• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pluimvee- wild en gevogelte - fokkerijen

Resultaten voor

Pluimvee- wild en gevogelte - fokkerijen - Import export

 1. COMPTOIRS ALBERT

  België

  Om u het beste en meest verse wild te kunnen aanbieden, kopen wij rechtstreeks in van jagers uit binnen- en buitenland. Wij maken uw wild volledig panklaar en verpakken het voor u met de modernste technieken. Wij bezorgen u graag al deze informatie zodat ook u helemaal op de hoogte bent van de oorsprong en de toestand van het wild en het op verantwoorde manier aan de man kunt brengen. Samen met u brengen we wild naar de top! Dit zijn enkele voorbeelden van ons wildassortiment, maar er is natuurlijk meer. Onderstaande producten kunnen naar wens versneden en verpakt worden: Wilde eend, fazant, bosduif, patrijs, ree, haas, konijn, hert, everzwijn.

 2. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  België

  Onze productieafdeling is vanzelfsprekend het kloppend hart van het bedrijf. Met ons team van enthousiaste medewerkers staan we dagelijks in voor het produceren van het kwaliteitsvolle aanbod, in vele diverse productsegmenten. Ondertussen zijn onze afdelingsverantwoordelijken reeds vele jaren in dienst, wat bijdraagt tot een stabiele en ervaringsgerichte aanpak. Onze medewerkers hebben de kans om continu te helpen meedenken over de optimalisatie van het productieproces. Doordat de productflow heel nauw wordt gerespecteerd, is de productie opgedeeld in 3 afdelingen, nl. versnijdingen, koude bereidingen en warme bereidingen. Elke afdeling heeft zijn eigen arbeiders die nauw worden betrokken in het specifieke productieproces.

 3. WILDHANDEL VERMEERSCH

  België

  Wild Vermeersch BVBA is gespecialiseerd in het aanbieden van wild. Dit gebeurt in verschillende versnijdingen, verpakkingen alsook prijzen. Wij proberen een stukje natuur op uw bord te brengen. Hierbij houden we rekening met de volgende aspecten: - Kwaliteit: Voor ons geen goedkoop marketing woord maar een woord met een invulling. Zo is ons bedrijf IFS high level gecertificeerd en hebben wij dagdagelijks een kwaliteitsverantwoordelijke in dienst. - Kwantiteit: Hoe groot uw bestelling ook is, wij kunnen altijd volume aanleveren. Ook in de drukke eindejaarsperiode. - Respect voor de natuur: Wij houden ons niet bezig met het verwerken van wild afkomstig van stroperij. Wij betrachten zo milieuvriendelijk te produceren. Onze site in Torhout draait op 100% groene energie en steeds zijn wij op zoek naar nieuwe technieken die minder energie verbruiken.

 4. QUALITY MEAT PRODUCTS QMP

  België

  Quality Meat Products is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vleesproducten. Met name ons assortiment in gegaarde producten is uitgebreid. Voorgegaarde Kip en Ribs hebben voor ons geen geheimen. QMP is ondergebracht bij de groep REMOPA, waartoe eveneens CASTIMEX, FLANDERS MEAT TRADERS en DRICOMA toe behoort. Kenmerkend voor QMP is haar maatwerk. Producten kunnen samengesteld worden overeenkomstig de noden van de klant. Deze producten kunnen bevroren (IQF), vers (vacuüm gepasteuriseerd) of dagvers aangeboden worden. Onze klanten bevinden zich over heel Europa en situeren zich in de voedingsindustrie, foodservice, zowel als in de retailsector. Verder voldoet ons bedrijf aan de hoogste kwaliteitsnormen: IFS en BRC.

 5. VEN POULTRY

  Nederland

  Welkom bij Ven Poultry B.V, dé handelspartner die al meer dan 65 jaar gespecialiseerd is in de import en export van bevroren pluimveeproducten voor de vleesverwerkende industrie, de retail en groothandels wereldwijd. We staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. Enkele generaties hebben er mede toe bijgedragen dat het bedrijf zich kan manifesteren in de internationale handel op hedendaags niveau. Ven Poultry biedt een breed assortiment aan, gespecialiseerd in bevroren pluimveeproducten. Met een vrieshuis in eigen beheer kunnen we adequaat inspelen op de behoefte van onze afnemers en leveren we wereldwijd van Europa tot Afrika en Azië. We werken met een erkend gecertificeerd GFSI (IFS) kwaliteitssysteem en stellen daarom de hoogste eisen aan onze vrieshuizen, verpakkingen, producten en vervoersmiddelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Italië

  Wij streven ernaar onze klanten gezonde landelijke producten van topkwaliteit te leveren. Onze onderneming geeft, sinds altijd, de voorkeur aan het welzijn van de dieren door de nodige hygiënische en sanitaire voorzorgen na te leven. De constante aanwezigheid van een veearts in de onderneming garandeert de controle en de preventie van diverse gevogelte aandoeningen, de juiste verplichte inenting en een constante gezondheidscontrole van al onze producten.

 2. BELKI

  België

  Belki nv is sinds nagenoeg 25 jaar een toonaangevende pluimveeslachterij, met een uniek productengamma (Biologische hoevekip, Mechelse Koekoek, maiskip, kipbereidingen, ...) aanwezig in het topsegment van de Belgische retail en pluimveegrossisten in de Benelux en Frankrijk.

 3. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  België

  Een poeliersbedrijf dat gestart is in 1945 als ambulante handel in boter en eieren, stilaan uitgebreid met wild en gevogelte, en geëvolueerd tot een van de grootste poeliersspeciaalzaken van de streek.

 4. DANCKERS PLUIMVEEHANDEL

  België

  Danckers Pluimveehandel is de referentie voor vers, ambachtelijk en hoogkwalitatief vlees van wild & gevogelte in de ganse provincie Antwerpen. Wij behandelen elke vraag van onze klant op dezelfde flexibele manier om service en levering op maat te kunnen realiseren. Het Danckers pluimvee – team bedient slagers, supermarkten, marktkramers, groothandel, ... uit de ganse provincie Antwerpen.

 5. VAN LANGENDONCK

  België

  Vleesgroothandel Long Van Langendonck is dé smaakmaker voor uw horecazaak. Kwaliteitsvlees, gezond en lekker gevogelte, exquise wildgerechten en verfijnde delicatessen: daar komen uw klanten voor terug. U kiest de producten die bij de identiteit van uw zaak passen uit ons eindeloos uitgebreide assortiment. Wij leveren elke dag kakelverse producten aan al onze tevreden klanten.

 1. DELI OSTRICH

  België

  Deli Ostrich biedt u exotisch wild, van hoge kwaliteit.  Het bedrijf haalt het vlees uit verschillende streken in de wereld. Struisvogel, kangoeroe, antilope, springbok, impala, krokodil, en veel meer. Op hun website biedt Deli Ostrich ook recepten.

 2. KIPCO-DAMACO

  België

  Kipco-Damaco is een distributeur van verse en diepvries gevogelte en wildproducten.Ze bieden ook een breed gamma van vlees. Zoals kip, kalkoen, gekookte soepkip, varken, rundsvlees. Ze zijn tevens importeur en exporteur van vlees.

 3. ALTANERÍA

  Spanje

  Onderneming die kan bogen op meerdere jaren ervaring in de hondenfokkerij en in het fokken van kleine roofdieren, met stamboom en afstammend van meervoudige kampioenen.

 4. BELGABROED

  België

  Kippenkwekerijen - levende dieren, veehandel, fokkenrijen.

 5. PINKI

  België

  Pinki selecteerde voor u het meest verse en beste vlees van over de hele wereld.

 6. BOKMOLENHOEVE

  België

  -Pluimveekwekerij -Taverne-Restaurant

 7. HERDICO

  België

  Groothandel in vlees, slachthuis.

 8. BUVENS

  België

  Gevogelte en specialiteiten, koude bereidingen, groot wild, klein wild.

 9. FOULON KIP SERVICE

  België

  Foulon Kipservice is gespecialiseerd in alles wat met wild gevogelte te maken heeft en doet zowel aan groothandel als aan kleinhandel.

 10. FRANCO SRL

  Italië

 1. PUNTO AGRI

  Italië

 2. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Italië

 3. MURAT-LAMM GMBH

  Duitsland

 4. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Duitsland

 5. SELECT GAME BIRD

  Griekenland

 6. HYPHARM

  Frankrijk

 7. RENA IMPEX

  Turkije

 8. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Duitsland

 9. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgarije

 10. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Duitsland