• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • porfier

Resultaten voor

Porfier - Import export

 1. MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren stenen voor wand- en vloerbekleding, stadsinrichting, en natuurstenen. Het is gevestigd in Caltanissetta, Italië.

 2. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Openbare werken - materialen, bewerking van lavasteen, bewerking marmer en graniet, Marmer, en Openbare werken - materialen. Het is gevestigd in Belpasso, Italië.

 3. DE KASSEIGROEVE

  België

  De Kasseigroeve te Beverlo (Beringen, Limburg) is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van kleiklinkers, (oude) kasseien, platines, porfiers, boerenkasseien, Tiense kasseien, basalt, ... We bieden onze eigen plaatsingdienst en een goede service. We hebben alles uit stock leverbaar. De Kasseigroeve staat voor: De oplossing voor uw oprit of terras in alle mogelijke kasseien: oude recup kasseien, Belgische kassei, kleiklinkers, gres, basalt, platines, balegemse kassei, kinderkoppen, porfier, Tiense kassei, vossenkoppen, wij hebben ze of vinden ze voor u. We hebben de grootste permanente stock in de Benelux.

 4. RADIOLI PAVIMENTI SRL

  Italië

  Het bedrijf RADIOLI PAVIMENTI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren steen voor buitenvloeren, plavuizen, en vloeren van porfier. Het is gevestigd in Bottanuco, Italië.

 5. STONE EXPERT SRL

  Italië

  Het bedrijf STONE EXPERT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen voor de bouw, Porfier, Lijmstoffen voor de bouw, porfiercubes, en Porfier. Het is gevestigd in Civezzano, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO

  Italië

  Het bedrijf DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO, is een Distributeur, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandhout. Het is gevestigd in CAFASSE, Italië.

 2. PORFIDI SRLS

  Italië

  Het bedrijf PORFIDI SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trommelstenen, en porfiercubes. Het is gevestigd in Fornace, Italië.

 3. FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI

  Italië

  Het bedrijf FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren winning van porfier. Het is gevestigd in Albiano, Italië.

 4. PORFIDI ROBERTO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PORFIDI ROBERTO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren porfiercubes, porfiertegels, vloeren van porfier, en rode porfier. Het is gevestigd in Albiano, Italië.

 5. ARCHSTONE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ARCHSTONE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurstenen. Het is gevestigd in Noale, Italië.

 1. MARBLES MARMAREOS SRL

  Italië

  Het bedrijf MARBLES MARMAREOS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graniet, Snijmachines voor marmer, porfier, voorwerpen van marmer, Graniet, en Snijmachines voor marmer. Het is gevestigd in Arco, Italië.

 2. PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB

  Oostenrijk

  Het bedrijf PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurstenen. Het is gevestigd in Rohrbach, Oostenrijk.

 1. PORFIDI DERAN 2000 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PORFIDI DERAN 2000 S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking, en Dakbedekking. Het is gevestigd in Pozzuoli, Italië.

 2. COLOMBINI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf COLOMBINI S.P.A., en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Porfier, Marmer, Porfier, en Marmer. Het is gevestigd in Pergine Valsugana, Italië.

 3. SILPA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SILPA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vloeren en plankieren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Porfier, Vloeren voor computerzalen, Porfier, en Vloeren voor computerzalen. Het is gevestigd in Albiano, Italië.

 4. GV PORFIDO

  Italië

  Het bedrijf GV PORFIDO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren porfiercubes. Het is gevestigd in Albiano, Italië.

 5. PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC

  Italië

  Het bedrijf PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking van porfier, en stadsinrichting. Het is gevestigd in Trento, Italië.

 6. LA RUSTICA PIETRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA RUSTICA PIETRE S.R.L., en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking, en Dakbedekking. Het is gevestigd in Capriolo, Italië.

 7. GRAZI ARDESIE S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf GRAZI ARDESIE S.N.C., en actief in de sector Leisteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Porfier, Lei voor dakbedekking, Porfier, en Lei voor dakbedekking. Het is gevestigd in San Colombano Certenoli, Italië.

 8. SOC. CENNAMO MAURO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf SOC. CENNAMO MAURO S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Porfier, Marmer, Porfier, en Marmer. Het is gevestigd in Centola, Italië.

 1. DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G.

  Italië

  Het bedrijf DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G., is een Onderaannemer, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking, travertijn, en Dakbedekking. Het is gevestigd in Palosco, Italië.

 2. EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE

  Italië

  Het bedrijf EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking, en Dakbedekking. Het is gevestigd in Verghereto, Italië.

 3. COOPERATIVA CASTELLI ROMANI

  Italië

  Het bedrijf COOPERATIVA CASTELLI ROMANI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeren van mozaiek. Het is gevestigd in Marino Di Roma, Italië.

 4. MARELLO F.LLI

  Italië

  Het bedrijf MARELLO F.LLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking, natuurstenen, en Dakbedekking. Het is gevestigd in Candia Canavese, Italië.

 5. BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C.

  Italië

  Het bedrijf BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking, en Dakbedekking. Het is gevestigd in Brossasco, Italië.

 6. ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER

  Italië

  Het bedrijf ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdichting en isolatie - aannemers, Sanering - uitvoering, Afdichting en isolatie - aannemers, en Sanering - uitvoering. Het is gevestigd in Merano, Italië.

 7. PIETRE E SASSI

  Italië

  Het bedrijf PIETRE E SASSI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren porfier voor vloeren. Het is gevestigd in Cusano, Italië.

 8. GEOPIETRA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEOPIETRA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking, bakstenen, en Dakbedekking. Het is gevestigd in Gavardo, Italië.

 9. EDIL PROGRESS

  Italië

  Het bedrijf EDIL PROGRESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Porfier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking, travertijn, en Dakbedekking. Het is gevestigd in Cividate Al Piano, Italië.

 10. A.L.P.E. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.L.P.E. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines voor marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graniet, Porfier, Graniet, en Porfier. Het is gevestigd in Bagnolo Piemonte, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis