• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • port en likeurwijnen

Resultaten voor

Port en likeurwijnen - Import export

 1. MEYESTIX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEYESTIX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Adelsdorf, Duitsland.

 2. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italië

  De landbouwonderneming Le Mire di Refrontolo produceert een uitmuntende Prosecco DOGC. Een Prosecco van het domein, waar moderne wijnbereidingsinstallaties het geleidelijk en zacht persen mogelijk maken gevolgd door het gisten van de most in kuipen op een gecontroleerde temperatuur en het mousseren in gesloten vaten. Productie van het huis en proeverij. Boven op de hellingen van Les Mire, in de gemeente van Refrontolo, produceert de familie Liessi, sinds drie generaties, zachte, fijne, typische streekwijnen, met een elegante uitstraling en een uitmuntende smaak. Wijnen van topkwaliteit uit druiven van de hellingen van Conegliano-Valdobbiadene, vervaardigd met liefde voor het vak en professionalisme. Onze meest bekende wijnen: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - in vaten gerijpte rode wijn IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Verkoop van wijn in bulk en flessen. Site Internet www.proseccolemire.it.

 3. PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO

  Italië

  Zorg, voortdurende aandacht en de wens om er het maximum uit te halen zijn de waarden die al bij de voorbereiding van de acht hectaren die de onderneming beslaat worden toegepast, de keuze van de klonen en onderstammen, de gekozen kweekvorm, de vinificatie met moderne technieken zonder de tradities uit het oog te verliezen; En dat gaat door bij de keuze van de perfecte fles, de kurk of dop en het etiket.

 4. THE WINE ADVENTURE

  Nederland

  Wijnhandel met specialisatie in oa Moldavische wijnen. Vertegenwoordiging van de wijnhuizen Purcari, Vartely, Cricova & Bostavan! Tevens leveren wij ondersteuning van uw evenement zoals, openingen van objecten of evenementen of exposities. Daarnaast worden er regelmatig wijnproeverijen georganiseerd, zowel openbaar als binnen een prive setting.

 5. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italië

  In onze onderneming draait het kernidee rond streekcultuur. Onze kostbare stokerij bevindt zich boven op de heuvels van Mombaruzzo. De zorgvuldige productie van grappa di Moscato, witte grappa, gedistilleerd en likeuren is onze troef om de smaak en behoeften van de consumenten tegemoet te komen. Kom eens bij ons op bezoek! De zorgvuldige productie van grappa di Moscato, witte grappa, gedistilleerd en likeuren is onze troef om de smaak en behoeften van de consumenten tegemoet te komen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FX DE BEUKELAER

  België

  Elixir d'Anvers is een kruidenlikeur die sinds 1863 wordt bereid door de Antwerpse likeurstokerij van de familie De Beukelaer. Elixir d’Anvers kan puur gedronken worden met ijs of koffie, of gebruikt worden in cocktails of in de gastronomie. Naast Elixir d’Anvers produceert de likeurstokerij ook andere producten als Elixir de Spa, Bökland fruitvodka’s, Advocaat, Snaps Antwerpse Jenever, Triple Sec curaçao en Koffie Elixir d’Anvers.

 2. VINO CHILENO

  Duitsland

  Het bedrijf VINO CHILENO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Bad Salzuflen, Duitsland.

 3. CAVE BRUANT

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE BRUANT, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port en likeurwijnen, Champagne, Sekt en mousserende wijn, Wijn - Frankrijk, Port en likeurwijnen, Champagne, Sekt en mousserende wijn, en Wijn - Frankrijk. Het is gevestigd in Ormes, Frankrijk.

 4. ECOLIFE 7 LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf ECOLIFE 7 LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Pomorie, Bulgarije.

 5. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren port, AOC-wijnen, en Wijn - Portugal. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 1. FWD FORWARDING

  Spanje

  Het bedrijf FWD FORWARDING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren logistiek, voedingsmiddelen, en handel. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 2. FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN

  Duitsland

  Het bedrijf FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Port en likeurwijnen, Champagne, Sekt en mousserende wijn, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Port en likeurwijnen, en Champagne, Sekt en mousserende wijn. Het is gevestigd in Seesen, Duitsland.

 1. VINTAGE PORT GIFTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VINTAGE PORT GIFTS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. TRADING CONSULTING AMATO E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf TRADING CONSULTING AMATO E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedings-, wijn-, dranken- en suikerwarensectoren. Het is gevestigd in Reinfeld, Duitsland.

 3. GODAERT & VAN BENEDEN

  België

  Het bedrijf GODAERT & VAN BENEDEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. FOSS MARAI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FOSS MARAI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champagne, Sekt en mousserende wijn, Port en likeurwijnen, Champagne, Sekt en mousserende wijn, en Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Valdobbiadene (Tv), Italië.

 5. SIGNATURE SELECTIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf SIGNATURE SELECTIONS, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - mousserend, en Wijn - mousserend. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 6. GRAPE A S

  Estland

  Het bedrijf GRAPE A S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - methode champenoise, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - methode champenoise, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Harjumaa, Estland.

 7. WANDS LTD

  Malta

  Het bedrijf WANDS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champagne, Sekt en mousserende wijn, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Champagne, Sekt en mousserende wijn, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Marsa, Malta.

 8. CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port en likeurwijnen, Champagne, Sekt en mousserende wijn, Port en likeurwijnen, en Champagne, Sekt en mousserende wijn. Het is gevestigd in Cormons (Go), Italië.

 1. STR COMMERCE

  Italië

  Het bedrijf STR COMMERCE, is een Distributeur, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Rende, Italië.

 2. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL LES DOMAINES DE PROVENCE, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port en likeurwijnen, en Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Ollieres, Frankrijk.

 3. EXPLOTACIONES VALDUERO SA

  Spanje

  Het bedrijf EXPLOTACIONES VALDUERO SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port en likeurwijnen, en Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. SARL YVES JACQUIER

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL YVES JACQUIER, is een Distributeur, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port en likeurwijnen, en Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Perrigny, Frankrijk.

 5. OLIVIER DECELLE

  Frankrijk

  Het bedrijf OLIVIER DECELLE, is een Distributeur, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port en likeurwijnen, en Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in St Emilion, Frankrijk.

 6. HUGEL & FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf HUGEL & FILS, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port en likeurwijnen, en Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Riquewihr, Frankrijk.

 7. S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I.

  Italië

  Het bedrijf S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port en likeurwijnen, en Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Marsala (Tp), Italië.

 8. HENRI BADOUX SA

  Zwitserland

  Het bedrijf HENRI BADOUX SA, is een Distributeur, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port en likeurwijnen, en Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Aigle, Zwitserland.

 9. WEINFINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEINFINGER GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 10. SCAF FRUITIERE D'ARBOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf SCAF FRUITIERE D'ARBOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port en likeurwijnen, en Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Arbois, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis