• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ponsplaten

Resultaten voor

Ponsplaten - Import export

 1. PROMEX BG

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Promex, opgericht in 1990, is uitgegroeid tot een baanbrekend bedrijf in Bulgarije dat op behendige wijze koers wist te houden tijdens de bewogen overgangsjaren. Wij zijn uiterst bedreven in het vervaardigen van geavanceerde apparatuur voor de landbouw en de veefokkerij, naast een aanbod industriële producten. Gevestigd in het bruisende industriegebied van Sofia, voeren wij onze werkzaamheden uit in een omvangrijke bedrijfsruimte van 17.000 m². PROMEX werkt al meer dan dertig jaar nauw samen met MONOFLO, een in Duitsland gebaseerde tegenhanger. Deze samenwerking verbindt de collectieve krachten van beide bedrijven: Promex staat voor innovatieve uitrustingen en een bekwaam team van meer dan 150 werknemers, gericht op productiviteit en flexibiliteit voor de uitvoer van projecten op maat. MONOFLO levert op zijn beurt hoogwaardige grondstoffen tegen scherpe prijzen en faciliteert de internationale distributie van de eindproducten. Deze symbiotische samenwerking is cruciaal om onze concurrentiekracht op de internationale markt te behouden. Naast traditionele sporten zoals voetbal, fitness, tafeltennis en schaken, was het JEU DE BOULES halverwege 2015 een welkome aanvulling. Onze inzet uitte zich in het organiseren van toernooien inclusief het vermaarde Republikeinse kampioenschap. Wij werken nauw samen met de Bulgaarse Jeu de Boules bond, en hebben met trots het Europese kampioenschap Jeu de Boules gesteund en een gloednieuwe club opgericht.

 2. PIERON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1925 produceert en ontwikkelt PIERON – een familiebedrijf van de 4e generatie - technische veringen voor bijna alle industriesectoren. De focus ligt op de auto-, elektrische en sportartikelenindustrie.Op de locatie Bocholt werken meer dan 270 medewerkers op een fabrieksoppervlak van ca.20.000 m² altijd nieuwe oplossingen op het gebied van ring-, druk- en torsieveren en gestanste, gebogen en buigdraaddelen.Speciale onderdelen en samenstellingen ronden ons assortiment af.State-of-the-art fabricageprocessen garanderen een productie die aan de hoogste eisen voldoet.

 3. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

 4. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

 5. PROFIPACK S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROFIPACK S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Gereedschapsmachines voor stampen, Verzegelmachines voor verpakkingen, Etiketteren en markeren - machines, Computerpapier, 3D-printers, postzegelvorming uitknippen, metalen stempels, en drevels voor stansmachine. Het is gevestigd in Brno, Tsjechische Rep..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARL AUG. PICARD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARL AUG. PICARD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 2. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Lassen van staal en metaal, Laser - las- en snijmachines, Plaatwerkerij - industrieel, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, snijden van metalen, plaatijzer, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en precisiestansdelen. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 3. 1A STAR TECHNISCHE KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  1A STAR technische Kunststoffe GmbH is een aanbieder van technische en industriële kunststoffen met meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied. Wij streven ernaar om onze klanten kunststof halffabricaten, kunststof maatdelen en kunststofvormdelen uit standaardmaterialen zoals polypropyleen (PP), polyethyleen (zoals PE UHMW, PE HMW, PE HD, speciale typen), polystyreen, ABS, polyamide, PVDF, POM, PVC, PMMA (acrylglas of ook plexiglas), polycarbonaat (PC) tegen een zeer goede prijs/prestatie-verhouding aan te bieden, maar ook duroplasten, tot dusver waarschijnlijk onbekende laminaten en compounds of speciale materialen voor te stellen die met aanzienlijk minder materiaal een hoge stevigheid of overige eigenschappen als moeilijk ontvlambaar, elektrisch geleidend, glasvezelversterkt of zelfsmerend bieden. Daag ons uit, wij zijn zeker dat wij u de juiste en interessante materialen tegen een zeer interessante prijs/prestatie-verhouding te kunnen aanbieden.

 4. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  China

  Changsha Meiyu Electrical Appliance Co., Ltd. is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een geïntegreerde onderneming met verschillende fabrieken met een compleet gamma van elektrisch toestellen en voorziet van gediversifieerde en kwalitatief hoogstaande structuuronderdelen voor nieuw materiaal, de nieuwe energie-industrie, transit spoorwegindustrie, precisie plaatwerk onderdelen en complete gamma's van elektrische apparatuur.

 5. TAVSAN

  Turkije

  Het bedrijf TAVSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen en bakken voor opslag, Dozen en bakken voor opslag, dozen voor berging en opslag, en koudvervormen van staalplaten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. YONDAO METALTECH LIMITED

  China

  Het bedrijf YONDAO METALTECH LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen verbindingen, leidingen, en klimaatregelinginstallaties en ventilatie-installaties voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Shijiazhuang, China.

 2. PAUN PARTS AB

  Zweden

  Het bedrijf PAUN PARTS AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Montage van onderdelen, en Ponsplaten. Het is gevestigd in Kungsängen, Zweden.

 1. FERRO APPARATE UND BEHÄLTERBAU EICHINGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FERRO APPARATE UND BEHÄLTERBAU EICHINGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leerwarenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Rubber - huishoudelijke producten, Ponsplaten, Rubber - huishoudelijke producten, en Kipcontainer. Het is gevestigd in Penzberg, Duitsland.

 2. PROSTOR DESIGN S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PROSTOR DESIGN S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gealuminiseerde platen, aluminiumlassen, staalplaten verbogen door zadelbuiging, en poederverf. Het is gevestigd in Prachatice , Tsjechische Rep..

 3. MEVACO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEVACO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Perforatie van staal en metaal, Ponsplaten, Strekmetaal - platen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Perforatie van staal en metaal, Ponsplaten, en Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Göppingen, Duitsland.

 4. BOGNER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BOGNER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Snijden - gereedschapsmachines, Ponsplaten, CNC-buigstukken, Snijden - gereedschapsmachines, en kleine metalen precisieonderdelen. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 5. PRESSMETALL GUNZENHAUSEN GALSTERER & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PRESSMETALL GUNZENHAUSEN GALSTERER & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Reparatie van industriële uitrustingen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Kunststofproducten voor de industrie, Reparatie van industriële uitrustingen, en Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is gevestigd in Gunzenhausen, Duitsland.

 6. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KARL EUGEN FISCHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie van industriële uitrustingen, Ponsplaten, Reparatie van industriële uitrustingen, en Ponsplaten. Het is gevestigd in Burgkunstadt, Duitsland.

 7. ABYAVE POINCONS ET MATRICES INC.

  Canada

  Het bedrijf ABYAVE POINCONS ET MATRICES INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-freeswerk, en boren van metalen. Het is gevestigd in Dorval, Canada.

 8. SFT X. SETTELE STANZ UND FORMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SFT X. SETTELE STANZ UND FORMTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - staal, en Draad en kabels - staal. Het is gevestigd in Halblech, Duitsland.

 1. STANCMETAL

  Servië

  Het bedrijf STANCMETAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, KLEINE METAALWAREN, en Dompelbuizen voor temperatuursensoren. Het is gevestigd in Sevojno, Servië.

 2. I-PARTS EICHSFELD FAHRWERKSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf I-PARTS EICHSFELD FAHRWERKSTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Ponsplaten, Veringen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Ponsplaten, en Veringen. Het is gevestigd in Dingelstädt, Duitsland.

 3. LOTHAR MÜLLER FEDERN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOTHAR MÜLLER FEDERN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Veringen, Spiraalveren, Bladveren, Ponsplaten, Veringen, Spiraalveren, en Bladveren. Het is gevestigd in Münsingen, Duitsland.

 4. REITINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REITINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Band- en plaatstaal - ferro, Ponsplaten, Metaalconstructies - licht, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Band- en plaatstaal - ferro, Ponsplaten, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Biebesheim, Duitsland.

 5. KUNOW GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf KUNOW GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Ponsplaten, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Vlechtwerk van metaaldraad, Draad en kabels - non-ferro, Ponsplaten, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, en Vlechtwerk van metaaldraad. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 6. METALLWARENFABRIK RIEDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf METALLWARENFABRIK RIEDEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Ponsplaten, Industriebouw, Snijden - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Ponsplaten, en Industriebouw. Het is gevestigd in Schwäbisch Gmünd, Duitsland.

 7. LOUIS RENNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOUIS RENNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, Smeedijzer - stamp- en ponswerk, Ponsplaten, en Smeedijzer - stamp- en ponswerk. Het is gevestigd in Dachau, Duitsland.

 8. WAGNER METALLWAREN INH. JÜRGEN WAGNER

  Duitsland

  Het bedrijf WAGNER METALLWAREN INH. JÜRGEN WAGNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Ponsplaten, Snijden - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en Ponsplaten. Het is gevestigd in Schmalkalden, Duitsland.

 9. OBERLAND MANGOLD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OBERLAND MANGOLD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, en Ponsplaten. Het is gevestigd in Eschenlohe, Duitsland.

 10. THOMA METALLVEREDELUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THOMA METALLVEREDELUNG GMBH, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ponsplaten, en Ponsplaten. Het is gevestigd in Heimertingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis