• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pluimvee- wild en gevogelte - fokkerijen

Resultaten voor

Pluimvee- wild en gevogelte - fokkerijen - Import export

 1. COQ DES PRES

  België

  Verified by europages badge

  De coöperatie Coprobel groepeert 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar smaakvolle, biologische, eerlijke scharrelkippen van uitmuntende kwaliteit fokken en verhandelen onder de naam le Coq des Prés.De kip is heel of in stukken verkrijgbaar, vers of diepgevroren en in diverse, aan de vraag van de klant aangepaste verpakkingen. De leden van de coöperatie bieden tevens hun biologische eieren aan, l’Œuf des Prés, en een assortiment biologische ingemaakte etenswaren in glazen potten (rillettes, patés, pastei-vulling, balletjes, enz.) vervaardig in hun nieuwe ambachtelijke werkplaats die geopend werd in 2023, le Bocal des Prés. Door voor de Coq des Prés kip te kiezen, kiest u met name voor: - (Uiterst) smaakvolle kip / eieren, van hoogwaardige kwaliteit, regelmatig aanbevolen door beroemde chef-koks, - De kracht van een coöperatie, - Eerlijke en evenwichtige beloningen van de diverse partners binnen de keten, - Een duurzame, Belgische en transparante keten, - Een streng gecontroleerde biologisch bestek. En meer … : - Een hoogwaardige voeding uit de omgeving, - Gezondheid door preventie en natuurlijke behandelingsmethodes, - Lichte verblijven met uitsluitend natuurlijke ventilatie, - Een programma voor de inrichting van buitenruimtes. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze geschiedenis en onze producten.

 2. WILDHANDEL VERMEERSCH

  België

  Wild Vermeersch BVBA is gespecialiseerd in het aanbieden van wild. Dit gebeurt in verschillende versnijdingen, verpakkingen alsook prijzen. Wij proberen een stukje natuur op uw bord te brengen. Hierbij houden we rekening met de volgende aspecten: - Kwaliteit: Voor ons geen goedkoop marketing woord maar een woord met een invulling. Zo is ons bedrijf IFS high level gecertificeerd en hebben wij dagdagelijks een kwaliteitsverantwoordelijke in dienst. - Kwantiteit: Hoe groot uw bestelling ook is, wij kunnen altijd volume aanleveren. Ook in de drukke eindejaarsperiode. - Respect voor de natuur: Wij houden ons niet bezig met het verwerken van wild afkomstig van stroperij. Wij betrachten zo milieuvriendelijk te produceren. Onze site in Torhout draait op 100% groene energie en steeds zijn wij op zoek naar nieuwe technieken die minder energie verbruiken.

 3. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  België

  Onze productieafdeling is vanzelfsprekend het kloppend hart van het bedrijf. Met ons team van enthousiaste medewerkers staan we dagelijks in voor het produceren van het kwaliteitsvolle aanbod, in vele diverse productsegmenten. Ondertussen zijn onze afdelingsverantwoordelijken reeds vele jaren in dienst, wat bijdraagt tot een stabiele en ervaringsgerichte aanpak. Onze medewerkers hebben de kans om continu te helpen meedenken over de optimalisatie van het productieproces. Doordat de productflow heel nauw wordt gerespecteerd, is de productie opgedeeld in 3 afdelingen, nl. versnijdingen, koude bereidingen en warme bereidingen. Elke afdeling heeft zijn eigen arbeiders die nauw worden betrokken in het specifieke productieproces.

 4. COMPTOIRS ALBERT

  België

  Om u het beste en meest verse wild te kunnen aanbieden, kopen wij rechtstreeks in van jagers uit binnen- en buitenland. Wij maken uw wild volledig panklaar en verpakken het voor u met de modernste technieken. Wij bezorgen u graag al deze informatie zodat ook u helemaal op de hoogte bent van de oorsprong en de toestand van het wild en het op verantwoorde manier aan de man kunt brengen. Samen met u brengen we wild naar de top! Dit zijn enkele voorbeelden van ons wildassortiment, maar er is natuurlijk meer. Onderstaande producten kunnen naar wens versneden en verpakt worden: Wilde eend, fazant, bosduif, patrijs, ree, haas, konijn, hert, everzwijn.

 5. QUALITY MEAT PRODUCTS QMP

  België

  Quality Meat Products is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vleesproducten. Met name ons assortiment in gegaarde producten is uitgebreid. Voorgegaarde Kip en Ribs hebben voor ons geen geheimen. QMP is ondergebracht bij de groep REMOPA, waartoe eveneens CASTIMEX, FLANDERS MEAT TRADERS en DRICOMA toe behoort. Kenmerkend voor QMP is haar maatwerk. Producten kunnen samengesteld worden overeenkomstig de noden van de klant. Deze producten kunnen bevroren (IQF), vers (vacuüm gepasteuriseerd) of dagvers aangeboden worden. Onze klanten bevinden zich over heel Europa en situeren zich in de voedingsindustrie, foodservice, zowel als in de retailsector. Verder voldoet ons bedrijf aan de hoogste kwaliteitsnormen: IFS en BRC.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VEN POULTRY

  Nederland

  Welkom bij Ven Poultry B.V, dé handelspartner die al meer dan 65 jaar gespecialiseerd is in de import en export van bevroren pluimveeproducten voor de vleesverwerkende industrie, de retail en groothandels wereldwijd. We staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. Enkele generaties hebben er mede toe bijgedragen dat het bedrijf zich kan manifesteren in de internationale handel op hedendaags niveau. Ven Poultry biedt een breed assortiment aan, gespecialiseerd in bevroren pluimveeproducten. Met een vrieshuis in eigen beheer kunnen we adequaat inspelen op de behoefte van onze afnemers en leveren we wereldwijd van Europa tot Afrika en Azië. We werken met een erkend gecertificeerd GFSI (IFS) kwaliteitssysteem en stellen daarom de hoogste eisen aan onze vrieshuizen, verpakkingen, producten en vervoersmiddelen.

 2. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Italië

  Wij streven ernaar onze klanten gezonde landelijke producten van topkwaliteit te leveren. Onze onderneming geeft, sinds altijd, de voorkeur aan het welzijn van de dieren door de nodige hygiënische en sanitaire voorzorgen na te leven. De constante aanwezigheid van een veearts in de onderneming garandeert de controle en de preventie van diverse gevogelte aandoeningen, de juiste verplichte inenting en een constante gezondheidscontrole van al onze producten.

 3. BELKI

  België

  Belki nv is sinds nagenoeg 25 jaar een toonaangevende pluimveeslachterij, met een uniek productengamma (Biologische hoevekip, Mechelse Koekoek, maiskip, kipbereidingen, ...) aanwezig in het topsegment van de Belgische retail en pluimveegrossisten in de Benelux en Frankrijk.

 4. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  België

  Een poeliersbedrijf dat gestart is in 1945 als ambulante handel in boter en eieren, stilaan uitgebreid met wild en gevogelte, en geëvolueerd tot een van de grootste poeliersspeciaalzaken van de streek.

 5. DANCKERS PLUIMVEEHANDEL

  België

  Danckers Pluimveehandel is de referentie voor vers, ambachtelijk en hoogkwalitatief vlees van wild & gevogelte in de ganse provincie Antwerpen. Wij behandelen elke vraag van onze klant op dezelfde flexibele manier om service en levering op maat te kunnen realiseren. Het Danckers pluimvee – team bedient slagers, supermarkten, marktkramers, groothandel, ... uit de ganse provincie Antwerpen.

 1. KIPCO-DAMACO

  België

  Kipco-Damaco is een distributeur van verse en diepvries gevogelte en wildproducten.Ze bieden ook een breed gamma van vlees. Zoals kip, kalkoen, gekookte soepkip, varken, rundsvlees. Ze zijn tevens importeur en exporteur van vlees.

 2. ALTANERÍA

  Spanje

  Onderneming die kan bogen op meerdere jaren ervaring in de hondenfokkerij en in het fokken van kleine roofdieren, met stamboom en afstammend van meervoudige kampioenen.

 1. BUVENS

  België

  Gevogelte en specialiteiten, koude bereidingen, groot wild, klein wild.

 2. HERDICO

  België

  Groothandel in vlees, slachthuis.

 3. BELGABROED

  België

  Kippenkwekerijen - levende dieren, veehandel, fokkenrijen.

 4. PINKI

  België

  Pinki selecteerde voor u het meest verse en beste vlees van over de hele wereld.

 5. BOKMOLENHOEVE

  België

  -Pluimveekwekerij -Taverne-Restaurant

 6. FOULON KIP SERVICE

  België

  Foulon Kipservice is gespecialiseerd in alles wat met wild gevogelte te maken heeft en doet zowel aan groothandel als aan kleinhandel.

 7. FRANCO SRL

  Italië

  Het bedrijf FRANCO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Landbouw - installaties en apparatuur, en Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Cervasca, Italië.

 8. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Italië

  Het bedrijf COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fazanten, en kwartels. Het is gevestigd in Acquafondata, Italië.

 1. PUNTO AGRI

  Italië

  Het bedrijf PUNTO AGRI, is een Multi-Category, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champignons, Drinkbakken voor dieren, doe-het-zelfartikelen, Champignons, Drinkbakken voor dieren, en Broedmachines en kunstmoeders voor de pluimveeteelt. Het is gevestigd in Siano, Italië.

 2. MURAT-LAMM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MURAT-LAMM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Horb, Duitsland.

 3. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Turkije

  Het bedrijf AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eend - vers, en Eend - vers. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 4. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Rundvlees, Vlees - diepvries, Gastronomie - specialiteiten, Slagerijvlees en vers pluimvee, Rundvlees, Vlees - diepvries, en Gastronomie - specialiteiten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 5. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, Schapen en geiten, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Lohfelden, Duitsland.

 6. HYPHARM

  Frankrijk

  Het bedrijf HYPHARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Roussay, Frankrijk.

 7. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf TYCOON SERVICES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Troggen en voederbakken, Afgewerkte producten van metaal, Troggen en voederbakken, en Afgewerkte producten van metaal. Het is gevestigd in Troyan, Bulgarije.

 8. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Duitsland

  Het bedrijf ZOOFACHMARKT - MARCHE, is een Distributeur, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Varkens, Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Varkens. Het is gevestigd in Heinsberg, Duitsland.

 9. SELECT GAME BIRD

  Griekenland

  Het bedrijf SELECT GAME BIRD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is gevestigd in Grevena, Griekenland.

 10. RENA IMPEX

  Turkije

  Het bedrijf RENA IMPEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren marmerblokken. Het is gevestigd in Tepebasi, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Pluimvee- wild en gevogelte - fokkerijen - Import export

Aantal resultaten

5.292 Bedrijven