• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen en banden - koper

Resultaten voor

Platen en banden - koper - Import export

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

 2. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Polen

  ELECTRIS is een groeiende internationale onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van uiterst gespecialiseerde energiedistributie oplossingen. Wij verwerken koper, aluminium en overige non-ferrometalen en hun legeringen. Wij zijn een gecertificeerde contractfabrikant van koperen elementen en stroomrails. Onze klanten zijn internationale ondernemingen. Als Europese marktleider binnen onze industrie, beschikken we over een modern machinepark en de volledige productie van de koperelementen wordt uitgevoerd met gebruik van innoverende technologieën. Snijden, ponsen, draaien of frezen zijn enkele van de door ons aangeboden processen. Wij werken met betrouwbare partners voor de galvaniseringen van tin- tot nikkel- en zilverplatingen. Onze sectoren: Energieproductie, mijnbouw, infrastructuur, automatisering, hernieuwbare energie, bouw, luchtvaartindustrie, telecommunicatie, vervoer, zware industrie, spoorwegen. Electris telt tegenwoordig 130 werknemers en werkt samen met 70 klanten wereldwijd.

 3. HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG

  Oostenrijk

 4. CARL BERGHÖFER GMBH

  Duitsland

 5. MP METALL PRODUKTE GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH

  Duitsland

 2. AMCO METALL-SERVICE GMBH

  Duitsland

  De AMCO Metall-Service GmbH werd in 1980 opgericht en bezit in Bremen een van de grootste magazijnen voor non-ferro-metalen in Duitsland. Aluminiumlegeringen vindt u in de vorm van platen, stangen en profielen in diverse afmetingen. Speciale aluminium profielen geheel volgens uw wensen: bewerkt, met oppervlaktebehandeling in vaste of magazijnlengtes. Koper, messing en speciale legeringen in verschillende vormen en afmetingen. Bandzagen, CNC-plaatzagen, ponsen en het vormen van gereedschap, CNC-draaibanken tot laswerk stellen ons in staat een verscheidenheid van technologieën uit de metaalverwerking toe te passen. Onze producten: Koperen stangen, koperen bladen, koperen platen, koperen staven, aluminium ringen, aluminium vormstukken, aluminium platen, speciale aluminiumprofielen, aluminium precisie platen, aluminium verwerking.

 3. UMMC-NFMP

  Rusland

 4. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 5. VT TRADING SRL

  Roemenië

 1. METALL DISCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. TFS - TRANSFORMATION FEUILLARD SERVICE

  Frankrijk

 1. KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 2. TERECON AG

  Zwitserland

 3. ELETTROMECCANICA LEDA

  Italië

 4. EISEN UND METALL GMBH

  Duitsland

 5. VSW HETZEL E.K.

  Duitsland

 6. GEMSATAS GEMCILER METAL A.S

  Turkije

 7. KME (SUISSE) SA

  Zwitserland

 8. PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

 1. JOSEF SKOPEK

  Tsjechische Rep.

 2. HELLENIC COPPER MINES LIMITED

  Cyprus

 3. WERNER DIETSCHE GMBH

  Duitsland

 4. SARINA GROUP

  Iran

 5. SALVATOR STRECHY S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 6. BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 7. NEMET, NICHT- EISENMETALL, GMBH

  Duitsland

 8. PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH

  Duitsland

 9. DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD

  China

 10. KME BENELUX BVBA

  België