• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen- geperforeerd - ferro

Resultaten voor

Platen- geperforeerd - ferro - Import export

 1. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

  Duitsland

  Naast de vervaardiging van precisieplaatwerk biedt Bergmann & Hillebrand de verdere verwerking ervan naar stans-, trek- en buigdelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in zeven met geringe gatgrootte, grote doorvoer en hoge eisen aan optische en functionele kwaliteit. Functionele onderdelen voor technische toepassingen waaraan hoge eisen worden gesteld, high-end multimediale toepassingen, op maat gemaakte hulpstukken voor design-georiënteerde producten of prototypes, individuele en kleine series, soms lukt het ons zelfs om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Neem contact met ons op.. Wij bekommeren ons persoonlijk om uw wensen en vinden ook voor uw product een echt goede oplossing. Dat uit de succesvolle traditie van drie generaties bij Bergmann & Hillebrand voortdurend kwaliteit, innovatie en daarmee vooruitgang kan worden geboekt, wordt gegarandeerd door de familieleden, de directie en het zelfbewuste personeel met ca. 40 net zo goed opgeleide als gemotiveerde medewerkers.

 2. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Duitsland

 3. LOCHANSTALT AHERHAMMER STAHLSCHMIDT & FLENDER GMBH

  Duitsland

 4. PROGRESS SIEBE GMBH

  Duitsland

 5. SG DESIGNBLECHE GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BLECKMANN GMBH

  Duitsland

 2. FRANZ FAHL GMBH WESTFÄLISCHE METALL-LOCHEREI

  Duitsland

 3. FACO METALLTECHNIK GMBH + CO. KG

  Duitsland

 4. WFW UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. ASSONIC DORSTENER SIEBTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. GTI GITTER - TORE - INDUSTRIEZÄUNE INDUSTRIEVERTRETUNGEN ERICH EISELT

  Oostenrijk

 2. REISNER GMBH

  Oostenrijk

 1. HEIN, LEHMANN GMBH

  Duitsland

 2. RMIG GMBH

  Duitsland

 3. AMBACHER & SCHRAMM METALLBAU GMBH

  Duitsland

 4. VANDEEZ

  België

  Vandeez biedt een scala aan decoratieve metalen panelen voor de inrichting van stedelijke ruimten en collectieve tuinen. De verduisterende, maar opengewerkte panelen met hun moduleerbare structuur kunnen in verschillende kleuren worden geproduceerd en kunnen op een helling of vlakke ondergrond worden geplaatst.Alle plantenmotieven of abstracte motieven kunnen worden gebruikt voor hekken, hekjes en beveiligde deuren.We werken ook in binnenhuisdecoratie dankzij ons machinepark waarmee gezichtsreproductie of logo's kunnen worden gemaakt...Onze engineering afdeling zal de afmetingen van de panelen aanpassen volgens uw behoeften en de diameter van de perforatie in de sector voor kleine kinderen. Voor specifieke projecten maken we een volledige studie van uw project door de integratie van zowel de criteria voor mechanische weerstand als milieubeperkingen.

 5. DAMPERE

  Frankrijk

  DAMPERE, fabrikant van geperforeerd plaatstaal op maat, biedt decoratieve metalen panelen voor binnenhuisinrichting en gevelbekledingen. Op basis van staal, aluminium en roestvrijstraal, voeren wij perforaties uit met een variabel aantal gaten met verschillende afmetingen en vormen. Ons machinepark stelt ons in staat uw motief op het paneel van uw keuze aan te brengen. Onze geperforeerde panelen van metaal, gebruikt voor het ontwerpen van relingen, zijn ook uitstekend geschikt voor buiten, voor gevels of voor het bekleden van uw hekwerk. Het gevarieerde gebruik, maakt het ons mogelijk te voldoen aan aanvragen van overheidsinstellingen, particulieren en vakspecialisten die kiezen voor een veiligere, discretere of persoonlijk aangepaste omheining van hun bedrijf.

 6. OLIMPIACCIAI SRL

  Italië

  Olimpia Acciai is altijd werkzaam geweest op de markt van Turijn en Piemont en, steeds meer, in heel Italië en daarbuiten, voor de handel in staal en kant-en-klare metalen, gesneden op maat en aan huis geleverd. Zijn nauwe samenwerking met de grootste producenten en distributeurs in Italië en in Europa stellen het in staat om op aanvraag algemeen en speciaal staal, roestvrij staal in stangen, platen en linten, draden, staven en bijgeslepen buizen en verchroomde buizen te leveren.

 7. SIMPSON STRONG-TIE GMBH

  Duitsland

 8. CARL GMBH & CO. KG DACH | WAND | TORE

  Duitsland

 1. EVERS METALLBAU GMBH

  Duitsland

 2. SPH STAHLPRODUKTE GMBH & CO KG

  Duitsland

 3. YÜCECENGIZ METAL A.Ş

  Turkije

 4. IBS GESMBH

  Oostenrijk

 5. SHS LOCHBLECHE BUTZBACH GMBH

  Duitsland

 6. FRUNZE PLANT PJSC

  Oekraïne

 7. HENAN GANG IRON AND STEEL CO.,LTD

  Singapore

 8. SCHÄFER LOCHBLECHE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. HORBACH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

 10. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

  Turkije