• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen en banden - zink

Resultaten voor

Platen en banden - zink - Import export

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Het in februari 2011 opgerichte bedrijf Tableraíz is een marktleider op het gebied van metaalconstructie en biedt een uitgebreide waaier oplossingen inclusief structurele voorbereiding, levering en montage. Onze expertise strekt zich uit tot het aanbrengen van metallic coatings, het afhandeling van vergunningen, de uitvoer van bouwkundige en civiel bouwkundige projecten en het bieden van nauwkeurige controle van bouwprojecten. Tabaraíz, ondersteund door een specifiek en doorgewinterd team, biedt oplossingen op maat voor diverse projecten overal ter wereld. Dankzij onze onvermoeibare inzet voor het leveren van innovatieve oplossingen binnen de metaalbewerkingsindustrie en door het accent te leggen op verantwoordelijkheid en efficiëntie, garanderen wij de tevredenheid van alle aandeelhouders. Wij streven ernaar een belangrijke mededinger op de markt te worden, door uitmuntendheid voor zowel bouwproducten als metaalbewerkingsdiensten naar een hoger plan te tillen. Ethiek, verantwoordelijkheid, verbintenis, teamgeest en respect zijn onze kernwaarden en sporen ons aan een duurzame impact te maken. Met een door de jaren heen opgebouwde gedegen ervaring en verfijnde knowhow, kunnen wij diverse oplossingen bieden voor de planning, de bouw en de engineering. Onze klanten kunnen voor elk project vertrouwen op onze professionele aanbak, technische bijstand en constante inzet voor kwaliteit. Onze vakkennis strekt zich uit tot diverse aspecten: planning, levering, begeleiding, vergunningen, coatings, montages, constructie. Wij leggen ons toe op het leveren van kwaliteit.

 2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

 3. DE CRAENE

  België

  De Craene biedt u aan een reeks zinkproducten (oxide ; metaal). Oxide : - Indirect RS Powder - Indirect WS Powder - Indirect GS Powder - Indirect RS Granular - Indirect WS Granular - Indirect GS Granular Metaal : - Secondary zinc ingots DC - Secondary zinc jumbos DC - Primary zinc ingots SHG LME - Primary zinc jumbos SHG LME

 4. ZN CYNKOWNIA

  Polen

 5. PORTE

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STSI ITALIA SRL

  Italië

 2. CO-STAHL GMBH

  Duitsland

 3. CYNK-MAL D.O.O ALEKSINAC

  Servië

 4. OTN OBERFLÄCHENTECHNIK G.M.B.H.

  Oostenrijk

 5. CYNK - MAL SA

  Polen

 1. A. FERREIRA DA SILVA & CA., LDA.

  Portugal

 2. ZM SILESIA SPOLKA AKCYJNA

  Polen

 1. GALVEX SERVICES OÜ

  Estland

 2. TESTAS

  België

  Testas, onderdeel van de MCB groep, is de toonaangevende voorraadhouder van halffabrikaten in aluminium, roestvast staal en koperlegeringen op de Belgische markt. ALUMINIUM : Staaf aluminium (rond, vierkant, zeskant en plat), Profiel aluminium (L-T-U-Z), buis Aluminium (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat aluminium (vlakke platen, traanplaat, rijstkorrelplaat, perfo plaat, gelakte platen, structuurplaten), band aluminium & draad aluminium, koppelsysteem aluminium connecta. INOX : staaf inox (rond, vierkant, zeskant, plat), profiel Inox ( L-T-U), buis inox (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat inox, duplex t-system, fittingen reinigingsproducten inox. KOPER : staaf koper (rond, vierkant, plat), ronde buis koper, plaat koper, band koper & draad koper. MESSING : staaf messing ( rond, vierkant, zeskant, plat), profiel messing (L-T-U)… BRONS : staaf brons (rond, vierkant, plat), bus brons … PLAAT ZINK. TITANIUM / NIKKEL.

 3. JL GOSLAR GMBH

  Duitsland

  JL Goslar GmbH is al meer dan honderd jaar expert in de verwerking van lood, tin en hun legeringen op de productielocatie van Goslar. Wij leveren veeleisende klanten uit de industrie en onderzoek baanbrekende producten en persoonlijke service vanuit onze 3 bedrijfsgebieden: stralingsbescherming, apparaattechniek en anodes - wereldwijd. Ons succesverhaal is gebaseerd op onze filosofie, die we compromisloos volgen.We combineren het beste van innovatieve geest en een gevoel voor traditie.Bij ons bent u IN SAFE HANDS. Ons voortdurend streven naar oplossingen die nog veiliger, efficiënter, zuiniger en milieuvriendelijker zijn.Dappere nieuwe benaderingen hebben het ons mogelijk gemaakt om vandaag enkele exclusieve technologieën te hebben die ons gewilde partners in binnen- en buitenland maken.De mensen erachter en hun hoge serviceniveau, dat ze elke dag gebruiken, ondersteund door geavanceerde technologie en persoonlijke knowhow, om levendige markten te bedienen.

 4. WERNER DIETSCHE GMBH

  Duitsland

 5. DUTTON ENGINEERING (WOODSIDE) LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. FFT TAPE SOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

 7. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 8. HUYSMANS METALEN

  België

  Huysmans Metalen is gespecialiseerd in: algemene plaatbewerking (lasersnijden, CNC-Ponsen, CNC-Plooien, CNC-Snijden, rollen, lassen, puntlassen, lasconstructies). Het bedrijf is ook een groothandel in standaardplaten, rookgasafvoerbuizen.Wij bieden u passende oplossingen voor alles wat met platen, plaatbewerking of rookgasfavoer te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor alle platen in standaardafmetingen die u nodig heeft. Meest courante standaardafmetingen: 2000x1000 mm, 2500x1250 mm, 3000x1500 mm, 4000x1500 mm, 4000x2000 mm. Ons machinepark is uitgerust om alle courante bewerkingen te kunnen uitvoeren tot een lengte van 4000mm. Wij kunnen u ook van dienst zijn voor kleine lasconstructies indien dit voor uw project van toepassing is. Om het u gemakkelijk te maken stellen wij u ons adviesoverzicht rookgasafvoer ter beschikking. Zo kunt u in één oogopslag zien welk materiaal u nodig heeft voor welke toepassing voor welke toestelsoort en voor welke brandstof.

 1. LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A.

  Italië

 2. VSW HETZEL E.K.

  Duitsland

 3. CUSTODIO DE CASTRO LOBO & FILHOS, S.A.

  Portugal

 4. TUGRA AKSESUAR

  Turkije

 5. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italië

 6. BOZKAYA METAL SAN VE TIC LTD STI

  Turkije