• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • planten en mest

Resultaten voor

Planten en mest - Import export

 1. SERKIM KIMYA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Serkim Kimya, gevestigd in Bursa, Turkije, is een premium producent van dierlijke aminozuren en natuurlijke kunstmest. Onze kernwaarden: kwaliteit, ethiek, duurzaamheid. De HALAL principes vormen de leidraad van onze sourcing. Ons aanbod omvat een uitgebreid assortiment natuurlijk, biologische en halal aminozuren, geschikt voor diverse behoeften. Onze producten zijn uitermate geschikt voor de landbouw en dienen als premium additieven voor diervoeder. Neem voor meer informatie contact met ons op!

 2. HUMER MÜLLBOXEN E. U.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUMER MÜLLBOXEN E. U., is een Dienstverlener, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Pinsdorf, Oostenrijk.

 3. CONRAD ELECTRONIC GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONRAD ELECTRONIC GMBH & CO KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 4. AMF TRADING LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf AMF TRADING LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren mest, en turf. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 5. DOGUS NURSERY - WALNUT TREE AND WALNUT SAPLINGS

  Turkije

  Het bedrijf DOGUS NURSERY - WALNUT TREE AND WALNUT SAPLINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INVEST IN ANATOLIA

  Turkije

  Het bedrijf INVEST IN ANATOLIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren jonge amandelbomen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf HERMES AGRI-COMPANY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pieren - mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Natuurlijke meststoffen, BIOLOGISCHE LANDBOUW, Planten en mest, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Natuurlijke meststoffen, BIOLOGISCHE LANDBOUW, en Planten en mest. Het is gevestigd in Znamyanka, Oekraïne.

 3. BÖWE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÖWE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Aurich, Duitsland.

 4. CARL SIEGL & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf CARL SIEGL & CO KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Wiener Neustadt, Oostenrijk.

 5. JULIUS BERGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JULIUS BERGER GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 1. VOXTRADE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VOXTRADE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Bad Lausick, Duitsland.

 2. SOLDAN VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SOLDAN VERTRIEBS-GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 1. BICK POINTS

  Duitsland

  Het bedrijf BICK POINTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Oberderdingen, Duitsland.

 2. AXEB

  Spanje

  Het bedrijf AXEB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstuivers - landbouw, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, biostimulerende middelen, aminozuren, Verstuivers - landbouw, en Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is gevestigd in Lleida, Spanje.

 3. ANKAFERT-AGRICULTURE-FOREIGN-TRADE-CO-LTD

  Turkije

  Het bedrijf ANKAFERT-AGRICULTURE-FOREIGN-TRADE-CO-LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Aksaray, Turkije.

 4. SCHÄFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHÄFER GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Alheim-Heinebach, Duitsland.

 5. GROWSHOP GREENCITYCENTER

  Spanje

  Het bedrijf GROWSHOP GREENCITYCENTER, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Alcala De Henares Madrid, Spanje.

 6. ECOIDROGEL®

  Italië

  Het bedrijf ECOIDROGEL®, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Termini Imerese, Italië.

 7. LANDKAUFHAUS MAYER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LANDKAUFHAUS MAYER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Siegsdorf, Duitsland.

 8. NEZIROGULLARI ORGANIK GUBRE

  Turkije

  Het bedrijf NEZIROGULLARI ORGANIK GUBRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huminezuur, Meststoffen voor graangewassen, en Meststoffen voor boomkwekers. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

 1. AFB ESOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AFB ESOLUTIONS GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Grünberg, Duitsland.

 2. BLUMI - BLUMENERDENERZEUGUNG GES.M.B.H

  Oostenrijk

  Het bedrijf BLUMI - BLUMENERDENERZEUGUNG GES.M.B.H, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Anif, Oostenrijk.

 3. BANDIRMA FIDAN FIDE A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf BANDIRMA FIDAN FIDE A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 4. FERTILEX INTERNACIONAL SL

  Spanje

  Het bedrijf FERTILEX INTERNACIONAL SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstmest, en organische mest. Het is gevestigd in Sant Vicenç Dels Horts, Spanje.

 5. KHAIEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KHAIEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren organische mest. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 6. RIFONTA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RIFONTA GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. ALBIT AGRO SOLUTIONS S. L.

  Spanje

  Het bedrijf ALBIT AGRO SOLUTIONS S. L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren biostimulanten - meststoffen, materialen voor olijventeelt, materialen voor de wijnbouw, en producten voor planten. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

 8. HGM HAUS- UND GARTEN-MARKT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HGM HAUS- UND GARTEN-MARKT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Sulingen, Duitsland.

 9. IMPERIUM A&P IMPORT

  Spanje

  Het bedrijf IMPERIUM A&P IMPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten en mest. Het is gevestigd in Massalavés, Spanje.

 10. BTU-CENTER

  Oekraïne

  Het bedrijf BTU-CENTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, biostimulanten - meststoffen, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, organisch en biologisch bemestingsmiddel, en biostimulerende middelen. Het is gevestigd in Sofiyivska Borshahivka, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Planten en mest - Import export

Aantal resultaten

7.690 Bedrijven