• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines - Import export

 1. ME.RO. SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Me.Ro. vervaardigt systemen voor oppervlaktebehandelingen (coronabehandeling, plasmabehandeling) en inductiesealsystemen (cap sealing). Het systeem voor plasmabehandeling maakt plasticcoating geschikt voor het bedrukken en walsen. Het systeem voor plasmabehandeling biedt op sommige materialen voordelen in vergelijking met een coronabehandeling. Het cap-sealingsysteem wordt gebruikt in de bottelindustrie om recipiënten na het vullen te verzegelen.

 2. MATRICERÍA INVIR

  Spanje

  MATRICERÍA INVIR S.L. is in 2001 opgericht om de behoeften van de industrie tegemoet te komen wat betreft het gebruik van hightech voor het maken van snij- en dieptrekmallen, geavanceerd gereedschap en bewerkte artikelen in grote oplagen. Wij maken ook elektroden voor het graveren van merken, het uitsnijden van prototypes op draadmachines en andere werkzaamheden m.b.t. de mechanische bewerking.

 3. ARIETE GROUP

  Bulgarije

  Het bedrijf ARIETE GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geïntegreerde logistiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van kunststof materialen, Montagerobots, Veembedrijven, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Gieten van kunststof materialen, Montagerobots, Veembedrijven, en Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Pazardzhik, Bulgarije.

 4. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Precisie gietvormen, gereedschapsbouw, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Precisie gietvormen, en ontwerp en fabricage van matrijzen. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

 5. PERFORATION MACHINERY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PERFORATION MACHINERY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Bradford, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS

  Italië

  Het bedrijf GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriecomplexen - ontwerp, stripverpakkingslijn, industriecomplexen, Industriecomplexen - ontwerp, en onderhoud van machines. Het is gevestigd in Casnigo, Italië.

 2. INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM)

  Portugal

  Het bedrijf INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren conceptie van vormen voor kunststoffen, ontwerp van vormen, ontwerp van gietvormen voor verpakkingen, en vervaardiging van gietvormen. Het is gevestigd in Porto De Mós, Portugal.

 3. GRUBER A/S

  Denemarken

  Het bedrijf GRUBER A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Haderslev, Denemarken.

 4. SALAPLAST KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf SALAPLAST KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gieten van kunststof materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, en Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Szeged, Hongarije.

 5. MATRICERÍA ROYAN, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MATRICERÍA ROYAN, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Matrijzen en vormen, matrijzen voor ponsmachines, machines voor voorbereiding van matrijzen, en polystyreen matrijzen. Het is gevestigd in Denia, Spanje.

 1. PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA.

  Portugal

  Het bedrijf PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA., is een Dienstverlener, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisie gietvormen, en Precisie gietvormen. Het is gevestigd in Oliveira De Azeméis, Portugal.

 2. EXTREMPLAST BT.

  Hongarije

  Het bedrijf EXTREMPLAST BT., is een Distributeur, en actief in de sector Inblazing van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Recycling van verpakkingen, Extrusie van kunststoffen - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Recycling van verpakkingen, en Extrusie van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Székesfehérvár, Hongarije.

 1. ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber en -plastic, Kunststofindustrie - machines, Schuimrubber en -plastic, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Neumarkt I.d.opf, Duitsland.

 2. EXROTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EXROTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Vervormen - staal- en metaalbewerking, bouw van gietvormen, gereedschapsbouw, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Neuhaus-Schierschnitz, Duitsland.

 3. INDUSTRIAS MICAL

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS MICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietvormen, Gietvormen en modellen, gegoten artikelen van zamak, Gietvormen, en Gietvormen en modellen. Het is gevestigd in Albacete, Spanje.

 4. KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, vormen voor de bonbonindustrie, en extrusiemachines voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Bad-Schwartau, Duitsland.

 5. HANS MEYER

  Duitsland

  Het bedrijf HANS MEYER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Schuimrubber en -plastic, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - machines, Rubberindustrie - machines, Schuimrubber en -plastic, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Burgthann, Duitsland.

 6. EMQTEC AG

  Duitsland

  Het bedrijf EMQTEC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Schuimrubber en -plastic, Kunststofindustrie - machines, Rubberindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Schuimrubber en -plastic, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Friedberg, Duitsland.

 7. GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG

  Duitsland

  Het bedrijf GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Kunststofindustrie - machines, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Kunststofindustrie - machines, en Kabels en draad - elektrisch en telefonisch. Het is gevestigd in Peiting, Duitsland.

 8. RUDOLF GEITZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RUDOLF GEITZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Schuimrubber en -plastic, Kunststofindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Ponsplaten, Schuimrubber en -plastic, Kunststofindustrie - machines, en Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Dinkelsbühl, Duitsland.

 1. HÄRING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HÄRING GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber en -plastic, Kunststofindustrie - machines, Schuimrubber en -plastic, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Eslarn, Duitsland.

 2. ROS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ROS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Draad en kabels - staal, Kunststofindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, en Draad en kabels - staal. Het is gevestigd in Coburg, Duitsland.

 3. SETFORGE GAUVIN SA

  Frankrijk

  Het bedrijf SETFORGE GAUVIN SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer - stamp- en ponswerk, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, vormpersen, Smeedijzer - stamp- en ponswerk, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, en smeden. Het is gevestigd in La Monnerie Le Montel, Frankrijk.

 4. VF VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VF VERPACKUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Kunststofindustrie - machines, en Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Sulzberg, Duitsland.

 5. DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Schuimrubber en -plastic, Kunststofindustrie - machines, Rubberindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Schuimrubber en -plastic, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Niederwinkling, Duitsland.

 6. TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Schuimrubber en -plastic, Vertragingsinrichtingen, hydraulisch, Kunststofindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Schuimrubber en -plastic, Vertragingsinrichtingen, hydraulisch, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Gauting, Duitsland.

 7. OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Kunststofindustrie - machines, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Rubberindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Kunststofindustrie - machines, en Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is gevestigd in Winhöring, Duitsland.

 8. WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuimrubber en -plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Ponsplaten, Kunststofindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, en Ponsplaten. Het is gevestigd in Marktheidenfeld, Duitsland.

 9. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimrubber en -plastic, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, Kunststofindustrie - machines, Schuimrubber en -plastic, Kabels en draad - elektrisch en telefonisch, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Michelau i.OFr, Duitsland.

 10. SAHLBERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SAHLBERG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Schuimrubber en -plastic, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststofindustrie - machines, Ponsen van kunststoffen - gereedschapsmachines, Schuimrubber en -plastic, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Feldkirchen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis