• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • planten en kruiden- aromatisch

Resultaten voor

Planten en kruiden- aromatisch - Import export

 1. SMART CLAUPACK SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  SMART CLAUPACK SRL ontwerpt en maakt verpakkingsoplossingen in hersluitbare zakken, blikken, potten en flessen om kleine en middelgrote producenten tegemoet te komen, met meer dan 12 jaren ervaring. Ons team van voedingsdeskundigen, natuurgeneeskundigen en therapeuten staat klaar om diensten aan te bieden volgens de hoogste normen voor de productie van veganistische en rauw-veganistische producten, mengsels van superfoods in poedervorm. (Ayurvedische, energie gevende, proteïnerijke producten voor atleten, waaronder kant en klare drink-/eetproducten met een basis van kokosmelkpoeder, bijv. : vegan warme chocolade, pre-workout energiedrank voor atleten of complete groenteproteïnes, post-workout, in multidosis recipiënten of unieke dosis), zaden of gedroogde vruchten, muesli, pudding, maar wij staan altijd open voor andere soorten producten. We werken zowel met het eigen merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk van de klant), het Wit Merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk geleverd door ons team van specialisten) of een mix van beide. De firma beschikt over een eigen goed georganiseerde infrastructuur, verdeeld in afdelingen. Het HACCP systeem wordt toegepast, zodat de producten worden voorbereid volgens kwaliteitsvoorwaarden in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Commissie, onder strenge hygiënische omstandigheden. Op de verwerkings-/verpakkingslijn werken wij zonder GGO's, gluten, zuivelproducten, dierlijke producten, gist, soja en zonder kleurstoffen, smaakstoffen, additieven, conserveermiddelen, kunstmatige emulgatoren. De productie-eenheid en het magazijn zijn EU Biologisch Gecertificeerd.

 2. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Hubcycle is een startup die een upcycling structuur op basis van planten heeft ontwikkeld, dus via het recyclen van afval (bijvoorbeeld fruitschillen en lijnzaadkoeken) en het aanbieden ervan aan overige industrieën die ze hergebruiken. Het doel is een internationaal duurzaam netwerk te creëren waar de productie van bijproducten kan voldoen aan de vraag naar verantwoorde en schone plantaardige ingrediënten. Hubcycle brengt industrieën met elkaar in contact die niet hetzelfde deel van een plant gebruiken door het gft afval te verwerken tot innoverende grondstoffen voor levensmiddelen en lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA FERME SAINT-SYLVAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruidenthee, biologische voedingssupplementen, en Kruidenthee. Het is gevestigd in Mazerolles, Frankrijk.

 4. C LIQUIDE FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C LIQUIDE FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is gevestigd in Tilloy Lez Cambrai, Frankrijk.

 5. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Marokko

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse peterselie, en pepermunt. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERALD MCDONALD & CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchtensappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en kruiden, aromatisch, tuinkruiden, Planten en kruiden, aromatisch, Citrusvruchtensappen en concentraten, en geconcentreerde vruchtensappen. Het is gevestigd in Basildon, Verenigd Koninkrijk.

 2. EARL DE LUZAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EARL DE LUZAN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Specerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en kruiden, aromatisch, koriander, Planten en kruiden, aromatisch, aromatische en geneeskundige planten en kruiden, en geneeskundige planten. Het is gevestigd in Castéra-Verduzan, Frankrijk.

 3. DUTCH ESSENTIALS BV

  Nederland

  Dutch Essentials produceert en verhandelt natuurlijke en synthetische aroma's voor voedsel, cosmetica, parfums, schoonmaakmiddelen en farmaceutische toepassingen. Wij beschikken over high-tech destillatie en extractie apparatuur zowel op laboratoriumschaal als op productieschaal. Naast eigen productie is Dutch Essentials ook in staat om toll productie en synthese uit te voeren voor derden. Zowel chemische synthese, analyse en productie behoort tot ons portfolio.

 4. SIPAL

  Frankrijk

  SIPAL teelt zijn aromatische kruiden in de heilige streek Souss-Massa, een land van smaken, barstend van de zon, begrensd door het Hoge Atlasgebergte en de Guelminwoestijn. Wij selecteren zorgvuldig de aromatische planten van de hoogste kwaliteit om u een breed scala aan smaken, geuren en aroma's te kunnen bieden. SIPAL, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van kruiden in heel Europa, heeft het merk SOLETHICS gecreëerd, dat synoniem is met kwaliteit, engagement, diversiteit en innovatie. Wij kweken een gamma van complete kruiden: Dille, Basilicum, Koriander, Kervel, Bieslook, Dragon, Laurier, Lovage, Marjolein, Citroenmelisse, Munt, Pepermunt, Oregano, Zuring, Persimmon, Peterselie (plat en krullend), Rozemarijn, Bonenkruid, Salie, Tijm, Citroentijm, Chinese bieslook. Bovendien breiden wij ons assortiment specerijen uit met chilipepers en lente-ui! Wij kunnen aan uw behoeften voldoen door ons aan uw specifieke programma's en verpakkingen aan te passen. Neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie.

 5. AROMAVE

  Frankrijk

  AROMAVE, gespecialiseerd in de groothandel in verse aromatische planten en tuinkruiden, is gevestigd in de MIN (internationale markt) van St Charles in Perpignan. De firma besteedt de grootste aandacht aan kwaliteit en daarom importeren wij uitsluitend vanuit de regio's van Barcelona en Tarragona peterselie (Global Gap en standaard) en tevens munt en koriander (standaard). De kleine referentieproducten (basilicum, kervel, laurier, rozemarijn, tijm, ...) daarentegen zijn 100 % van lokale herkomst, gekweekt in de Pyrénées-Orientales. Verpakking en voorbereiding: pakket 60x40 kist van hout, plastic en polystyreen. In het algemeen bevat ieder pakket 40 tot 50 bosjes, afhankelijk van de producten en het gewicht. Basilicum in de vorm van 10 zakken van 5 bosjes. Wij kunnen ook andere gewichten voorbereiden op aanvraag voor kleine hoeveelheden en verpakken per 20 bosjes of 30 bosjes. Bijv. : 30 g/80 g/100 g/ 150 g / 200 g...

 1. FLANDOR FLAVOURS INTERNATIONAL

  België

  Jarenlange ervaring in de complexe en uitgebreide wereld van aromastoffen en seasonings resulteert in een uitgebreid assortiment van oplossingen voor heel diverse toepassingen. Voedingsproducenten zowel in de “Savory industry” als de “Sweet Industry” kunnen bij ons terecht. Dankzij onze eigen sproeitorens kunnen wij de smaakstoffen in (gesproeidroogde) poedervorm of vloeibare vorm aanbieden. Wij houden rekening met religieus geïnspireerde vragen (Halal, Kosher), en bieden oplossingen voor consumenten met een vegetarische of veganistische levenswijze. Producten: Vlees aroma's, liqueur aroma's, boter aroma's vis en schaaldieren aroma's, kaas aroma's, vis seasoning, kruiden, seasonings, dranken aroma's, groeten seasonings, kruiden aroma's, fruit aroma's, vlees seasoning.

 2. ARTA GROUP LLC

  Rusland

  ARTA GROUP LLC produceert en verkoopt kruiden en specerijen. Wij bieden hoogwaardige, klantgerichte en niet dure producten, dankzij onze eigen productie en de inkoop van grondstoffen rechtstreeks bij de fabrikant, langsreizende vertegenwoordigers. Ons kruidenmerk omvat meer dan 200 productsoorten, waarvan de kwaliteit ontzettend wordt gewaardeerd door de leidende verkoopketens (X5 Retail Group, Spar, Selgros, Auchan), voedingsmiddelen verwerkende centra en knooppunten (Sensoy), kleine regionale bijkantoren, leidende online marktplaatsen (Ozon.ru, Wildberries.ru, Beru.ru). Waarom onze specerijen zo uniek zijn? - De grondstoffen worden ingekocht bij betrouwbare en geteste leveranciers. - Verwerking – onze specerijen worden zorgvuldig gereinigd en ontdaan van vreemde stoffen en afval. - Het malen, mengen en verpakken gebeurt met moderne apparatuur. Hoge kwaliteitsnormen en een individuele benadering van iedere klant – dit is het concept gevolgd door onze specialisten bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

 1. FLORICOLTURA DOTT DAMONTE

  Italië

  Floricoltura Dott. Damonte is een familiebedrijf die produceert sinds 30 jaar potplanten van uitstekende kwaliteit in de vlakte van Albenga Het bedrijf heeft zich de eerste jaren beziggehouden met het telen van groenten, maar is in de jaren '80 overgegaan op de teelt van bloeiende potplanten. Mede door het gunstige klimaat en de vergrote marktkennis is Floricoltura Dott Damonte geworden tot wat het nu is, n.l. een producent van topkwaliteit planten. Tegenwoordig heeft Floricoltura Dott Damonte het hele jaar door een gevarieerd aanbod, bestemd voor zowel de nationale als de internationale markt, waarbij de focus ligt op kwaliteit en zorg.

 2. VEGOBEL

  België

  Vegobel uit Duffel – België is gespecialiseerd in de jaarrond-teelt van een uitgebreid gamma verse kruiden in potjes. Vegobel is een familiaal en modern tuinbouwbedrijf, en is ondertussen uitgegroeid tot marktleider in de productie van verse kruiden in pot. 
Het hele jaar rond levert Vegobel plukverse kruiden : zelfs in de winter verse basilicum op uw bord die geurt naar de zomer. 
 
Van bij de aanvang hebben ze steeds veel aandacht besteed aan de kwaliteit en de smaak van onze kruiden. Zo hebben ze een uniek teeltsysteem ontwikkeld waardoor ze jaarrond kruiden kunnen aanbieden, van zeer hoogwaardige kwaliteit, en dit met maximaal respect voor de ecologische omgeving waarin ze werken.


 3. BYNENS INTERSPICE

  België

  Import - export van: kruiden - sausen - slagersmaterialen - verpakkingVleestechnologie - vleesveredelingBynens Interspice is een Exclusieve invoerder van Indasia GmbH-Wakor. Indasia Gewürzwerk GmbH uit Osnabrück (Duitsland) is een firma die al jaren tot de allergrootste behoort. De naam Indasia staat aan de top wat de uitvoer betreft: men voert uit naar meer dan 40 landen, waaronder China, Rusland en Japan. De modernste technieken en de compleet uitgeruste labo's zorgen ervoor dat men bij Indasia vooruit blijft op de tijd… en op de concurrentie.Haar gamma is zo groot, dat het niet mogelijk is alle producten hier op te noemen. Wel geven wij u hier een klein overzicht van het grote aanbod!

 4. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Italië

  Het bedrijf Bioagricola Bosco d'Antonia Boscof werkt al jarenlang in de sector. Het houdt zich bezig met de teelt en de verkoop van biologische producten en met name aroma's, rozemarijn, oregano en farmaceutische producten.

 5. DE KRUIDERIE

  België

  De Kruiderie kweekt keukenkruiden en één- en meerjarige medicinale kruiden. Wij leveren ze als plantjes of gedroogd. Snijkruiden krijgen in onze serres de tijd om uit te groeien tot een stevige plant en we zorgen er in de lente voor dat ze zich aan de buitentemperatuur aangepast hebben. Voor horecaklanten hebben we het concept pluktuin. Vanaf een bepaalde hoeveelheid leveren wij ook in jouw winkel, voedingsbedrijf of restaurant en dit in bussels of verwerkt.

 6. CALDIC

  Nederland

  Caldic is een totaalleverancier van chemische producten, voedingsadditieven, kruiden en specerijen. Wij kunnen ook vloeistoffen, poeders en granulaten mengen en afvullen naar zakken, emmers, vaten, ...

 7. HERBA FROST

  België

  Eén van de marktleiders in de wereld van IQF kruiden. Conventionele kruiden en Bio kruiden: bio basilicum, bio bieslookringen, bio bieslookvlokken, bio daslook, bio dille, bio dragon, bio dille, bio dragon, bio kervel, bio coriander, bio knoflookblokjes, bio knoflookteentjes, bio oregano, bio peterselie, bio rozemarijn, bio rucola, bio salie, bio tijm, bio tuinkers…

 8. KALKAN IMPORT EXPORT

  Nederland

 1. HIERBAS QUESADA

  Spanje

  Geneeskrachtige en aromatische planten en kruiden.

 2. BEECKMAN

  België

  Beeckman NV is een speciaalzaak in kruiden en specerijen voor de slagerij- horeca en grootdistributie.

 3. ZE IMPORT & EXPORT

  Turkije

  Het bedrijf ZE IMPORT & EXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Specerijen, Olijfolie, planten en bloemen uit de hele wereld, zaad voor kruiden, en Specerijen. Het is gevestigd in Nilüfer-Bursa / Turkey, Turkije.

 4. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spanje

  Het bedrijf HORTALIZAS JUMARSAN SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, vers, Groenten, vers, spinazie, peterselie, en pepermunt. Het is gevestigd in El Raal, Spanje.

 5. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Nigeria

  Het bedrijf CAPITANO NIGERIA LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruidenthee, gedroogde aromatische planten en kruiden, hibiscus, Kruidenthee, en gedroogde rupsklaver. Het is gevestigd in Lagos, Nigeria, Nigeria.

 6. AROMATURK

  Turkije

  Het bedrijf AROMATURK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren lavendel, kamille, en aromatische oliën. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 7. ADOLO

  Griekenland

  Het bedrijf ADOLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren tijm. Het is gevestigd in Patra, Griekenland.

 8. TSVITUCHA GROUP LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf TSVITUCHA GROUP LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruiden en planten - medicinaal, Biologische voeding, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, Kruiden en planten - medicinaal, Paddestoelen en bessen, Biologische voeding, en Kruiden voor medicijnen en cosmetica. Het is gevestigd in Pniv, Oekraïne.

 9. LIPPIA ALBA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf LIPPIA ALBA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren fotosanitair product, op maat gemaakt verblijf, tuinkruiden, en tuinbouw. Het is gevestigd in Utrera, Spanje.

 10. MORINGA DEL SUR.S.L

  Spanje

  Het bedrijf MORINGA DEL SUR.S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en kruiden, aromatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren aromatische planten, en biologische landbouwproducten. Het is gevestigd in Churriana, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis