• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pluimvee- wild en gevogelte - fokkerijen

Resultaten voor

Pluimvee- wild en gevogelte - fokkerijen - Import export

 1. WILDHANDEL VERMEERSCH

  België

  Wild Vermeersch BVBA is gespecialiseerd in het aanbieden van wild. Dit gebeurt in verschillende versnijdingen, verpakkingen alsook prijzen. Wij proberen een stukje natuur op uw bord te brengen. Hierbij houden we rekening met de volgende aspecten: - Kwaliteit: Voor ons geen goedkoop marketing woord maar een woord met een invulling. Zo is ons bedrijf IFS high level gecertificeerd en hebben wij dagdagelijks een kwaliteitsverantwoordelijke in dienst. - Kwantiteit: Hoe groot uw bestelling ook is, wij kunnen altijd volume aanleveren. Ook in de drukke eindejaarsperiode. - Respect voor de natuur: Wij houden ons niet bezig met het verwerken van wild afkomstig van stroperij. Wij betrachten zo milieuvriendelijk te produceren. Onze site in Torhout draait op 100% groene energie en steeds zijn wij op zoek naar nieuwe technieken die minder energie verbruiken.

 2. COMPTOIRS ALBERT

  België

  Om u het beste en meest verse wild te kunnen aanbieden, kopen wij rechtstreeks in van jagers uit binnen- en buitenland. Wij maken uw wild volledig panklaar en verpakken het voor u met de modernste technieken. Wij bezorgen u graag al deze informatie zodat ook u helemaal op de hoogte bent van de oorsprong en de toestand van het wild en het op verantwoorde manier aan de man kunt brengen. Samen met u brengen we wild naar de top! Dit zijn enkele voorbeelden van ons wildassortiment, maar er is natuurlijk meer. Onderstaande producten kunnen naar wens versneden en verpakt worden: Wilde eend, fazant, bosduif, patrijs, ree, haas, konijn, hert, everzwijn.

 3. QUALITY MEAT PRODUCTS QMP

  België

  Quality Meat Products is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vleesproducten. Met name ons assortiment in gegaarde producten is uitgebreid. Voorgegaarde Kip en Ribs hebben voor ons geen geheimen. QMP is ondergebracht bij de groep REMOPA, waartoe eveneens CASTIMEX, FLANDERS MEAT TRADERS en DRICOMA toe behoort. Kenmerkend voor QMP is haar maatwerk. Producten kunnen samengesteld worden overeenkomstig de noden van de klant. Deze producten kunnen bevroren (IQF), vers (vacuüm gepasteuriseerd) of dagvers aangeboden worden. Onze klanten bevinden zich over heel Europa en situeren zich in de voedingsindustrie, foodservice, zowel als in de retailsector. Verder voldoet ons bedrijf aan de hoogste kwaliteitsnormen: IFS en BRC.

 4. VEN POULTRY

  Nederland

  Welkom bij Ven Poultry B.V, dé handelspartner die al meer dan 65 jaar gespecialiseerd is in de import en export van bevroren pluimveeproducten voor de vleesverwerkende industrie, de retail en groothandels wereldwijd. We staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. Enkele generaties hebben er mede toe bijgedragen dat het bedrijf zich kan manifesteren in de internationale handel op hedendaags niveau. Ven Poultry biedt een breed assortiment aan, gespecialiseerd in bevroren pluimveeproducten. Met een vrieshuis in eigen beheer kunnen we adequaat inspelen op de behoefte van onze afnemers en leveren we wereldwijd van Europa tot Afrika en Azië. We werken met een erkend gecertificeerd GFSI (IFS) kwaliteitssysteem en stellen daarom de hoogste eisen aan onze vrieshuizen, verpakkingen, producten en vervoersmiddelen.

 5. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Italië

  Wij streven ernaar onze klanten gezonde landelijke producten van topkwaliteit te leveren. Onze onderneming geeft, sinds altijd, de voorkeur aan het welzijn van de dieren door de nodige hygiënische en sanitaire voorzorgen na te leven. De constante aanwezigheid van een veearts in de onderneming garandeert de controle en de preventie van diverse gevogelte aandoeningen, de juiste verplichte inenting en een constante gezondheidscontrole van al onze producten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BELKI

  België

  Belki nv is sinds nagenoeg 25 jaar een toonaangevende pluimveeslachterij, met een uniek productengamma (Biologische hoevekip, Mechelse Koekoek, maiskip, kipbereidingen, ...) aanwezig in het topsegment van de Belgische retail en pluimveegrossisten in de Benelux en Frankrijk.

 2. DANCKERS PLUIMVEEHANDEL

  België

  Danckers Pluimveehandel is de referentie voor vers, ambachtelijk en hoogkwalitatief vlees van wild & gevogelte in de ganse provincie Antwerpen. Wij behandelen elke vraag van onze klant op dezelfde flexibele manier om service en levering op maat te kunnen realiseren. Het Danckers pluimvee – team bedient slagers, supermarkten, marktkramers, groothandel, ... uit de ganse provincie Antwerpen.

 3. KIPCO-DAMACO

  België

  Kipco-Damaco is een distributeur van verse en diepvries gevogelte en wildproducten.Ze bieden ook een breed gamma van vlees. Zoals kip, kalkoen, gekookte soepkip, varken, rundsvlees. Ze zijn tevens importeur en exporteur van vlees.

 4. ALTANERÍA

  Spanje

  Onderneming die kan bogen op meerdere jaren ervaring in de hondenfokkerij en in het fokken van kleine roofdieren, met stamboom en afstammend van meervoudige kampioenen.

 5. BOKMOLENHOEVE

  België

  -Pluimveekwekerij -Taverne-Restaurant

 1. BELGABROED

  België

  Kippenkwekerijen - levende dieren, veehandel, fokkenrijen.

 2. HERDICO

  België

  Groothandel in vlees, slachthuis.

 1. FRANCO SRL

  Italië

 2. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Italië

 3. PUNTO AGRI

  Italië

 4. MURAT-LAMM GMBH

  Duitsland

 5. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Turkije

 6. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgarije

 7. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Duitsland

 8. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Duitsland

 1. RENA IMPEX

  Turkije

 2. SELECT GAME BIRD

  Griekenland

 3. AQUARIUM GLASER GMBH

  Duitsland

 4. GENOSSENSCHAFT NÖ. FERKELPRODUZENTEN, RINDERPRODUZENTEN REG. GEN.M.B.H.

  Oostenrijk

 5. RHEINLAND.EI-REGIO

  Duitsland

 6. VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH

  Duitsland

 7. INDYKPOL

  Polen

 8. HERMANOS DE PABLO ARRIBAS SL

  Spanje

 9. DR. JANDER & CO. OHG

  Duitsland

 10. ADANA

  Turkije