• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platina

Resultaten voor

Platina - Import export

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EWG in Heimsheim in het hart van Baden-Württemberg is uw ISO-gecertificeerde nummer één leverancier, dealer en partner.Onze portfolio omvat: stangen, buizen, staven, draden, standaardonderdelen (zoals bv.: Schroeven, moeren en draadstangen), platen en folies gemaakt van verschillende speciale metalen, vuurvaste metalen en zeldzame soorten aarde. Onze specialiteit omvat standaard onderdelen - zoals: schroeven, moeren en draadstangen - Edelmetalen halffabricaten en trekdelen gemaakt van molybdeen, tantaal, wolfraam, titanium en hun legeringen (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). De verwerkingsmogelijkheden van de verschillende materialen zijn, afhankelijk van hun eigenschappen, zeer divers, waaronder: gloeien, koudwalsen, draaien, frezen, slijpen, eroderen, lassen, lijmen (harden), beitsen, draadsnijden, boren, lasermarkeren en ponsen.

 2. TRADIUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een door de eigenaar geleide onderneming is TRADIUM GmbH in Frankfurt sinds 1999 met succes actief voor klanten uit de industrie en de handel. Onze internationale klanten komen uit talrijke industrieën die zeldzame aarde, technologiemetalen en edele metalen gebruiken. Deze omvatten b.v. de elektronica-industrie, de auto-industrie en de glas- en keramische industrie. Particuliere beleggers kopen ook strategische metalen als een beleggingsvorm. We slaan grote hoeveelheden strategische grondstoffen op in het entrepot van onze partner METLOCK. Op deze manier kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten met korte levertijden. Omdat we de grondstoffen met verschillende specificaties opslaan, kunnen we inspelen op de verschillende vereisten van onze klanten. Dit geldt zowel voor de chemische samenstelling als voor de leveringsvorm van de verschillende grondstoffen. Investeerders profiteren ook van onze goede contacten met de industrie.

 3. C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platina. Het is gevestigd in Wimsheim, Duitsland.

 4. JOHNSON MATTHEY BELGIUM

  België

  Johnson Matthey is een chemieconcern dat zich richt op katalysatoren, edelmetalen en fijne chemicaliën. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hatton Garden, Londen en biedt werk aan ruim 8370 werknemers. Het bedrijf is verdeeld in drie divisies: Environmental technologies, Precious Metals en Fine Chemicals & Catalysts. Johnson Matthey is ook de grootste producent van platinum. De corebusiness van het bedrijf is de productie van autokatalysatoren, systemen voor vervuilingcontrole, componenten voor brandstofcellen en farmaceutische toepassingen.

 5. 8853 S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf 8853 S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platina, en Platina. Het is gevestigd in Pero, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BEROLINA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEROLINA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Platina. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 2. PIEROZZI FABRIZIO

  Italië

  Het bedrijf PIEROZZI FABRIZIO, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 3. KOMETA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KOMETA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Foiano Della Chiana, Italië.

 4. TRE D S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TRE D S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 5. SAFINA, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SAFINA, A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platina, en Platina. Het is gevestigd in Jesenice U Prahy , Tsjechische Rep..

 1. AU79 S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf AU79 S.P.A., en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Biella, Italië.

 2. YLENIA PREZIOSI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf YLENIA PREZIOSI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 1. TUUM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TUUM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in San Giustino, Italië.

 2. COSMO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COSMO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in San Martino Di Lupari, Italië.

 3. SAMPA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SAMPA S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Laterina Pergine Valdarno, Italië.

 4. FILK S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FILK S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Mussolente, Italië.

 5. TORRESAN GIOIELLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TORRESAN GIOIELLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Mussolente, Italië.

 6. MARZIALI PAOLO

  Italië

  Het bedrijf MARZIALI PAOLO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 7. M.I.I. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf M.I.I. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platina, Metaalpoeder van edele metalen, Platina, en Metaalpoeder van edele metalen. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 8. POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S., en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 1. V.B. PREZIOSI ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf V.B. PREZIOSI ( S.N.C. ), en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Civitella In Val Di Chiana, Italië.

 2. TIBERINA PREZIOSI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TIBERINA PREZIOSI S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Monterchi, Italië.

 3. VOLPI DANILO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VOLPI DANILO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Castiglion Fibocchi, Italië.

 4. GOLDETRURIA

  Italië

  Het bedrijf GOLDETRURIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 5. PHOENIX METALLI PREZIOSI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PHOENIX METALLI PREZIOSI S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Valenza, Italië.

 6. LA BELLA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA BELLA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Laterina Pergine Valdarno, Italië.

 7. TECNOTUBI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOTUBI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Civitella In Val Di Chiana, Italië.

 8. ALESSI DOMENICO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ALESSI DOMENICO S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Bassano Del Grappa, Italië.

 9. KARIZIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf KARIZIA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Cassola, Italië.

 10. LINGOTTO ( S.R.L. )

  Italië

  Het bedrijf LINGOTTO ( S.R.L. ), is een Distributeur, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud, Platina, Goud, en Platina. Het is gevestigd in Valenza, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis