• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen en banden - aluminium

Resultaten voor

Platen en banden - aluminium - Import export

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

 2. MARTINREA HONSEL GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Martinrea Honsel is een wereldwijd toonaangevende leverancier van lichtmetalen producten, voornamelijk voor de auto-industrie. Het bedrijf produceert aluminium onderdelen voor motor, transmissie, chassis en carrosserie van personenauto's en bedrijfsvoertuigen, evenals machinebouw en andere toepassingen in alle gangbare productieprocessen van gieten en walsen. De componenten van het bedrijf verminderen het voertuiggewicht, het brandstofverbruik en de emissies en leveren een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu. Martinrea Honsel heeft momenteel ongeveer 4.100 medewerkers in dienst in 13 fabrieken in vijf landen. De walserij in Meschede staat wereldwijd bekend als leverancier van aluminium oppervlakken op het gebied van blanke en geanodiseerde materialen, evenals aluminium platen en blanks. De producten worden gebruikt in exterieurcomponenten en interieurinrichtingen voor auto's en bedrijfsvoertuigen, maar ook in de machine- en installatietechniek, decoratieve frontpanelen voor meubels, koffers, reflectoren voor lampen, cosmeticaverpakkingen en nog veel meer. Als niche- en speciale producent van hoogwaardige gewalste halffabricaten en gestanste vormstukken is de jarenlange ervaring met de ontwikkeling bij klanten een van de sterke punten van het bedrijf. In het kader van de productontwikkeling worden samen met de klant individuele oplossingen ontwikkeld, bijvoorbeeld speciale materiaaleigenschappen, speciale maatnauwkeurigheid en klantspecifieke oppervlakte-eisen voor serietoepassing. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 3. BREMETALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We richten ons op productiviteit om onze klanten de grootste waarde te kunnen bieden. Al het andere zou tijdverspilling zijn! De auto-, elektrische, stempel-, ruimtevaart-, klink- en knoopindustrie en de scheepvaart vertrouwen op de hoogste normen voor materialen en vakmanschap. We garanderen en documenteren deze vereisten naadloos van de productie tot de verwerking van halffabrikaten. We begeleiden onze klanten graag van het eerste ontwerp tot de serieproductie! Of u nu technische of algemene vragen hebt over metaalbewerking, wij adviseren u graag! Profiteer van ons prijsbeleid! Door ons effectieve en eenvoudige kostenbeleid bieden we onze partners altijd alleen halffabrikaten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Bij BREMETALL worden zelfs kortstondige en kleine wensen van klanten met de hoogste prioriteit behandeld. Onze specialiteit: Gesneden band / rollen / gewalste band / precisiestrip. Koper: E-Cu57 / OFCU / CU DHP / CU HCP zuurstofvrije precisieslitstrip). Messing: CuZn5 / CuZn10 / CuZn20 / CuZn37 / CuZn36 / CuZn70 / CuZn80. Brons: CuSn4 / CuSn6 / CuSn8. Nieuwzilver: CuNi18Zn20 / CuNi12Zn24. Roestvrij staal: 1.4021 / 1.4034 / 1.4113 / 1.4301 / 1.4303 / 1.4306 / 1.4307 / 1.4310 / 1.4401 / 1.4404.Aluminium: ENAW 1050 / 3003 / 3005 / 5005 / 5754 / 5049 / 7020 / 6082. En zonder problemen voor toleranties buiten de standaard.Oppervlakten: glanzend, gecoat, galvanisch, thermisch gecoat, gedeeltelijk gecoat

 4. BACHMANN ALUTEC GMBH

  Duitsland

  Bachmann Alutec is een specialist van veredelde aluminium- en koperfiles alsmede gelaagde stroken voor technische toepassingen. Het bedrijf Bachmann Alutec is gespecialiseerd in de productie van bewerkte aluminiumbladen en koperbladen en composietbladen voor technische toepassingen. Naar gelang de behoeften, worden de meest diverse grondstoffen toegevoegd of gecoat tijdens latere processen. Zo worden composiet bladen in gelijmde, gelamineerde, geverfde, gedrukte, gegraufeerde, gesmeerde, gevouwen of gevormde multilagen geproduceerd, maar ook metalen banden met oppervlaktebehandeling, opgerold op rollen (spoelen) en worden op de gewenste lengte gesneden (confectie). Wij produceren eveneens isolerende gegraufeerde banden, composiet folie van aluminium voor eenmalig gebruik, bijvoorbeeld, damp werend, barrièrefolie. Ten aanzien van de uitvoeringen tegen maakloon voor onze klanten, produceren wij gelamineerde bladen die versterkt zijn door het lijmen van versterkingen om ze weerbaar tegen scheuren te maken (Reinforcement).

 5. CALU CONSTRUCT

  België

  Na 13 jaar ervaring in een aluminium constructiebedrijf, richtte Frank Callewaert samen met echtgenote Katrien Demyttenaere de Firma Calu Construct op. Het bedrijf is gelegen te Menen (West-Vlaanderen) in de Moorselestraat 77b en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda's, lichtstraten, ... Alle Reynaers profielen worden in Eigen Atelier verwerkt: Profielen zagen en inzagen, freezen, verstek persen. Dus, geen werk met tussenpersonen, maar eigen vakmanschap en maatwerk. Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Een aluminium raam, deur of veranda is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HUYSMANS METALEN

  België

  Huysmans Metalen is gespecialiseerd in: algemene plaatbewerking (lasersnijden, CNC-Ponsen, CNC-Plooien, CNC-Snijden, rollen, lassen, puntlassen, lasconstructies). Het bedrijf is ook een groothandel in standaardplaten, rookgasafvoerbuizen.Wij bieden u passende oplossingen voor alles wat met platen, plaatbewerking of rookgasfavoer te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor alle platen in standaardafmetingen die u nodig heeft. Meest courante standaardafmetingen: 2000x1000 mm, 2500x1250 mm, 3000x1500 mm, 4000x1500 mm, 4000x2000 mm. Ons machinepark is uitgerust om alle courante bewerkingen te kunnen uitvoeren tot een lengte van 4000mm. Wij kunnen u ook van dienst zijn voor kleine lasconstructies indien dit voor uw project van toepassing is. Om het u gemakkelijk te maken stellen wij u ons adviesoverzicht rookgasafvoer ter beschikking. Zo kunt u in één oogopslag zien welk materiaal u nodig heeft voor welke toepassing voor welke toestelsoort en voor welke brandstof.

 2. METAGRA INDUSTRY

  België

  Metagra-Industry is één van de grote fabrikanten in Europa van: Bedrukte front- en bedieningspanelen in kunststof, metaal en glas. Gefreesde panelen en bezels in kunststof en geanodiseerd aluminium. Aanraakpanelen voor RFID toepassingen en capacitieve toetsenborden. Naam- en typeplaten in kunststof en metal. Membraantoetsenborden. Metalen behuizingen, bedrukt en/of gelakt, 19" behuizingen. Draagplaten, plaatwerk in metal. Speciale etiketten en labels. Publicitaire panelen... Onze klanten situeren zich in diverse sectoren: elektronica, meet- en controletoestellen, domotica, verlichtingsindustrie, medische sector, (tele)communicatie, witte producten (wasmachines, ...), automobiel, ... In ons studiebureel hebben we experts voor de grafische, mechanische en elektronische ontwerpen. Door investeringen, technische research en intense samenwerking met onze klanten zijn we competitief, efficient, kwalitatief en slagen we erin een nog ruimer product assortiment aan te bieden.

 3. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Duitsland

  De grootste privébestuurde handelaar met voorraad van Europa. Onze producten: halffabrikaten van aluminium, koper, messing en brons, alsook inox. Export naar alle Europese landen en overzee. Groter voorbewerkingsgebied met langs- en snijlijnen, plaatzagen en bewerking van ronde platen en ringen. Afkorten van stangmateriaal. Just-in-time-levering en KANBAN. Hoogwaardige kwaliteit door jarenlange samenwerking met voornamelijk West-Europese fabrikanten.

 4. DEVILLE RECTIFICATION

  Frankrijk

  Het bedrijf DEVILLE RECTIFICATION, is een Distributeur, en actief in de sector Legeringen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Inox, Platen en banden - aluminium, Aluminium en -legeringen, Staal, Inox, Platen en banden - aluminium, en Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Pont-Salomon, Frankrijk.

 5. W. HARTMANN & CO. (GMBH & CO. KG)

  Duitsland

  Het bedrijf W. HARTMANN & CO. (GMBH & CO. KG), is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Gladbeck, Duitsland.

 1. HYDRO ALUMINIUM HIGH PURITY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HYDRO ALUMINIUM HIGH PURITY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 2. ALPIL ALUMINUM

  Turkije

  Het bedrijf ALPIL ALUMINUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevelpanelen. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 1. ALUSTRONG CONSTRUCTION MATERIALS CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf ALUSTRONG CONSTRUCTION MATERIALS CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 2. METALCOAT SRL

  Italië

  Het bedrijf METALCOAT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 3. FFT TAPE SOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FFT TAPE SOLUTIONS GMBH, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatstaal, Snijden - gereedschapsmachines, Plaatwerkerij - industrieel, Band- en plaatstaal - ferro, Plaatstaal, Snijden - gereedschapsmachines, Plaatwerkerij - industrieel, en Band- en plaatstaal - ferro. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 4. LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, banden van aluminium, aluminium platen, Aluminium en -legeringen, en Aluminiumfolie. Het is gevestigd in S. Marco Evangelista, Italië.

 5. HYDRO ALUMINIUM WALZPRODUKTE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HYDRO ALUMINIUM WALZPRODUKTE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Neuhausen Am Rheinfall, Zwitserland.

 6. ETS ROSE

  België

  Het bedrijf ETS ROSE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dakbedekking - bedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekledingsplaten - metaal, Platen en banden - aluminium, Bekledingsplaten - metaal, Platen en banden - aluminium, ontwerp afdekkingen, en zelfdragende vliering. Het is gevestigd in Florennes, België.

 7. SOCIÉTÉ SIMETAL

  Tunesië

  Het bedrijf SOCIÉTÉ SIMETAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekleding, aluminium gevels, en Gevelbekleding. Het is gevestigd in Sousse, Tunesië.

 8. LOVE ALUMINIUM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LOVE ALUMINIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium, en prefabelementen - platen. Het is gevestigd in Banbury, Verenigd Koninkrijk.

 1. OVERLAND SRL

  Italië

  Het bedrijf OVERLAND SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren geanodiseerd aluminium, aluminium strips, en oppervlakkige behandeling van metalen. Het is gevestigd in Mediglia, Italië.

 2. UMIT ALUMINIUM

  Turkije

  Het bedrijf UMIT ALUMINIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. ROVETTA METAL STEEL SRL

  Italië

  Het bedrijf ROVETTA METAL STEEL SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Casavatore, Italië.

 4. ALSAN ALUMINYUM

  Turkije

  Het bedrijf ALSAN ALUMINYUM, is een Distributeur, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Legeringen - aluminium, Platen en banden - aluminium, Aluminiumprofielen, Aluminiumgieterij, Legeringen - aluminium, Platen en banden - aluminium, Aluminiumprofielen, en Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 5. P.W. ZIELONKA

  Polen

  Het bedrijf P.W. ZIELONKA, is een Multi-Category, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - aluminium, ronde staven van ijzer, non-ferro metalen, Platen en banden - aluminium, en Aluminium en titaan voor plaatwerk. Het is gevestigd in Białe Błota, Polen.

 6. ISTEK ALUMINIUM

  Turkije

  Het bedrijf ISTEK ALUMINIUM, is een Distributeur, en actief in de sector Legeringen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - aluminium, aluminium, aluminium rollen, Platen en banden - aluminium, en aluminiumplaten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. NONFERROUS ALUMINIUMHANDEL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf NONFERROUS ALUMINIUMHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Aluminium en -legeringen, Platen en banden - aluminium, Profielen en staven - non-ferro, Staal, Aluminium en -legeringen, Platen en banden - aluminium, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Neumarkt Am Wallersee, Oostenrijk.

 8. GUNTER NIEBUHR

  Duitsland

  Het bedrijf GUNTER NIEBUHR, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Platen en banden - aluminium, Staal, Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, en Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Schalksmühle, Duitsland.

 9. KREFAL HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KREFAL HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Aluminium en -legeringen, Platen en banden - aluminium, Profielen en staven - non-ferro, Staal, Aluminium en -legeringen, Platen en banden - aluminium, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 10. LUPBERGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LUPBERGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Aluminium en -legeringen, Platen en banden - aluminium, Profielen en staven - non-ferro, Staal, Aluminium en -legeringen, Platen en banden - aluminium, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Teningen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis