• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen en banden - aluminium

Resultaten voor

Platen en banden - aluminium - Import export

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

  Website Open In New icon
 2. W. HARTMANN & CO. (GMBH & CO. KG)

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. HYDRO ALUMINIUM HIGH PURITY GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. BACHMANN ALUTEC GMBH

  Duitsland

  Bachmann Alutec is een specialist van veredelde aluminium- en koperfiles alsmede gelaagde stroken voor technische toepassingen. Het bedrijf Bachmann Alutec is gespecialiseerd in de productie van bewerkte aluminiumbladen en koperbladen en composietbladen voor technische toepassingen. Naar gelang de behoeften, worden de meest diverse grondstoffen toegevoegd of gecoat tijdens latere processen. Zo worden composiet bladen in gelijmde, gelamineerde, geverfde, gedrukte, gegraufeerde, gesmeerde, gevouwen of gevormde multilagen geproduceerd, maar ook metalen banden met oppervlaktebehandeling, opgerold op rollen (spoelen) en worden op de gewenste lengte gesneden (confectie). Wij produceren eveneens isolerende gegraufeerde banden, composiet folie van aluminium voor eenmalig gebruik, bijvoorbeeld, damp werend, barrièrefolie. Ten aanzien van de uitvoeringen tegen maakloon voor onze klanten, produceren wij gelamineerde bladen die versterkt zijn door het lijmen van versterkingen om ze weerbaar tegen scheuren te maken (Reinforcement).

 5. CALU CONSTRUCT

  België

  Na 13 jaar ervaring in een aluminium constructiebedrijf, richtte Frank Callewaert samen met echtgenote Katrien Demyttenaere de Firma Calu Construct op. Het bedrijf is gelegen te Menen (West-Vlaanderen) in de Moorselestraat 77b en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda's, lichtstraten, ... Alle Reynaers profielen worden in Eigen Atelier verwerkt: Profielen zagen en inzagen, freezen, verstek persen. Dus, geen werk met tussenpersonen, maar eigen vakmanschap en maatwerk. Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Een aluminium raam, deur of veranda is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. HUYSMANS METALEN

  België

  Huysmans Metalen is gespecialiseerd in: algemene plaatbewerking (lasersnijden, CNC-Ponsen, CNC-Plooien, CNC-Snijden, rollen, lassen, puntlassen, lasconstructies). Het bedrijf is ook een groothandel in standaardplaten, rookgasafvoerbuizen.Wij bieden u passende oplossingen voor alles wat met platen, plaatbewerking of rookgasfavoer te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor alle platen in standaardafmetingen die u nodig heeft. Meest courante standaardafmetingen: 2000x1000 mm, 2500x1250 mm, 3000x1500 mm, 4000x1500 mm, 4000x2000 mm. Ons machinepark is uitgerust om alle courante bewerkingen te kunnen uitvoeren tot een lengte van 4000mm. Wij kunnen u ook van dienst zijn voor kleine lasconstructies indien dit voor uw project van toepassing is. Om het u gemakkelijk te maken stellen wij u ons adviesoverzicht rookgasafvoer ter beschikking. Zo kunt u in één oogopslag zien welk materiaal u nodig heeft voor welke toepassing voor welke toestelsoort en voor welke brandstof.

 2. METAGRA INDUSTRY

  België

  Metagra-Industry is één van de grote fabrikanten in Europa van: Bedrukte front- en bedieningspanelen in kunststof, metaal en glas. Gefreesde panelen en bezels in kunststof en geanodiseerd aluminium. Aanraakpanelen voor RFID toepassingen en capacitieve toetsenborden. Naam- en typeplaten in kunststof en metal. Membraantoetsenborden. Metalen behuizingen, bedrukt en/of gelakt, 19" behuizingen. Draagplaten, plaatwerk in metal. Speciale etiketten en labels. Publicitaire panelen... Onze klanten situeren zich in diverse sectoren: elektronica, meet- en controletoestellen, domotica, verlichtingsindustrie, medische sector, (tele)communicatie, witte producten (wasmachines, ...), automobiel, ... In ons studiebureel hebben we experts voor de grafische, mechanische en elektronische ontwerpen. Door investeringen, technische research en intense samenwerking met onze klanten zijn we competitief, efficient, kwalitatief en slagen we erin een nog ruimer product assortiment aan te bieden.

 3. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Duitsland

  De grootste privébestuurde handelaar met voorraad van Europa. Onze producten: halffabrikaten van aluminium, koper, messing en brons, alsook inox. Export naar alle Europese landen en overzee. Groter voorbewerkingsgebied met langs- en snijlijnen, plaatzagen en bewerking van ronde platen en ringen. Afkorten van stangmateriaal. Just-in-time-levering en KANBAN. Hoogwaardige kwaliteit door jarenlange samenwerking met voornamelijk West-Europese fabrikanten.

 4. DEVILLE RECTIFICATION

  Frankrijk

 5. ALPIL ALUMINUM

  Turkije

 1. UMIT ALUMINIUM

  Turkije

 2. HYDRO ALUMINIUM WALZPRODUKTE AG

  Zwitserland

 3. ROVETTA METAL STEEL SRL

  Italië

 4. LOVE ALUMINIUM

  Verenigd Koninkrijk

 5. ALUSTRONG CONSTRUCTION MATERIALS CO.,LTD.

  China

 6. FFT TAPE SOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

 7. ALSAN ALUMINYUM

  Turkije

 8. LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A.

  Italië

 9. METALCOAT SRL

  Italië

 10. OVERLAND SRL

  Italië

 1. P.W. ZIELONKA

  Polen

 2. ETS ROSE

  België

 3. SOCIÉTÉ SIMETAL

  Tunesië

 4. ISTEK ALUMINIUM

  Turkije

 5. ALUMINIUM-HALBZEUGE ADAMS GMBH

  Duitsland

 6. LCK. METALL

  Duitsland

 7. RASTEDTER GERTFRIED KM EUROPA METAL AG TREFIMETAUX S A

  Duitsland

 8. NONFERROUS ALUMINIUMHANDEL GMBH

  Oostenrijk

 9. VIENALCO METAL TRADING GMBH

  Oostenrijk

 10. EUROPÄISCHE FORSCHUNGSGESELLSCHAFT FÜR BLECHVERARBEITUNG E.V.

  Duitsland