• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • planten en kruiden voor parfumerie

Resultaten voor

Planten en kruiden voor parfumerie - Import export

 1. SMART SHEEP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het in 2017 opgerichte bedrijf SMART SHEEP biedt via het merk Tweens Paris een groot assortiment hoogwaardige parfums die niet onderdoen voor de grootste merken voor degenen onder ons die kiezen voor een hoogwaardige product tegen schappelijke prijzen. Het betreft een ambachtelijk productieproces dat niets gemeen heeft met de massaproductie van onze concurrenten. De producten worden in Frankrijk vervaardigd en met de hand samengesteld. Onze parfums zijn uitsluitend 'eaux de parfums' met een specifiek geurbehoud. Met de betoverende geurnuances laat Tweens Paris u urenlang wegdromen. Dankzij ons netwerk van gedreven professionals met hart voor ons vak, hebben onze twee ontwerpers subtiele, verfijnde en op bestaande geuren gebaseerde parfums samengesteld en tot in de puntjes uitgewerkt. Onze neus is een ambachtskunstenaar uit de historische parfumstad (Grasse) en zet zich volledig in om u de ideale geurbelevenis te bieden. Wij bieden uitzonderlijke, rijke en authentieke geuren voor u en uw textiel. Wij creëren unieke ervaringen gebaseerd op de natuurlijke milde geuren van planten, kruiden, specerijen en oosters oliën. Ontdek het verschil en omhul u urenlang in een overheerlijke geur. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 3. PRONTOMED GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRONTOMED GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is gevestigd in Hiddenhausen, Duitsland.

 4. NAKO NATURALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NAKO NATURALS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vitamines en provitamines, additieven voor de levensmiddelenindustrie, en Vitamines en provitamines. Het is gevestigd in Bardowick, Duitsland.

 5. EGYPTIAN HERBARIUM

  Egypte

  Het bedrijf EGYPTIAN HERBARIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologisch gecertificeerde essences en etherische oliën. Het is gevestigd in Alexandria, Egypte.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIAMOND DENTAL MEDIKAL

  Turkije

  Het bedrijf DIAMOND DENTAL MEDIKAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant van natuurlijke cosmetische producten, producten voor het haar, haarverzoringsproducten, en Fabrikant van huidverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Maltepe, Turkije.

 2. BELOV PAVLO, PE

  Oekraïne

  Het bedrijf BELOV PAVLO, PE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruiden en planten - medicinaal, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, Kruiden en planten - medicinaal, Kruiden en kruidenproducten, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, en grondstoffen voor de farmaceutische industrie. Het is gevestigd in Novograd Volynsky City, Oekraïne.

 3. ORGANIC LAND FOR HERBS, SPICES AND SEEDS

  Egypte

  Het bedrijf ORGANIC LAND FOR HERBS, SPICES AND SEEDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en kruiden, aromatisch, tuinkruiden, en Planten en kruiden, aromatisch. Het is gevestigd in El Fayoum, Egypte.

 4. BILEGRIA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BILEGRIA S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is gevestigd in Plzeň, Tsjechische Rep..

 5. BOTANI GENERAL TRADING L.L.C

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf BOTANI GENERAL TRADING L.L.C, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinkruiden, wortelstokken, geneeskrachtige kruiden, en Parfumerie - kruiden en planten. Het is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

 1. SC DOCHI IONI DOC SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC DOCHI IONI DOC SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eau de parfum. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfums, Essences en aroma's voor parfumerie, Parfums en schoonheidsproducten, Planten en kruiden voor parfumerie, Parfums, Essences en aroma's voor parfumerie, Parfums en schoonheidsproducten, en Planten en kruiden voor parfumerie. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

 2. JIMMY BOYD PERFUMISTA

  Spanje

  Het bedrijf JIMMY BOYD PERFUMISTA, en actief in de sector Parfums en schoonheidsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Cosmetica, parfums, Parfumerie - kruiden en planten, en Parfumerie - essences en aroma's. Het is gevestigd in Llinars Del Vallés-Barcelona, Spanje.

 1. SOMALIA NATURAL GUMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SOMALIA NATURAL GUMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 2. LIUBCOM INTERNATIONAL

  Moldavïe

  Het bedrijf LIUBCOM INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kruiden en planten - medicinaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en kruiden voor parfumerie, Droogbloemen, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, Planten en kruiden voor parfumerie, Droogbloemen, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, en gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Straseni, Moldavïe.

 3. GH TRADING

  Zwitserland

  Het bedrijf GH TRADING, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is gevestigd in St.gallen, Zwitserland.

 4. LAVENDROSE KOZMETIK GIDA TARIM TURIZM SAN. VE TIC. LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf LAVENDROSE KOZMETIK GIDA TARIM TURIZM SAN. VE TIC. LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke aroma's en aroma's voor essences en etherische oliën, essences en etherische olien voor het lichaam, en lavendel. Het is gevestigd in Isparta, Turkije.

 5. FUMIDEA SRL

  Italië

  Het bedrijf FUMIDEA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren sigaretten ter vervanging van tabak. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 6. UNCANNYGROUP

  Turkije

  Het bedrijf UNCANNYGROUP, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruiden voor medicijnen en cosmetica, Planten en kruiden voor parfumerie, groenten, speciale meststoffen, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, en Planten en kruiden voor parfumerie. Het is gevestigd in İstanbul, Turkije.

 7. OLIVEWAY

  Griekenland

  Het bedrijf OLIVEWAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische cosmetica, rupsklaver, Biologische cosmetica, en Winning van natuurlijke grondstoffen. Het is gevestigd in Vari, Griekenland.

 8. EL ARTE DEL PERFUME. LA FABRICA S.L.U

  Spanje

  Het bedrijf EL ARTE DEL PERFUME. LA FABRICA S.L.U, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfums. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Planten en kruiden voor parfumerie, Cosmetica, Planten en kruiden voor parfumerie, en zeep en stukjes zeep met olie. Het is gevestigd in Cordoba, Spanje.

 1. TABIB DARU COMPANY

  Iran

  Het bedrijf TABIB DARU COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren essences en etherische olien, en natuurlijke etherische oliën voor de drankindustrie. Het is gevestigd in Kashan, Iran.

 2. FLOW'S PRODUCTIONS E.U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf FLOW'S PRODUCTIONS E.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en kruiden voor parfumerie, aromatische en geneeskundige planten en kruiden, hennep, Kruiden en kruidenproducten, en Planten en kruiden voor parfumerie. Het is gevestigd in Haag, Oostenrijk.

 3. AVE LINGUA S.R.O

  Slowakije

  Het bedrijf AVE LINGUA S.R.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren lavendel. Het is gevestigd in Levice, Slowakije.

 4. HERBSTORE.GR

  Griekenland

  Het bedrijf HERBSTORE.GR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfumerie - kruiden en planten, en essences en etherische olien. Het is gevestigd in Veria, Griekenland.

 5. EMT CONSULT LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf EMT CONSULT LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren lavendel, en geparfumeerde olie. Het is gevestigd in Varna, Bulgarije.

 6. BEIJING SURKRAN TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf BEIJING SURKRAN TECHNOLOGY CO., LTD, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is gevestigd in Beijing, China.

 7. MCG LAVANTA

  Turkije

  Het bedrijf MCG LAVANTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwproducten, en zonnecollector. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 8. VASTA INSUMOS DA AMAZONIA LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf VASTA INSUMOS DA AMAZONIA LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is gevestigd in Cruzeiro Do Sul, Brazilië.

 9. "PETROVIĆ" D.O.O. SVRLJIG

  Servië

  Het bedrijf "PETROVIĆ" D.O.O. SVRLJIG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden voor parfumerie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruiden voor medicijnen en cosmetica, Kruidenthee, grondstoffen voor de farmaceutische industrie, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, en Kruidenthee. Het is gevestigd in Svrljig, Servië.

 10. BOROU HERBS

  Griekenland

  Het bedrijf BOROU HERBS, is een Groothandelaar, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfumerie - kruiden en planten, en kruiden. Het is gevestigd in Thesprotia, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Planten en kruiden voor parfumerie - Import export

Aantal resultaten

229 Bedrijven