• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ponsplaten

Resultaten voor

Ponsplaten - Import export

 1. PIERON GMBH

  Duitsland

  Sinds 1925 produceert en ontwikkelt PIERON – een familiebedrijf van de 4e generatie - technische veringen voor bijna alle industriesectoren. De focus ligt op de auto-, elektrische en sportartikelenindustrie.Op de locatie Bocholt werken meer dan 270 medewerkers op een fabrieksoppervlak van ca.20.000 m² altijd nieuwe oplossingen op het gebied van ring-, druk- en torsieveren en gestanste, gebogen en buigdraaddelen.Speciale onderdelen en samenstellingen ronden ons assortiment af.State-of-the-art fabricageprocessen garanderen een productie die aan de hoogste eisen voldoet.

 2. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

 3. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

 4. CARL AUG. PICARD GMBH

  Duitsland

 5. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  China

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. 1A STAR TECHNISCHE KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  1A STAR technische Kunststoffe GmbH is een aanbieder van technische en industriële kunststoffen met meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. Wij streven ernaar om onze klanten kunststof halffabricaten, kunststof maatdelen en kunststofvormdelen uit standaardmaterialen zoals polypropyleen (PP), polyethyleen (zoals PE UHMW, PE HMW, PE HD, speciale typen), polystyreen, ABS, polyamide, PVDF, POM, PVC, PMMA (acrylglas of ook plexiglas), polycarbonaat (PC) tegen een zeer goede prijs/prestatie-verhouding aan te bieden, maar ook duroplasten, tot dusver waarschijnlijk onbekende laminaten en compounds of speciale materialen voor te stellen die met aanzienlijk minder materiaal een hoge stevigheid of overige eigenschappen als moeilijk ontvlambaar, elektrisch geleidend, glasvezelversterkt of zelfsmerend bieden. Daag ons uit, wij zijn zeker dat wij u de juiste en interessante materialen tegen een zeer interessante prijs/prestatie-verhouding te kunnen aanbieden.

 2. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  China

  Changsha Meiyu Electrical Appliance Co., Ltd. is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een geïntegreerde onderneming met verschillende fabrieken met een compleet gamma van elektrisch toestellen en voorziet van gediversifieerde en kwalitatief hoogstaande structuuronderdelen voor nieuw materiaal, de nieuwe energie-industrie, transit spoorwegindustrie, precisie plaatwerk onderdelen en complete gamma's van elektrische apparatuur.

 3. TAVSAN

  Turkije

 4. PRESSMETALL GUNZENHAUSEN GALSTERER & CO. KG

  Duitsland

 5. SFT X. SETTELE STANZ UND FORMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Duitsland

 2. PROSTOR DESIGN S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 1. ABYAVE POINCONS ET MATRICES INC.

  Canada

 2. STANCMETAL

  Servië

 3. TMK MAKINA VE KALIP SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 4. AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH

  Duitsland

 5. ROBERT MEIER GMBH

  Duitsland

 6. ERWIN AUERHAMMER GMBH

  Duitsland

 7. DAISO EUROPE

  Duitsland

 8. KARL STRÖBER GALVANISCHE ANSTALT E. K

  Duitsland

 1. ALOIS MORADELLI

  Duitsland

 2. HAGA GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. GINGERM INDUSTRIAL CO., LIMITED

  China

 4. THOMA METALLVEREDELUNG GMBH

  Duitsland

 5. HAI TONG METAL PRODUCTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 6. FERTIGUNGSGERÄTEBAU ADOLF STEINBACH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. NOWI-GMBH PRÄZISIONSMECHANIK UND WERKZEUGBAU

  Duitsland

 8. COILTECH MAKINA SAN. TIC. A.Ş.

  Turkije

 9. H & M PRÄZISIONSFORMEN GMBH

  Duitsland

 10. HANS GEGNER GMBH & CO

  Duitsland