• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen en banden - koper

Resultaten voor

Platen en banden - koper - Import export

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

 2. HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. CARL BERGHÖFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL BERGHÖFER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 4. MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 5. MP METALL PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MP METALL PRODUKTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is gevestigd in Biedenkopf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMCO METALL-SERVICE GMBH

  Duitsland

  De AMCO Metall-Service GmbH werd in 1980 opgericht en bezit in Bremen een van de grootste magazijnen voor non-ferro-metalen in Duitsland. Aluminiumlegeringen vindt u in de vorm van platen, stangen en profielen in diverse afmetingen. Speciale aluminium profielen geheel volgens uw wensen: bewerkt, met oppervlaktebehandeling in vaste of magazijnlengtes. Koper, messing en speciale legeringen in verschillende vormen en afmetingen. Bandzagen, CNC-plaatzagen, ponsen en het vormen van gereedschap, CNC-draaibanken tot laswerk stellen ons in staat een verscheidenheid van technologieën uit de metaalverwerking toe te passen. Onze producten: Koperen stangen, koperen bladen, koperen platen, koperen staven, aluminium ringen, aluminium vormstukken, aluminium platen, speciale aluminiumprofielen, aluminium precisie platen, aluminium verwerking.

 2. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 3. VT TRADING SRL

  Roemenië

 4. METALL DISCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. TERECON AG

  Zwitserland

 1. KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 2. ELETTROMECCANICA LEDA

  Italië

 1. EISEN UND METALL GMBH

  Duitsland

 2. GEMSATAS GEMCILER METAL A.S

  Turkije

 3. VSW HETZEL E.K.

  Duitsland

 4. KME (SUISSE) SA

  Zwitserland

 5. WERNER DIETSCHE GMBH

  Duitsland

 6. SARINA GROUP

  Iran

 7. HELLENIC COPPER MINES LIMITED

  Cyprus

 8. NEMET, NICHT- EISENMETALL, GMBH

  Duitsland

 1. PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

 2. JOSEF SKOPEK

  Tsjechische Rep.

 3. BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 4. KME BENELUX BVBA

  België

 5. PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH

  Duitsland

 6. DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD

  China

 7. TESTAS

  België

  Testas, onderdeel van de MCB groep, is de toonaangevende voorraadhouder van halffabrikaten in aluminium, roestvast staal en koperlegeringen op de Belgische markt. ALUMINIUM : Staaf aluminium (rond, vierkant, zeskant en plat), Profiel aluminium (L-T-U-Z), buis Aluminium (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat aluminium (vlakke platen, traanplaat, rijstkorrelplaat, perfo plaat, gelakte platen, structuurplaten), band aluminium & draad aluminium, koppelsysteem aluminium connecta. INOX : staaf inox (rond, vierkant, zeskant, plat), profiel Inox ( L-T-U), buis inox (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat inox, duplex t-system, fittingen reinigingsproducten inox. KOPER : staaf koper (rond, vierkant, plat), ronde buis koper, plaat koper, band koper & draad koper. MESSING : staaf messing ( rond, vierkant, zeskant, plat), profiel messing (L-T-U)… BRONS : staaf brons (rond, vierkant, plat), bus brons … PLAAT ZINK. TITANIUM / NIKKEL.

 8. GINEXO

  Frankrijk

  GINEXO, als specialist in koper, biedt u soepele en harde verbindingen, halffabricaten van koper en legeringen en kan u van advies dienen bij de uitvoering van deze producten, alsook bij uw aankoopstrategie van koper.Soepele aansluitingen: massavlechten, vermogensshunts, shunts met lamellen, die drukgelast zijn of met klinknagels, composiete soepele of harde onderdelen, gekoelde kabels via water/lucht, hoge intensiteitskabels, koperen vlechtwerk. Harde verbindingen: uitgevoerd vanuit stangen, plaatstaal, profielen, buizen, platen, banden... via bewerking, draaiwerk, uitsneden met waterstraal, laser, drukwerk, via ponsen, vouwen, hardsolderen. Halffabricaten van koper: profielen, holle profielen, industriële buizen, vierkante, rechthoekige buizen, profielbuizen, platen, naakte of beklede draden, stangen, platte vlechten, ronde vlechten, pantserkokers, geschroefdraaide kabels, draadbomen, Litz draden, diameters: CuA1, CuOF, CuBe, CuCrZr, CuTe… Service: opslag, logistiek, advies voor de uitvoering van soepele onderdelen

 9. JL GOSLAR GMBH

  Duitsland

  JL Goslar GmbH is al meer dan honderd jaar expert in de verwerking van lood, tin en hun legeringen op de productielocatie van Goslar. Wij leveren veeleisende klanten uit de industrie en onderzoek baanbrekende producten en persoonlijke service vanuit onze 3 bedrijfsgebieden: stralingsbescherming, apparaattechniek en anodes - wereldwijd. Ons succesverhaal is gebaseerd op onze filosofie, die we compromisloos volgen.We combineren het beste van innovatieve geest en een gevoel voor traditie.Bij ons bent u IN SAFE HANDS. Ons voortdurend streven naar oplossingen die nog veiliger, efficiënter, zuiniger en milieuvriendelijker zijn.Dappere nieuwe benaderingen hebben het ons mogelijk gemaakt om vandaag enkele exclusieve technologieën te hebben die ons gewilde partners in binnen- en buitenland maken.De mensen erachter en hun hoge serviceniveau, dat ze elke dag gebruiken, ondersteund door geavanceerde technologie en persoonlijke knowhow, om levendige markten te bedienen.

 10. ALUDIS

  Frankrijk

  De firma ALUDIS is sinds meer dan 20 jaar fabrikant van producten en halffabricaten van aluminium en titaan: Wij zijn gespecialiseerd in aluminium- en titaanplaten, titaan- en aluminiumstaven, aluminium buizen, aluminium- en titaandraden, platen en profielen in standaard maten of volgens tekening in alle, zelfs de meest afwijkende afmetingen. Wij zetten alles in het werk om u de beste prijzen en de beste leveringstermijnen te bieden zonder enige afname van de kwaliteit van de producten, die in overeenstemming is met de Europese en internationale normen. Onze producten zijn bestemd voor zowel industriële toepassingen als de luchtvaart, de petrochemische industrie of de medische sector. Wij voorzien tevens in de behoeften voor overige materialen zoals roestvrij straal, koper, messing, brons of anders nog inconel. Ons aanbod werd onlangs verrijkt met uiteenlopende koper- en messingproducten. Wij beschikken over een centrale voorraad aluminium- en titaanplaten, aluminium- en titaanstaven, buizen van aluminium, koper- en messingproducten, aluminium- en titaandraden, platen en profielen in standaard maten of volgens tekening. Wij proberen een maximum aantal producten op voorraad te hebben om onze klanten zo snel mogelijk de gewenste goederen te leveren en onze prijzen stabiel te houden. ALUDIS verbindt zich ertoe u kwaliteitsproducten te bieden om de veiligheid en goede werking van uw apparatuur te garanderen. 

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis