• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ponsen - papier en karton

Resultaten voor

Ponsen - papier en karton - Import export

 1. CHIESA ARTORIGE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHIESA ARTORIGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijmachines voor kartonnen verpakkingen, hydraulische snijmachines, industriële ponsmachines, industriele hydraulische snijmachines, pneumatische en hydropneumatische snijmachines, industriele pneumatische snijmachines, uitsnijmachines voor schoenfabrieken en schoenmakers, uitsnijmachines voor lederwarenindustrie, en industriele mechanische snijmachines. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

 2. BOGRAMA AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BOGRAMA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, Snijden - gereedschapsmachines, machines voor papiertechniek, en automatische drevels. Het is gevestigd in Turbenthal, Zwitserland.

 3. I.C.O.S. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I.C.O.S. S.R.L., en actief in de sector Ponsen - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papiersnijmachines - industrieel, snijden van vezels, bewerkt blad, Papiersnijmachines - industrieel, en mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Forli', Italië.

 4. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hygiëne- en toiletproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Perforeermachines - papier, Papier voor papierwaren, Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie, Ponsen - papier en karton, Perforeermachines - papier, Papier voor papierwaren, Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie, en Ponsen - papier en karton. Het is gevestigd in Peißenberg, Duitsland.

 5. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Messen en bladen - industrieel, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Ponsen - papier en karton, Handgereedschap - gemotoriseerd, Messen en bladen - industrieel, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, en Ponsen - papier en karton. Het is gevestigd in Eberdingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IMPRESS DECOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IMPRESS DECOR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Ponsen - papier en karton, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, en Ponsen - papier en karton. Het is gevestigd in Aschaffenburg, Duitsland.

 2. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRITSCH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Kunststofindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Ponsen - papier en karton, Kunststofindustrie - machines, en Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Welden, Duitsland.

 3. TEO SRL

  Tunesië

  Het bedrijf TEO SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ponsen - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren handel in boormachines, en accessoires voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Nabel, Tunesië.

 4. HILMAR KRAUTWURST GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HILMAR KRAUTWURST GMBH & CO. KG, en actief in de sector Ponsen - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, Bontkleding, Drukkerijen, Wasmiddelen en zeep, Rubberproducten, Bontkleding, Drukkerijen, en Wasmiddelen en zeep. Het is gevestigd in Coburg, Duitsland.

 5. SERVIFORMES SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf SERVIFORMES SARL, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor industrieel snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Montelimar, Frankrijk.

 1. DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, en Ponsen - papier en karton. Het is gevestigd in Nördlingen, Duitsland.

 2. EBERHARD FABER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EBERHARD FABER GMBH, en actief in de sector Ponsen - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - huishoudelijke producten, Kunststofproducten - huishoudelijk, Rubber - huishoudelijke producten, en Kunststofproducten - huishoudelijk. Het is gevestigd in Neumarkt I.d.opf, Duitsland.

 1. FUSTELTECNICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FUSTELTECNICA S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Flero, Italië.

 2. FUSTELLIFICIO NEW SPEED SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

  Het bedrijf FUSTELLIFICIO NEW SPEED SOCIETA' COOPERATIVA, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Cesa, Italië.

 3. FUSTELLIFICIO M.M.

  Italië

  Het bedrijf FUSTELLIFICIO M.M., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

 4. NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 5. TECNOSTEEL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOSTEEL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenenfabricage - machines, Ponsen - papier en karton, Schoenenfabricage - machines, en Ponsen - papier en karton. Het is gevestigd in Montecassiano, Italië.

 6. YDEAL

  Italië

  Het bedrijf YDEAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Pogliano Milanese, Italië.

 7. FUSTELLIFICIO BI - CO ( S.R.L. )

  Italië

  Het bedrijf FUSTELLIFICIO BI - CO ( S.R.L. ), en actief in de sector Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, Ponsen - papier en karton, Snijden van kunststoffen - machines, en Ponsen - papier en karton. Het is gevestigd in Monte San Giusto, Italië.

 8. FUSTELLIFICIO VENETO

  Italië

  Het bedrijf FUSTELLIFICIO VENETO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Silea, Italië.

 1. INCISORIA A.C.M.

  Italië

  Het bedrijf INCISORIA A.C.M., is een Onderaannemer, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Crocetta Del Montello, Italië.

 2. FUSTELLIFICIO ERRE-A

  Italië

  Het bedrijf FUSTELLIFICIO ERRE-A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Campi Bisenzio, Italië.

 3. GUALZETTI FERMO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf GUALZETTI FERMO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitgeverijen - diversen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, Ponsen - papier en karton, Snijden van kunststoffen - machines, en Ponsen - papier en karton. Het is gevestigd in Cassano D'adda, Italië.

 4. FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, Ponsen - papier en karton, Snijden van kunststoffen - machines, en Ponsen - papier en karton. Het is gevestigd in Passignano Sul Trasimeno, Italië.

 5. SERVIFORM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SERVIFORM S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Caravaggio, Italië.

 6. FUSTELLE

  Italië

  Het bedrijf FUSTELLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Pieve Emanuele, Italië.

 7. DELTABOX DI ROGLIATTI CLAUDIO

  Italië

  Het bedrijf DELTABOX DI ROGLIATTI CLAUDIO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Andezeno, Italië.

 8. MELANI EMILIO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf MELANI EMILIO S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Scandicci, Italië.

 9. SAF

  Italië

  Het bedrijf SAF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, Papiersnijmachines - industrieel, Ponsen - papier en karton, en Papiersnijmachines - industrieel. Het is gevestigd in Montecosaro, Italië.

 10. KOCHER & BECK GMBH & CO ROTATIONSSTANZTECHNIK KG.

  Duitsland

  Het bedrijf KOCHER & BECK GMBH & CO ROTATIONSSTANZTECHNIK KG., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Papier- en kartonindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen - papier en karton, en Ponsen - papier en karton. Het is gevestigd in Pliezhausen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ponsen - papier en karton - Import export

Aantal resultaten

2.786 Bedrijven