• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brandhout

Resultaten voor

Brandhout - Polen

Polen
 1. SPRINGOS SP

  Polen

  Verified by europages badge

  SPRINGOS Sp. z o.o. is een vooraanstaande leider in de groothandel in houtproducten, gespecialiseerd in houtpellets voor verwarming, energieproductie en stalstrooisel. Ons uitgebreide aanbod omvat houtbriketten, EPAL Euro-pallets en diverse andere op hout gebaseerde producten. Onze activiteiten zijn stevig geworteld in Polen, wat een ongeëvenaard toeleveringsnetwerk mogelijk maakt dat onze groei in de afgelopen jaren heeft gestimuleerd. Onze niet aflatende toewijding draait om het leveren van een eersteklas klantenservice en het handhaven van de hoogste normen voor productkwaliteit. Onze missie. Bij SPRINGOS is het onze missie om wereldwijd marktleider te worden door houtpellets voor huishoudelijke ovens aan te bieden tegen de meest concurrerende prijzen. Klimaatverandering aanpakken. Onze oprichting werd gedreven door een nobel doel: om klimaatverandering tegen te gaan door de productie van milieuvriendelijke houtproducten, waaronder houtpellets. Door steenkool te vervangen door onze duurzame alternatieven willen we bijdragen aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Daarnaast ondersteunen we actief herbebossing en streven we naar een positieve impact op ons milieu.

 2. SIDROM SP ZO.O.

  Polen

  As a producer we sell fresh firewood for example dry oak and hornbeam which you can be interested in. I would like to show our offer. So, Trees were cut two years ago, and wood is naturally dried for two years in air. Humidity is about 30%. You can get it cutted in two sizes 33cm and 50 cm length. Not every piece is cleaved. We organize transportation to the customer. One full load contains 20 pallets of oak and 18 pallets of hornbeam , so 24 tons of firewood. Orders are delivered within two weeks. That's only the most important informations. If you want to find out more, please contact me on e-mail : marketing@sidrom.net . My namie is Magdalena and I want help you to complete your order.Waiting for your respond, best regards.Magdalena SzczepanikSIDROM Sp. zo.o

 3. Z.P.H.U JACEK MAJDA

  Polen

  Het bedrijf Z.P.H.U JACEK MAJDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zagerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandhout, Hout - gezaagd en bewerkt, brandhout beuk en zomereik, planken voor de bouw, Brandhout, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Wesoła, Polen.

 4. GREEN WEST INDUSTRIAL

  Polen

  Het bedrijf GREEN WEST INDUSTRIAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandhout. Het is tevens aanwezig in de sectoren gecomprimeerd beukenhout. Het is gevestigd in Lublin, Polen.

 5. ANDREWEX SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ANDREWEX SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandhout. Het is tevens aanwezig in de sectoren houten platen voor verwarming, en luidsprekerboxen van hout. Het is gevestigd in Tuliszków, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TIMBERMIL SP Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TIMBERMIL SP Z O.O., en actief in de sector Hout - onbewerkt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandhout, Industriehout, Hout - gezaagd en bewerkt, Brandhout, Industriehout, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Milicz, Polen.

 2. SERAFIN S.C.

  Polen

  Het bedrijf SERAFIN S.C., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Brandhout. Het is tevens aanwezig in de sectoren hout. Het is gevestigd in Cieszyn, Polen.

 3. DREW-TOM

  Polen

  Het bedrijf DREW-TOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandhout. Het is gevestigd in Siedlce, Polen.

 4. WYRÓB OKLEIN

  Polen

  Het bedrijf WYRÓB OKLEIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandhout. Het is tevens aanwezig in de sectoren takkenbossen. Het is gevestigd in Budzów, Polen.

 5. BERPOL SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf BERPOL SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Brandhout. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 1. ZPH DĘBSCY

  Polen

  Het bedrijf ZPH DĘBSCY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandhout. Het is gevestigd in Łagów, Polen.

 2. YUKOMTRADE SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf YUKOMTRADE SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Fineerhout. Het is tevens aanwezig in de sectoren spaanplaten, gecomprimeerd beukenhout, Briketten van veenaarde in bulkverpakking, en brandhout houtskool briketten. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 1. KOR-PAL

  Polen

  De onderneming Kor-Pal werd opgericht in 1991. De hoofdactiviteit bestaat uit het vervaardigen van pallets van naald- en hardhout. Ons aanbod omvat: •pallets met een breedte van 600 tot 800• bevestigingsplaten, •brandhout, • het drogen van hout (20% vocht)• het stomen van hout, • zaagsel, •internationaal transport.De door onze onderneming vervaardigde pallets zijn uiterst in trek bij lokale en internationale klanten. We nodigen u uit zaken met ons te doen!