• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plaatwerkerij - industrieel

Resultaten voor

Plaatwerkerij - industrieel - Import export

 1. PROMEX BG

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Promex, opgericht in 1990, is uitgegroeid tot een baanbrekend bedrijf in Bulgarije dat op behendige wijze koers wist te houden tijdens de bewogen overgangsjaren. Wij zijn uiterst bedreven in het vervaardigen van geavanceerde apparatuur voor de landbouw en de veefokkerij, naast een aanbod industriële producten. Gevestigd in het bruisende industriegebied van Sofia, voeren wij onze werkzaamheden uit in een omvangrijke bedrijfsruimte van 17.000 m². PROMEX werkt al meer dan dertig jaar nauw samen met MONOFLO, een in Duitsland gebaseerde tegenhanger. Deze samenwerking verbindt de collectieve krachten van beide bedrijven: Promex staat voor innovatieve uitrustingen en een bekwaam team van meer dan 150 werknemers, gericht op productiviteit en flexibiliteit voor de uitvoer van projecten op maat. MONOFLO levert op zijn beurt hoogwaardige grondstoffen tegen scherpe prijzen en faciliteert de internationale distributie van de eindproducten. Deze symbiotische samenwerking is cruciaal om onze concurrentiekracht op de internationale markt te behouden. Naast traditionele sporten zoals voetbal, fitness, tafeltennis en schaken, was het JEU DE BOULES halverwege 2015 een welkome aanvulling. Onze inzet uitte zich in het organiseren van toernooien inclusief het vermaarde Republikeinse kampioenschap. Wij werken nauw samen met de Bulgaarse Jeu de Boules bond, en hebben met trots het Europese kampioenschap Jeu de Boules gesteund en een gloednieuwe club opgericht.

 2. OREMUS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  OREMUS is een toonaangevend machinebouwbedrijf dat gevestigd is in Tsjechië. We besteden veel aandacht aan innovatie en precisie en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van precisiemachinebouw en -productie. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we de uiteenlopende behoeften van onze klanten kunnen vervullen. Onze kerncompetenties betreffende de volgende terreinen: - Precisiesnijden van staalplaten: Onze laser- en plasmasnijmachines zijn geschikt voor alle mogelijke soorten plaatmetaal. - Buigen: De TruBend 8400-afkantpers is geschikt voor een buigbreedte van maximaal 4000 mm bij een aanzienlijke druk van 400 ton. - Walsen: Onze viercilinder-walsmachines zijn geschikt voor een maximale breedte van 1900 mm en kunnen buizen draaien met een diameter van maximaal 220 mm bij een maximale buismaat van 6 mm. We kunnen een toeleveringscontract sluiten tot en met 40 mm en een diameter van 2500 mm. - Boren, slijpen, afschuinen: We doen dit allemaal zonder te knipperen maar met een veiligheidsbril. - Richten: Richtpers CDN400 met een tafel van 3100 x 3000 mm en een slag van 1000 mm stelt ons in staat onze werkzaamheden met uiterste precisie te voltooien. - Lassen: We gebruiken werkschijven voor gelaste onderdelen tot maximaal 4000 x 6000 mm en nog groter. Onze laswerkplaats is uitgerust met bovenloopkranen van 3, 5, 5 en 20 ton. - Lakken en oppervlaktebehandeling: Met hoogwaardige spuitapparatuur en een beproefd laksysteem waarborgen we dat onze producten de beste deklagen krijgen. Door ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid staan we in uiteenlopende branches bekend als een betrouwbare partner.

 3. PERGEL METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  In Tuzla Orhanli, in een productieruimte van 150 m2, startte Jib Industrial Metal Electronic Device Boxes San. en tic. LTD. Şti.it zijn activiteit onder zijn naam en voldeed meteen aan de behoeften van bedrijven werkzaam in diverse sectoren zoals industriële weegsystemen, telecommunicatie en defensie voor mechanische vormgeving. In lijn met onze visie en bedrijfswaarden, hebben wij geïnvesteerd in de eerste CNC kantmachine, buig- en lasersnijmachine om ons aan de vragen van de klant aan te kunnen passen. In 2016, veranderen wij voor CHEMISTS INDUSTRIAL ESTATE met een binnenruimte van 2.000 m2 en een onoverdekte ruimte van 2.000 m2. Daarnaast hebben wij 800 m2 van de afdeling gewijd aan een ruimte voor elektrostatisch poedercoaten. Door geavanceerde chemische producten te gebruiken met een geautomatiseerde sproei-waslijn en geautomatiseerde pistolen, bieden we een hoogwaardige en constant verbeterde kwaliteit. Binnen een korte tijd heeft het bedrijf, dankzij doorzettingsvermogen en snel en adequaat handelen, een reputatie opgebouwd als een erkende leverancier voor toonaangevende bedrijven in de sector. Ons jong maar ervaren personeel streeft naar ultieme kwaliteit binnen de metaalvervorming en -bewerking en het bedrijf heeft grote investeringen uitgevoerd om hoogwaardige producten te kunnen vervaardigen. Het nieuwe machinepark en de nieuw opgetrokken bedrijfsruimte is gericht op klanttevredenheid en begrip van de verwachte kwaliteit als onderdeel van de komende processen. Onze prioriteit is het verzenden van hoogwaardige producten naar onze klanten binnen de afgesproken tijden en tegen scherpe prijzen. Neem gerust contact met ons op!

 4. GSW SCHWABE AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GSW – Sheet metal fans since 1963. "Wat plaatwerk waard is voor onze klanten kan niet in goud worden gewogen. Daarom bieden wij hen op maat gemaakte en holistische oplossingen voor de verwerking van plaatwerk. Zodat de productie optimaal - en permanent - verloopt. "Benjamin Schwabe, CEO van GSW. Iedereen die ooit een koud blikje cola heeft gedronken bij 38 graden in de schaduw, weet dat tin waardevoller is dan goud. Dat is hoe we het al bijna 60 jaar zien. Plaatstaal is veelzijdig, plaatstaal is robuust en flexibel tegelijk, plaatstaal is kunst - en een kunst die wij beheersen. Van haspels tot richtmachines, van bandinvoersystemen tot complete snij-, op lengte gesneden en opwikkellijnen: Onze systemen en stand-alone machines zijn echte machines in plaatbewerking, gespecialiseerd om uw productie op lange termijn te optimaliseren. Wij moedigen u aan om een samenwerking met ons te beginnen.

 5. NIRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met een hoog niveau van technische knowhow produceert Niro Präzisionstechnik complexe afzonderlijke onderdelen en assemblages van dunne roestvrijstalen platen tot een dikte van 4 mm. Wij zijn gespecialiseerd in de perfecte verwerking van V2A- en V4A-roestvrijstalen platen, evenals titaniumlegeringen, aluminium en andere hoogwaardige materialen. Dankzij onze fabricageomstandigheden kunnen we ook voldoen aan de normen voor producten in cleanroom-toepassingen. Onze medewerkers hebben diepgaande materiaalkennis en jarenlange technische en ambachtelijke ervaring. Op basis van uw tekeningen, schetsen, monsters of technische vereisten vervaardigen wij precisie-onderdelen zoals trechters, regenpijpen, reducties en overgangen (bijv. Rond naar vierkant) en behuizingen. Wij kunnen oppervlakken in elke gewenste structuur bewerken tot een oppervlakte van 1000 x 2000 mm. Wij zijn een middelgroot familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in plaatbewerking. Inmiddels werkt de derde generatie in het bedrijf.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rostfrei-Stahl Geisweid GmbH (RFSG) is een klassiek familiebedrijf en kan terugblikken op een geschiedenis van meer dan 50 jaar. Toen het bedrijf in 1964 werd opgericht, waren wij het eerste servicecentrum in Europa en daarmee de enige leverancier van plasma-gesneden platen van roest-, zuur- en hittebestendig Cr-Ni-staal. Wij leveren momenteel aan de gehele Europese markt zowel plasma-, waterstraal- en lasergesneden als gezaagde componenten van roestvrij staal en wij produceren hoofdzakelijk voor klanten in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en papierindustrie, alsook voor chemische en petrochemische bedrijven. Wij werken ook voor klanten in de sectoren energie, offshore en milieutechnologie. Flexibele reacties op de eisen van de markt zijn kenmerkend voor ons dagelijks leven. Vandaag zijn wij de enige onafhankelijke snijderij van deze omvang in Duitsland.

 2. A. G. THORWARTH METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een hoogwaardige leverancier van diepgetrokken onderdelen met een bovengemiddeld kwaliteitsbewustzijn en de hoogste betrouwbaarheid. Hoge innovatieprestaties, scherpe prijzen, productie op een modern machinepark door gemotiveerde medewerkers hebben ons tot een efficiënte leverancier van de toeleveranciersindustrie gemaakt volgens DIN EN ISO 9001: 2015. We zijn een middelgroot familiebedrijf met een traditie van 143 jaar in de productie van thermogevormde onderdelen. Onze specialiteit is de productie van rotatiesymmetrische gevormde onderdelen van alle thermovormbare materialen, zoalsbijv. Roestvrij staal, messing, staal, koper, aluminium enz. Wij produceren voornamelijk onderdelen voor de automobiel-, sanitaire en meubelindustrie. Onze machines bestaan u. a. van 20 stapvormmachines tot 63 Mp drukkracht.

 3. BASAK LAZER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1983, heeft Basak Laser op constante wijze de industriestandaard bepaald daar het een premium fabrikant is gespecialiseerd in precisiebewerking en toepassingen van plaatwerk. Ons uiteenlopende dienstenpakket omvat: •Fiberlaser • Afkantpersen • Cilinderbuigen •Snijwerk •Argonlassen •Aluminumlassen •Gelaste productie •Lasersnijden van smeedijzer •Zie meer, inclusief modulaire smeedzijer, op onze website! Basak Laser breidt zijn uitmuntendheid uit naar de machinebouw en het vervaardigen van reserveonderdelen, geschikt voor uiteenlopende sectors zoals de auto- en scheepvaartindustire, lift-/roltrappenindustrie, via ons dochterbedrijf Basak Machine. Wij streven ernaar onze reputatie als een erkend premium bedrijf, dat bekend staat om de standvastige toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, verder te verbeteren voor een optimale tevredenheid van onze werknemers, leveranciers en onze gewaardeerde klanten. Wij zetten ons volledig in om op de voorgrond te blijven van technologische ontwikkelingen. Innovatie heeft dan ook een centrale plaats binnen onze bedrijfscultuur. Daarnaast zijn wij er trots op campinguitrustingen te vervaardigen onder onze tweede merknaam, Basak Camping. Onze nauwe band en samenwerking met klanten vormen de hoeksteen voor het behalen van uitzonderlijke projectresultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een productief gesprek te starten over uw specifieke vragen.

 4. SACFORM/AGMLINE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sacform/AGMline is de eerste fabrikant van rol bewerkingsmachine lijnen gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging en de installatie van zowel standaard machines als machines op maat. Ons bedrijf werd opgericht in het begin van de jaren 2000 en sindsdien volgen wij tijdens onze reis door het rijk van productielijnen voor de productie van metalen onderdelen, het snijden van rollen en lengtesnijlijnen voor rollen, de weg van uitmuntendheid. Ons specifieke team van hoogopgeleide professionals werkt in onze fabriek met een strategische ligging in het hart van de industriezone van ISTANBOEL. Het biedt snelle en efficiënte service voor zowel binnen- als buitenlandse klanten. Als een leverancier van een uitgebreid assortiment turnkey machine oplossingen, zijn we er trots op de volgende metaalbewerkingsmachines en lijnen te vervaardigen: •Lengtesnijlijnen voor rollen •Snijlijnen voor rollen •Mechanisch-Hydraulische afwikkelaars •Compacte persinvoer systemen (afwikkelaar - richter- aanvoermotor) Bij Sacform/AGMline, streven wij ernaar kostenbesparende oplossingen te leveren die de productefficiëntie van onze klanten verhogen. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid voor het bewerken van metaal, wij leveren diverse industrietakken voor de vervaardiging van steigerbouw, geperforeerd metaal, verlaagde plafonds, platformen met metalen roosters, luiken, kabeltrays, kasten met metalen rekken, slang- & buisklemmen, keukengerei, scharnieren en overige metalen onderdelen. Wij kijken ernaar uit u onze beste, scherpe prijzen en service van topkwaliteit te bieden na het ontvangen van de gegevens van uw machineproject. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. RPWORLD

  China

  Verified by europages badge

  RPWORLD is een toonaangevende leverancier van mechanische onderdelen voor auto-onderdelen, medische apparatuur, wetenschappelijke instrumenten en andere industrieën. We produceren kleine tot middelgrote aantallen onderdelen en productiedelen voor eindgebruik in slechts 3 dagen met CNC-verspaning, spuitgieten, vacuümgieten, plaatbewerking en nog veel meer. Onze on-demand productieservice helpt producten sneller op de markt te brengen, de ontwikkelings- en productiekosten te verlagen en de risico's gedurende de hele levenscyclus van het product te minimaliseren. We zetten ons in om uitzonderlijke snelle prototypes en on-demand productieservices te leveren. Of u nu snelle prototypes nodig hebt om te testen en te verifiëren, kleine volumes wilt produceren voor NPI of de productie wilt opvoeren voor commercialisatie, met onze one-stop productieoplossingen zit u altijd goed. Waarom met ons samenwerken? - Korte levertijd: Sterk geautomatiseerde en geavanceerde machines die 24/7 werken, zorgen voor een korte levertijd van slechts 3 dagen. - Consistente hoge kwaliteit: De combinatie van kwaliteitscontrole met geavanceerde inspectieapparatuur zorgt ervoor dat uw op maat gemaakte onderdelen consistent zijn met uw 3D-bestanden. - Hoge preciesie: Onze apparatuur maakt de nauwe tolerantie DIN ISO 2768 M (F) mogelijk en voldoet aan uw exacte specificaties. - One-stop-oplossingen: CNC-bewerking, spuitgieten en meer om uw productiemiddelen te stroomlijnen en productierisico's te beperken. - Productie op aanvraag: Dankzij de flexibiliteit kunnen onderdelen op maat snel en effectief worden geproduceerd, zodat aan de veranderende marktbehoeften kan worden voldaan.

 1. I.C.O.S. DI LEONELLI MARINO SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  ICOS van Leonelli Marino SPA houdt zich al meer dan 70 jaar bezig met precisiebewerking van plaatwerk volgens het ontwerp van de klant, met behulp van de meest innovatieve en complete technologieën met betrekking tot plaatbewerking, variërend van vlak lasersnijden en 3D-lasersnijden, CNC-luchtbuigen; mechanische staalbewerking met gecertificeerd lassen en elektropuntlassen met robotsystemen; koudmetaal stampen en trekken met persen tot 550 ton en interne tooling voor ontwerp en uitvoering van matrijzen, met de daaruit voortvloeiende mogelijkheid om in te grijpen voor onderhoud op de matrijzen in productie in de nabijgelegen vormafdeling. Mechanische bewerking met inval- en draadvonken.

 2. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

 1. S.P.F. CHILO' SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Als leider in de sector van bewerking en verwerking van plaatstaal is ons bedrijf gespecialiseerd in de bewerking van koolstofstaalplaten voor normaal gebruik, staal met hoge elasticiteitsgrens, slijtvast staal en roestvrij staal, volgens de specificaties die door de klant worden verstrekt. Een hoogwaardig informaticasysteem maakt een constante bewaking van de bewerkingsfasen mogelijk van de producten die plasmagesneden en gemonst worden met CNC, producten die autogeen gesneden worden met CNC, geknipte en gevouwen producten met CNC. De grote flexibiliteit van de productiesector stelt ons in staat steeds aan de behoeften van onze klanten te voldoen, dankzij een compleet gamma producten, van producten van bescheiden afmetingen tot profielen met een lengte tot 14 meter. De kwaliteit van het product, de service die aan de klanten wordt geboden en het voortdurende technologische onderzoek zijn altijd onze grote kracht geweest.

 2. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

 3. ELECTROALFA

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Electroalfa is een Roemeens (Oost-Europees) privé industriële groep die gericht is op de productie van elektrisch materiaal en onderdelen van plaatstaal en assemblages. De Steel Fabricated Parts Business Unit gebruikt zijn productie en mechanische ontwerpmogelijkheden om als onderaannemer werkzaam te zijn voor onderdelen van plaatstaal en assemblages. We verwerken normaal, gealuminiseerd, verzinkt, roestvrij staal, aluminium en messing. De elektro-afdeling ontwerpt en vervaardigt apparaten met laag- en middenspanning.

 4. DOGRAR METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOGRAR METAL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Plaatijzer en buizen, Profielen - ferro, Buigen - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Ketelbouw, lasersnijden, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. ERO PROJEKT D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERO PROJEKT D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor stampen, Industriële vormgeving, aluminium gietvormen, aluminiumgieten, Gereedschapsmachines voor stampen, plaatijzer, mallen voor bewerking van staalplaten, stalen mallen, en bewerking van metalen. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 6. SINOP SMP

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SINOP SMP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalbewerking, mechanische machinale bewerking, buigen, lasersnijden, Poederlakinstallaties, ponsen van plaatstaal, lakwerk, en lassen met laser. Het is gevestigd in Homole, Tsjechische Rep..

 7. TED TOLERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TED TOLERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Vénissieux, Frankrijk.

 8. FUTRONIKA AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FUTRONIKA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Brunnthal/hofolding, Duitsland.

 1. SBZ SÄCHSISCHE BLECHVERARBEITUNG ZWICKAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SBZ SÄCHSISCHE BLECHVERARBEITUNG ZWICKAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Zwickau, Duitsland.

 2. LONGHI FRATELLI SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LONGHI FRATELLI SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en strips - blik, installaties en machines voor het knippen van plaat, plaatijzer, Platen en strips - blik, en verspaning van platen van roestvrij staal. Het is gevestigd in Barlassina, Italië.

 3. MARTON AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARTON AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasersnijden, aluminiumprofielen voor de transportmiddelenindustrie, mechanische onderdelen, en thermolakken. Het is gevestigd in Flawil, Zwitserland.

 4. HOSP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOSP GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Klettgau, Duitsland.

 5. UP METALLTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UP METALLTECHNIK AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Aarwangen, Zwitserland.

 6. TERSCHL GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TERSCHL GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Adlwang, Oostenrijk.

 7. TRINMAK MACHINE ENGINEERING AND INFORMATION TECHNOLOGIES INDUSTRY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRINMAK MACHINE ENGINEERING AND INFORMATION TECHNOLOGIES INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, CNC-loonwerk en -bewerking, cnc snijwerk, snijden van staalplaat, Plaatstaal - gereedschapsmachines voor het snijden, lasersnijden, CNC-staalbewerking, verpersoonlijking met laser, en industriële profielen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 8. ZAPE' SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAPE' SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tanks - metaal, koudpersen van metalen, vormen van metalen, Tanks - metaal, snijden en persen staalplaten, tank van roestvrij staal, reservoirs voor berging en opslag, gekalanderde platen voor tanks, en buiging roestvrijstalen platen. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 9. OFFICINE BERTAZZON SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OFFICINE BERTAZZON SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen skeletbouw, Plaatwerkerij - industrieel, buigen van metalen buizen, industriële keten, Metalen skeletbouw, kalanderen metalen, Plaatwerkerij - industrieel, snijden van staalplaten, en veiligheidsladders. Het is gevestigd in Vidor, Italië.

 10. BLECHVERARBEITUNG ANHÖLCHER INH. STANISLAW ANHÖLCHER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLECHVERARBEITUNG ANHÖLCHER INH. STANISLAW ANHÖLCHER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is gevestigd in Markgröningen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Plaatwerkerij - industrieel - Import export

Aantal resultaten

1.073 Bedrijven