• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • port en likeurwijnen

Resultaten voor

Port en likeurwijnen - Import export

 1. MEYESTIX GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italië

  De landbouwonderneming Le Mire di Refrontolo produceert een uitmuntende Prosecco DOGC. Een Prosecco van het domein, waar moderne wijnbereidingsinstallaties het geleidelijk en zacht persen mogelijk maken gevolgd door het gisten van de most in kuipen op een gecontroleerde temperatuur en het mousseren in gesloten vaten. Productie van het huis en proeverij. Boven op de hellingen van Les Mire, in de gemeente van Refrontolo, produceert de familie Liessi, sinds drie generaties, zachte, fijne, typische streekwijnen, met een elegante uitstraling en een uitmuntende smaak. Wijnen van topkwaliteit uit druiven van de hellingen van Conegliano-Valdobbiadene, vervaardigd met liefde voor het vak en professionalisme. Onze meest bekende wijnen: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - in vaten gerijpte rode wijn IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Verkoop van wijn in bulk en flessen. Site Internet www.proseccolemire.it.

 3. PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO

  Italië

  Zorg, voortdurende aandacht en de wens om er het maximum uit te halen zijn de waarden die al bij de voorbereiding van de acht hectaren die de onderneming beslaat worden toegepast, de keuze van de klonen en onderstammen, de gekozen kweekvorm, de vinificatie met moderne technieken zonder de tradities uit het oog te verliezen; En dat gaat door bij de keuze van de perfecte fles, de kurk of dop en het etiket.

 4. THE WINE ADVENTURE

  Nederland

  Wijnhandel met specialisatie in oa Moldavische wijnen. Vertegenwoordiging van de wijnhuizen Purcari, Vartely, Cricova & Bostavan! Tevens leveren wij ondersteuning van uw evenement zoals, openingen van objecten of evenementen of exposities. Daarnaast worden er regelmatig wijnproeverijen georganiseerd, zowel openbaar als binnen een prive setting.

 5. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italië

  In onze onderneming draait het kernidee rond streekcultuur. Onze kostbare stokerij bevindt zich boven op de heuvels van Mombaruzzo. De zorgvuldige productie van grappa di Moscato, witte grappa, gedistilleerd en likeuren is onze troef om de smaak en behoeften van de consumenten tegemoet te komen. Kom eens bij ons op bezoek! De zorgvuldige productie van grappa di Moscato, witte grappa, gedistilleerd en likeuren is onze troef om de smaak en behoeften van de consumenten tegemoet te komen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. FX DE BEUKELAER

  België

  Elixir d'Anvers is een kruidenlikeur die sinds 1863 wordt bereid door de Antwerpse likeurstokerij van de familie De Beukelaer. Elixir d’Anvers kan puur gedronken worden met ijs of koffie, of gebruikt worden in cocktails of in de gastronomie. Naast Elixir d’Anvers produceert de likeurstokerij ook andere producten als Elixir de Spa, Bökland fruitvodka’s, Advocaat, Snaps Antwerpse Jenever, Triple Sec curaçao en Koffie Elixir d’Anvers.

 2. VINO CHILENO

  Duitsland

 3. CAVE BRUANT

  Frankrijk

 4. ECOLIFE 7 LTD.

  Bulgarije

 5. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugal

 1. FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN

  Duitsland

 2. VINTAGE PORT GIFTS

  Verenigd Koninkrijk

 3. CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA

  Italië

 4. GODAERT & VAN BENEDEN

  België

 5. FOSS MARAI S.P.A.

  Italië

 6. GRAPE A S

  Estland

 7. EXPLOTACIONES VALDUERO SA

  Spanje

 8. ALLIED DOMECQ EUROPEAN INVESTMENTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. SCAF FRUITIERE D'ARBOIS

  Frankrijk

 10. WANDS LTD

  Malta

 1. VINICOLA MARTELLOZZO SAS

  Italië

 2. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

  Frankrijk

 3. SIGNATURE SELECTIONS

  Frankrijk

 4. S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I.

  Italië

 5. STR COMMERCE

  Italië

 6. HUGEL & FILS

  Frankrijk

 7. HENRI BADOUX SA

  Zwitserland

 8. URALALKO

  Rusland

 9. CANTINE EUROPA - SOCIETA COOPERATIVA AGRICOLA

  Italië

 10. GFA SYLVAIN ROSIER

  Frankrijk