en aluminium in Nederland. Met een compleet assortiment, het uitgebreide pakket bewerkingen, de grote voorraden (ook in de centrale magazijnen van ThyssenKrupp in Duitsland) en de nauwe internationale samenwerking met ThyssenKrupp in Duitsland is ThyssenKrupp Materials Nederland de logische keuze voor de metaalverwerkende industrie in Nederland. Het assortiment staal, aluminium en RVS van groothandel ThyssenKrupp Materials Nederland (TKMN): Balken, buisprofielen / kokers, profielen, vrijvorm smeedwerk en ringen, stafstaal, RVS Rondstaf, plaatstaal, RVS Profielen, Cor-Ten plaat, RVS Plaat, strippen, RVS buizen, aluminium profielen, aluminium plaat, constructiestaal, nikkellegeringen, blankstaal, titaanlegeringen, hittebestendige legeringen.

 1. METAALWERK HANCKE

  België

  Sinds 1963 is metaalwerk Hancke specialist voor al uw staal(bouw) uitdagingen. Dankzij ons hoog-performant machinepark en gekwalificeerde medewerkers leveren wij al vele jaren snel en op maat Met onze webshop willen we een optimale dienstverlening geven aan al onze klanten. Metaalwerk Hancke werkt steeds met actuele staalprijzen. Door de automatische afhandeling van de bestellingen via de webshop kunnen we al onze klanten nog 2 % extra korting geven. Heeft u vragen rond prijzen, heeft u een specifiek project of staat u voor een grote staalaankoop? Voor speciale klanten kunnen wij steeds iets meer doen.Contacteer ons of lees eerst onze prijzenpolitiek. Indien u zelf over geschikt vervoer beschikt kan u steeds uw bestellingen zelf komen afhalen. Indien u uw bestelling liever geleverd heeft, verzorgen wij het transport naar u thuis of naar uw werf. Metaalwerk Hancke kan u ook professioneel advies geven en teken- en studiewerk voor u uitvoeren. Indien u bijstand wenst gelieve ons te contacteren.

 2. DISTEEL

  België

  Disteel is de grootste constructiestaal leverancier van België. De firma biedt een breed portfolio van staalproducten: platen (warmgewalst, gebeitst, koudgewalst, warmbadverzinkt of elektroverzinkt glad of getraand in diverse kwaliteiten voor verschillende toepassingen, van standaard tot fijnkorrelig met hoge elasticiteitsgrens voor koudevervorming of lasernijden); bandstaal; profielstaal en balken; handelsstaal; buizen en koudgewalste profielen; netten en betonijzer; en diverse andere staalproducten.

 3. BREEDVELD STAAL B.V.

  Nederland

  Breedveld Staal is een groothandel in staal producten. Breedveld Staal werkt met een nauwkeurig samengesteld assortiment nieuwe staalproducten, voor staalverbruikers. De voorraad van Breedveld Staal bestaat voornamelijk uit constructie staal, maar ook roest vrij staal (rvs), aluminium en bij producten zoals lasbochten, fittingen etc. De kleinste aanpassing is voor Breedveld Staal geen enkel probleem! Dankzij een zeer goed geoutilleerd wagen- en machinepark maakt Breedveld Staal alle beloften waar. Telkens weer even flexibel en betrouwbaar.

 4. GEHA LAVERMAN

  Nederland

  Een van de belangrijkste producten van Geha is Hardox, een hoogwaardig slijtbestendig plaatstaal dat wordt geproduceerd door SSAB. Als officieel Hardox Wearparts leverancier levert Geha Hardox slijtdelen in Nederland maar ook daar buiten. Laverman is leverancier van slijtvaste onderdelen voor met name de recyclingbranche. Het bedrijf bedient de markt met op maat gemaakte slijtdelen, maar ook met complete custom made recyclinginstallaties en heeft gegoten slijtdelen en veel voorkomende vervangingsonderdelen voor machines en installaties op voorraad liggen zoals slaglijsten, prallplaten, en bekledingsplaten voor roterende brekers, breekplaten voor kaakbrekers en mantels/kegels voor kegelbrekers.

 5. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Duitsland

  Scholz Edelstahl GmbH, een dochteronderneming van Scholz AG, is sinds de stichting in 1991 een begrip geworden als leverancier van kwalitatief hoogwaardig staal. Ons bedrijf neemt een vooraanstaande plaats in als leverancier aan de smeedindustrie, aan machinebouwers en toeleveranciers. Intussen profiteren klanten overal in Europa van onze veelomvattende diensten en de voorbeeldige service bij onze eersteklas producten.

 6. HEBOSS INTERNATIONAL

  België

  Staalproducten.

 7. ANTWERPSE METALEN

  België

  Antwerpse Metalen levert staal aan onder meer knip- en snijbedrijven, constructie werkplaatsen en Scheepswerven. Het bedrijf biedt traanplaten et wildmaten.

 8. AK STEEL

  België

  Marktleider op het gebied van elektrisch plaatstaal, gechromeerd roestvrij staal en roestvrije aluminium-staalverbindingen.

 9. CQFT - COMPTOIR DE QUINCAILLERIE FERS ET TUBE

  Frankrijk

 10. MARIO FERNANDO GROUP SRL

  Italië

 1. STAHL-SERVICE WESTHOFF GMBH

  Duitsland

 2. METAFLEX KANTTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 3. GMS GLOBAL MÉTAL SOLUTION

  Frankrijk

 4. ATLANTIQUE PROFILAGE

  Frankrijk

 5. ACERO CACO

  Turkije

 6. SIGMA MAKINE SAN.TIC.LTD.

  Turkije

 7. SSAB SWEDISH STEEL

  Frankrijk

 8. IRESTAL INOX - NANTES

  Frankrijk

 9. LAMEX SRL

  Italië

 10. TRITON ALLOYS INC

  Oman

Filters

Resultaten voor

Plaatstaal - Import export

Aantal resultaten

2.324 bedrijven