• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pneumatisch gereedschap

Resultaten voor

Pneumatisch gereedschap - Import export

 1. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  NITTO KOHKI Europe GmbH is een wereldwijd bekende Japanse constructeur en fabrikant van pompen & compressoren, snelkoppelingen en gereedschappen. De luchtcompressors, vacuümpompen en vloeistofpompen worden bijv. voor analytische, geneeskundige en meettechnieken gebruikt. Onze gepatenteerde ventilatiecompressoren worden in septische tanken en biogasinstallaties gebruikt. De snelkoppelingen voor gemiddelde druk, lage druk en hoge druk, alsook onze multikoppelingen (handmatig & automatisch) dekken bijna alle denkbare toepassingen: bijv. clean roomt techniek, dichtheidstesten in de koel- en airconditioningtechniek, hydraulica en pneumatica. Zij vervoeren olie, water, lucht en gas. Daarnaast bieden we voor de maritieme en staalverwerkende industrie persluchtgereedschap, zoals pneumatische naaldbikhamers, rondslijpmachines, hoekslijpmachines, vlakslijpmachines, kantenfrezen, excentrische slijpers, draagbare kernboormachines, enz.

  Website Open In New icon
 2. VACO FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Vaco biedt via haar eigen commercieel netwerk in heel Frankrijk een reeks van snij- en boorgereedschappen (boren, frezen, tapboren, snijplaathouders, ...) HSS, wolfraamcarbide en CBN. Wij bieden ook uitrustingen voor uw gereedschapsmachines, zoals kleminrichtingen, verticale en horizontale inklemming, alsmede bevestigingsmiddelen. Wij zijn ook al meer dans veertig jaar distributeur van de VALCUT kernboor. Een reeks bestaande uit 4 families: gereedschap geschikt voor metaal, gereedschap voor roestvrij staal, gereedschap voor meetinstrumenten en gereedschap voor de bouw. VACO France biedt een breed assortiment van innoverende en topkwaliteit gereedschappen voor de bewerking van metaal en de uitrusting van uw gereedschapsmachines.

  Website Open In New icon
 3. MOVOMECH INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Naast de realisatie van complete handlingsystemen bieden wij u ook fabrikantonafhankelijke diensten aan, die u ondersteunen bij het oplossen van problemen op het gebied van ergonomisch werkplekontwerp en rationele materiaalbehandeling. Projectdiensten: Werkplekanalyses, werkplekevaluaties.Het maken van lay-outs en processimulaties. Productie van pneumatische en elektrische controles. Projectbeheer met termijnbewaking. 2- en 3D-uitrusting ontwerpen in CATIA V5, Inventor, Microstation enz.Diensten: Montage, onderhoud en inwerkingstelling van behandelingssystemen en speciale uitrusting. 24 uur service binnen Duitsland.Voer opleidingsprogramma's uit met uw bedienings- en onderhoudspersoneel.Opstartondersteuning tijdens het opstarten van de productie.Optimalisatie van de materiaalstromen in uw productie incl.Aanpassings- en omzettingswerk.TÜV-keuringen en UVV-keuringen door deskundigen volgens de wettelijke richtlijnen.

  Website Open In New icon
 4. BIAX - SCHMID & WEZEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het Zwabische familiebedrijf Schmid & Wezel GmbH werd opgericht in 1919 en produceert onder de merknaam BIAX uiterst precieze, hoogwaardige pneumatische en elektrische gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie.BIAX is een specialist voor ontbramingsoplossingen.

  Website Open In New icon
 5. ALEX FABER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PREVOST

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. TECHMAG 24/7

  Nederland

  Techmag 24/7 is een Online Technische Groothandel. In het assortiment heeft u een ruime keuze aan bouw gerelateerde gereedschappen en materialen. Met de ervaring en kennis van kwaliteitsproducten in de bouw helpt Techmag u graag bij het vinden van de beste oplossing. Door middel van de webshop van Techmag maakt het bestellen van materialen en gereedschappen snel en eenvoudig. Dit maakt het mogelijk dat zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker 24 uur per dag, zeven dagen in de week zijn gewenste materialen online kan bestellen. Door grote inkoop kunnen scherpe prijzen gehanteerd worden. Ook projectmatig biedt Techmag een zeer aantrekkelijke prijs. Naast de bekende merken biedt Techmag een ruime keuze aan 4TECX producten. Ons huismerk staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle 4TECX producten voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt!

 3. MWT GMBH

  Duitsland

  1989–1999 Dr. richtte Deyan Guan richtte MWT GmbH in Hamburg op. Onder het label MicroWaveTechnologie werkt de oprichter aan technologisch onderzoek en ontwikkeling.. Al na slechts een jaar begint hij met de printplaat. De handelsbetrekkingen met China verdiepen zich door de import en export van schroevendraaiers en machines voor de auto-industrie. 2000–2009 De belangrijkste samenwerkingspartners van MWT GmbH worden opgericht - MWT International Trading Co. Ltd. in Shanghai en de MWT Tools & Equipment Co Ldt. in Chang-Chun. Met de ontwikkeling van batterijlaadsystemen versterkt MWT GmbH haar positie in de auto-industrie. 2010–2019 MWT GmbH heeft zich gevestigd in de handel en constructie van systemen, gereedschappen en machines voor de auto-industrie en in de printplaatsector. Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van MWT richt zich nu op de productie van vraaggerichte eigen producten - van marktobservatie tot marktrijpheid.

 4. BARBARA BOSSOLINI B.B.

  Italië

  B.B. draagt zijn steentje bij in het aanbod van oplossingen voor het nieten en verpakken door te leveren aan meubelfabrikanten, stoffeerders, timmerbedrijven, schoenenfabrikanten, scheepswerven, bouwondernemers en verpakkingsondernemingen. Wij kunnen u ook adviseren voor de inkoop van de meest geschikte materialen en gereedschappen uit ons aanbod van door ons geproduceerde artikelen. Reparatie- en assistentiedienst verzekerd door gespecialiseerde technici tegen beheerste prijzen en met een speciale garantie op de reserveonderdelen.

 5. MAC3

  Frankrijk

  MAC3 ontwerpt, fabriceert en verkoopt van luchtcompressors en van pneumatische hamers om oplossingen voor perslucht te vinden in de industrie en de bouw. Industriële toepassingen: compressoren met industriële schroeven van 2.2 tot 315 kW en gepersonaliseerde installaties op maat. Sector openbare gebouwen en werken: pneumatisch gereedschap (trilhamers en betonbrekers) en accessoires, draagbare compressoren voor bouwplaatsen, zandstraalmateriaal en bepleistering.

 1. HANDSAEME MACHINERY

  België

  Handsaeme Machinery biedt machines en gereedschap voor industries. Ze stellen tapijtafwerking, stansmachines, speciale machinebouw, slijpwerk, persluchtcompressoren en tweedehands machines voor.

 2. KUKAMET TOGGLE CLAMPS

  Turkije

 3. RZ HANDEL GMBH

  Duitsland

 4. EURO INDUSTRIE

  Frankrijk

 5. WEIL DRUCKLUFTSYSTEME VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 6. AR SRL

  Italië

 7. MA'ANSHAN GILDE CNC MACHINE TOOL CO.,LTD

  Maleisië

 8. PARTECH

  Luxemburg

 9. LLC FIRST ABRAZIV COMPANY

  Rusland

 10. WIN POWMAX CORP.

  Taiwan R.O.C.

 1. MAPPTOOLS S.R.L.

  Italië

 2. EURO HERRAMIENTAS SA

  Spanje

 3. PHU SZCZEPAN. WYPOSAŻENIE WULKANIZACJI I WARSZTATÓW

  Polen

 4. BAMAX SRL

  Italië

 5. DEPRAG SCHULZ GMBH U. CO.

  Duitsland

 6. ALBERT SCHMID

  Duitsland

 7. GENERAL TOOLS

  België

 8. BM-TOOLS+SERVICE BERND MÜLLER

  Duitsland

 9. VIRTON ELECTRO DIESEL & HYDRAULIQUE

  België

 10. TOPAC HAMMERS

  Spanje