• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • planten en mest

Resultaten voor

Planten en mest - Import export

 1. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, Planten en mest, Voedingsextracten, Natuurlijke meststoffen, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Agrarisch advies, biologische landbouw, voedingsmiddelenindustrie, en organisch en biologisch bemestingsmiddel. Het is gevestigd in Sant Pere De Ribes, Spanje.

 2. TIME FOR LIME- GRANULATED LIME FERTILIZERS

  Polen

  Verified by europages badge

  Time for Lime is marktleider binnen innovaties voor de landbouw, door traditionele methodes te combineren met duurzame praktijken om de bodem te verrijken. Onze uiteenlopende productreeks met onder andere kalk, calciumcarbonaat en meerdere specifieke meststoffen, is ontworpen om aan de specifieke eisen van boomkwekers, tuinders en grotere landbouwoperaties te voldoen. Wij leggen het accent op duurzaamheid en bieden vaste en natuurlijke meststoffen om de bodem gezonder aan de volgende generaties over te dragen. Met name onze meststoffen op basis van zwart krijt en korrels zwart krijt naast de korrels van magnesium kalk & magnesiumoxide bieden gerichte oplossingen voor bodemverbetering door het tekort aan voedingsstoffen te verhelpen voor een weelderige groei. Wij richten ons op natuurlijke oplossingen en milieubeheer. De producten van Time for Lime zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling. Wij streven ernaar de landbouwgemeenschap te versterken met efficiënte, milieuvriendelijke tools voor succes van de bodembewerking tot de oogst.

 3. SERKIM KIMYA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Serkim Kimya, gevestigd in Bursa, Turkije, is een premium producent van dierlijke aminozuren en natuurlijke kunstmest. Onze kernwaarden: kwaliteit, ethiek, duurzaamheid. De HALAL principes vormen de leidraad van onze sourcing. Ons aanbod omvat een uitgebreid assortiment natuurlijk, biologische en halal aminozuren, geschikt voor diverse behoeften. Onze producten zijn uitermate geschikt voor de landbouw en dienen als premium additieven voor diervoeder. Neem voor meer informatie contact met ons op!

 4. CONRAD ELECTRONIC GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONRAD ELECTRONIC GMBH & CO KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 5. DOGUS NURSERY - WALNUT TREE AND WALNUT SAPLINGS

  Turkije

  Het bedrijf DOGUS NURSERY - WALNUT TREE AND WALNUT SAPLINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INVEST IN ANATOLIA

  Turkije

  Het bedrijf INVEST IN ANATOLIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren jonge amandelbomen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. SOLDAN VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SOLDAN VERTRIEBS-GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 3. CARL SIEGL & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf CARL SIEGL & CO KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Wiener Neustadt, Oostenrijk.

 4. BÖWE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÖWE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Aurich, Duitsland.

 5. HUMER MÜLLBOXEN E. U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf HUMER MÜLLBOXEN E. U., is een Dienstverlener, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Pinsdorf, Oostenrijk.

 1. BICK POINTS

  Duitsland

  Het bedrijf BICK POINTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Oberderdingen, Duitsland.

 2. VOXTRADE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VOXTRADE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Bad Lausick, Duitsland.

 1. JULIUS BERGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JULIUS BERGER GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. AXEB

  Spanje

  Het bedrijf AXEB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstuivers - landbouw, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, biostimulerende middelen, aminozuren, Verstuivers - landbouw, en Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is gevestigd in Lleida, Spanje.

 3. SCHÄFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHÄFER GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Alheim-Heinebach, Duitsland.

 4. ANKAFERT-AGRICULTURE-FOREIGN-TRADE-CO-LTD

  Turkije

  Het bedrijf ANKAFERT-AGRICULTURE-FOREIGN-TRADE-CO-LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Aksaray, Turkije.

 5. GROWSHOP GREENCITYCENTER

  Spanje

  Het bedrijf GROWSHOP GREENCITYCENTER, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Alcala De Henares Madrid, Spanje.

 6. ECOIDROGEL®

  Italië

  Het bedrijf ECOIDROGEL®, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Termini Imerese, Italië.

 7. LANDKAUFHAUS MAYER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LANDKAUFHAUS MAYER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Siegsdorf, Duitsland.

 8. NEZIROGULLARI ORGANIK GUBRE

  Turkije

  Het bedrijf NEZIROGULLARI ORGANIK GUBRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huminezuur, Meststoffen voor graangewassen, en Meststoffen voor boomkwekers. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

 1. AFB ESOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AFB ESOLUTIONS GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Grünberg, Duitsland.

 2. GOLDENHANDSGROUP

  Duitsland

  Het bedrijf GOLDENHANDSGROUP, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 3. BTU-CENTER

  Oekraïne

  Het bedrijf BTU-CENTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, biostimulanten - meststoffen, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, organisch en biologisch bemestingsmiddel, en biostimulerende middelen. Het is gevestigd in Sofiyivska Borshahivka, Oekraïne.

 4. AGRICULTURAE SEMINARIUM

  Turkije

  Het bedrijf AGRICULTURAE SEMINARIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Bandirma, Turkije.

 5. XEDOO

  Spanje

  Het bedrijf XEDOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwekerijen voor tuiniers, en prebonsai. Het is gevestigd in Benalmadena, Spanje.

 6. BLUMI - BLUMENERDENERZEUGUNG GES.M.B.H

  Oostenrijk

  Het bedrijf BLUMI - BLUMENERDENERZEUGUNG GES.M.B.H, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Anif, Oostenrijk.

 7. OLIMPUM

  Turkije

  Het bedrijf OLIMPUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstmest. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. GENCOMAKS

  Turkije

  Het bedrijf GENCOMAKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en mest, en Planten en mest. Het is gevestigd in Amasya, Turkije.

 9. IMPERIUM A&P IMPORT

  Spanje

  Het bedrijf IMPERIUM A&P IMPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Massalavés, Spanje.

 10. HGM HAUS- UND GARTEN-MARKT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HGM HAUS- UND GARTEN-MARKT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Sulingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis