• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pootgoed - bollen en zaden

Resultaten voor

Pootgoed - bollen en zaden - Import export

 1. PRIMOZA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRIMOZA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pootgoed - bollen en zaden. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pootgoed - bollen en zaden. Het is gevestigd in Großbeeren, Duitsland.

 3. FAUNE ET FLORE

  België

  Fauna en Flora in Nandrin, met een winkelruimte van 1800 m2 gewijd aan de tuin, aan planten, aan uw huisdieren en aan decoratieve artikelen voor binnen en buiten. Dankzij onze passie voor barbecues, bieden wij u ook een brede keuze aan gas- en steenkoolbarbecues, plancha's, brasero's, bio ethanol haarden. Van maart tot oktober wordt er een breed assortiment van terrasmeubels, parasols en vaste zonneschermen ten toon gesteld. Vanaf de maand november kunt u op onze bovenverdieping onze prachtige Kerstmarkt komen bezoeken!

 4. AGASAAT® GMBH

  Duitsland

  Als een familiebedrijf staat agaSAAT al meer dan 25 jaar garant voor gebakken, gekiemde en gekruide zaden van premiumkwaliteit.Met ons uitgebreide assortiment in biologische en conventionele kwaliteit, bedienen wij groothandelaren en geavanceerde bakkers in heel Duitsland, zowel in particuliere huishoudens als in de industrie.Ondertussen is ons klantenbestand even divers als ons assortiment.Wij leveren aan de specerijen- en verwerkende industrie, maar ook aan de producenten van homeopathische geneesmiddelen en gebruikers van kiemzaden.Dankzij onze decennialange ervaring in de internationale zaad- en specerijenhandel bereiken we de hoogste kwaliteit voor u op het hoofdkantoor van het bedrijf in Neukirchen-Vluyn in Noord-Rijnland-Westfalen.Van zelfontplooiing en directe import tot laboratoriumtesten tot reiniging, kiemvermindering, menging of verpakking, u kunt er zeker van zijn: We bieden u ook de juiste oplossing voor uw zeer speciale vereisten!

 5. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrijk

  PEPINIERES VITICOLES DAYDE is Europees marktleider op het gebied van de productie van wijnstokken in potten en met blote wortels: kunnen het hele jaar door geplant worden. Geënt, plantklaar, gecertificeerd, kloonselecties, allerlei rassen. Advies, plaatsing, technische follow-up, alle landen. Al drie generaties lang ten dienste van de wijnbouw. Wij beschikken over geavanceerde technieken en installaties voor de productie van druivenstokken voor wijn en voor tafeldruiven. Door het enten van wijnstokken is men er in de vorige eeuw in geslaagd wijngaarden te herstellen die slachtoffer waren van druifluis en traditionele druivenrassen van de grote wijngebieden te bewaren. Wij kweken moederplanten op een veld van ongeveer honderd hectaren. Als boom- en wijnstokkwekerij onderwerpen wij onze producten aan talrijke controles en aan de strenge normen op plantenziektegebied van de Franse regionale dienst AGRIMER. In Frankrijk worden al onze gecertificeerde wijnstokken geteeld onder het merk ENTAV-INRA.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV

  Nederland

  VWS Export – Import of Flowerbulbs BV staat voor betrouwbare kwaliteit en is een “business to business” bedrijf, gespecialiseerd in wereldwijde export - en import van bloembollen. VWS staat al sinds 1972 voor kwaliteit en een uitstekende pre- en aftersales. Dit doen wij niet alleen vanuit ons kantoor in Broek op Langedijk, maar ook door middel van regelmatige bezoeken aan de teeltgebieden van onze leveranciers en afnemers in meer dan 60 landen. Zowel het ISO 9001: 2008 - als het AEO certificaat garanderen een accurate en tijdige levering van ons grote assortiment bloembollen, waar ook ter wereld. De kwaliteits bloembollen kunnen het hele jaar geleverd worden. Onze belangrijkste producten zijn lelies, gladiolen, irissen en tulpen. Elke behandeling van de bollen wordt door onszelf gedaan. Daarnaast testen we de bollen in onze kassen door middel van proef plantingen van alle partijen. Nieuwe soorten van lelies, gladiolen, irissen en tulpen worden getest om te beoordelen of deze voldoen.

 2. HEROES EN CO

  België

  HEROES & CO is een dynamisch familiebedrijf dat sinds generaties de activiteiten van haar maalderij uitbreidde met de productie van dierenvoeders, de verkoop van meststoffen, boomschorsen, grondverbeteraars, potgrond en dolomiet. HEROES & CO richt zich voornamelijk tot de particulier en professionele tuinaannemers. HEROES & CO is gelegen aan de rand van de dorpskern van Sint-Pieters-Rode en vormt van daaruit een gemakkelijk bereikbare plaats voor de talrijke graantelers uit de buurt die, met hun tractoren, op een vrij gemakkelijke manier hun geoogste granen kunnen leveren zonder zich op de drukke gewestwegen te moeten begeven in de richting van één of ander bedrijventerrein. Door het behalen van het Kwaliteitslabel GMP, gecontroleerd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, is het bedrijf het consumentenvertrouwen absoluut waardig. Steeds meer tuinaannemers hebben hun weg gevonden naar Heroes & Co voor boomschorsen, gazonzaden, dolomiet, …. Om nog beter met deze groeiende groep klanten samen te werken, werd in de zomer van 2012 een betoncentrale in gebruik genomen. Deze automatische betoncentrale draait stabilisé, chape en magere beton.

 3. FLOREX

  Nederland

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verpakken van bloembollen, zaden en andere gerelateerde producten. Ons gevoel voor trends helpt ons regelmatig nieuwe, succesvolle producten te introduceren. Samen met onze klanten ontwikkelen wij nieuwe en interessante concepten uit. Naast onze eigen uitgebreide lijn bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid voor Private Label. Wij bieden voor al onze producten kwaliteit, hierbij geholpen door onze jarenlange ervaring in de bloembollenmarkt. Daarnaast werken wij ook constant aan nieuwe productinnovaties en verbeteringen. Florex is succesvol met haar producten in meer dan 30 landen.

 4. AGRO SEED SERVICE

  België

  Agro Seed Service werd opgericht in 1996, en is actief in de productie, veredeling, ontwikkeling en verkoop van groentezaden met het oog gericht op de industriële markt en met als werkterrein de wereld. Het hart van Agro Seed Service ligt in Opglabbeek, België, een logistieke voltreffer voor onze hoofdmarkt Benelux, Frankrijk en Duitsland

 5. BARENBRUG BELGIUM

  België

  De Koninklijke Barenbrug Groep is wereldwijd toonaangevend in recreatiegrassen, voedergrassen en vlinderbloemige voedergewassen. Wij hebben ons gespecialiseerd in plantenveredeling, graszaadproductie en de internationale marketing en verkoop van innovatieve rassen.

 1. ONSZADEN

  Nederland

  Bij Onszaden vindt u de meest bijzondere zaden ter wereld. Van winterharde planten uit de Himalaya tot tropische planten uit de Amazone. Het assortiment is erg veelzijdig met honderden soorten zeldzame en herkenbare zaden. Ontdek en zaai ze zelf!

 2. BEJO ZADEN - BELGIUM

  België

  Groentezaden voor de professionele groenteteelt in vollegrond. Teeltschema's voor een ruim assortiment groenterassen.

 1. TROPICAL SEEDS BV

  Nederland

  In en verkoop van tropische zaaizaden, groothandel. Gesprecialiseerd in Dypsis lutescens zaden, Chamaedorea elegans zaden, Coffea arabica zaden, Wodyetia bifurcata zaden, Bismarckia nobilis zaden.

 2. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanje

 3. V-BEYBI LTD

  Oekraïne

 4. L'AIL DROMOIS

  Frankrijk

 5. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Duitsland

 6. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Duitsland

 7. GAUTIER SEMENCES

  Frankrijk

 8. VILLABAFO

  Griekenland

 1. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

  Bulgarije

 2. SEMAILLE

  België

 3. EXPORVIA

  Spanje

 4. LUMA SEEDS

  Verenigde Staten

 5. BIOCÉLIO

  Portugal

 6. GRAINES DU MONDE PAIR

  België

 7. SERVAGRI

  België

 8. FUMIGATION

  Oekraïne

 9. ETABLISSEMENTS DERASSE

  België

 10. CHIABIA GERMANY

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Pootgoed - bollen en zaden - Import export

Aantal resultaten

2.681 Bedrijven