• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen- geperforeerd - ferro

Resultaten voor

Platen- geperforeerd - ferro - Import export

 1. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Naast de vervaardiging van precisieplaatwerk biedt Bergmann & Hillebrand de verdere verwerking ervan naar stans-, trek- en buigdelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in zeven met geringe gatgrootte, grote doorvoer en hoge eisen aan optische en functionele kwaliteit. Functionele onderdelen voor technische toepassingen waaraan hoge eisen worden gesteld, high-end multimediale toepassingen, op maat gemaakte hulpstukken voor design-georiënteerde producten of prototypes, individuele en kleine series, soms lukt het ons zelfs om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Neem contact met ons op.. Wij bekommeren ons persoonlijk om uw wensen en vinden ook voor uw product een echt goede oplossing. Dat uit de succesvolle traditie van drie generaties bij Bergmann & Hillebrand voortdurend kwaliteit, innovatie en daarmee vooruitgang kan worden geboekt, wordt gegarandeerd door de familieleden, de directie en het zelfbewuste personeel met ca. 40 net zo goed opgeleide als gemotiveerde medewerkers.

 2. SACFORM/AGMLINE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sacform/AGMline is de eerste fabrikant van rol bewerkingsmachine lijnen gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging en de installatie van zowel standaard machines als machines op maat. Ons bedrijf werd opgericht in het begin van de jaren 2000 en sindsdien volgen wij tijdens onze reis door het rijk van productielijnen voor de productie van metalen onderdelen, het snijden van rollen en lengtesnijlijnen voor rollen, de weg van uitmuntendheid. Ons specifieke team van hoogopgeleide professionals werkt in onze fabriek met een strategische ligging in het hart van de industriezone van ISTANBOEL. Het biedt snelle en efficiënte service voor zowel binnen- als buitenlandse klanten. Als een leverancier van een uitgebreid assortiment turnkey machine oplossingen, zijn we er trots op de volgende metaalbewerkingsmachines en lijnen te vervaardigen: •Lengtesnijlijnen voor rollen •Snijlijnen voor rollen •Mechanisch-Hydraulische afwikkelaars •Compacte persinvoer systemen (afwikkelaar - richter- aanvoermotor) Bij Sacform/AGMline, streven wij ernaar kostenbesparende oplossingen te leveren die de productefficiëntie van onze klanten verhogen. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid voor het bewerken van metaal, wij leveren diverse industrietakken voor de vervaardiging van steigerbouw, geperforeerd metaal, verlaagde plafonds, platformen met metalen roosters, luiken, kabeltrays, kasten met metalen rekken, slang- & buisklemmen, keukengerei, scharnieren en overige metalen onderdelen. Wij kijken ernaar uit u onze beste, scherpe prijzen en service van topkwaliteit te bieden na het ontvangen van de gegevens van uw machineproject. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatijzer en buizen, Geprofileerde platen, geperforeerde platen op maat, geperforeerde platen, gealuminiseerde platen, en Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Dillingen, Duitsland.

 4. FACO METALLTECHNIK GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FACO METALLTECHNIK GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 5. FRANZ FAHL GMBH WESTFÄLISCHE METALL-LOCHEREI

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANZ FAHL GMBH WESTFÄLISCHE METALL-LOCHEREI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SG DESIGNBLECHE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SG DESIGNBLECHE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Erkelenz, Duitsland.

 2. BLECKMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLECKMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Wuppertal (wichlinghausen), Duitsland.

 3. LOCHANSTALT AHERHAMMER STAHLSCHMIDT & FLENDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOCHANSTALT AHERHAMMER STAHLSCHMIDT & FLENDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Kreuztal, Duitsland.

 4. WFW UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WFW UMFORMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Plaatwerkerij - industrieel, staalbouw, gestanste onderdelen, traptreden, CNC-buigstukken, CNC-staalbewerking, en Behuizingen voor de elektro-industrie. Het is gevestigd in Quedlinburg, Duitsland.

 5. ASSONIC DORSTENER SIEBTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASSONIC DORSTENER SIEBTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 1. GTI GITTER - TORE - INDUSTRIEZÄUNE INDUSTRIEVERTRETUNGEN ERICH EISELT

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GTI GITTER - TORE - INDUSTRIEZÄUNE INDUSTRIEVERTRETUNGEN ERICH EISELT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Bad Vöslau, Oostenrijk.

 2. RMIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RMIG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Raguhn-jeßnitz, Duitsland.

 1. AMBACHER & SCHRAMM METALLBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMBACHER & SCHRAMM METALLBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Nagold, Duitsland.

 2. DAMPERE

  Frankrijk

  DAMPERE, fabrikant van geperforeerd plaatstaal op maat, biedt decoratieve metalen panelen voor binnenhuisinrichting en gevelbekledingen. Op basis van staal, aluminium en roestvrijstraal, voeren wij perforaties uit met een variabel aantal gaten met verschillende afmetingen en vormen. Ons machinepark stelt ons in staat uw motief op het paneel van uw keuze aan te brengen. Onze geperforeerde panelen van metaal, gebruikt voor het ontwerpen van relingen, zijn ook uitstekend geschikt voor buiten, voor gevels of voor het bekleden van uw hekwerk. Het gevarieerde gebruik, maakt het ons mogelijk te voldoen aan aanvragen van overheidsinstellingen, particulieren en vakspecialisten die kiezen voor een veiligere, discretere of persoonlijk aangepaste omheining van hun bedrijf.

 3. OLIMPIACCIAI SRL

  Italië

  Olimpia Acciai is altijd werkzaam geweest op de markt van Turijn en Piemont en, steeds meer, in heel Italië en daarbuiten, voor de handel in staal en kant-en-klare metalen, gesneden op maat en aan huis geleverd. Zijn nauwe samenwerking met de grootste producenten en distributeurs in Italië en in Europa stellen het in staat om op aanvraag algemeen en speciaal staal, roestvrij staal in stangen, platen en linten, draden, staven en bijgeslepen buizen en verchroomde buizen te leveren.

 4. PROGRESS SIEBE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROGRESS SIEBE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 5. EVERS METALLBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EVERS METALLBAU GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Saterland, Duitsland.

 6. YÜCECENGIZ METAL A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf YÜCECENGIZ METAL A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 7. SPH STAHLPRODUKTE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf SPH STAHLPRODUKTE GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 8. CARL GMBH & CO. KG DACH | WAND | TORE

  Duitsland

  Het bedrijf CARL GMBH & CO. KG DACH | WAND | TORE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Straufhain, Duitsland.

 1. SIMPSON STRONG-TIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIMPSON STRONG-TIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Bad Nauheim, Duitsland.

 2. IBS GESMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf IBS GESMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Bad Vöslau, Oostenrijk.

 3. REISNER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf REISNER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buigen - staal- en metaalbewerking, Platen, geperforeerd - ferro, Industriebouw, Buigen - staal- en metaalbewerking, Platen, geperforeerd - ferro, Industriebouw, en geperforeerde platen. Het is gevestigd in Kottingbrunn, Oostenrijk.

 4. SHS LOCHBLECHE BUTZBACH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SHS LOCHBLECHE BUTZBACH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Butzbach, Duitsland.

 5. MEVACO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEVACO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Perforatie van staal en metaal, Ponsplaten, Strekmetaal - platen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Perforatie van staal en metaal, Ponsplaten, en Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Göppingen, Duitsland.

 6. GRAEPEL PERFORATORS & WEAVERS LTD

  Ierland

  Het bedrijf GRAEPEL PERFORATORS & WEAVERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geperforeerde metaalfolies. Het is gevestigd in Co. Cork,, Ierland.

 7. GURU GAUTAM STEELS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf GURU GAUTAM STEELS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren spiraalbuizen. Het is gevestigd in Guilford, Verenigde Staten.

 8. HENAN GANG IRON AND STEEL CO.,LTD

  Singapore

  Het bedrijf HENAN GANG IRON AND STEEL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Singapore, Singapore.

 9. HORBACH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HORBACH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Langerwehe, Duitsland.

 10. SCHÄFER LOCHBLECHE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHÄFER LOCHBLECHE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Neunkirchen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis