• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • polystyreen

Resultaten voor

Polystyreen - Import export

 1. MLA FIXINGS

  België

  Verified by europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

  Alle producten voor "polystyreen"

 2. LITCHEMA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LITCHEMA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Import-export van rubber en plastics, Kunststofindustrie - grondstoffen, Polystyreen, Verpakking - kunststof, Polyethyleen, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofproducten voor de industrie, en Granulaten voor kunststofindustrie. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 3. ZENTRAPLAST KUNSTSTOFFRECYCLING GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZENTRAPLAST KUNSTSTOFFRECYCLING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polystyreen. Het is gevestigd in Langenstein, Oostenrijk.

 4. BAGE PLASTICS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAGE PLASTICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is gevestigd in St. Marien, Oostenrijk.

 5. INFINEX REPOLY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INFINEX REPOLY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granulaten voor kunststofindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polystyreen, kunststoffen, additieven voor kunststoffen, bewerking kunststoffen, vermalen van kunststof tegen maakloon, Polyethyleenfolies, en Polystyreen. Het is gevestigd in Gera, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PACKESTEROL 2000 - IMBALLI IN POLISTIROLO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PACKESTEROL 2000 - IMBALLI IN POLISTIROLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, verpakkingsmateriaal van polystyreen, Verpakkingsbedrijven, Verpakkingen voor vis, electronicaverpakking, containers van polystyreenschuim, verpakkingen, geëxpandeerde polystyreen, en gefritte polystyreenschuim. Het is gevestigd in Sant'angelo Di Piove Di Sacco, Italië.

 2. DEVEP DI POZZI E. & C.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEVEP DI POZZI E. & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is tevens aanwezig in de sectoren platen voor verpakking, sierlijsten van polystyreenschuim, verpakkingsmateriaal van polystyreen, en gefritte polystyreenschuim. Het is gevestigd in Brenna, Italië.

 3. GLOBAL FRAMING SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GLOBAL FRAMING SUPPLIES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fotolijsten, acrylaatplaten, lijsten voor posters, schilderijlijsten, grafische tekening, affiches, Kunststof plaat, en plexiglas. Het is gevestigd in West Bromwich, Verenigd Koninkrijk.

 4. OBERTO PLAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OBERTO PLAST SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststoffen - herwinnen en recycling, Verwerking en recycling van afval, polystyreen, abs, Kunststoffen - herwinnen en recycling, pvc, Verwerking en recycling van afval, bewerking van nylon, en kunststofafval. Het is gevestigd in Aglie', Italië.

 5. MGG POLYMERS GMBH

  Oostenrijk

  MGG Polymers ontstond in 2004 door een joint venture tussen het Amerikaannse MBA Polymers Inc. en de Müller-Guttenbrunn Gruppe. MBA Polymers Austria, dat gevestigd is in Kematen/Ybbs, werd in 2017 geheel door de Müller-Guttenbrunn Gruppe overgenomen en omgedoopt tot MGG Polymers. MGG Polymers beschikt over een revolutionair productieproces, waarmee de meest uiteenlopende soorten kunststof en verwerkingskwaliteiten van kunststofrijke afvalstromen (WEEE) economisch weer gewonnen worden. Deze hightechfabriek produceert hoogwaardige kunststofgranulaten en compounds, voornamelijk van ABS, PP, PS en PC/ABS, voor hergebruik in een veelvoud aan producten, die moeten voldoen aan UL, de RoHS-richtlijn en de REACH-verordening, zoals bijv. bouwdelen voor elektro en auto's, bouwdelen van huishoudelijke apparatuur en andere producten.De organisatie is wereldwijd een van de leidende kunststofverwerkende fabrieken. Op een oppervlakte van 20.000 m2 wordt in vierploegendienst jaarlijks 50.000 ton verwerkt.

 1. COPIM SNC

  Italië

  Copim is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van verpakkingen van polystyreen.Ons assortiment is gevarieerd: wij verkopen dozen van polystyreen die gemaakt worden zonder matrijs; zakken met opvulmateriaal; wij maken figuren en vormen voor decors, etalages en fotostudio's; bewerkte matrijzen voor het gieten van ongepleisterd beton van kroonlijsten, kapitelen, tegenvormen van polystyreen, bogen, enz.; zakken met parels van gemalen polystyreen voor het mengen van beton voor lichtere grondlagen.

 2. ACRYPLEX

  België

  ACRYPLEX is gelegen te Diepenbeek naast de autostrade en is bijgevolg vlot bereikbaar. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten kunststoffen zoals : Acrylaat, polycarbonaat, PVC, Polystyreen, Dibond, Zenolit, Verandaplaten .... maar ook artikelen voor de rclamesector zoals stoepborden, reclamebelettering, lichtbakken, lichtzuilen .... . Zelfs voor kleine plaatafmetingen en kleine hoeveelheden helpen wij u graag verder. Maatwerk en alles ten dienste van de klant is bij ACRYPLEX BVBA nog steeds het belangrijkste.

 1. STS (SOCIETE DE TRANSFORMATION DE STYRENE)

  Frankrijk

  Het bedrijf STS produceert voorwerpen van schuimpolystyreen met een hoge dichtheid in het wit of kleur voor de industrie, het leger, de professionele visserij, sportinstallaties, decoratie, sanitaire installaties en reclame. Wij voeren technische onderdelen uit met ingietmogelijkheid. Detectievlotters van niveaus, professionele visdobbers (Schakelnetten, Eieren, Girondins, Ballen, Klegecel Kubussen, Sigaren, enz.). Afzetting zwemzones en uitzetten van Slaloms. Gratis offerte volgens plan.

 2. POLIBOX

  Italië

  Het bedrijf POLIBOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is tevens aanwezig in de sectoren geëxpandeerde polystyreen, verpakkingen van schuimpolystyreen, en opvulmateriaal chips. Het is gevestigd in Nove, Italië.

 3. CARAMONT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf CARAMONT GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polystyreen. Het is gevestigd in Haan, Duitsland.

 4. BÖSEL PLASTIC MANAGEMENT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÖSEL PLASTIC MANAGEMENT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polystyreen. Het is gevestigd in Bösel, Duitsland.

 5. POWER PACK SRL

  Italië

  Het bedrijf POWER PACK SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren geëxpandeerde polystyreen, schone productie, materialen voor verpakking en conditionering, en polystyreen. Het is gevestigd in Taino, Italië.

 6. POLIMEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf POLIMEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is tevens aanwezig in de sectoren geïsoleerde recipiënten van polystyreenschuim. Het is gevestigd in Fombio, Italië.

 7. MEDPYC S.A

  Tunesië

  Het bedrijf MEDPYC S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is tevens aanwezig in de sectoren raatkarton voor verpakking. Het is gevestigd in Kairouan, Tunesië.

 8. BALTIC KUNSTSTOFF HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BALTIC KUNSTSTOFF HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststofproducten - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polystyreen, kunststoffen in korrelvorm, thermoplastisch granulaat, polyamide, en Polystyreen. Het is gevestigd in Reinbek, Duitsland.

 1. TORWELL TECHNOLOGIES CO.,LIMITED

  China

  Het bedrijf TORWELL TECHNOLOGIES CO.,LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 2. P.E.F DI PERGAMO GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf P.E.F DI PERGAMO GIUSEPPE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Polystyreen. Het is gevestigd in Mercato San Severino, Italië.

 3. POLIMATRIX S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf POLIMATRIX S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is tevens aanwezig in de sectoren scenografische inrichting, en polystyreenlijsten. Het is gevestigd in Carinaro, Italië.

 4. ELENI SRL

  Italië

  Het bedrijf ELENI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polystyreenlijsten. Het is gevestigd in Villafranca Padovana, Italië.

 5. ISOPOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ISOPOR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is gevestigd in Neunkirchen, Duitsland.

 6. POLISUR 2000, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf POLISUR 2000, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polymeren, en dozen. Het is gevestigd in Olhão, Portugal.

 7. SCAIPLEX ROMA SRL

  Italië

  Het bedrijf SCAIPLEX ROMA SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - halffabrikaten, accessoires voor leidingen, polystyreen, Kunststof - halffabrikaten, en bewerking van polycarbonaat. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 8. PARTICLE FOAM COMMUNITY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PARTICLE FOAM COMMUNITY GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Schuimplastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polystyreen, en Polystyreen. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 9. TAHBIB PLASTIC COMPANY

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf TAHBIB PLASTIC COMPANY, is een Distributeur, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren polypropyleen, polyethyleen, en polystyreen. Het is gevestigd in Riyadh, Saoedi Arabië.

 10. MACASA

  Spanje

  Het bedrijf MACASA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polystyreen. Het is tevens aanwezig in de sectoren containers voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Hernani, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis