• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • planten en gewasbescherming - agrarische diensten

Resultaten voor

Planten en gewasbescherming - agrarische diensten - Import export

 1. KREGLINGER EUROPE

  België

  Verified by europages badge

  Kreglinger Europe is een distributeur van specifieke ingrediënten, afkomstig uit vele landen, van Amerika tot Australië en van China tot Chili, en biedt oplossingen voor allerlei industriële sectoren, zoals levensmiddelen, dranken, voedingssupplementen en de farmaceutische, cosmetische, agrarische en technische industrie. Ondersteund door zijn eigen logistieke filialen (Kreglinger logistics – Kregspedi), kan het tevens eersteklas commerciële diensten bieden en combineert het technische bijstand met tijdige leveringen.

 2. ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS

  Turkije

  Entosav is een toonaangevende groep die in 1995 opgericht werd in Turkije als een in ongediertebestrijding gespecialiseerd bedrijf. Tegenwoordig telt de groep 4 bedrijven en meer dan 1.000 werknemers, en we blijven activiteiten ontplooien in andere domeinen, hoofdzakelijk binnen de productie, dienstverlening, volksgezondheid, ongediertebestrijding, bio-veiligheid voor de gezondheid van dieren in boerderijen en pluimveebedrijven, gewasbescherming, ecologische planning, Landschapsinrichting, bouw en afsluiten van contracten. Entosav levert op een wetenschappelijke manier tal van nieuwe en uiteenlopende oplossingen voor de marktvereisten. Entosav is marktleider binnen de sector voor volksgezondheid met een marktaandeel van circa 40% in Turkije in de afgelopen 7 jaar. We bieden exclusieve technische diensten (knowhow), speciale voertuigen, uitrustingen en werktuigen en een uniek en compleet aanbod producten op maat zoals insecticide, schimmeldodende middelen, onkruidbestrijdingsmiddelen en rattenbestrijdingsmiddelen. We produceren over het algemeen alle types op de markt verkrijgbare geformuleerde producten voor diverse landen.

 3. JARINI DIENSTVERLENING

  Nederland

  Jarini Dienstverlening is gespecialiseerd in vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in de sierteelt, denk hierbij aan het oppotten van de planten, het wijder zetten, stickeren en het rapen van planten. Wij beschikken over een groep mensen die gespecialiseerd zijn in deze werkzaamheden en daarnaast hebben wij over meer dan 10 oppotmachines en div. barkstrooiers, afvulmachines, heftrucks, transportbanden, stickerdispensers, compressoren en een bakkenspoelmachine voor verschillende maten bakken en trays. Bent u een perkgoed-, kamer- of vaste plantenkweker en op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het uitvoeren van werkzaamheden betreft uw planten, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Op onze site vindt u alle informatie en onze contactgegevens.

 4. AGROSAVFE

  België

  AgroSavfe ontwikkelt innoverende technologie voor duurzame gewasbescherming, via de Agrobody-technologie. Het voordeel: ze kunnen in een lagere dosis gebruikt worden of een langdurigere werking hebben zonder herhaalde applicaties, en kunnen zo dus bijdragen tot een verbeterde en meer duurzame landbouwproductie, en zijn milieuvriendelijker. Bovendien is het een product van dierlijke afkomst en dus zelf bio-based!

 5. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIOIPM

  Turkije

  Het bedrijf BIOIPM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, mest, pesticiden, en organisch en biologisch bemestingsmiddel. Het is gevestigd in Kepez, Turkije.

 2. SPICELAND ENT.

  Duitsland

  Het bedrijf SPICELAND ENT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, en Landbouw - import-export. Het is gevestigd in 10th Of Ramadan City, Duitsland.

 3. VITISERVE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VITISERVE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnstokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, en Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Sommerhausen, Duitsland.

 4. TIMSPRAYER

  Turkije

  Het bedrijf TIMSPRAYER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verstuivers - landbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, Verstuivers - tuinbouw, vernevelaar voor landbouwmachines, tuinsproeiers, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, en Verstuivers - tuinbouw. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  België

  Het bedrijf SAINTENOY BERNARD ET FILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bodembewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oogsten, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, Landbouw - machines en materiaal, Oogsten, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, Landbouw - machines en materiaal, en landbouwtractoren. Het is gevestigd in Rouveroy, België.

 1. MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, en Wijn - Portugal. Het is gevestigd in Pias Serpa, Portugal.

 2. RIAVANILLE SARL

  Malagasië

  Het bedrijf RIAVANILLE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Antalaha, Malagasië.

 1. BIOFLORENSAGRO

  Turkije

  Het bedrijf BIOFLORENSAGRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, en Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 2. HMEZAD EXIM D.D.

  Slovenië

  Het bedrijf HMEZAD EXIM D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, Oogsten, mout, mout voor de drankindustrie, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, en Oogsten. Het is gevestigd in Zalec, Slovenië.

 3. AGRO 21 S.L

  Spanje

  Het bedrijf AGRO 21 S.L, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in La Almunia, Spanje.

 4. BIOFLORENS AGRO

  Turkije

  Het bedrijf BIOFLORENS AGRO, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, materialen voor de landbouw, fournituren voor de tuinbouw, en Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in antalya, Turkije.

 5. FUMIGATION

  Oekraïne

  Het bedrijf FUMIGATION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pootgoed - bollen en zaden, fumigatie, en Pootgoed - bollen en zaden. Het is gevestigd in Zaporozhie, Oekraïne.

 6. SIPLEKA OÜ

  Estland

  Het bedrijf SIPLEKA OÜ, is een Groothandelaar, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, biologische haver, biologische tarwe, toebehoren voor landbouw, en Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Lootvina, Estland.

 7. TARPS UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TARPS UK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 8. BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, en Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Beiersdorf-Freudenberg, Duitsland.

 1. VIVEROS DE LA ROSA

  Spanje

  Het bedrijf VIVEROS DE LA ROSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Castro Del Río, Spanje.

 2. ARÁNDANOS VALBERRY

  Spanje

  Het bedrijf ARÁNDANOS VALBERRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Vega De Villafufre, Spanje.

 3. GROCHOWZKI AND PARTNERS

  Duitsland

  Het bedrijf GROCHOWZKI AND PARTNERS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van verpakte aardappelen, uien, verpakte maïs, en sojazaad. Het is gevestigd in Erndtebruck, Duitsland.

 4. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren Agrarische diensten, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, Oogsten, Agrarische diensten, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, en Oogsten. Het is gevestigd in Dillingen, Duitsland.

 5. AMBRUS EXPORT IMPORT KFT

  Hongarije

  Het bedrijf AMBRUS EXPORT IMPORT KFT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, Granen en graangewassen, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, en Granen en graangewassen. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 6. AGROQUIROS

  Spanje

  Het bedrijf AGROQUIROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Medellín (badajoz), Spanje.

 7. KUM SEPETI

  Turkije

  Het bedrijf KUM SEPETI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT

  Hongarije

  Het bedrijf KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Agrarische diensten, Landbouw - import-export, en Agrarische diensten. Het is gevestigd in Nadudvar, Hongarije.

 9. ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwaliteitsborging en certificatie, Planten en gewasbescherming - agrarische diensten, Kwaliteitsborging en certificatie, en Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Hirschbach, Duitsland.

 10. VSK SPUNRISE LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf VSK SPUNRISE LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis