• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pneumatisch gereedschap

Resultaten voor

Pneumatisch gereedschap - Import export

 1. WERDER DRUCKLUFTTECHNIK INH. MARKUS FASSL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERDER DRUCKLUFTTECHNIK INH. MARKUS FASSL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren, Stopkleppen, componenten voor schroefcompressoren, en Luchtcompressoren. Het is gevestigd in Altendiez, Duitsland.

 2. MOVOMECH INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Naast de realisatie van complete handlingsystemen bieden wij u ook fabrikantonafhankelijke diensten aan, die u ondersteunen bij het oplossen van problemen op het gebied van ergonomisch werkplekontwerp en rationele materiaalbehandeling. Projectdiensten: Werkplekanalyses, werkplekevaluaties.Het maken van lay-outs en processimulaties. Productie van pneumatische en elektrische controles. Projectbeheer met termijnbewaking. 2- en 3D-uitrusting ontwerpen in CATIA V5, Inventor, Microstation enz.Diensten: Montage, onderhoud en inwerkingstelling van behandelingssystemen en speciale uitrusting. 24 uur service binnen Duitsland.Voer opleidingsprogramma's uit met uw bedienings- en onderhoudspersoneel.Opstartondersteuning tijdens het opstarten van de productie.Optimalisatie van de materiaalstromen in uw productie incl.Aanpassings- en omzettingswerk.TÜV-keuringen en UVV-keuringen door deskundigen volgens de wettelijke richtlijnen.

 3. VACO FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Vaco biedt via haar eigen commercieel netwerk in heel Frankrijk een reeks van snij- en boorgereedschappen (boren, frezen, tapboren, snijplaathouders, ...) HSS, wolfraamcarbide en CBN. Wij bieden ook uitrustingen voor uw gereedschapsmachines, zoals kleminrichtingen, verticale en horizontale inklemming, alsmede bevestigingsmiddelen. Wij zijn ook al meer dans veertig jaar distributeur van de VALCUT kernboor. Een reeks bestaande uit 4 families: gereedschap geschikt voor metaal, gereedschap voor roestvrij staal, gereedschap voor meetinstrumenten en gereedschap voor de bouw. VACO France biedt een breed assortiment van innoverende en topkwaliteit gereedschappen voor de bewerking van metaal en de uitrusting van uw gereedschapsmachines.

 4. RONIX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ronix werd in 2004 opgericht in Duitsland. Omdat de activiteiten van het bedrijf bleven groeien, openden we nieuwe kantoren in twee populaire zakencentra: In de Verenigde Staten (Dubai) en China. We streven ernaar om gereedschap van "topkwaliteit" te leveren. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam voert alle fasen uit van de analyse van de behoeften van de klant, het vaststellen van kwaliteitsnormen en het testen van producten in de praktijk. We staan graag aan je zijde voor al je bouw- en onderhoudsbehoeften en met meer dan 2000 verschillende soorten gereedschap en 34000 soorten reserveonderdelen kunnen we bijna elke klus aan. Ronix biedt een breed assortiment tools van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Kwaliteit, variëteit, redelijke prijzen, klantenservice en verantwoordelijkheid tegenover onze teamleden en klanten; zijn de vijf kernwaarden waar alle Ronix-leden zich altijd volledig voor inzetten. We streven naar perfectie, we streven er onvermoeibaar naar. Dit is onze doelstelling: de eerste die in je opkomt als het gaat om prestaties en innovatie.

 5. BIAX - SCHMID & WEZEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het Zwabische familiebedrijf Schmid & Wezel GmbH werd opgericht in 1919 en produceert onder de merknaam BIAX uiterst precieze, hoogwaardige pneumatische en elektrische gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie.BIAX is een specialist voor ontbramingsoplossingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TEMIS ITALY

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEMIS ITALY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Vicenza, Italië.

 2. PREVOST

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PREVOST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Annecy-Le-Vieux Cedex, Frankrijk.

 3. TECHMAG 24/7

  Nederland

  Techmag 24/7 is een Online Technische Groothandel. In het assortiment heeft u een ruime keuze aan bouw gerelateerde gereedschappen en materialen. Met de ervaring en kennis van kwaliteitsproducten in de bouw helpt Techmag u graag bij het vinden van de beste oplossing. Door middel van de webshop van Techmag maakt het bestellen van materialen en gereedschappen snel en eenvoudig. Dit maakt het mogelijk dat zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker 24 uur per dag, zeven dagen in de week zijn gewenste materialen online kan bestellen. Door grote inkoop kunnen scherpe prijzen gehanteerd worden. Ook projectmatig biedt Techmag een zeer aantrekkelijke prijs. Naast de bekende merken biedt Techmag een ruime keuze aan 4TECX producten. Ons huismerk staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle 4TECX producten voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt!

 4. MWT GMBH

  Duitsland

  1989–1999 Dr. richtte Deyan Guan richtte MWT GmbH in Hamburg op. Onder het label MicroWaveTechnologie werkt de oprichter aan technologisch onderzoek en ontwikkeling.. Al na slechts een jaar begint hij met de printplaat. De handelsbetrekkingen met China verdiepen zich door de import en export van schroevendraaiers en machines voor de auto-industrie. 2000–2009 De belangrijkste samenwerkingspartners van MWT GmbH worden opgericht - MWT International Trading Co. Ltd. in Shanghai en de MWT Tools & Equipment Co Ldt. in Chang-Chun. Met de ontwikkeling van batterijlaadsystemen versterkt MWT GmbH haar positie in de auto-industrie. 2010–2019 MWT GmbH heeft zich gevestigd in de handel en constructie van systemen, gereedschappen en machines voor de auto-industrie en in de printplaatsector. Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van MWT richt zich nu op de productie van vraaggerichte eigen producten - van marktobservatie tot marktrijpheid.

 5. BARBARA BOSSOLINI B.B.

  Italië

  B.B. draagt zijn steentje bij in het aanbod van oplossingen voor het nieten en verpakken door te leveren aan meubelfabrikanten, stoffeerders, timmerbedrijven, schoenenfabrikanten, scheepswerven, bouwondernemers en verpakkingsondernemingen. Wij kunnen u ook adviseren voor de inkoop van de meest geschikte materialen en gereedschappen uit ons aanbod van door ons geproduceerde artikelen. Reparatie- en assistentiedienst verzekerd door gespecialiseerde technici tegen beheerste prijzen en met een speciale garantie op de reserveonderdelen.

 1. RAMPELBERG-SOMERS

  België

  Rampelberg-Somers is een gespecialiseerde handelsonderneming op het gebied van professionele gereedschappen en algemene ijzerwaren. Het is hun doelstelling, aan zeer concurrentiele prijzen, een volledig produktpakket aan te bieden naar industrie en bouw. Goederen kunnen worden afgeleverd door eigen transporten of verzendingen met GLS. Ze stellen verschillende producten voor: Electrische gereedschappen, pneumatische gereedschappen, compressoren, Stof -&waterzuigers, houtbewerkingsmachines, hogedrukreinigers, las -& Soldeergereedschappen, kleding & bescherming, handgereedschappen, opbergsystemen, bouw, bevestigingen, abrasiven, sproeiers & slangen, smeren & olie, chemische producten, tapes, elictriciteit, koorden, kettingen & kabels, onderhoudsproducten, klim- & hijsmaterialen, lijmen & afdichting, wielen, sloten, deur- & vensterbeslag, ijzerwaren, buizen & fittings, tuin, verwarming, verfborstels en toebehoren.

 2. BLACK ET DECKER (BELGIUM)

  België

  Gereedschappen en werktuigen (Elektrische) - Accu's - Accumulatoren -Bandschuurmachine -Deurknoppen - Gereedschap - Gereedschappen algemeen - Levering - Persluchtgereedschap - Pneumatisch gereedschap - Tuingereedschap - Tuingereedschappen.

 1. MAC3

  Frankrijk

  MAC3 ontwerpt, fabriceert en verkoopt van luchtcompressors en van pneumatische hamers om oplossingen voor perslucht te vinden in de industrie en de bouw. Industriële toepassingen: compressoren met industriële schroeven van 2.2 tot 315 kW en gepersonaliseerde installaties op maat. Sector openbare gebouwen en werken: pneumatisch gereedschap (trilhamers en betonbrekers) en accessoires, draagbare compressoren voor bouwplaatsen, zandstraalmateriaal en bepleistering.

 2. HANDSAEME MACHINERY

  België

  Handsaeme Machinery biedt machines en gereedschap voor industries. Ze stellen tapijtafwerking, stansmachines, speciale machinebouw, slijpwerk, persluchtcompressoren en tweedehands machines voor.

 3. KUKAMET TOGGLE CLAMPS

  Turkije

  Het bedrijf KUKAMET TOGGLE CLAMPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. ALEX FABER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALEX FABER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Auerbach, Duitsland.

 5. RZ HANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RZ HANDEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdelen voor industriële voertuigen, bewerking kunststoffen, pneumatisch gereedschap, en electrogereedschap. Het is gevestigd in Isselburg, Duitsland.

 6. EURO INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf EURO INDUSTRIE, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Timmergereedschap, gemotoriseerd, veiligheidsschoenen, ijzerwaren, en zaagbladen. Het is gevestigd in Creutzwald, Frankrijk.

 7. DEPRAG SCHULZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DEPRAG SCHULZ GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatisch gereedschap, en Pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Amberg, Duitsland.

 8. OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE

  Frankrijk

  Het bedrijf OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatisch gereedschap, Draadtappen - gereedschapsmachines, Pneumatisch gereedschap, Draadtappen - gereedschapsmachines, Pneumatische draadsnijarmen, en sledes voor pneumatische schroefapparaten. Het is gevestigd in La Garenne Colombes, Frankrijk.

 1. AR SRL

  Italië

  Het bedrijf AR SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmateriaal, metalen kabels, snaren van verzinkt staal, en zinkstukken. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. BAMAX SRL

  Italië

  Het bedrijf BAMAX SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren compressoren, pompen, pneumatisch gereedschap, en spiralen. Het is gevestigd in Rivoli, Italië.

 3. KDT GMBH KOMPRESSOREN- UND DRUCKLUFTTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf KDT GMBH KOMPRESSOREN- UND DRUCKLUFTTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren, Pneumatisch gereedschap, Luchtcompressoren, installaties en uitrustingen met perslucht, en Pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 4. EURO HERRAMIENTAS SA

  Spanje

  Het bedrijf EURO HERRAMIENTAS SA, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatisch gereedschap, Pneumatisch gereedschap, automatische schroefapparaten, kleminrichtingen, en spangereedschap. Het is gevestigd in Alcobendas, Spanje.

 5. PARTECH

  Luxemburg

  Het bedrijf PARTECH, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, industriële apparatuur, toelevering industriële producten, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Ehlange, Luxemburg.

 6. VAUPEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VAUPEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitpistolen. Het is gevestigd in Biedenkopf-Wallau, Duitsland.

 7. SAPHORE EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf SAPHORE EQUIPEMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden, Pneumatisch gereedschap, Banden, Pneumatisch gereedschap, pneumatiek, en banden. Het is gevestigd in Mazeres, Frankrijk.

 8. MAPPTOOLS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAPPTOOLS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatisch gereedschap, kleminrichtingen, Pneumatisch gereedschap, pneumatisch gereedschap, en industrieel pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Rho, Italië.

 9. PHU SZCZEPAN. WYPOSAŻENIE WULKANIZACJI I WARSZTATÓW

  Polen

  Het bedrijf PHU SZCZEPAN. WYPOSAŻENIE WULKANIZACJI I WARSZTATÓW, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Jabłonna, Polen.

 10. COMINGERSOLL - COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE EQUIPAMENTOS S.A

  Portugal

  Het bedrijf COMINGERSOLL - COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE EQUIPAMENTOS S.A, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Pneumatisch gereedschap, industriële apparatuur, Compressoren, en Pneumatisch gereedschap. Het is gevestigd in Carnaxide, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis