• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platina

Resultaten voor

Platina - Import export

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Duitsland

  EWG in Heimsheim in het hart van Baden-Württemberg is uw ISO-gecertificeerde nummer één leverancier, dealer en partner.Onze portfolio omvat: stangen, buizen, staven, draden, standaardonderdelen (zoals bv.: Schroeven, moeren en draadstangen), platen en folies gemaakt van verschillende speciale metalen, vuurvaste metalen en zeldzame soorten aarde. Onze specialiteit omvat standaard onderdelen - zoals: schroeven, moeren en draadstangen - Edelmetalen halffabricaten en trekdelen gemaakt van molybdeen, tantaal, wolfraam, titanium en hun legeringen (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). De verwerkingsmogelijkheden van de verschillende materialen zijn, afhankelijk van hun eigenschappen, zeer divers, waaronder: gloeien, koudwalsen, draaien, frezen, slijpen, eroderen, lassen, lijmen (harden), beitsen, draadsnijden, boren, lasermarkeren en ponsen.

 2. TRADIUM GMBH

  Duitsland

  Als een door de eigenaar geleide onderneming is TRADIUM GmbH in Frankfurt sinds 1999 met succes actief voor klanten uit de industrie en de handel. Onze internationale klanten komen uit talrijke industrieën die zeldzame aarde, technologiemetalen en edele metalen gebruiken. Deze omvatten b.v. de elektronica-industrie, de auto-industrie en de glas- en keramische industrie. Particuliere beleggers kopen ook strategische metalen als een beleggingsvorm. We slaan grote hoeveelheden strategische grondstoffen op in het entrepot van onze partner METLOCK. Op deze manier kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten met korte levertijden. Omdat we de grondstoffen met verschillende specificaties opslaan, kunnen we inspelen op de verschillende vereisten van onze klanten. Dit geldt zowel voor de chemische samenstelling als voor de leveringsvorm van de verschillende grondstoffen. Investeerders profiteren ook van onze goede contacten met de industrie.

 3. C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT

  Duitsland

  Het bedrijf C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platina. Het is gevestigd in Wimsheim, Duitsland.

 4. STELLMET S.C.

  Polen

  Wij hebben een sterke positie op de markt voor handel in metaalresten en zeldzaam aardmetaal. We werken samen met ondernemingen uit de EU. Wij zijn geïnteresseerd in de inkoop van gesinterde carbideresten, sneldraaistaal (HSS), tin, molybdeen, ferrolegeringen, hoogwaardige koolstofstaal, zilver- en platinaresten en resten van allerlei metalen die W, Ni, Mo, Co, Nb, Pt, Sn en Ag bevatten. Dankzij ons uitgebreid netwerk van contacten zijn wij in staat de beste prijzen en een betrouwbare beoordeling van de grondstoffen te bieden.

 5. JOHNSON MATTHEY BELGIUM

  België

  Johnson Matthey is een chemieconcern dat zich richt op katalysatoren, edelmetalen en fijne chemicaliën. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hatton Garden, Londen en biedt werk aan ruim 8370 werknemers. Het bedrijf is verdeeld in drie divisies: Environmental technologies, Precious Metals en Fine Chemicals & Catalysts. Johnson Matthey is ook de grootste producent van platinum. De corebusiness van het bedrijf is de productie van autokatalysatoren, systemen voor vervuilingcontrole, componenten voor brandstofcellen en farmaceutische toepassingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. 8853 S.P.A.

  Italië

 2. BEROLINA GMBH

  Duitsland

 3. IL DELFINO S.R.L.

  Italië

 4. PIEROZZI FABRIZIO

  Italië

 5. LA BELLA S.R.L.

  Italië

 1. VOLPI DANILO S.R.L.

  Italië

 2. OPERA COLLECTION S.R.L.

  Italië

 1. GOLDETRURIA

  Italië

 2. TECNOTUBI S.R.L.

  Italië

 3. MARZIALI PAOLO

  Italië

 4. POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S.

  Italië

 5. TIBERINA PREZIOSI S.R.L.

  Italië

 6. ALESSI DOMENICO S.P.A.

  Italië

 7. TRE D S.P.A.

  Italië

 8. PHOENIX METALLI PREZIOSI S.R.L.

  Italië

 1. TUUM S.R.L.

  Italië

 2. KARIZIA S.P.A.

  Italië

 3. LINGOTTO ( S.R.L. )

  Italië

 4. AU79 S.P.A.

  Italië

 5. COSMO S.R.L.

  Italië

 6. TORRESAN GIOIELLI S.R.L.

  Italië

 7. BERTANI & C. S.P.A.

  Italië

 8. PATTIGLO' DI SERENI PATRIZIA

  Italië

 9. DOMA S.R.L.

  Italië

 10. R.G.R.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis