• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen en banden - lood

Resultaten voor

Platen en banden - lood - Import export

 1. JL GOSLAR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH is al meer dan honderd jaar expert in de verwerking van lood, tin en hun legeringen op de productielocatie van Goslar. Wij leveren veeleisende klanten uit de industrie en onderzoek baanbrekende producten en persoonlijke service vanuit onze 3 bedrijfsgebieden: stralingsbescherming, apparaattechniek en anodes - wereldwijd. Ons succesverhaal is gebaseerd op onze filosofie, die we compromisloos volgen.We combineren het beste van innovatieve geest en een gevoel voor traditie.Bij ons bent u IN SAFE HANDS. Ons voortdurend streven naar oplossingen die nog veiliger, efficiënter, zuiniger en milieuvriendelijker zijn.Dappere nieuwe benaderingen hebben het ons mogelijk gemaakt om vandaag enkele exclusieve technologieën te hebben die ons gewilde partners in binnen- en buitenland maken.De mensen erachter en hun hoge serviceniveau, dat ze elke dag gebruiken, ondersteund door geavanceerde technologie en persoonlijke knowhow, om levendige markten te bedienen.

 2. MOLTON-WEB ROLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLTON-WEB ROLING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Freren, Duitsland.

 3. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAM LAVORAZIONE PIOMBO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, Platen en banden - lood, tin-loodlegeringen, en platen van lood. Het is gevestigd in Collegno, Italië.

 4. PTB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PTB SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Wiesbaum, Duitsland.

 5. SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Wolfenbüttel, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een klassieke gieterij.Onze belangrijkste kerncompetentie is de produtie van waren van lood en legeringen hiervan, alsook tin en zijn legeringen.Verder produceren wij artikelen uit diverse kunststoffen in spuitgietwerk. Onze producten en diensten zijn lood, loden banden, looddraad, loodgewichten, loodgranulaat, loodlegeringen, loodprofielen, loden buizen, schroot van lood, loodwol, verzwaringen voor gordijnen uit lood, bouwelementen tegen straling van lood en nog veel meer.

 2. GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Daliang, China.

 3. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkije

  Het bedrijf ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, Platen en banden - lood, koperen staven, elektrolytisch koper, en buizen van koper. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 4. CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Mülheim-Kärlich, Duitsland.

 5. EKOR KURSUN METAL

  Turkije

  Het bedrijf EKOR KURSUN METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is tevens aanwezig in de sectoren platen van lood, lood, en lood en -legeringen. Het is gevestigd in Şehitkamil, Turkije.

 1. ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is tevens aanwezig in de sectoren platen van lood. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. GLOCON METALS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLOCON METALS LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Handel in ijzer- en staalproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, gietijzeren staven, bronsplaten van koper en messing, Platen en banden - lood, en Staven van titanium. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CO.M.E.T.A. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, en Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Ardea, Italië.

 2. GENA METALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GENA METALL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Platen en banden - lood, Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, en Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 3. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Platen en banden - lood, Recycling en goedereninzameling, Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Platen en banden - lood, en Recycling en goedereninzameling. Het is gevestigd in Leverkusen, Duitsland.

 4. EURO-K

  Oekraïne

  Het bedrijf EURO-K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatmetaal - non-ferro, tin, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. KORTSA

  Turkije

  Het bedrijf KORTSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. DELTA GROUP

  Turkije

  Het bedrijf DELTA GROUP, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. KEMMETECH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEMMETECH LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, Schuimrubber en -plastic, Platen en banden - lood, en Schuimrubber en -plastic. Het is gevestigd in Tonbridge, Verenigd Koninkrijk.

 8. S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, Generatoren, elektrisch, Platen en banden - lood, en Generatoren, elektrisch. Het is gevestigd in Friesenheim, Duitsland.

 1. KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, Lood en -legeringen, Platen en banden - lood, en Lood en -legeringen. Het is gevestigd in Pribram, Tsjechische Rep..

 2. ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 3. UZIMET B.V.

  Nederland

  Het bedrijf UZIMET B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, en Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Rijswijk Zh, Nederland.

 4. PAVUSIN D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf PAVUSIN D.O.O., en actief in de sector Dakbedekkingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, Lood en -legeringen, Platen en banden - lood, en Lood en -legeringen. Het is gevestigd in Jastrebarsko, Kroatië.

 5. BRITANNIA REFINED METALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. KC DIEROVNA, SPOL. S R.O.

  Slowakije

 7. C:MET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  c: met GmbH - Uw eerste contactpersoon en specialist voor blik Opgericht in 2007, is c: met GmbH een opkomend bedrijf met een focus op de handel in tin en loodlegeringen.Als klant kunt u rekenen op een jarenlange ervaring en goed gefundeerde metallurgische kennis van onze medewerkers.Onze state-of-the-art productieprocessen en analysemethoden zijn beschikbaar bij onze gecertificeerde fabrikanten volgens de nieuwste kwaliteitsnormen.Wij bieden u het metaal zowel als grondstof aan, als verder verwerkt als een halffabricaat in verschillende vormen van levering.State-of-the-art productiemethoden garanderen een consistente kwaliteit en de hoogste zuiverheid.Onze grondstoffen en legeringen worden vervaardigd volgens internationale normen of volgens hun eigen individuele specificaties en toepassingsgebieden.Om u altijd eerlijke prijzen te kunnen bieden, zijn deze gebaseerd op de actuele geldige metaal- en valuta-prijsopgaven.Test onze prestaties!

 8. BREMETALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We richten ons op productiviteit om onze klanten de grootste waarde te kunnen bieden. Al het andere zou tijdverspilling zijn! De auto-, elektrische, stempel-, ruimtevaart-, klink- en knoopindustrie en de scheepvaart vertrouwen op de hoogste normen voor materialen en vakmanschap. We garanderen en documenteren deze vereisten naadloos van de productie tot de verwerking van halffabrikaten. We begeleiden onze klanten graag van het eerste ontwerp tot de serieproductie! Of u nu technische of algemene vragen hebt over metaalbewerking, wij adviseren u graag! Profiteer van ons prijsbeleid! Door ons effectieve en eenvoudige kostenbeleid bieden we onze partners altijd alleen halffabrikaten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Bij BREMETALL worden zelfs kortstondige en kleine wensen van klanten met de hoogste prioriteit behandeld. Onze specialiteit: Gesneden band / rollen / gewalste band / precisiestrip. Koper: E-Cu57 / OFCU / CU DHP / CU HCP zuurstofvrije precisieslitstrip). Messing: CuZn5 / CuZn10 / CuZn20 / CuZn37 / CuZn36 / CuZn70 / CuZn80. Brons: CuSn4 / CuSn6 / CuSn8. Nieuwzilver: CuNi18Zn20 / CuNi12Zn24. Roestvrij staal: 1.4021 / 1.4034 / 1.4113 / 1.4301 / 1.4303 / 1.4306 / 1.4307 / 1.4310 / 1.4401 / 1.4404.Aluminium: ENAW 1050 / 3003 / 3005 / 5005 / 5754 / 5049 / 7020 / 6082. En zonder problemen voor toleranties buiten de standaard.Oppervlakten: glanzend, gecoat, galvanisch, thermisch gecoat, gedeeltelijk gecoat

 9. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

 10. PIOMBOLEGHE SRL

  Italië

  Het bedrijf PIOMBOLEGHE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren platen van lood, blokken van lood, bewerking van lood, en lood. Het is gevestigd in Brugherio, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis