• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • port

Resultaten voor

Port - Import export

 1. NTN EST AS

  Estland

  NTN EST AS is operationeel in de havens van Paldiski en Muuga. NTN EST AS biedt logistieke oplossingen voor FCL, LCL, lucht, weg, projectvracht, handling, opslag en expeditie.

 2. INTERNATIONAL BRANDS & COMMODITIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INTERNATIONAL BRANDS & COMMODITIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Port. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren port, AOC-wijnen, en Wijn - Portugal. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 4. COOPERATIVA AGRÍCOLA DE SÃO JOÃO DA PESQUEIRA

  Portugal

  Het bedrijf COOPERATIVA AGRÍCOLA DE SÃO JOÃO DA PESQUEIRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren AOC-wijnen, port, en coöperatieve wijnkelder. Het is gevestigd in São João Da Pesqueira, Portugal.

 5. MANUFAKTUR WHITE FRISIAN

  Duitsland

  Het bedrijf MANUFAKTUR WHITE FRISIAN, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Port. Het is gevestigd in Bad Zwischenahn, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ARCELEC ELECTRICITE MARINE

  Frankrijk

  Het bedrijf ARCELEC ELECTRICITE MARINE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepselektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren motorjachten, zeiljachten met hulpmotor, en port. Het is gevestigd in Cannes, Frankrijk.

 2. QUINTA DO NOVAL - VINHOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf QUINTA DO NOVAL - VINHOS, S.A., en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren port. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 3. MARINA DI LIO GRANDO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARINA DI LIO GRANDO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Port. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pleziervaartuigen, Pleziervaartuigen, bewaakte aanmering, brandstof, en scheepswerf. Het is gevestigd in Cavallino-Treporti, Italië.

 4. SOGEVINUS FINE WINES, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf SOGEVINUS FINE WINES, S.A., en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Portugal, en port. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 5. WEINLIEBHABER

  Duitsland

  Het bedrijf WEINLIEBHABER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Port. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 1. SOCIEDADE VITIVINICOLA DA QUINTA DE SANTA EUFEMIA, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf SOCIEDADE VITIVINICOLA DA QUINTA DE SANTA EUFEMIA, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Portugal, en port. Het is gevestigd in Parada Do Bispo, Portugal.

 2. TEHNOMONT - MARINA VERUDA D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf TEHNOMONT - MARINA VERUDA D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Havens en havendiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port, Port, en onderhoud vaartuigen. Het is gevestigd in Pula, Kroatië.

 1. PD PORTS GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PD PORTS GROUP LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port, en Port. Het is gevestigd in Middlesbrough, Verenigd Koninkrijk.

 2. SK HANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SK HANDEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Port. Het is gevestigd in Kleinostheim, Duitsland.

 3. LUSOBACO - WINES & SPECIALTIES FROM PORTUGAL

  Portugal

  Het bedrijf LUSOBACO - WINES & SPECIALTIES FROM PORTUGAL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren port, en wijnproducenten. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 4. THE MILFORD DOCKS CO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE MILFORD DOCKS CO, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Port, en Port. Het is gevestigd in Milford Haven, Verenigd Koninkrijk.

 5. LISBOA-LUSITANA

  Duitsland

  Het bedrijf LISBOA-LUSITANA, en actief in de sector Wijn - Port. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Port, Gastronomie - specialiteiten, en Port. Het is gevestigd in Geislingen, Duitsland.

 6. HARWICH INTERNATIONAL PORT LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. PORT OF LONDON TILBURY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. NOVOSELSKA GAMZA AD

  Bulgarije

 1. SIMON GROUP PLC

  Verenigd Koninkrijk

 2. MOSTYN DOCKS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 3. APICURE PARIS IMPORT-EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  APICURE Paris, conciergerie en sourcing voor reclamevoorwerpen & textiel, sinds meer dan 12 jaar aanwezig in Azië, heeft een netwerk opgebouwd van trouwe en integere fabrikanten, geselecteerd voor hun serieuze werkwijze en de kwaliteit van hun producten. APICURE Paris zet de ethiek en duurzame ontwikkeling altijd centraal binnen de ontwikkelingsstrategie. APICURE Paris verbindt zich ertoe de 10 principes van het VN-verdag, de Universele verklaring van de rechten van de mens van de Verenigde Naties en de basisverdragen van de Algemene Arbeidsorganisatie na te leven. De partnerfabrieken van APICURE Paris dragen bij aan de effectieve afschaffing van kinderarbeid. Ze verbinden zich ertoe de wettelijke arbeidsleeftijd van het land na te leven en, ongeacht deze wetgeving, nooit kinderen van minder dan 15 jaar te laten werken. Begeleiding van bedrijven voor hun importprojecten: -accessoires voor smartphones/tablets - kladblokken /planners /agenda's -cadeaus - schrijfwaren -elektronica - custom made verpakkingen - gepersonaliseerde tote bags - drinkflessen -magneten - woning/recreatie -lederwaren - kleine meetaccessoires - sleutelhangers -aktetassen/schrijfmappen -laptopsteunen -tassen -horloges -reisartikelen. Wij zoeken producten & fabrikanten om aan uw bestek te voldoen en nemen daarbij de van kracht zijnde Europese normen in acht. Wij controleren de goederen van het prototype tot het eindproduct. APICURE Paris staat bekend als 'Cost-Killer en behartiger van uw belangen'

 4. VACO FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Vaco biedt via haar eigen commercieel netwerk in heel Frankrijk een reeks van snij- en boorgereedschappen (boren, frezen, tapboren, snijplaathouders, ...) HSS, wolfraamcarbide en CBN. Wij bieden ook uitrustingen voor uw gereedschapsmachines, zoals kleminrichtingen, verticale en horizontale inklemming, alsmede bevestigingsmiddelen. Wij zijn ook al meer dans veertig jaar distributeur van de VALCUT kernboor. Een reeks bestaande uit 4 families: gereedschap geschikt voor metaal, gereedschap voor roestvrij staal, gereedschap voor meetinstrumenten en gereedschap voor de bouw. VACO France biedt een breed assortiment van innoverende en topkwaliteit gereedschappen voor de bewerking van metaal en de uitrusting van uw gereedschapsmachines.

 5. WIN 2 TRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  WIN2TRADE is al meer dan 15 jaar een leverancier van ramen en deursystemen. Wij bieden een breed assortiment vensters en deuren met PVC, houten of aluminium kozijnen en deurposten. Wij kunnen ramen met dubbele of driedubbele beglazing leveren naargelang uw behoeften zodat u energie kunt besparen. Wij zijn tegenwoordig aanwezig in de meeste Europese landen en exporteren onze producten naar Frankrijk, Duitsland, Groot Brittannië of Italië. Dankzij onze ervaring, leveren hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen en binnen korte termijnen.

 6. DESINEO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  DESINEO, de hammam specialist, biedt een assortiment producten en uitrustingen voor uw professionele of particuliere installaties, ofwel in complete kit, kit op maat of voor een aanpassing van uw douche tot hammam. Wij beantwoorden al uw behoeften en verwachtingen op het gebied van hammams. Bij DESINEO, vind u alle nodige uitrustingen voor het ontwerpen van uw hammam op maat dankzij onze moduleerbare bouwkits.

 7. TRANSPORTS RABOUIN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSPORTS RABOUIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transport - personenwagens en caravans. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport, vrachtwagens voor vervoer van auto's, automobieltransporten, autotransport, Wegtransport, Transport van bedrijfsauto's, transport van autovloot, en transport van auto's per vrachtwagen. Het is gevestigd in Le Cellier, Frankrijk.

 8. ENYSHOP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENYSHOP, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Haute couture. Het is tevens aanwezig in de sectoren Confectiekleding, Suede kleding, Sokken, Portemonnees, leer, Lederwaren - zakformaat, online winkel, EXCLUSIEVE DAMESKLEDING online winkel, webwinkel, en herenkleding. Het is gevestigd in Isle-Adam, Frankrijk.

 9. PORTEX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PORTEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deuren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterdichte deuren, en zelfsluitende deuren. Het is gevestigd in La Chapelle Saint Luc, Frankrijk.

 10. HOLOGRAMME PARIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HOLOGRAMME is een groothandel gespecialiseerd in petten, hoeden en mutsen. Wij zijn groothandelaar en leverancier van petten, mutsen, hoeden voor dames, heren en kinderen. Onze mode-accessoires en lederwaren zijn bestemd aan vakspecialisten binnen de mode. Onze professionele showrooms zijn gevestigd te Aubervilliers en Parijs. Onze mode-accessoires bestaan voornamelijk uit hoeden, petten, mutsen, handschoenen en dassen. Maar wij hebben onlangs enkele kleine hoeden en chapka's aan het assortiment toegevoegd. Onder de lederwaren vindt u portefeuilles, tassen, pochettes, riemen, rugzakken, paraplu's en overige kleine lederwaren. Onder de mode-accessoires vindt u onze bolpetten, vissershoedjes, petten, en onze marin-miki mutsen. Al deze voor professionals beschikbare producten kunnen het hele jaar door verkocht worden. Ons meest populaire product blijft de vilten fedora hoed, naast onze platte Ierse petten!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis