• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • planten en gewasbescherming - agrarische diensten

Resultaten voor

Planten en gewasbescherming - agrarische diensten - Import export

 1. ADAN VILLAGE EOOD

  Bulgarije

  ADAN VILLAGE LTD is een familiebedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van biologische landbouw in ons kleine voorouderlijke dorp in de valleien van het Balkangebergte. In het dorp Dabovitsa, in de regio Sungurlare, liggen onze velden binnen de beschermde gebieden van Natura 2000, en we geloven sterk in het produceren van voedsel op de meest milieuvriendelijke en duurzame methoden - met als resultaat producten van hoge kwaliteit. We produceren biologische granen - eenkoorn, spelt, teff, rogge, gerst, zonnebloem en lijnzaad. We produceren ook gecertificeerd biologisch meel van spelt, eenkoorn en teff. Dit doen we met onze ultramoderne steenmolen, geproduceerd in Tirol, Oostenrijk. We streven ernaar onze bodems nieuw leven in te blazen en ons milieu te beschermen door gebruik te maken van 'lean' landbouwprincipes. Adan Village Ltd is volledig gecertificeerd als biologische boerderij door Nutramed. We delen graag onze methoden, van het planten van onze zaden tot de opslag en verpakking. We zijn altijd op zoek naar wat het beste bij onze bodem past. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven! Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

 2. KREGLINGER EUROPE

  België

  Kreglinger Europe is een distributeur van specifieke ingrediënten, afkomstig uit vele landen, van Amerika tot Australië en van China tot Chili, en biedt oplossingen voor allerlei industriële sectoren, zoals levensmiddelen, dranken, voedingssupplementen en de farmaceutische, cosmetische, agrarische en technische industrie. Ondersteund door zijn eigen logistieke filialen (Kreglinger logistics – Kregspedi), kan het tevens eersteklas commerciële diensten bieden en combineert het technische bijstand met tijdige leveringen.

 3. JARINI DIENSTVERLENING

  Nederland

  Jarini Dienstverlening is gespecialiseerd in vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in de sierteelt, denk hierbij aan het oppotten van de planten, het wijder zetten, stickeren en het rapen van planten. Wij beschikken over een groep mensen die gespecialiseerd zijn in deze werkzaamheden en daarnaast hebben wij over meer dan 10 oppotmachines en div. barkstrooiers, afvulmachines, heftrucks, transportbanden, stickerdispensers, compressoren en een bakkenspoelmachine voor verschillende maten bakken en trays. Bent u een perkgoed-, kamer- of vaste plantenkweker en op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het uitvoeren van werkzaamheden betreft uw planten, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Op onze site vindt u alle informatie en onze contactgegevens.

 4. ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS

  Turkije

  Entosav is een toonaangevende groep die in 1995 opgericht werd in Turkije als een in ongediertebestrijding gespecialiseerd bedrijf. Tegenwoordig telt de groep 4 bedrijven en meer dan 1.000 werknemers, en we blijven activiteiten ontplooien in andere domeinen, hoofdzakelijk binnen de productie, dienstverlening, volksgezondheid, ongediertebestrijding, bio-veiligheid voor de gezondheid van dieren in boerderijen en pluimveebedrijven, gewasbescherming, ecologische planning, Landschapsinrichting, bouw en afsluiten van contracten. Entosav levert op een wetenschappelijke manier tal van nieuwe en uiteenlopende oplossingen voor de marktvereisten. Entosav is marktleider binnen de sector voor volksgezondheid met een marktaandeel van circa 40% in Turkije in de afgelopen 7 jaar. We bieden exclusieve technische diensten (knowhow), speciale voertuigen, uitrustingen en werktuigen en een uniek en compleet aanbod producten op maat zoals insecticide, schimmeldodende middelen, onkruidbestrijdingsmiddelen en rattenbestrijdingsmiddelen. We produceren over het algemeen alle types op de markt verkrijgbare geformuleerde producten voor diverse landen.

 5. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIOIPM

  Turkije

 2. TIMSPRAYER

  Turkije

 3. AGRO 21 S.L

  Spanje

 4. FUMIGATION

  Oekraïne

 5. HMEZAD EXIM D.D.

  Slovenië

 1. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  België

 2. BIOFLORENSAGRO

  Turkije

 1. MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA

  Portugal

 2. VIVEROS DE LA ROSA

  Spanje

 3. TARPS UK

  Verenigd Koninkrijk

 4. BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. BIOFLORENS AGRO

  Turkije

 6. SIPLEKA OÜ

  Estland

 7. ARÁNDANOS VALBERRY

  Spanje

 8. GROCHOWZKI AND PARTNERS

  Duitsland

 1. SHIPEX FOR EXPORT IMPORT & SHIPPING

  Egypte

 2. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Duitsland

 3. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Nederland

 4. AMBRUS EXPORT IMPORT KFT

  Hongarije

 5. ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K.

  Duitsland

 6. SEMA IC VE DIS TIC LTD STI

  Turkije

 7. HERMES POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

 8. KAMARIS

  Griekenland

 9. PODILLA GOLD

  Oekraïne

 10. PURIVOX SAAT- UND ERNTESCHUTZGERÄTE GMBH

  Duitsland