• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plafonds

Resultaten voor

Plafonds - Import export

 1. ADRIA SYSTEM

  Italië

 2. CILEXTRA AG

  Zwitserland

 3. ALUMINIOS ANDRÉS DE FRUTOS S.L.

  Spanje

 4. BEPE BAU GMBH

  Duitsland

 5. HJE PRO GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HURO

  België

  Huro. Dat is de familie Huyghe, sinds 1946 specialist in dakbedekking voor platte en licht hellende daken. Vandaag staat met de broers Dirk, Luc, Wim, Claude en Christophe Huyghe de derde generatie aan het roer. 30 jaar lang Bitumineuze kwaliteit Een duurzame dakbedekking met een lange levensduur en bewezen kwaliteit: dat is een bitumineuze dakdichting. Afhankelijk van de omgeving, het gebouw en het doel kiezen we samen met jou voor de gepaste waterdichte oplossing. Met ervaren en professionele plaatsing. Dat spreekt voor zich. Nieuwbouw en renovatie Kantoren, moderne woningen, magazijnen, scholen, industriële daken en noem maar op. De dakbedekkers van Huro zijn experten in zowel nieuwbouw als renovatie. We houden van grote oppervlaktes, zowel platte daken als daken met een lichte helling. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk Geniet van de waterdichtheid en langdurige kwaliteit van een intelligente dakbedekking. Als specialist in bitumineuze dakbedekking volgen we de nieuwste technieken en materialen op de voet. Zoals DuO, een intelligente, waterdichte dakbedekking voor elke toepassing. Ook voor nieuwe mogelijkheden maak je gebruik van onze ervaring.

 2. I.R.S-BTECH

  België

  IRS-Btech promoot en verkoop van speciale constructie van de grootste spelers op de Europese markt, diverse binnen-en buitenlandse fabrikanten om professionals Groothandel in België, Nederland en Frankrijk. Gelegen in het hart van België, IRS-Btech heeft een breed scala aan producten en materialen van gebouwen blinken in technologische kwaliteit en duurzaamheid van het milieu. Gelegenheid om te kopen in kleine hoeveelheden. IRS-Btech biedt materiaal voor wanden en plafonds, onderdakmaterialen, dakmaterialen, koepels, metaalwaren, bouwspecialiteiten, gevelbekleding en PVC en Anrin.

 3. EUROPLAFOND

  België

  Interieurbouw van A tot Z. Europlafond NV is als erkende algemene aannemer actief in heel België en de buurlanden. De filosofie van Europlafond is gebaseerd op een flexibele werkwijze met de nadruk op kwaliteit. Wij bieden u een voorstudie en een grondige planning door een projectleider geassisteerd door een binnenhuisarchitect. Ons ervaren team staat voor u klaar. Zowel kleine opdrachten als grote projecten worden door Europlafond uitgevoerd tegen correcte prijzen. Elke werf wordt van begin tot einde opgevolgd en opgeleverd binnen de afgesproken termijn.

 4. OP'T EYNDT INTERIEURBOUW

  België

  Op ’t Eyndt, superieur interieur Hebt u al eens aan gyproc wanden of verplaatsbare wanden gedacht om uw interieur af te werken? Geniet van ontelbare voordelen met naadloos resultaat. Maak kennis met Op ’t Eyndt Interieurbouw in Dilsen-Stokkem: het resultaat van 20 jaar ervaring in interieurbouw vertaald in dé gespecialiseerde firma voor gyprocwanden en -plafonds, lamellen wanden, brandwerende en verplaatsbare wanden. Gyproc, de oplossing voor uw interieur Gyproc kan een grote meerwaarde betekenen voor uw interieur en is ideaal voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Op vlak van brandveiligheid hebt u met gyproc meer dan een streepje voor, om nog maar te zwijgen van de uitstekende eigenschappen in thermische en akoestische isolatie. Vakkundige afwerking van wand en plafond Wanden en plafonds van Op ’t Eyndt Interieurbouw: niets dan pluspunten! Zaakvoerder René Op ’t Eyndt en zijn deskundig team plaatst en werkt af, uw: - Gyproc wanden - Gyproc plafonds - Lamellen plafonds - Armstrong plafonds - Verplaatsbare wanden - Promat-plafonds - Rockfon-wanden

 5. INTERHORO

  België

  De firma INTERHORO is een dynamisch bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in het plaatsen van verlaagde plafonds en scheidingswanden. Bij renovaties, zorgen wij tevens voor de afbraak en het verwijderen van het bestaand plafond. Plafonds: Rockfon, Armstrong, Eurocoustic, Luxalon-Lamellen, Cassette-Plafonds, Gyprocplafonds, Herakoestik. Gyprocwanden: Gyproc-platen zijn gipsplaten bedoeld voor de binnenafbouw. Ze zijn samengesteld uit een kern van onbrandbaar gips, omhuld met speciaal, sterk karton.

 1. SCHEPERS

  België

  Schepers NV is reeds jaren gespecialiseerd in alle HAROL-producten en profileren ons daarnaast als afwerkingsbedrijf. Als afwerkingsbedrijf zijn wij dé partner bij uitstek voor binnenafwerking zoals plafonds & wanden, woninginrichting, zolderinrichting, elektrische aanpassingen, maatwerk, branddeuren,  ... Als HAROL-specialist beschikken wij over een zeer uitgebreid gamma aan rolluiken, zonwering, sectionale poorten, ... én over de nodige vakkennis om gepast advies en onberispelijke plaatsingen af te leveren.

 2. VAN HOOF

  België

  Van Hoof BVBA is een dynamisch bedrijf in Herentals met als voornaamste kwaliteiten een snelle en degelijke inrichting van Uw handelszaak. Wij zijn verkoper van het merk: 'Tegometall' hetwelk bekend staat voor zijn hoogwaardige kwaliteit en de functionaliteit van alle ellementen. Fabricatie van toonbanken en allerlei afwerkingspanelen worden vervaardigd in eigen werkhuis. Wij verzorgen eveneens vals plafond, verlichting, vloer en deuren.

 1. PLAGILUX

  België

  Uw specialist in plafonds, wanden, zolderafwerking en inbouwverlichting. Lid van het Gyproc PRO team. Een groep toonaangevende gipsspecialisten die uitsluitend werken met Gyproc kwaliteitsprodukten. DE SPECIALIST in het realiseren van plafonds en volledige zolderafwerkingen. Voor uw woning, kantoor, horeca of winkelinrichting: Naadloze gipskarton plafonds Systeem - Tegelplafonds Lamellenplafonds Brandwerende plafonds Akoustische plafonds Vlakke plafonds Geperforeerde plafonds Designplafonds

 2. ISOLUX

  België

  Isolux legt zich speciaal toe op de volledige binnenafwerking van gebouwen. Verlaagde plafonds, verplaatsbare scheidingswanden en vaste wanden, wandbekledingen, sanitaire kabines, kasten, verhoogde vloeren, en alle specifieke wensen van onze cliënten. Een groot deel van de omzet wordt gemaakt in de renovatie van kantoren, waar wij ons cliënteel ten dienste zijn met voorstudies om tot een harmonieus geheel te komen.

 3. HOUTMARKT BEULEN

  België

  Tachtig jaar ervaring in dienst van het hout, dat steek je niet weg. Beulen biedt een sterke familiale traditie die reeds begonnen is aan haar vierde generatie. Als klant koopt u bij ons niet alleen topkwaliteit. Wij leveren er onze ervaring, onze naam en een spijkerharde tevredenheidgarantie bij. We zijn verheugd om te melden dat onze verbouwingen achter de rug zijn. Dankzij onze vernieuwde showroom kunnen wij u nog beter van dienst zijn en is ons aanbod nog meer uitgebreid!

 4. INTERALU

  België

  Al meer dan veertig jaar is Interalu gespecialiseerd in metalen plafonds. En al bijna twee decennia ligt onze focus op de klimaatplafonds. Als bedrijf wil Interalu meer voor u betekenen dan enkel uw leverancier van een uitstekend product. Wij hechten veel belang aan het deel 'samen' in het woord 'samenwerking'. Uw project is ons project. Ons engagement bestaat uit volgende onderdelen: totaaloplossing flexibiliteit innovatie duurzaamheid

 5. BAENS

  België

  Baens biedt u veel diensten aan; Ze zetten alles op alles om je binnen- en buitenschrijnwerk tot in de puntjes af te werken. Of het nu om ramen, deuren, keuken-, badkamerkasten, dressings, maatmeubilair of project-/winkelinrichting gaat; de rode draad is en blijft kwaliteit.

 6. VANBORREN SYSTEMS

  België

  DAKWERKEN VAN HOOGSTAANDE KWALITEIT Vanborren Dakwerken werd in 1981 opgericht door Erik Vanborren. Kwaliteit, zowel van gebruikte materialen als van uitvoering, zijn steeds een belangrijk handelsmerk gebleven. Vanborren Systems is ondertussen uitgegroeid tot een toonaangevend dakdekkersbedrijf. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Vanborren Systems terecht voor nieuwbouw en renovatie. Ook voor aankoop dakmaterialen met plaatsingsadvies kan u bij Vanborren Systems terecht.

 7. ARAMIS & PARTNERS

  België

  Aramis & partners is reeds geruime tijd actief in de binnenafwerking van bedrijfsgebouwen en geniet van een uitstekende reputatie in de sector van de systeemwanden, gipskarton wanden, verlaagde plafonds, kortom de afwerking van kantoorgebouwen in zijn geheel.

 8. GROSEMANS DANNY

  België

  Zaakvoerder Danny Grosemans heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring en is als zelfwerkend patroon sinds 1999 actief in Zonhoven. Danny Grosemans BVBA biedt steeds de juiste oplossing voor: plafonds (gyproc, lamellen, tegels), wanden (gyproc), inbouwtoestellen (haarden, airco, verlichting, schuifdeuren, ...), uitsparingen (lichtkoven, gordijnkappen, ...).

 1. BCMB

  België

  Dakwerken & Meer. Méér dan 35 jaar vakmanschap voor particulieren, industrie en bouwprojecten. Gespecialiseerd in dakwerken, groendaken, geïntegreerde zonnecellen en opbouw, geveltechnieken, binnenwerken (plafonds & wanden).

 2. OVERATH

  België

  Aanneming plafonds - verplaatsbare scheidingswanden

 3. HOLLANDPLAFOND

  Nederland

  Wilt u een strak afgewerkt plafond? Holland plafond is dé specialist in spanplafonds en spanwanden. Binnen 1 dag geplaatst in iedere ruimte. Informeer naar de mogelijkheden via onze website.

 4. DE GRAAF KASTEN PLAFONDS & VLOEREN B.V.

  Nederland

  Doordat De Graaf in vlaardingen al haar kasten, plafonds en vloeren in eigen huis produceert kunnen zij korte levertijden hanteren. Hierdoor kunnen zij ook de kwaliteit van hun producten waarborgen.

 5. LANGLOIS SOBRETI

  Frankrijk

 6. AFRA PROFIL BUILDING MATERIALS

  Turkije

 7. ATRADI GMBH

  Oostenrijk

 8. SADEOR S.R.L.

  Italië

 9. CILING DECKEN UND LICHT GMBH

  Duitsland

 10. DECKENTRÄUME INH. MARTIN NOBBE

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Plafonds - Import export

Aantal resultaten

11.914 bedrijven