• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • port en likeurwijnen

Resultaten voor

Port en likeurwijnen - Import export

 1. MEYESTIX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEYESTIX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is gevestigd in Adelsdorf, Duitsland.

 2. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italië

  De landbouwonderneming Le Mire di Refrontolo produceert een uitmuntende Prosecco DOGC. Een Prosecco van het domein, waar moderne wijnbereidingsinstallaties het geleidelijk en zacht persen mogelijk maken gevolgd door het gisten van de most in kuipen op een gecontroleerde temperatuur en het mousseren in gesloten vaten. Productie van het huis en proeverij. Boven op de hellingen van Les Mire, in de gemeente van Refrontolo, produceert de familie Liessi, sinds drie generaties, zachte, fijne, typische streekwijnen, met een elegante uitstraling en een uitmuntende smaak. Wijnen van topkwaliteit uit druiven van de hellingen van Conegliano-Valdobbiadene, vervaardigd met liefde voor het vak en professionalisme. Onze meest bekende wijnen: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - in vaten gerijpte rode wijn IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Verkoop van wijn in bulk en flessen. Site Internet www.proseccolemire.it.

 3. PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO

  Italië

  Zorg, voortdurende aandacht en de wens om er het maximum uit te halen zijn de waarden die al bij de voorbereiding van de acht hectaren die de onderneming beslaat worden toegepast, de keuze van de klonen en onderstammen, de gekozen kweekvorm, de vinificatie met moderne technieken zonder de tradities uit het oog te verliezen; En dat gaat door bij de keuze van de perfecte fles, de kurk of dop en het etiket.

 4. THE WINE ADVENTURE

  Nederland

  Wijnhandel met specialisatie in oa Moldavische wijnen. Vertegenwoordiging van de wijnhuizen Purcari, Vartely, Cricova & Bostavan! Tevens leveren wij ondersteuning van uw evenement zoals, openingen van objecten of evenementen of exposities. Daarnaast worden er regelmatig wijnproeverijen georganiseerd, zowel openbaar als binnen een prive setting.

 5. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italië

  In onze onderneming draait het kernidee rond streekcultuur. Onze kostbare stokerij bevindt zich boven op de heuvels van Mombaruzzo. De zorgvuldige productie van grappa di Moscato, witte grappa, gedistilleerd en likeuren is onze troef om de smaak en behoeften van de consumenten tegemoet te komen. Kom eens bij ons op bezoek! De zorgvuldige productie van grappa di Moscato, witte grappa, gedistilleerd en likeuren is onze troef om de smaak en behoeften van de consumenten tegemoet te komen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FX DE BEUKELAER

  België

  Elixir d'Anvers is een kruidenlikeur die sinds 1863 wordt bereid door de Antwerpse likeurstokerij van de familie De Beukelaer. Elixir d’Anvers kan puur gedronken worden met ijs of koffie, of gebruikt worden in cocktails of in de gastronomie. Naast Elixir d’Anvers produceert de likeurstokerij ook andere producten als Elixir de Spa, Bökland fruitvodka’s, Advocaat, Snaps Antwerpse Jenever, Triple Sec curaçao en Koffie Elixir d’Anvers.

 2. VINO CHILENO

  Duitsland

 3. ECOLIFE 7 LTD.

  Bulgarije

 4. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugal

 5. CAVE BRUANT

  Frankrijk

 1. FWD FORWARDING

  Spanje

 2. FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN

  Duitsland

 1. TRADING CONSULTING AMATO E.K.

  Duitsland

 2. GODAERT & VAN BENEDEN

  België

 3. FOSS MARAI S.P.A.

  Italië

 4. STR COMMERCE

  Italië

 5. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

  Frankrijk

 6. HENRI BADOUX SA

  Zwitserland

 7. WANDS LTD

  Malta

 8. HUGEL & FILS

  Frankrijk

 1. WEINFINGER GMBH

  Duitsland

 2. COOPER VINICOLE LA GRAPPE D OR

  Frankrijk

 3. VINTAGE PORT GIFTS

  Verenigd Koninkrijk

 4. SOCIETE DU DOMAINE LES TERRES VINEUSES

  Frankrijk

 5. SCAF FRUITIERE D'ARBOIS

  Frankrijk

 6. TRADING INTERNATIONAL HELSINKI 2001 OY AB

  Finland

 7. SITOSERVI GESTION, S.L.

  Spanje

 8. OLIVIER DECELLE

  Frankrijk

 9. S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I.

  Italië

 10. DS NORDIC GRAAFINEN OY

  Finland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis