• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • poederverdichtingsmachines

Resultaten voor

Poederverdichtingsmachines - Import export

 1. METAL COATING SYSTEMS

  België

  MCS is gespecialiseerd in het poedercoaten van aluminium en staal producten. Zowel extrusie-, plaat-, als gietlegeringen kunnen worden behandeld. Op deze substraten kan elk gewenst type poedercoating worden aangebracht met een hoogstaand kwalitatief eindresultaat. Hiervoor beschikken wij over 2 productielijnen met een totale capaciteit van ca. 750.000 m² per jaar.

 2. G.A.I.A. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf G.A.I.A. S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Asti, Italië.

 3. ECO SERVICE

  Italië

  Het bedrijf ECO SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Minturno, Italië.

 4. MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Bovolone, Italië.

 5. ECOMITO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ECOMITO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Fiano Romano, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMBITEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AMBITEC S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Nonantola, Italië.

 2. S.M.E.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.M.E.A. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 3. TEUMAN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEUMAN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Alseno, Italië.

 4. VETROPLAST S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VETROPLAST S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Fano, Italië.

 5. COGESA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COGESA S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Sulmona, Italië.

 1. ITALREC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITALREC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Spirano, Italië.

 2. IRIS MEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IRIS MEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Poviglio, Italië.

 1. IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO

  Italië

  Het bedrijf IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Montefiore Dell'aso, Italië.

 2. EDIL MARE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EDIL MARE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Tortora, Italië.

 3. BANO RECYCLING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BANO RECYCLING S.R.L., en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Campodarsego, Italië.

 4. VENDRAME S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VENDRAME S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Poederverdichtingsmachines, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Poederverdichtingsmachines. Het is gevestigd in Silea, Italië.

 5. MD SOLUZIONI TECNICHE CONVERTING S.R.L.

  Italië

 6. CITY NET ECOLOGIA & AMBIENTE S.R.L.

  Italië

 7. G.S.A. GESTIONE SERVIZI AZIENDALI S.R.L.

  Italië

 8. CORIPET

  Italië

 1. MINNELLA MICHELANGELO SOCIETA A RESPONSABILITA LIMITATA

  Italië

 2. BE GREEN S.R.L.

  Italië

 3. ECOSINERGIE S.R.L.

  Italië

 4. NIKE S.R.L.

  Italië

 5. REA DALMINE S.P.A.

  Italië

 6. SANTUNIONE S.R.L.

  Italië

 7. PROMECO S.P.A.

  Italië

 8. 4SERVICE EUROPE

  Italië

 9. ZILIO F.LLI

  Italië

 10. SAM AUTOMOTIVE S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis