• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen en banden - koper

Resultaten voor

Platen en banden - koper - Import export

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

 2. HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. CARL BERGHÖFER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARL BERGHÖFER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 4. MP METALL PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MP METALL PRODUKTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Biedenkopf, Duitsland.

 5. AMCO METALL-SERVICE GMBH

  Duitsland

  De AMCO Metall-Service GmbH werd in 1980 opgericht en bezit in Bremen een van de grootste magazijnen voor non-ferro-metalen in Duitsland. Aluminiumlegeringen vindt u in de vorm van platen, stangen en profielen in diverse afmetingen. Speciale aluminium profielen geheel volgens uw wensen: bewerkt, met oppervlaktebehandeling in vaste of magazijnlengtes. Koper, messing en speciale legeringen in verschillende vormen en afmetingen. Bandzagen, CNC-plaatzagen, ponsen en het vormen van gereedschap, CNC-draaibanken tot laswerk stellen ons in staat een verscheidenheid van technologieën uit de metaalverwerking toe te passen. Onze producten: Koperen stangen, koperen bladen, koperen platen, koperen staven, aluminium ringen, aluminium vormstukken, aluminium platen, speciale aluminiumprofielen, aluminium precisie platen, aluminium verwerking.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkije

  Het bedrijf ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, Platen en banden - lood, koperen staven, elektrolytisch koper, en buizen van koper. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 2. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - koper, banden van messing, Aluminiumfolie, Platen en banden - koper, en Edelstaalfolie. Het is gevestigd in Graben-Neudorf, Duitsland.

 3. METALL DISCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf METALL DISCH GMBH & CO. KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren koperen staven, roestvrijstalen platen, koper, en buizen van aluminium. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 4. VT TRADING SRL

  Roemenië

  Het bedrijf VT TRADING SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Hallen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Platen en banden - koper, advies in mechanisch timmerwerk, Plaatwerkerij - industrieel, en Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

 5. KME BENELUX BVBA

  België

  Het bedrijf KME BENELUX BVBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - koper, koperen staven, buizen van koper, Platen en banden - koper, en stangen van messing. Het is gevestigd in Diegem, België.

 1. MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 2. TERECON AG

  Zwitserland

  Het bedrijf TERECON AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, Loodgieterswerk - sanitair, Bouten en moeren, Platen en banden - koper, Koper en -legeringen, Loodgieterswerk - sanitair, Bouten en moeren, en Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Zug, Zwitserland.

 1. SARINA GROUP

  Iran

  Het bedrijf SARINA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 2. ELETTROMECCANICA LEDA

  Italië

  Het bedrijf ELETTROMECCANICA LEDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - koper, bouw elektrische installaties, ponsen van metalen, Platen en banden - koper, en vespaning non-ferrometalen en legeringen. Het is gevestigd in Montecchio Maggiore, Italië.

 3. KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren koperen staven, en connectoren op aanvraag. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. EISEN UND METALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EISEN UND METALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - koper, Ertsen - ferro en non-ferro, Platen en banden - koper, en Ertsen - ferro en non-ferro. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 5. DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 6. VSW HETZEL E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VSW HETZEL E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - aluminium, en Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Wendelstein, Duitsland.

 7. GEMSATAS GEMCILER METAL A.S

  Turkije

  Het bedrijf GEMSATAS GEMCILER METAL A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Kahramanmaraş, Turkije.

 8. PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, en Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 1. BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - koper, en Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Leonberg, Duitsland.

 2. JOSEF SKOPEK

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf JOSEF SKOPEK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - uitvoering, en Loodgieterswerk - uitvoering. Het is gevestigd in Horsovsky Tyn, Tsjechische Rep..

 3. PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - koper, en Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. KME (SUISSE) SA

  Zwitserland

  Het bedrijf KME (SUISSE) SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - koper, en Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Ruschlikon, Zwitserland.

 5. NEMET, NICHT- EISENMETALL, GMBH

  Duitsland

 6. WERNER DIETSCHE GMBH

  Duitsland

 7. HELLENIC COPPER MINES LIMITED

  Cyprus

 8. TESTAS

  België

  Testas, onderdeel van de MCB groep, is de toonaangevende voorraadhouder van halffabrikaten in aluminium, roestvast staal en koperlegeringen op de Belgische markt. ALUMINIUM : Staaf aluminium (rond, vierkant, zeskant en plat), Profiel aluminium (L-T-U-Z), buis Aluminium (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat aluminium (vlakke platen, traanplaat, rijstkorrelplaat, perfo plaat, gelakte platen, structuurplaten), band aluminium & draad aluminium, koppelsysteem aluminium connecta. INOX : staaf inox (rond, vierkant, zeskant, plat), profiel Inox ( L-T-U), buis inox (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat inox, duplex t-system, fittingen reinigingsproducten inox. KOPER : staaf koper (rond, vierkant, plat), ronde buis koper, plaat koper, band koper & draad koper. MESSING : staaf messing ( rond, vierkant, zeskant, plat), profiel messing (L-T-U)… BRONS : staaf brons (rond, vierkant, plat), bus brons … PLAAT ZINK. TITANIUM / NIKKEL.

 9. BREMETALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We richten ons op productiviteit om onze klanten de grootste waarde te kunnen bieden. Al het andere zou tijdverspilling zijn! De auto-, elektrische, stempel-, ruimtevaart-, klink- en knoopindustrie en de scheepvaart vertrouwen op de hoogste normen voor materialen en vakmanschap. We garanderen en documenteren deze vereisten naadloos van de productie tot de verwerking van halffabrikaten. We begeleiden onze klanten graag van het eerste ontwerp tot de serieproductie! Of u nu technische of algemene vragen hebt over metaalbewerking, wij adviseren u graag! Profiteer van ons prijsbeleid! Door ons effectieve en eenvoudige kostenbeleid bieden we onze partners altijd alleen halffabrikaten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Bij BREMETALL worden zelfs kortstondige en kleine wensen van klanten met de hoogste prioriteit behandeld. Onze specialiteit: Gesneden band / rollen / gewalste band / precisiestrip. Koper: E-Cu57 / OFCU / CU DHP / CU HCP zuurstofvrije precisieslitstrip). Messing: CuZn5 / CuZn10 / CuZn20 / CuZn37 / CuZn36 / CuZn70 / CuZn80. Brons: CuSn4 / CuSn6 / CuSn8. Nieuwzilver: CuNi18Zn20 / CuNi12Zn24. Roestvrij staal: 1.4021 / 1.4034 / 1.4113 / 1.4301 / 1.4303 / 1.4306 / 1.4307 / 1.4310 / 1.4401 / 1.4404.Aluminium: ENAW 1050 / 3003 / 3005 / 5005 / 5754 / 5049 / 7020 / 6082. En zonder problemen voor toleranties buiten de standaard.Oppervlakten: glanzend, gecoat, galvanisch, thermisch gecoat, gedeeltelijk gecoat

 10. GINEXO

  Frankrijk

  GINEXO, als specialist in koper, biedt u soepele en harde verbindingen, halffabricaten van koper en legeringen en kan u van advies dienen bij de uitvoering van deze producten, alsook bij uw aankoopstrategie van koper.Soepele aansluitingen: massavlechten, vermogensshunts, shunts met lamellen, die drukgelast zijn of met klinknagels, composiete soepele of harde onderdelen, gekoelde kabels via water/lucht, hoge intensiteitskabels, koperen vlechtwerk. Harde verbindingen: uitgevoerd vanuit stangen, plaatstaal, profielen, buizen, platen, banden... via bewerking, draaiwerk, uitsneden met waterstraal, laser, drukwerk, via ponsen, vouwen, hardsolderen. Halffabricaten van koper: profielen, holle profielen, industriële buizen, vierkante, rechthoekige buizen, profielbuizen, platen, naakte of beklede draden, stangen, platte vlechten, ronde vlechten, pantserkokers, geschroefdraaide kabels, draadbomen, Litz draden, diameters: CuA1, CuOF, CuBe, CuCrZr, CuTe… Service: opslag, logistiek, advies voor de uitvoering van soepele onderdelen

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis