• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • poligrāfija - iekārtas un materiāli

Resultaten voor

Poligrāfija - iekārtas un materiāli - Import export

 1. YMCUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  YMCUP werd opgericht in 2016 en is een fabrikant van machines voor het printen en snijden van kartonnen bekers gevestigd te Istanboel, Turkije. Vanaf de oprichting hebben wij ons volledig ingezet voor het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten met een efficiënte en snelle levering. Ons bedrijf ziet innovatie als de sleutel tot duurzaam succes en is ervan overtuigd dat elke dag nieuwe kansen biedt. We hechten dan ook een groot belang aan innovatie. Wij streven ernaar ons assortiment uit te breiden door de technologische ontwikkelingen op de voet te volgen. Wij investeren in een hoog tempo en produceren met veel plezier mens- en milieuvriendelijke producten. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Kartonnen beker Machines, •Dubbelwandige kartonnen beker Machines, •Kartonnen kom Machines, •Kartonnen slakom Machines, •Verpakkingsmachines , •Print & Stans Machines, •Persmachines, •Machine-accessoires en reserveonderdelen. Onze machines voor kartonnen bekers kunnen bekers met verschillende maten en inhoud produceren zoals 12 oz, 8 oz, 9 oz en overige! Bezoek onze website om meer over ons productaanbod te ontdekken. Wij streven ernaar de kwaliteitsnormen na te leven bij het selecteren van de grondstoffen en tijdens het gehele proces van de productie tot de levering aan de klanten. De productie van YMCUP voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen zoals ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 Certificeringen voor kwaliteitsbeheersystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. PADTOOLS – TAMPONDRUCKZUBEHÖR UND SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PADTOOLS – TAMPONDRUCKZUBEHÖR UND SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Leonberg, Duitsland.

 3. A-PAC

  Nederland

  Het bedrijf A-PAC, is een Distributeur, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Aalsmeer, Nederland.

 4. MARTI MATBAA

  Turkije

  Het bedrijf MARTI MATBAA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. TRYKTEAM

  Denemarken

  Het bedrijf TRYKTEAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren uithangborden met vlag, folders drukken, en Bedrukken. Het is gevestigd in Svendborg, Denemarken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOHO PUNCHES

  Turkije

  Het bedrijf SOHO PUNCHES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. WEBER CONVERTING

  Denemarken

  Het bedrijf WEBER CONVERTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Tommerup, Denemarken.

 3. SONFOIL YALDIZ

  Turkije

  Het bedrijf SONFOIL YALDIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren warm inkopieren op papier en karton, papierwaren voor verpakking, en vergulding met bladgoud. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. BRODART PACKAGING

  Frankrijk

  Het bedrijf BRODART PACKAGING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - heliogravure, en Drukkerij - heliogravure. Het is gevestigd in Troyes, Frankrijk.

 5. NEOPRINT

  Italië

  Het bedrijf NEOPRINT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, Drukkerijen, drukdiensten, drukwerk op etuis, en afdrukken voor spellen - drukkerijen. Het is gevestigd in San Romano, Italië.

 1. ARNOLD HERZIG GMBH - RADUS CODIERSYSTEME

  Duitsland

  Het bedrijf ARNOLD HERZIG GMBH - RADUS CODIERSYSTEME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren hologrammen, smartcard codeerapparaten, drukmachines en aanpasmachines van cheques en documenten, en codificeerders. Het is gevestigd in Sprockhoevel, Duitsland.

 2. STM GRAPHIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf STM GRAPHIQUE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkoop verkoop van tweedehandse machines, Onderhoud drukkerijmateriaal, en Drukmachines en materiaal. Het is gevestigd in Grenade, Frankrijk.

 1. EFFETEC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf EFFETEC S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Olomouc, Tsjechische Rep..

 2. ULTRACLIK SPRL

  België

  Het bedrijf ULTRACLIK SPRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren Binden, brocheren en afwerken, affiches en posters, visitekaartjes, en Binden, brocheren en afwerken. Het is gevestigd in Schaerbeek, België.

 3. PEHLIVAN OFSET

  Turkije

  Het bedrijf PEHLIVAN OFSET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 4. BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK

  Turkije

  Het bedrijf BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketten en merketiketten - kleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Poligrāfija - iekārtas un materiāli, etiket, overdrukken van etiketten, Poligrāfija - iekārtas un materiāli, en etiketten voor kleding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. PLOTTERPAPER

  Oekraïne

  Het bedrijf PLOTTERPAPER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren papierrollen voor kantoormachines, en papier voor foto's. Het is gevestigd in Lviv, Oekraïne.

 6. PBH FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf PBH FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI

  Turkije

  Het bedrijf DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI, is een Distributeur, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER

  Turkije

  Het bedrijf NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier, geïmpregneerd, Papier voor de verpakkingsindustrie, Dozen - karton, Papier, geïmpregneerd, Papier voor de verpakkingsindustrie, en Dozen - karton. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen - karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Poligrāfija - iekārtas un materiāli, verpakkingen van papier en karton, Kartonfabrikanten, papieren doos, en Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. SRC SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SRC SYSTEMS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Poligrāfija - iekārtas un materiāli, en Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Ipswich, Verenigd Koninkrijk.

 3. AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT

  Frankrijk

  Het bedrijf AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT, is een Distributeur, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren plotters, papier plotter - grote formaten, en reparatie plotters. Het is gevestigd in Ennezat, Frankrijk.

 4. EPRINT DIGITAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EPRINT DIGITAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren laserprinter. Het is gevestigd in Stockport, Verenigd Koninkrijk.

 5. PAK KLASÖR MATBAACILIK SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf PAK KLASÖR MATBAACILIK SAN. TIC. LTD. ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren mappen en ordners, en catalogusdragers. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. SVES-DRUCKTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SVES-DRUCKTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. GRAFICA2011

  Italië

  Het bedrijf GRAFICA2011, is een Dienstverlener, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor digitale drukkerijen, bedrukte kleding, persbureaus - fotografie, en persagentschappen. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 8. KALA

  Frankrijk

  Het bedrijf KALA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - bedrukken, en Textiel - bedrukken. Het is gevestigd in Nouvoitou, Frankrijk.

 9. DIZGI BASIM

  Turkije

  Het bedrijf DIZGI BASIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren prijscatalogi, en productie van instructiehandboeken. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 10. GUANGZHOU GIANT PACKAGING MACHINERY CO., LTD

  Verenigde Staten

  Het bedrijf GUANGZHOU GIANT PACKAGING MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Poligrāfija - iekārtas un materiāli. Het is tevens aanwezig in de sectoren machiens voor de productie van kartonnen verpakkingen. Het is gevestigd in Guangzhou, Verenigde Staten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis