• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • planten

Resultaten voor

Planten - Import export

 1. GENEROSA

  Portugal

  Verified by europages badge
 2. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Italië

  Verified by europages badge

  De *Cooperativa Agricola Belvedere* beschikt over circa 20 hectare grond en is gespecialiseerd in de productie en marketing van diverse groottes van *Potpalmen* van Phoenix canariensis, Chamaerops humilis, Trachycarpus Fortuneii, Washingtonia Robusta en andere palmsoorten, in potten van verschillende maten. Het bedrijf werd in 1977 opgericht in Piedimonte Etneo (CT) om zijn activiteiten op het gebied van de bloem- en plantenteelt verder uit te breiden en was één van de eerste Siciliaanse exporteurs van palmbomen.

 3. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Teelt, productie en verkoop van sierplanten. Al meer dan 20 jaar één van de grootste boomkwekerijen uit de sector. Gespecialiseerd in palmen en uitzonderlijke planten. Palmachtige planten, fruitbomen, olijfbomen. Dactyliferae, Canariensis, Washingtonias Tritinax, Butias, Mediterrane planten. Plantas Mediterráneas is opgericht in Elche door de familie Antón met de droom en het enthousiasme om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

 4. MILSENS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MILSENS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten. Het is gevestigd in Guenange, Frankrijk.

 5. FLORIXIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLORIXIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten en kruiden, aromatisch, Kruidenthee, Planten en kruiden, aromatisch, Kruidenthee, biologische kruidenthee, en Gearomatiseerde azijnen. Het is gevestigd in Ham, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIVEROS MACÍAS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVEROS MACÍAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten, Bosbouw, olijfboomkwekerijen, Planten, Bosbouw, kwekerijen van palmbomen, chamaerops, bomen, en quercus. Het is gevestigd in Carmona-Sevilla, Spanje.

 2. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOTÁNICA LEVANTINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten, palmachtigen, palmbomen, Planten, andere sierbomen, boomkwekerij, olijfboom, en olijfboomkwekerijen. Het is gevestigd in Elche-Alicante, Spanje.

 3. HIGHBUY - CBD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HIGHBUY - CBD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Planten. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 4. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spanje

  Behalve het kweken van pinda's en citrusvruchten, zijn wij in 1976 begonnen met het kweken van palmbomen. VIVEROS HERNÁNDEZ biedt het hele jaar een zeer uitgebreide keuze aan mediterrane artikelen. Naast onze kwaliteitsproducten, bieden wij een uitstekende service en voegen wij elk jaar nieuwe producten toe aan onze catalogus. Wij hebben ook een grote ervaring in het buitenland waar wij samenwerken met grote warenhuizen en tuincentra voor wie wij een vertrouwde leverancier zijn waarmee zij in vijf talen kunnen communiceren.

 5. MEISTERPFLANZEN

  Duitsland

  De Plantenmeester gelooft dat de tuin een verlengstuk van uw woongenot is. Dat is voor ons de reden dat de kwaliteit van planten bij De Plantenmeester op nummer 1 staat. De meeste planten kweken wij op eigen kwekerijen, zodat we het groeiproces van stek tot volwaardige plant kunnen coördineren. Bij eventuele inkoop van planten selecteren wij de beste kwekers en waarborgen wij de kwaliteit, welke wij vereisen. Genoemde kwaliteit in combinatie met een zo vlot mogelijke levering zorgt ervoor dat de planten in de best mogelijke conditie bij u wordt afgeleverd. Uw tuinplezier is onze drijfveer!

 1. PLANTENCENTRUM MARÉCHAL

  België

  Tuincentrum & boomkwekerij Maréchal bestaat uit 20 hectare boomkwekerij en 15.000 m2 tuincentrum. Voor de particuliere verkoop van tuinplanten hebben wij 10.000 m2 overdekte serre en een buitenafdeling van 5.000 m2 ter beschikking. Vanuit een grote voorraad kunnen wij u goedkoop planten aanbieden, vers uit de kwekerij. Buiten ons vast assortiment aan vaste planten, Buxus, heesters, bomen, haagplanten, fruitbomen, bodembedekkers, siergrassen, coniferen, rozen, bamboes, klimplanten enz. volgen wij de seizoenen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bloembollen, chrysanten en éénjarige zomerbloeiers (perkplanten) en terrasplanten. De overzichtelijke indeling, de brede paden, de grote winkelkarren, het uitgebreide assortiment en de grote hoeveelheden geven u de kans om snel en handig te winkelen en alles te vinden. Op de boomkwekerij kweken wij voor ons tuincentrum haagplanten zoals Taxus baccata, beukenplanten, bamboe, laurier, hulst en coniferen van 50 cm tot 2 meter. Buxus bollen van 25 cm tot 1.30 m doorsnede worden in zeer grote getallen gekweekt. Bodembedekkers, klimop, lavandel, hortensia’s, siergrassen en vaste planten worden gekweekt in eigen kwekerijen. Ons motto: goedkoop en direct uit de kwekerij naar uw tuin !

 2. DE NOLF WILLY

  België

  Willy De Nolf is een Belgische plantenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van heesters, vaste planten, coniferen, klimplanten, spillen en bomen in potten. Wij bieden een assortiment aan van ruim 1600 soorten in verschillende potmaten, wat garant staat voor een aanbod van bijna 3000 referenties. Wij hebben alles op voorraad en kunnen zo vlot aan uw behoeften voldoen. Boomkwekerij De Nolf is gelegen in Waregem en beschikt over een oppervlakte van 30 hectare, verdeeld over verschillende locaties in Waregem en ook in Lochristi, waar we zuurminnende planten kweken. We kweken een groot deel van onze planten in potten van 3, 6 liter en 10 liter. Met de kweek van solitair planten in grote potten beschikt onze kwekerij ook over unieke exemplaren die een grote meerwaarde kunnen betekenen in de tuin. Wij verkopen enkel aan professionelen en richten ons op tuincentra, tuinaannemers, exporteurs/handelaars, andere kwekers en webshops. We verkopen op de eerste plaats in België. Daarnaast exporteert onze sierplantenkwekerij ook naar meer dan 20 landen binnen en buiten de Europese Unie. Willy De Nolf is constant op zoek naar nieuwe en verbeterde variëteiten om het aanbod van planten uit te breiden en om de beste oplossingen te bieden voor de tuinen van de eindklanten.

 1. BYLINY-SWIERK

  Polen

  We zijn gespecialiseerd in de productie van overjarige planten, siergewassen, tuinvarens en aromatische planten en kruiden in bakken. Ons productgamma omvat zeldzame en ongewone overjarige planten - niet zo beken maar net zo waardevol, alsook hoge en lage overjarige planten die ideaal zijn voor zonnige en schaduwrijke plekken. We bieden planten die overal kunnen groeien, van kleine tuinen tot parken of grasdaken. Onze kwekerij heeft twee Gouden Medailles op de Internationale beurs van Poznań gewonnen.

 2. HOUTMEYERS

  België

  Wij richten ons zowel tot particulieren als tot professionele klanten zoals (tuin)architecten, tuinaanleggers en openbare besturen. Ons plantencentrum is ingericht als zelfbedieningszaak, maar indien nodig helpen Marleen en Wim je uiteraard graag bij het vinden van de planten die je zoekt. Het terrein is overzichtelijk ingedeeld en bewegwijzerd zodat je niet verloren loopt in het gigantische aanbod. Bij elke soort en variëteit vindt je uitleg en enkele wetenswaardigheden. Op verschillende plaatsen kom je ook infozuilen tegen met gedetailleerde informatie over de planten die je in die omgeving terugvindt. We bieden een enorm assortiment planten aan, van kleine tot grote maten, van jonge tot oude planten (bv. 35 jaar oude Taxus en Pinus). Specialiteiten die je tuin een heel ander cachet kunnen geven. De laatste trends volgen en nieuwe ideeën lanceren vinden wij vanzelfsprekend, maar onze belangrijkste doelstelling is steeds kwalitatief goed materiaal aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Via verschillende Belgische en Nederlandse verenigingen houden wij onze kennis ‘up-to-date’ en volgen wij op de voet wat er ‘leeft’ onder de plantenliefhebbers.

 3. PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS

  België

  Peters Belgian Outdoor Plants is uw groothandelaar in buitenplanten, hoofdzakelijk uit eigen kwekerij. Ons assortiment omvat de hele waaier van vollegronds- en containerplanten. Tuinaanleggers, tuincentra en groendiensten vinden bij ons een compleet, actueel en innovatief gamma levende tuinproducten. Uw betrouwbare groenpartner Peters Belgian Outdoor Plants is gegroeid uit Groengroothandel Peters. Uw betrouwbaarheidsgarantie zit in onze 45 jaar ervaring en onze no-nonsenseaanpak. Wij weten wat planten willen, maar ook wat klanten willen. U bent zeker van de kwaliteit, van het brede assortiment en van de ruime permanente standaardvoorraad.......... Als klant wilt u méér dan een plant Zowel in ons afhaalcentrum als bij een bestelling kunnen wij u verscheidene extra diensten leveren. Maatwerk, groeperen van bestellingen, labeling, levering: de mogelijkheden zijn legio. Op deze website kunt u bovendien online bestellen: dat gaat het snelst. Onze flexibele service is het groeimiddel van uw rendabiliteit.

 4. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  België

  Op onze plantenkwekerij kweken en verkopen wij vaste planten, siergrassen, varens, tuinorchideeën, kruiden, bamboes en bolgewassen. We specialiseren ons de laatste jaren ook in afgebakende tuinconcepten die specifieke sferen oproepen of oplossingen aanreiken voor de moeilijkste plaatsen (prairie, macho, ...). Als groenprofessional kan u toegang aanvragen exclusief voor professionals via de knop 'AANMELDEN' bovenaan rechts. Als particulier kan je via onze digitale catalogus informatie opzoeken over planten, offertes en bestellingen doorgeven. Wij staan via mail en telefonisch ook paraat om u gedegen advies te geven.

 5. ARTI FLEUR DECO

  België

  We zijn in Oostende gevestigd sinds februari 2007en maken al je bloemwensen en decoratie tot een goed eind, zowel voor particulier en bedrijven. Dagverse snijbloemen, bloemstukken en planten als ook kunstplanten en zijdebloemen, poterie, riet en kleinmeubels glaswerk (murano) Ook zijn wij gespecialiseerd in verhuur van kunstplanten, bloemen en speciaal voor de horeca verhuur van tafelpotjes en vaasjes. Ook voor themaversiering van je zaak zoals haloween, kerst, pasen, winter, zomer enz. kan je altijd terecht bij Arti Fleur Deco. We zorgen ook voor de echte groene draad door je huwelijksfeest heen, van bruidsboeket tot in de details in de feestzaal dus ook kerk- en autoversiering alles om van die dag een kleurrijkfeest te maken. Uitvaart bloemen als kransen en bloemstukken of altaarstukken kun je naar uw eigen wensen samenstellen, alles is bespreekbaar en een prijs maar ieders beurs.

 6. PETROVA PLANTS

  België

  Petrivo en Petrova Plants zijn 2 bedrijven op 1 locatie die reeds meer dan 20 jaar ervaring hebben in het importeren en acclimatiseren van tropische planten, mediterrane planten en Japanse vormbomen en bonsai's. In onze serres van 20.000m² en openluchtteelt van 5.000m² worden al deze planten opgepot, gesnoeid en geacclimatiseerd waarna ze voor verkoop klaar gemaakt worden. De tropische planten worden geïmporteerd vanuit Amerika en Azië, de mediterrane planten vanuit Spanje en Italië en de Japanse vormbomen en bonsai’s halen we rechtstreeks vanuit Japan en China. Of het nu gaat om een prachtige Ilex Crenata bij een Japanse tuin, een Ficus boom in een atrium of een eeuwenoude olijfboom aan een oprit, bij ons hebt U de ruimste keuze en vindt U beslist datgene wat U zoekt. Exclusieve planten van 1 tot 12 meter zijn steeds leverbaar uit voorraad.

 7. 123PLANTEN

  Nederland

  123planten is de webshop voor binnen beplanting. Het assortiment biedt o.a. grote kamerplanten of hydrocultuurplanten voor kantoor. 123planten ontzorgt en ondersteunt de consument met advies. Zakelijk kunnen wij het totale beplantings plan leveren, installeren en onderhouden Wij hebben ook een ruim assortiment grote kamerplanten. Grote binnenplanten komen direct van de kweker, hierdoor hebben wij geen voorraadkosten. Daarom zijn grote huiskamerplanten voordelig online bij ons te bestellen. Geen voorraad betekent ook dat alle grote kamerplanten vers van de kweker komen. Wij garanderen dat je de mooiste binnenplant thuis zult ontvangen. Je hebt geen grote auto nodig, je hoeft niet te sjouwen en je wacht simpelweg tot de bel gaat! Geef je beplantingsplan uit handen en laat 123planten de meest geschikte kantoorplanten selecteren. Wij ontzorgen door het selecteren van de juiste planten voor kantoor. Hierbij overwegen wij hydrocultuurplanten, houden rekening met de lichtintensiteit en leveren het compleet in plantenbakken voor kantoor. Dit allemaal binnen het gewenste budget en style. Stuur ons foto’s van de locatie met eventueel een plattegrond en wij gaan direct aan de slag.

 8. AMAPLANT

  België

  Wij bieden onze klanten een ruim een divers assortiment planten en boomkwekerij. We zijn steeds proactief op zoek naar nieuwe producten en werken met de beste leveranciers zowel op vlak van kwaliteit als prijs. Omdat onze klanten op de eerste plaats komen stemmen wij onze werking volledig af op hun noden. Toegevoegde waarde, etikettering, bloemistenverpakking en zo veel meer kunnen wij voor u realiseren. Logistiek gaan we met onze klanten op zoek naar de meest efficiënte oplossingen. We bundelen de orders op onze locaties in Lokeren en Naaldwijk. Van hieruit zorgen we voor een snelle en correcte levering tot bij de klant.

 1. DE TUINMEESTER

  Nederland

  De Tuinmeester is de organisatie achter de webshop detuinmeester.eu. Wij zijn een online tuincentrum. Bij ons kunt u makkelijk en snel uw haagplanten kopen, die dan ook nog eens bij u thuis worden afgeleverd.Bij De Tuinmeester bent u aan het juiste tuinadres om online uw haagplanten te bestellen.Bij het team van De Tuinmeester staat 1 gedachte centraal: uw tuinplezier is onze passie! Wij zijn ervan overtuigd dat de tuin een verlengstuk van uw woongenot is. De kwaliteit van uw haagplanten staat daarom altijd voorop. Door onze ervaring zijn wij meester in het kweken en vervoeren van gezonde, sterke en volle haagplanten.Naast dat de kwaliteit van de haagplanten op onze boomkwekerij hoog in het vaandel staat, is ook de prijs ervan belangrijk. De Tuinmeester houdt voor u de prijzen van de haagplanten zo gunstig mogelijk. Dit doen we doordat: ? u regelrecht van het land uw gewenste haagplanten koopt, ? we een eigen boomkwekerij hebben, en daardoor de kosten zelf in de hand kunnen houden, ? we direct en intensief samenwerken met collega boomkwekerijen, waarvan wij garanderen dat zij immer topkwaliteit haagplanten kweken, ? wij geen voorraad haagplanten hebben, zoals bij de traditionele tuincentra. Bij ons worden uw haagplanten fris gerooid nadat u ze besteld heeft. Door onze werkwijze hebben wij nooit planten op voorraad, die uiteindelijk niet verkocht worden. Daardoor hebben wij geen onnodige kosten. Deze besparing geven we door aan onze klanten

 2. KAMERPLANTEN.SHOP

  Nederland

  online planten webshop Planten kopen zonder verzendkosten in Nederland. Woont u buiten Nederland dan zijn wij genoodzaakt extra verzendkosten te rekenen. Wij bezorgen kamerplanten door heel Europa. De verzendkosten zijn te vinden op de pagina “Verzendkosten“. Binnen Nederland is verzending altijd gratis, ongeacht het aankoopbedrag. Kamerplanten kopen bij de Kamerplanten Shop is een milieubewuste keuze. Met duurzaam transport door PostNL en het planten van een boom voor elke bestelling, zorgen wij voor minimale belasting van het milieu. In onze online webshop kamerplanten bestellen betekend direct bestellen bij de kweker. Door korte lijntjes met de kwekers in heel Europa zorgen we niet alleen voor minimale transporttijd, wat zorgt voor minimale co2 uitstoot, ook ondervinden bestelde planten en bloemen minimale hinder van het bezorgproces. Planten kopen in onze webshop is een garantie voor dagverse kwaliteit, duurzaamheid en een ecologische aankoop.

 3. DONCK

  België

  Uw tuincentrumleverancier! Als dynamisch en betrouwbaar familiebedrijf streven wij samen met klanten en leveranciers naar een langetermijnrelatie. Als gevestigde waarde in de sierteelt sector en met al meer dan 40 jaar ervaring zijn wij de ideale partner voor het aanleveren van het tuin- en kamerplanten assortiment in uw tuincentrum. Bloeiende planten, groene planten, zelf gecreëerde en -gemaakte plantschalen, seizoensartikels, boomkwekerij- en mediterrane producten zijn onze belangrijkste pijlers. Met ons gevarieerd weekassortiment, scherpe prijspromoties en creatieve thema-aanbiedingen (bv. Valentijn, kerst, etc.) helpen we in uw tuincentra de eindconsument in verleiding te brengen.

 4. OPRINS PLANT

  België

  Ilex Select en Bamboo Selectplanten. Ilex Select™ planten zijn de eerste hulsten met een eigen merknaam. Planten die dit kwaliteitslabel dragen, zijn het resultaat van elitaire uitgeselecteerde  Ilex zaailingen, welke kweekrechterlijk beschermt zijn.  Ilex Select™ garandeert een hoge kwaliteit, uniformiteit, en soortechte planten. Bamboo Select® planten zijn de eerste tuinbamboes met een eigen merknaam die garant staat voor kwalitatieve, uniforme en soortechte sierplanten. Door een eigen selectie van elite klonen en een optimale mix van de modernste biotechnologische vermeerderingstechnieken worden enkel de allerbeste tuinbamboes aangebedenen en dit tegen een consument vriendelijke prijs.

 5. BMS MICRO - NUTRIENTS

  België

  BMS Micro-Nutrients specialiseert zich sedert 1979 in de plantenvoeding en heeft een innovatieve productlijn ontwikkeld op basis van gechelateerde sporenelementen, nevenelementen en hoofdelementen voor hoofdzakelijk bladtoepassing. Zo ontwikkelt BMS Micro-Nutrients voedingsprogramma’s voor wijnbouw en fruitteelt waarbij enkel bemest wordt via het blad. De bladvoedingslijn van BMS Micro-Nutrients verhoogt de kwaliteit van de oogst zonder verhoging van kosten en werkuren, waarbij tegelijkertijd de milieudruk verminderd wordt.

 6. RENT A PLANT

  België

  Wij verdelen onze aktiviteiten in 2 delen hetzij enerzijds lange termijn verhuur van planten (blijvende beplanting) in kantoren, winkels, shoppingcentra, horeca, privé en anderzijds korte termijn verhuur van planten voor beurzen, recepties en evenementen voor een kortere periode.In de eerste plaats trachten wij u advies te geven in functie van Uw eigen wensen, ideeën en budget maar ook en dit is zeer belangrijk in functie van het technische aspect van de zaak.De omgeving waar de planten moeten leven en groeien is zeer belangrijk.Omdat service en kwaliteit voor ons van groot belang zijn trachten wij rekeninghoudend met alle bovenvernoemde aspecten de beplanting te voorzien die het beste bij Uw bedrijf of zaak past. Voor de permanente interieurbeplanting zijn er verschillende flexibele mogelijkheden en formules.

 7. BELGICACTUS

  België

  Belgicactus is gespecialiseerd in de productie en verkoop van Cactussen, Succulenten en Sempervivum. Belgicactus levert uitsluitend aan professionelen. Groothandels, exporteurs en Cash & Carry's. Belgicactus staat garant voor kwalitatieve succulenten, gaande van mixtray’s, op soort of met toegevoegde waarde. Sempervivum Mix : Sempervivum mix trays zijn beschikbaar vanaf 5.5 tot potmaat 17.0. Potmaat 13.0 en 17.0 is met verschillende soorten in pot geplant. Sempervivum in toegevoegde waarde : Het grootste deel van onze planten word in, potten, schalen en houten bakken verwerkt. Hieronder een greep van wat er mogelijk is. Aloe mix : Aloe mix trays zijn beschikbaar in potmaat 8.5 en 10.5. Aloe op soort : Aloe op soort potmaat 8.5 en 10.5 beschikbaar in diverse soorten. Een greep uit ons assortiment. Cactus mix. Cactus op soort. Cactus in toegevoegde waarde. Succulent mix. Succulent op soort. Succulent in toegevoegde waarde.

 8. MICHIELS

  België

  Verkoop planten : in het voorjaar kweken we in ons bedrijf vooral geraniums en stekperkgoed. We hebben ongeveer 30 soorten in potmaat 10, 5 cm kuipen en in hangpotten. Hieronder ziet u enkele populaire soorten: Surfinia, Bacopa, Million Bells, Calibrachoa, Bidens, Brachycome, Verbena, Scaevola. In het najaar verkopen we onze kwalitatief hoogstaande, lang houdbare kerststerren (poinsettia), alsook heuchera en ajuga. Verhuur openbare bebloeming : daarnaast verhuren we tijdens de zomermaanden verschillende bloemconstructies. Gemeenten, steden, bedrijven of particulieren kunnen bij ons verschillende decoratie-elementen huren: bloementorens, bloemenpiramides, bloembakken, bloemenmanden… Wij zijn het enige bedrijf dat instaat voor alle fasen van het productieproces. Wij doorlopen zowel de teelt, de opkweek als het opplanten en verzorgen het onderhoud. Als u zelf over bloembakken of bloemenmanden beschikt, kunnen wij ze ook voor u vullen en onderhouden, eventueel opplanten van uw borders.

 9. BROMELIA BOTANICA

  Nederland

  De planten van Bromelia Botanica komen rechtstreeks uit onze kwekerij waar ze met zorg worden gekweekt. Een plant die bij ons wordt besteld, wordt pas op de dag van verzending uit de kwekerij gehaald. Dit zorgt ervoor dat jij een verse plant ontvangt waar je zo lang mogelijk van kan genieten. En natuurlijk ook belangrijk, door het wegnemen van extra schakels, dragen onze planten ook bij aan een duurzamere wereld. Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist in exclusieve planten en hebben we veel kennis opgedaan over onze soorten. Je vind bij ons gelimiteerde planten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Bromelia is de familienaam van de planten die wij telen. Op onze kwekerij telen wij de volgende soorten: Vriesea, Aechmea, Tillandsia, Ananas, Fortuna, Guzmania, Triplo en Neoregelia.

 10. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italië

  Garden Musetti staat tot uw beschikking voor de samenstelling van verse bloemstukken en boeketten, decoraties voor bruiloften en ceremonieën, bruidsboeketten, rouwbloemstukken, kussens en kransen voor begrafenissen. Online kopen is heel eenvoudig! Browse door de catalogus en kies een product, of bel ons zodat we samen vinden wat u nodig heeft.Vervolgens kunt u met uw credit card of uw Paypal-account betalen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Planten - Import export

Aantal resultaten

4.946 Bedrijven