• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen en banden - aluminium

Resultaten voor

Platen en banden - aluminium - Import export

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

 2. MARTINREA HONSEL GERMANY GMBH

  Duitsland

  Martinrea Honsel is een wereldwijd toonaangevende leverancier van lichtmetalen producten, voornamelijk voor de auto-industrie. Het bedrijf produceert aluminium onderdelen voor motor, transmissie, chassis en carrosserie van personenauto's en bedrijfsvoertuigen, evenals machinebouw en andere toepassingen in alle gangbare productieprocessen van gieten en walsen. De componenten van het bedrijf verminderen het voertuiggewicht, het brandstofverbruik en de emissies en leveren een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu. Martinrea Honsel heeft momenteel ongeveer 4.100 medewerkers in dienst in 13 fabrieken in vijf landen. De walserij in Meschede staat wereldwijd bekend als leverancier van aluminium oppervlakken op het gebied van blanke en geanodiseerde materialen, evenals aluminium platen en blanks. De producten worden gebruikt in exterieurcomponenten en interieurinrichtingen voor auto's en bedrijfsvoertuigen, maar ook in de machine- en installatietechniek, decoratieve frontpanelen voor meubels, koffers, reflectoren voor lampen, cosmeticaverpakkingen en nog veel meer. Als niche- en speciale producent van hoogwaardige gewalste halffabricaten en gestanste vormstukken is de jarenlange ervaring met de ontwikkeling bij klanten een van de sterke punten van het bedrijf. In het kader van de productontwikkeling worden samen met de klant individuele oplossingen ontwikkeld, bijvoorbeeld speciale materiaaleigenschappen, speciale maatnauwkeurigheid en klantspecifieke oppervlakte-eisen voor serietoepassing. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 3. W. HARTMANN & CO. (GMBH & CO. KG)

  Duitsland

 4. CALU CONSTRUCT

  België

  Na 13 jaar ervaring in een aluminium constructiebedrijf, richtte Frank Callewaert samen met echtgenote Katrien Demyttenaere de Firma Calu Construct op. Het bedrijf is gelegen te Menen (West-Vlaanderen) in de Moorselestraat 77b en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda's, lichtstraten, ... Alle Reynaers profielen worden in Eigen Atelier verwerkt: Profielen zagen en inzagen, freezen, verstek persen. Dus, geen werk met tussenpersonen, maar eigen vakmanschap en maatwerk. Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Een aluminium raam, deur of veranda is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

 5. BACHMANN ALUTEC GMBH

  Duitsland

  Bachmann Alutec is een specialist van veredelde aluminium- en koperfiles alsmede gelaagde stroken voor technische toepassingen. Het bedrijf Bachmann Alutec is gespecialiseerd in de productie van bewerkte aluminiumbladen en koperbladen en composietbladen voor technische toepassingen. Naar gelang de behoeften, worden de meest diverse grondstoffen toegevoegd of gecoat tijdens latere processen. Zo worden composiet bladen in gelijmde, gelamineerde, geverfde, gedrukte, gegraufeerde, gesmeerde, gevouwen of gevormde multilagen geproduceerd, maar ook metalen banden met oppervlaktebehandeling, opgerold op rollen (spoelen) en worden op de gewenste lengte gesneden (confectie). Wij produceren eveneens isolerende gegraufeerde banden, composiet folie van aluminium voor eenmalig gebruik, bijvoorbeeld, damp werend, barrièrefolie. Ten aanzien van de uitvoeringen tegen maakloon voor onze klanten, produceren wij gelamineerde bladen die versterkt zijn door het lijmen van versterkingen om ze weerbaar tegen scheuren te maken (Reinforcement).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HUYSMANS METALEN

  België

  Huysmans Metalen is gespecialiseerd in: algemene plaatbewerking (lasersnijden, CNC-Ponsen, CNC-Plooien, CNC-Snijden, rollen, lassen, puntlassen, lasconstructies). Het bedrijf is ook een groothandel in standaardplaten, rookgasafvoerbuizen.Wij bieden u passende oplossingen voor alles wat met platen, plaatbewerking of rookgasfavoer te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor alle platen in standaardafmetingen die u nodig heeft. Meest courante standaardafmetingen: 2000x1000 mm, 2500x1250 mm, 3000x1500 mm, 4000x1500 mm, 4000x2000 mm. Ons machinepark is uitgerust om alle courante bewerkingen te kunnen uitvoeren tot een lengte van 4000mm. Wij kunnen u ook van dienst zijn voor kleine lasconstructies indien dit voor uw project van toepassing is. Om het u gemakkelijk te maken stellen wij u ons adviesoverzicht rookgasafvoer ter beschikking. Zo kunt u in één oogopslag zien welk materiaal u nodig heeft voor welke toepassing voor welke toestelsoort en voor welke brandstof.

 2. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Duitsland

  De grootste privébestuurde handelaar met voorraad van Europa. Onze producten: halffabrikaten van aluminium, koper, messing en brons, alsook inox. Export naar alle Europese landen en overzee. Groter voorbewerkingsgebied met langs- en snijlijnen, plaatzagen en bewerking van ronde platen en ringen. Afkorten van stangmateriaal. Just-in-time-levering en KANBAN. Hoogwaardige kwaliteit door jarenlange samenwerking met voornamelijk West-Europese fabrikanten.

 3. HYDRO ALUMINIUM HIGH PURITY GMBH

  Duitsland

 4. ALPIL ALUMINUM

  Turkije

 5. P.W. ZIELONKA

  Polen

 1. LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A.

  Italië

 2. OVERLAND SRL

  Italië

 1. HYDRO ALUMINIUM WALZPRODUKTE AG

  Zwitserland

 2. FFT TAPE SOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

 3. UMIT ALUMINIUM

  Turkije

 4. ROVETTA METAL STEEL SRL

  Italië

 5. ETS ROSE

  België

 6. ALSAN ALUMINYUM

  Turkije

 7. ISTEK ALUMINIUM

  Turkije

 8. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH WERK NACHTERSTEDT

  Duitsland

 1. UP RAPID PROTOTYPING CO.,LTD

  Verenigde Staten

 2. C.I.C. SCREENS

  Verenigd Koninkrijk

 3. LCV LAMIERE S.R.L.

  Italië

 4. EXCEL TRADE SARL

  Marokko

 5. PERGOLA TENTE

  Turkije

 6. VIENALCO METAL TRADING GMBH

  Oostenrijk

 7. TRAKYA INSAAT CAM VE ALUMINYUM GRUP DEKORASYON

  Turkije

 8. CHONGQING KNOWLEDGE IMPORT & EXPORT CO., LTD.

  China

 9. FOSHAN NEWS METAL CO.,LTD

  China

 10. DHK

  België