• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • polijstmiddelen

Resultaten voor

Polijstmiddelen - Import export

 1. GÜPO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Op 17 september 1959 werd het aerosolbedrijf Günter Hermann Pohls geregistreerd onder de firma Güpo in het handelsregister. Hij produceerde door hem ontwikkelde cosmetica en technische sprays, o.a. met vul- en fumigatie-technologie. In 1975 werd de GmbH opgericht, in 1978 een nieuw gebouw in Kehl-Sundheim. De focus lag hier op de productie van sprays op waterbasis, met name schuimvormende middelen voor lekdetectie op systemen onder gas- of luchtdruk. Het assortiment is uitgebreid door continu ontwikkelingswerk, nu onder nieuw management. In 1998 werd Abrasiva (polijsten en reinigen van grondstoffen) toegevoegd als een nieuw bedrijf. In het begin lag de focus op polijstkleien (aluminiumoxiden, Al2O3). Omdat deze slechts een beperkt deel van de polijsttaken van de markt oplossen, werd het programma al snel uitgebreid met aluminiumsilicaten, hydroxiden en andere schuurmiddelen, zowel synthetische als mineraal.

 2. FRIDOLIN MÜLLER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie van ontbraamborstels, cilindrische borstels, buizenborstels, technische borstels, draadborstels, nylonborstels, gedraaide borstels, borstels voor autowasstraten, borstels voor het wassen van vrachtwagens, borstels voor het wassen van auto's. De onderneming Fridolin Müller werd in 1952 opgericht onder de naam Tierhaarwertung Fridolin Müller. Er werd runderhaar verwerkt, dat deels afkomstig was van Duitse runderen, maar grotendeels werd ingevoerd uit Amerika. Deze haren werden in vier stappen verwerkt tot zogenaamde bakkersbundels. De operaties omvatten: Het haar losmaken in een "haarvermaler", het haar in een bepaalde richting touperen, het haar tot verschillende lengtes "trekken" en dan de afzonderlijke lengtes in baker twists vastbinden. Deze bakkersbundels werden geleverd aan de borstelfabrieken.In sommige gevallen werden machines gebruikt voor afzonderlijke bewerkingen. Vanaf ongeveer 1969 werd de productie van autowasborstels aan dit gebied toegevoegd. In 1972 begon de onderneming met de productie van technische borstels. In dit jaar werd een bedrijf overgenomen dat hoofdzakelijk "poedermachines" bouwde voor banketbakkerijen. Af en toe werden ook technische borstels door dit bedrijf geproduceerd. In de loop der jaren daalde de verkoop van poedermachines en concentreerde de onderneming zich meer op de productie en distributie van technische borstels, evenals borstels voor autowasstraten en rollers voor reinigingsmachines. Het programma omvat een breed scala aan cilinderborstels.

 3. FINIXA BY CHEMICAR

  België

  Verified by europages badge

  Chemicar Europe NV ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verdeelt non-paint verbruiksgoederen en apparaten voor de professionele autoschadebedrijven en automobielsector in het algemeen. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen, België en exporteert wereldwijd. Introductie van een nieuwe technologie op de markt om de kostendoeltreffendheid in het reparatieproces van de autoschadebedrijven te verhogen. Besparing en ecologie gaan hand in hand: op water gebaseerde chemicaliën, hoge kwaliteitsproducten die weinig verbruiken, energiebesparende producten, ecologisch productieproces, dit alles zal leiden tot een betere wereld via onderzoek en ontwikkeling.

 4. HATHO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HATHO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is gevestigd in Eschbach, Duitsland.

 5. BELLOTTI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BELLOTTI GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is gevestigd in Birkenfeld, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RHODIUS ABRASIVES GMBH

  Duitsland

  Zo'n 60 jaar geleden vertrok Manfred Rhodius met zijn VW-bus, die was omgebouwd tot een mobiele werkplaats, om zijn ontwikkeling van slijpdisks in ateliers en fabrieken te testen. In zijn bagage had hij de eerste innovatie van RHODIUS.Deze nabijheid tot de gebruiker en het streven naar innovatie is tot op de dag van vandaag niet veranderd.Als er één ding is dat we goed kennen, dan is dat hoe je metaal met grote precisie en besparing op grote schaal knipt en vermaalt.Door onze meer dan 60 jaar ervaring als partner in verkoop, kennen en begrijpen we de problemen en uitdagingen in het dagelijkse werk van de professionele gebruiker.Een diepgaand begrip van de producten en toepassingen is de sleutel tot een perfect werkresultaat. Dit is hoe onze unieke productietechnologieën hoogwaardige gereedschappen maken die in Duitsland zijn gemaakt en ongeëvenaard zijn.

 2. MENZERNA POLISHING COMPOUNDS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Perfection in Polishing. Made in Germany. Since 1888. Menzerna ontwikkelt en produceert polijstmiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsmiddelen voor gelcoat-oppervlakken, autolakken en de meest uiteenlopende industrieel gepolijste materialen in premiumkwaliteit. Glanzende vooruitzichten: Sinds meer dan 125 jaar conserveren en onderhouden wij de gevoelige oppervlakken van onze klanten. Wij bieden voor alle toepassingsgebieden in de industrie en het ambacht variabele en effectieve polijstsystemen.

 3. APER DIAMOND SL

  Spanje

  Aper Diamond is in 1994 opgericht met als doel bedrijven van diamantmachines en -gereedschap te voorzien van de allerbeste kwaliteit. Aper Diamond kent de markt en diens uitdagingen en moeilijkheden. Daarom bieden wij de beste consumptiegoederen en machines voor alle mogelijke situaties en helpen wij u om iedere opdracht te optimaliseren. Wij selecteren de beste technologie ter wereld om onze klanten optimale kwaliteit en resultaten te garanderen. Onze producten staan bekend vanwege hun kwaliteit en uitmuntendheid waardoor grote opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Wij beschikken over een grote voorraad consumptiegoederen en reserveonderdelen. Een snelle oplossing voor uw behoeften.

 4. PLASTICRAFT

  België

  TOONAANGEVEND PLASTICRAFT is één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van acrylaat- verwerking tot hoogwaardige eindproducten. FLEXIBEL Diverse grondstoffen zoals acrylaat, poly- carbonaat, polyvinilchloride, ... kunnen geleverd worden. Standaard of op maat gezaagd. PROFESSIONEEL PLASTICRAFT beschikt over de modernste machines en het nodige vakmaschap om acrylaat te zagen, polijsten, boren, plooien, lijmen en assembleren. Alle bewerkingen worden met de meeste zorg in onze eigen werkplaatsen uitgevoerd.

 5. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

  Duitsland

  SCHOLL Concepts GmbH, gevestigd in Remseck am Neckar, biedt al meer dan 59 jaar innovatieve lakafwerkingsconcepten en onderhoud van auto's op het hoogste niveau. De drang naar het perfecte lakoppervlak, passie en grote betrokkenheid hebben het bedrijf wereldwijd tot een van de meest innovatieve, flexibele en competente aanbieders van holistische lakafwerkingsoplossingen gemaakt. Het machinepark van onze systeemfabricage is even uniek als onze producten. Geen enkele andere fabrikant ter wereld zal waarschijnlijk in staat zijn holistische concepten bestaande uit polijstschijven en polijstpasta's uit één enkele bron in deze verscheidenheid en op dit geavanceerde niveau te produceren. Om aan de stijgende vraag naar onze producten te kunnen voldoen, is de afgelopen twee jaar bijna het hele machinepark vernieuwd en is er massaal geïnvesteerd in flexibele en modulaire productielijnen.

 1. EUROFLEX PAD

  Italië

  Euroflex is al meer dan 20 jaar aanwezig op de nationale en de internationale markt en biedt allerlei producten, van schuurschijven en polijstschijven tot stootpads van hars voor het polijsten, maar ook accessoires voor oppervlaktebehandeling en afwerking. Onze markt is gericht op beroepsmatige gebruikers in onder meer de carrosseriebranche, OEM fabrikanten, houtindustrie en watersport. Wij leveren schijven, producten voor het schuren en reinigen van oppervlakken.

 2. BIERTHER SUBMIKRON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIERTHER SUBMIKRON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afslijpen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstmiddelen, polijstschijven, metrologie, en Diamantpoeder. Het is gevestigd in Bretzenheim, Duitsland.

 1. ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstpasta. Het is gevestigd in Barsinghausen, Duitsland.

 2. AREA52 GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AREA52 GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidsmaskers. Het is tevens aanwezig in de sectoren reukverdrijvers, polijstmiddelen, en Polijstsponsen. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 3. PROFI PRODUCTS

  Duitsland

  Het bedrijf PROFI PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor motorrijwielen, lasermeters, en Optische meters. Het is gevestigd in Trippstadt, Duitsland.

 4. AIRAPP POWER TOOLS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIRAPP POWER TOOLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 5. ROSLER UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROSLER UK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijstmiddelen, machines en uitrustingen voor de afwerking van kunststofproducten, schuur- en polijstmiddelen, Polijstmiddelen, en korrelmachines. Het is gevestigd in Prescot, Verenigd Koninkrijk.

 6. MOLERODA FINISHING SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MOLERODA FINISHING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren afbraammiddelen. Het is gevestigd in Salisbury, Verenigd Koninkrijk.

 7. SPAP - SOUCILLE PRODUITS ABRASIFS POLISSAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf SPAP - SOUCILLE PRODUITS ABRASIFS POLISSAGE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstmiddelen. Het is gevestigd in Thiers, Frankrijk.

 8. POLIBRAS S.A.

  Portugal

  Het bedrijf POLIBRAS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijstmiddelen, en Polijstmiddelen. Het is gevestigd in Guimarães, Portugal.

 1. SOGATECH SAS - POLITECH

  Frankrijk

  Het bedrijf SOGATECH SAS - POLITECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, Polijsten van staal en metalen, Polijsten - gereedschapsmachines, en Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Besancon, Frankrijk.

 2. RENWART

  België

  Het bedrijf RENWART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Corrosiewerende bekledingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijstmiddelen, Schuurschijven, Polijstmiddelen, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstpasta. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 4. YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER

  Turkije

  Het bedrijf YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijstmiddelen, schuur- en polijstmiddelen, en Polijstmiddelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. TECHNIQUES CHIMIQUES NOUVELLES - TCN

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNIQUES CHIMIQUES NOUVELLES - TCN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstmiddelen. Het is gevestigd in Malakoff, Frankrijk.

 6. P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN

  Duitsland

  Het bedrijf P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is gevestigd in Bretten, Duitsland.

 7. BALCO ENGINEERING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BALCO ENGINEERING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijstmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, Polijsten - gereedschapsmachines, polijsten metalen, en elektrovorming van goud. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 8. ADOLF SCHRÖTER & CO DRAHT-, UND INDUSTRIEBÜRSTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADOLF SCHRÖTER & CO DRAHT-, UND INDUSTRIEBÜRSTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Polijstmiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Polijstmiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 9. FRIEDRICH HEIZMANN

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH HEIZMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Polijstmiddelen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Polijstmiddelen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Schramberg, Duitsland.

 10. WWW.CAR-LAB.GR

  Griekenland

  Het bedrijf WWW.CAR-LAB.GR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijstmiddelen, schoonmaakproducten voor auto's, detergenten voor voertuigen, en nano reinigingsproducten. Het is gevestigd in Βεροια, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Polijstmiddelen - Import export

Aantal resultaten

827 Bedrijven