• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • planten en gewasbescherming - agrarische diensten

Resultaten voor

Planten en gewasbescherming - agrarische diensten - Import export

 1. KREGLINGER EUROPE

  België

  Verified by Europages badge

  Kreglinger Europe is een distributeur van specifieke ingrediënten, afkomstig uit vele landen, van Amerika tot Australië en van China tot Chili, en biedt oplossingen voor allerlei industriële sectoren, zoals levensmiddelen, dranken, voedingssupplementen en de farmaceutische, cosmetische, agrarische en technische industrie. Ondersteund door zijn eigen logistieke filialen (Kreglinger logistics – Kregspedi), kan het tevens eersteklas commerciële diensten bieden en combineert het technische bijstand met tijdige leveringen.

  Website Open In New icon
 2. OLIVAOIL

  Nederland

  * OLIVA OIL EXTRA VIERGE OLIJFOLIE * in 2014 opgericht - is de meest toonaangevende importeur van OLIJFOLIE in Nederland. We importeren momenteel twee soorten extra vierge olijfoliën, biologisch en extra ecologische van la Finca Deortegas en olijfolie extra vierge van la finca La Chinata. De olijfolie wordt door ons rechtstreeks uit zuid-Spanje geinporteerd . U vindt onze extra vierge olijfolie Deortegas bij een groot aantal toprestaurants in Spanje en bij een selecte groep vindt u in Nederland La Chinata olijfolie te koop, Heeft nog u vragen kunt u graag contact met ons opnemen.

 3. ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS

  Turkije

  Entosav is een toonaangevende groep die in 1995 opgericht werd in Turkije als een in ongediertebestrijding gespecialiseerd bedrijf. Tegenwoordig telt de groep 4 bedrijven en meer dan 1.000 werknemers, en we blijven activiteiten ontplooien in andere domeinen, hoofdzakelijk binnen de productie, dienstverlening, volksgezondheid, ongediertebestrijding, bio-veiligheid voor de gezondheid van dieren in boerderijen en pluimveebedrijven, gewasbescherming, ecologische planning, Landschapsinrichting, bouw en afsluiten van contracten. Entosav levert op een wetenschappelijke manier tal van nieuwe en uiteenlopende oplossingen voor de marktvereisten. Entosav is marktleider binnen de sector voor volksgezondheid met een marktaandeel van circa 40% in Turkije in de afgelopen 7 jaar. We bieden exclusieve technische diensten (knowhow), speciale voertuigen, uitrustingen en werktuigen en een uniek en compleet aanbod producten op maat zoals insecticide, schimmeldodende middelen, onkruidbestrijdingsmiddelen en rattenbestrijdingsmiddelen. We produceren over het algemeen alle types op de markt verkrijgbare geformuleerde producten voor diverse landen.

 4. JARINI DIENSTVERLENING

  Nederland

  Jarini Dienstverlening is gespecialiseerd in vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in de sierteelt, denk hierbij aan het oppotten van de planten, het wijder zetten, stickeren en het rapen van planten. Wij beschikken over een groep mensen die gespecialiseerd zijn in deze werkzaamheden en daarnaast hebben wij over meer dan 10 oppotmachines en div. barkstrooiers, afvulmachines, heftrucks, transportbanden, stickerdispensers, compressoren en een bakkenspoelmachine voor verschillende maten bakken en trays. Bent u een perkgoed-, kamer- of vaste plantenkweker en op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het uitvoeren van werkzaamheden betreft uw planten, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Op onze site vindt u alle informatie en onze contactgegevens.

 5. AGROSAVFE

  België

  AgroSavfe ontwikkelt innoverende technologie voor duurzame gewasbescherming, via de Agrobody-technologie. Het voordeel: ze kunnen in een lagere dosis gebruikt worden of een langdurigere werking hebben zonder herhaalde applicaties, en kunnen zo dus bijdragen tot een verbeterde en meer duurzame landbouwproductie, en zijn milieuvriendelijker. Bovendien is het een product van dierlijke afkomst en dus zelf bio-based!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

 2. BIOIPM

  Turkije

 3. TIMSPRAYER

  Turkije

 4. SYNGENTA LLC

  Rusland

 5. MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA

  Portugal

 1. FUMIGATION

  Oekraïne

 2. AGRO 21 S.L

  Spanje

 3. BIOFLORENSAGRO

  Turkije

 4. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  België

 5. HMEZAD EXIM D.D.

  Slovenië

 6. BIOFLORENS AGRO

  Turkije

 7. VIVEROS DE LA ROSA

  Spanje

 8. BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. OSADKOWSKI SA

  Polen

 10. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Duitsland

 1. SINTAVAN, S.R.O.

  Slowakije

 2. SHIPEX FOR EXPORT IMPORT & SHIPPING

  Egypte

 3. KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT

  Hongarije

 4. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Nederland

 5. AMBRUS EXPORT IMPORT KFT

  Hongarije

 6. ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K.

  Duitsland

 7. GERHARD JETTER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Duitsland

 8. PURIVOX SAAT- UND ERNTESCHUTZGERÄTE GMBH

  Duitsland

 9. EBBING-LOHAUS VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 10. HERMES POLSKA SP. Z O.O.

  Polen