• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pneumatische remmen

Resultaten voor

Pneumatische remmen - Import export

 1. WIRA FAHRZEUG- UND MASCHINENTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WIRA FAHRZEUG- UND MASCHINENTEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Wipperfürth, Duitsland.

 2. IBD WICKELTECHNIK GMBH

  Duitsland

  In oktober 1992 legde de afgestudeerde ingenieur Bernd Dormeier, met de oprichting van een ingenieursbureau voor opspanelementen in Bad Oeynhausen, de basis voor de IBD Wickeltechnik GmbH. Al 1 jaar later in 1993 werden extra remmen en vouwlagers opgenomen in de ontwikkeling. Tegelijkertijd werd het personeel uitgebreid door kantoorpersoneel. Het gaat vandaag de dag en in de toekomst om absolute veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit in alle sectoren van machinale ontwikkeling. Innovatieve en toekomstgerichte oplossingen worden hier gevraagd en geëist. Oplossingen, die bij uw bedrijf en uw vereisten passen. Wetenschappelijker, flexibeler en veiliger. Wikkeltechniekproducten waarop u bouwen kunt.

 3. 5M AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf 5M AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtdrukremmen, en Remzadels. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. EBS AFTERMARKET GROUP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EBS AFTERMARKET GROUP, is een Multi-Category, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren remblokken, luchtdrukremmen, en onderdelen industriële voertuigen. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 5. IC ANADOLU MAKINA SAN TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf IC ANADOLU MAKINA SAN TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HIZEMAX CALIPER REPAIR KITS

  Turkije

  Het bedrijf HIZEMAX CALIPER REPAIR KITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remzadels. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. PENER TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf PENER TURKEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtontvochtigers, luchtuitlaatkleppen, en elektrische commerciële voertuigen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf EKSPER FILTER IND. & TRADE CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor auto's, vrachtwagens, bouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische remmen, en Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 4. AVD BELGIUM

  België

  Het bedrijf AVD BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische remmen, Pneumatische remmen, industriële overdrachten, balansen en systemen voor industrieel wegen, en accessoires voor loopkranen. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 5. ETABLISSEMENTS EVRARD GEORGES ET FILS

  België

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS EVRARD GEORGES ET FILS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor vrachtwagens, Pneumatische remmen, Accessoires en uitrustingen vrachtwagens, Onderdelen voor vrachtwagens, Pneumatische remmen, en vervanging remschijven. Het is gevestigd in Farciennes, België.

 1. KARATAS OTOMOTIV

  Turkije

  Het bedrijf KARATAS OTOMOTIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. RE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf RE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spanningsregulatoren, en ladingscellen. Het is gevestigd in Bussero, Italië.

 1. ATAKPAR AUTOMOTIVE SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf ATAKPAR AUTOMOTIVE SAN.TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische remmen, en Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. ARSKAR AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO.LTD.

  Turkije

  Het bedrijf ARSKAR AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO.LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren remmen en koppelingen, versnellingshendels voor voertuigen, luchtdrukremmen, en Hydraulische cilinders voor mijnbouw. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. BAN OTOMOTIV

  Turkije

  Het bedrijf BAN OTOMOTIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen, remklemmen voor voertuigen, Wielnaven, Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen, en fabricage van remschijven. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. ROY TEKNIK OTOMOTIV LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ROY TEKNIK OTOMOTIV LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Yildirim / Bursa, Turkije.

 5. GLOBAL BRAKING COMPONENTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLOBAL BRAKING COMPONENTS, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 6. FILKAR OTOMOTIV SAN VE TIC AS

  Turkije

  Het bedrijf FILKAR OTOMOTIV SAN VE TIC AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtcompressoren. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. ARAFATOGULLARI OTOMOTIV LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ARAFATOGULLARI OTOMOTIV LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. BAYKAR AIR BRAKE SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf BAYKAR AIR BRAKE SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. EGE FREN SANAYII VE TICARET A S

  Turkije

  Het bedrijf EGE FREN SANAYII VE TICARET A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische remmen, Hydraulische remmen, Pneumatische remmen, en Hydraulische remmen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. ZHEJIANG VOB TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ZHEJIANG VOB TECHNOLOGY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Zhuji, Verenigd Koninkrijk.

 3. FENTA OTOMOTIV

  Turkije

  Het bedrijf FENTA OTOMOTIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. NEW WORLD AIR BRAKE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NEW WORLD AIR BRAKE LTD, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische remmen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Pneumatische remmen, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Warrington, Verenigd Koninkrijk.

 5. VIKARS FREN SISTEMLERI LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf VIKARS FREN SISTEMLERI LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor LPG-installaties, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. METFREN OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LTD ŞTİ

  Turkije

  Het bedrijf METFREN OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LTD ŞTİ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, en Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. SHANDONG TOGET BRAKE SYSTEM CO.

  Polen

  Het bedrijf SHANDONG TOGET BRAKE SYSTEM CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Taierzhuang, Polen.

 8. ISP AUTO

  Turkije

  Het bedrijf ISP AUTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 9. KNOTT CZ, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KNOTT CZ, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Hydraulische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Pneumatische remmen, Wielassen voor voertuigen, en Pneumatische remmen. Het is gevestigd in Hustopece U Brna , Tsjechische Rep..

 10. KARATAS AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf KARATAS AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren remklemmen voor voertuigen, en Vervangingsonderdelen voor vrachtauto's en aanhangwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis