• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plaatwerkerij - industrieel

Resultaten voor

Plaatwerkerij - industrieel - Import export

 1. OREMUS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  OREMUS is een toonaangevend machinebouwbedrijf dat gevestigd is in Tsjechië. We besteden veel aandacht aan innovatie en precisie en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van precisiemachinebouw en -productie. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we de uiteenlopende behoeften van onze klanten kunnen vervullen. Onze kerncompetenties betreffende de volgende terreinen: - Precisiesnijden van staalplaten: Onze laser- en plasmasnijmachines zijn geschikt voor alle mogelijke soorten plaatmetaal. - Buigen: De TruBend 8400-afkantpers is geschikt voor een buigbreedte van maximaal 4000 mm bij een aanzienlijke druk van 400 ton. - Walsen: Onze viercilinder-walsmachines zijn geschikt voor een maximale breedte van 1900 mm en kunnen buizen draaien met een diameter van maximaal 220 mm bij een maximale buismaat van 6 mm. We kunnen een toeleveringscontract sluiten tot en met 40 mm en een diameter van 2500 mm. - Boren, slijpen, afschuinen: We doen dit allemaal zonder te knipperen maar met een veiligheidsbril. - Richten: Richtpers CDN400 met een tafel van 3100 x 3000 mm en een slag van 1000 mm stelt ons in staat onze werkzaamheden met uiterste precisie te voltooien. - Lassen: We gebruiken werkschijven voor gelaste onderdelen tot maximaal 4000 x 6000 mm en nog groter. Onze laswerkplaats is uitgerust met bovenloopkranen van 3, 5, 5 en 20 ton. - Lakken en oppervlaktebehandeling: Met hoogwaardige spuitapparatuur en een beproefd laksysteem waarborgen we dat onze producten de beste deklagen krijgen. Door ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid staan we in uiteenlopende branches bekend als een betrouwbare partner.

 2. PERGEL METAL

  Turkije

  In Tuzla Orhanli, in een productieruimte van 150 m2, startte Jib Industrial Metal Electronic Device Boxes San. en tic. LTD. Şti.it zijn activiteit onder zijn naam en voldeed meteen aan de behoeften van bedrijven werkzaam in diverse sectoren zoals industriële weegsystemen, telecommunicatie en defensie voor mechanische vormgeving. In lijn met onze visie en bedrijfswaarden, hebben wij geïnvesteerd in de eerste CNC kantmachine, buig- en lasersnijmachine om ons aan de vragen van de klant aan te kunnen passen. In 2016, veranderen wij voor CHEMISTS INDUSTRIAL ESTATE met een binnenruimte van 2.000 m2 en een onoverdekte ruimte van 2.000 m2. Daarnaast hebben wij 800 m2 van de afdeling gewijd aan een ruimte voor elektrostatisch poedercoaten. Door geavanceerde chemische producten te gebruiken met een geautomatiseerde sproei-waslijn en geautomatiseerde pistolen, bieden we een hoogwaardige en constant verbeterde kwaliteit. Binnen een korte tijd heeft het bedrijf, dankzij doorzettingsvermogen en snel en adequaat handelen, een reputatie opgebouwd als een erkende leverancier voor toonaangevende bedrijven in de sector. Ons jong maar ervaren personeel streeft naar ultieme kwaliteit binnen de metaalvervorming en -bewerking en het bedrijf heeft grote investeringen uitgevoerd om hoogwaardige producten te kunnen vervaardigen. Het nieuwe machinepark en de nieuw opgetrokken bedrijfsruimte is gericht op klanttevredenheid en begrip van de verwachte kwaliteit als onderdeel van de komende processen. Onze prioriteit is het verzenden van hoogwaardige producten naar onze klanten binnen de afgesproken tijden en tegen scherpe prijzen. Neem gerust contact met ons op!

 3. ROKVELAS, UAB

  Litouwen

  Rokvelas UAB is een Litouws bedrijf dat metaalbewerkingsdiensten voor kleine series en serieproducties biedt. Wij hebben 11 jaar ervaring in het exporteren van onze producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van staalstructuren, CNC-bewerking. Wij bieden een compleet dienstenpakket afgestemd op de eisen van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment producten en diensten: productie, algemene organisatie, aanvulling, verschillende deklagen, logistiek en vele andere diensten. Diensten: CNC-ponsen; CNC-buigen; CNC-draaien; CNC-draaien, snijden met bandzaag; lassen; vlakslijpen; walsen van platen; De constructies kunnen voorzien worden van de volgende afwerking: heet diep gegalvaniseerd; poedercoating; gezandstraald en gelakt; diverse galvanisaties. Al onze staalstructuren voldoen aan de vereisten van de EN 1090-1, 2 normen. ISO 9001 gecertificeerd beheersysteem. Kijk op onze website voor meer informatie.

 4. A. G. THORWARTH METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een hoogwaardige leverancier van diepgetrokken onderdelen met een bovengemiddeld kwaliteitsbewustzijn en de hoogste betrouwbaarheid. Hoge innovatieprestaties, scherpe prijzen, productie op een modern machinepark door gemotiveerde medewerkers hebben ons tot een efficiënte leverancier van de toeleveranciersindustrie gemaakt volgens DIN EN ISO 9001: 2015. We zijn een middelgroot familiebedrijf met een traditie van 143 jaar in de productie van thermogevormde onderdelen. Onze specialiteit is de productie van rotatiesymmetrische gevormde onderdelen van alle thermovormbare materialen, zoalsbijv. Roestvrij staal, messing, staal, koper, aluminium enz. Wij produceren voornamelijk onderdelen voor de automobiel-, sanitaire en meubelindustrie. Onze machines bestaan u. a. van 20 stapvormmachines tot 63 Mp drukkracht.

 5. GSW SCHWABE AG

  Duitsland

  GSW – Sheet metal fans since 1963. "Wat plaatwerk waard is voor onze klanten kan niet in goud worden gewogen. Daarom bieden wij hen op maat gemaakte en holistische oplossingen voor de verwerking van plaatwerk. Zodat de productie optimaal - en permanent - verloopt. "Benjamin Schwabe, CEO van GSW. Iedereen die ooit een koud blikje cola heeft gedronken bij 38 graden in de schaduw, weet dat tin waardevoller is dan goud. Dat is hoe we het al bijna 60 jaar zien. Plaatstaal is veelzijdig, plaatstaal is robuust en flexibel tegelijk, plaatstaal is kunst - en een kunst die wij beheersen. Van haspels tot richtmachines, van bandinvoersystemen tot complete snij-, op lengte gesneden en opwikkellijnen: Onze systemen en stand-alone machines zijn echte machines in plaatbewerking, gespecialiseerd om uw productie op lange termijn te optimaliseren. Wij moedigen u aan om een samenwerking met ons te beginnen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Duitsland

  Rostfrei-Stahl Geisweid GmbH (RFSG) is een klassiek familiebedrijf en kan terugblikken op een geschiedenis van meer dan 50 jaar. Toen het bedrijf in 1964 werd opgericht, waren wij het eerste servicecentrum in Europa en daarmee de enige leverancier van plasma-gesneden platen van roest-, zuur- en hittebestendig Cr-Ni-staal. Wij leveren momenteel aan de gehele Europese markt zowel plasma-, waterstraal- en lasergesneden als gezaagde componenten van roestvrij staal en wij produceren hoofdzakelijk voor klanten in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en papierindustrie, alsook voor chemische en petrochemische bedrijven. Wij werken ook voor klanten in de sectoren energie, offshore en milieutechnologie. Flexibele reacties op de eisen van de markt zijn kenmerkend voor ons dagelijks leven. Vandaag zijn wij de enige onafhankelijke snijderij van deze omvang in Duitsland.

 2. NIRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Met een hoog niveau van technische knowhow produceert Niro Präzisionstechnik complexe afzonderlijke onderdelen en assemblages van dunne roestvrijstalen platen tot een dikte van 4 mm. Wij zijn gespecialiseerd in de perfecte verwerking van V2A- en V4A-roestvrijstalen platen, evenals titaniumlegeringen, aluminium en andere hoogwaardige materialen. Dankzij onze fabricageomstandigheden kunnen we ook voldoen aan de normen voor producten in cleanroom-toepassingen. Onze medewerkers hebben diepgaande materiaalkennis en jarenlange technische en ambachtelijke ervaring. Op basis van uw tekeningen, schetsen, monsters of technische vereisten vervaardigen wij precisie-onderdelen zoals trechters, regenpijpen, reducties en overgangen (bijv. Rond naar vierkant) en behuizingen. Wij kunnen oppervlakken in elke gewenste structuur bewerken tot een oppervlakte van 1000 x 2000 mm. Wij zijn een middelgroot familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in plaatbewerking. Inmiddels werkt de derde generatie in het bedrijf.

 3. PARTZSCH ELEKTROMOTOREN GMBH

  Duitsland

  De PARTZSCH-groep met zijn uitgebreide assortiment producten en diensten rond elektrische machines, is voor partners en klanten tot ver over de grenzen van Europa, die garant staan voor hun betrouwbare en hoogwaardige productie en reparatie.Op een productiegebied van ongeveer 42.000 m², uitgerust met de nieuwste technologieën, wordt een complete service geboden voor elektrische, roterende machines van 100 kW tot 250.000 kVA en tot een gewicht van 120 t.Van de component tot de complete schijf - u ontvangt alles van één leverancier! Als een middelgroot bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het herstellend onderhoud, de reparatie, het normale onderhoud en de nieuwe productie van elektrische machines.Ongeacht of het een AC- of DC-machine is.Van de on-site revisie via de reparatie tot het herstellend onderhoud, de productie van gelamineerde kernen of zelfs de reproductie van machines, we bieden alle prestaties op het gebied van roterende elektrische machines.

 4. RPWORLD

  China

  RPWORLD is een toonaangevende leverancier van mechanische onderdelen voor auto-onderdelen, medische apparatuur, wetenschappelijke instrumenten en andere industrieën. We produceren kleine tot middelgrote aantallen onderdelen en productiedelen voor eindgebruik in slechts 3 dagen met CNC-verspaning, spuitgieten, vacuümgieten, plaatbewerking en nog veel meer. Onze on-demand productieservice helpt producten sneller op de markt te brengen, de ontwikkelings- en productiekosten te verlagen en de risico's gedurende de hele levenscyclus van het product te minimaliseren. We zetten ons in om uitzonderlijke snelle prototypes en on-demand productieservices te leveren. Of u nu snelle prototypes nodig hebt om te testen en te verifiëren, kleine volumes wilt produceren voor NPI of de productie wilt opvoeren voor commercialisatie, met onze one-stop productieoplossingen zit u altijd goed. Waarom met ons samenwerken? - Korte levertijd: Sterk geautomatiseerde en geavanceerde machines die 24/7 werken, zorgen voor een korte levertijd van slechts 3 dagen. - Consistente hoge kwaliteit: De combinatie van kwaliteitscontrole met geavanceerde inspectieapparatuur zorgt ervoor dat uw op maat gemaakte onderdelen consistent zijn met uw 3D-bestanden. - Hoge preciesie: Onze apparatuur maakt de nauwe tolerantie DIN ISO 2768 M (F) mogelijk en voldoet aan uw exacte specificaties. - One-stop-oplossingen: CNC-bewerking, spuitgieten en meer om uw productiemiddelen te stroomlijnen en productierisico's te beperken. - Productie op aanvraag: Dankzij de flexibiliteit kunnen onderdelen op maat snel en effectief worden geproduceerd, zodat aan de veranderende marktbehoeften kan worden voldaan.

 5. S.P.F. CHILO' SPA

  Italië

  Als leider in de sector van bewerking en verwerking van plaatstaal is ons bedrijf gespecialiseerd in de bewerking van koolstofstaalplaten voor normaal gebruik, staal met hoge elasticiteitsgrens, slijtvast staal en roestvrij staal, volgens de specificaties die door de klant worden verstrekt. Een hoogwaardig informaticasysteem maakt een constante bewaking van de bewerkingsfasen mogelijk van de producten die plasmagesneden en gemonst worden met CNC, producten die autogeen gesneden worden met CNC, geknipte en gevouwen producten met CNC. De grote flexibiliteit van de productiesector stelt ons in staat steeds aan de behoeften van onze klanten te voldoen, dankzij een compleet gamma producten, van producten van bescheiden afmetingen tot profielen met een lengte tot 14 meter. De kwaliteit van het product, de service die aan de klanten wordt geboden en het voortdurende technologische onderzoek zijn altijd onze grote kracht geweest.

 1. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

  Alle producten voor "plaatwerkerij - industrieel"

 2. I.C.O.S. DI LEONELLI MARINO SPA

  Italië

  ICOS van Leonelli Marino SPA houdt zich al meer dan 70 jaar bezig met precisiebewerking van plaatwerk volgens het ontwerp van de klant, met behulp van de meest innovatieve en complete technologieën met betrekking tot plaatbewerking, variërend van vlak lasersnijden en 3D-lasersnijden, CNC-luchtbuigen; mechanische staalbewerking met gecertificeerd lassen en elektropuntlassen met robotsystemen; koudmetaal stampen en trekken met persen tot 550 ton en interne tooling voor ontwerp en uitvoering van matrijzen, met de daaruit voortvloeiende mogelijkheid om in te grijpen voor onderhoud op de matrijzen in productie in de nabijgelegen vormafdeling. Mechanische bewerking met inval- en draadvonken.

 1. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

 2. ELECTROALFA

  Roemenië

  Electroalfa is een Roemeens (Oost-Europees) privé industriële groep die gericht is op de productie van elektrisch materiaal en onderdelen van plaatstaal en assemblages. De Steel Fabricated Parts Business Unit gebruikt zijn productie en mechanische ontwerpmogelijkheden om als onderaannemer werkzaam te zijn voor onderdelen van plaatstaal en assemblages. We verwerken normaal, gealuminiseerd, verzinkt, roestvrij staal, aluminium en messing. De elektro-afdeling ontwerpt en vervaardigt apparaten met laag- en middenspanning.

 3. DOGRAR METAL

  Turkije

  Het bedrijf DOGRAR METAL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Plaatijzer en buizen, Profielen - ferro, Buigen - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Ketelbouw, lasersnijden, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 4. ERO PROJEKT D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf ERO PROJEKT D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor stampen, Industriële vormgeving, aluminium gietvormen, aluminiumgieten, Gereedschapsmachines voor stampen, plaatijzer, mallen voor bewerking van staalplaten, stalen mallen, en bewerking van metalen. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 5. SINOP SMP

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SINOP SMP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalbewerking, mechanische machinale bewerking, buigen, lasersnijden, Poederlakinstallaties, ponsen van plaatstaal, lakwerk, en lassen met laser. Het is gevestigd in Homole, Tsjechische Rep..

 6. CARPENTERIA PEZZINI F.LLI

  Italië

  Het bedrijf CARPENTERIA PEZZINI F.LLI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afrasteringen, Plaatwerkerij - industrieel, timmerwerk, frezen van metalen, Afrasteringen, vouwen van metalen, Plaatwerkerij - industrieel, draaien metalen, en ijzerskeletbouw. Het is gevestigd in Cavareno, Italië.

 7. TED TOLERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf TED TOLERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Vénissieux, Frankrijk.

 8. FUTRONIKA AG

  Duitsland

  Het bedrijf FUTRONIKA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Brunnthal/hofolding, Duitsland.

 1. MARTON AG

  Zwitserland

  Het bedrijf MARTON AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasersnijden, aluminiumprofielen voor de transportmiddelenindustrie, mechanische onderdelen, en thermolakken. Het is gevestigd in Flawil, Zwitserland.

 2. TERSCHL GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf TERSCHL GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Adlwang, Oostenrijk.

 3. UP METALLTECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf UP METALLTECHNIK AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Aarwangen, Zwitserland.

 4. CROY GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf CROY GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Kottingbrunn, Oostenrijk.

 5. HOSP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOSP GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Klettgau, Duitsland.

 6. SBZ SÄCHSISCHE BLECHVERARBEITUNG ZWICKAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SBZ SÄCHSISCHE BLECHVERARBEITUNG ZWICKAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Zwickau, Duitsland.

 7. WMT WIELAND METALLTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WMT WIELAND METALLTECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Krumbach, Duitsland.

 8. RIECHE GMBH & CO. KG - PRÄZISIONSTEILE

  Duitsland

  Het bedrijf RIECHE GMBH & CO. KG - PRÄZISIONSTEILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Heusenstamm, Duitsland.

 9. BLECHVERARBEITUNG ANHÖLCHER INH. STANISLAW ANHÖLCHER

  Duitsland

  Het bedrijf BLECHVERARBEITUNG ANHÖLCHER INH. STANISLAW ANHÖLCHER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Markgröningen, Duitsland.

 10. SCHNABEL METALLDRÜCKTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHNABEL METALLDRÜCKTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Plaatwerkerij - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.065 Bedrijven