• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • port

Resultaten voor

Port - Import export

 1. NTN EST AS

  Estland

  NTN EST AS is operationeel in de havens van Paldiski en Muuga. NTN EST AS biedt logistieke oplossingen voor FCL, LCL, lucht, weg, projectvracht, handling, opslag en expeditie.

 2. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugal

 3. COOPERATIVA AGRÍCOLA DE SÃO JOÃO DA PESQUEIRA

  Portugal

 4. INTERNATIONAL BRANDS & COMMODITIES GMBH

  Duitsland

 5. MANUFAKTUR WHITE FRISIAN

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARINA DI LIO GRANDO S.R.L.

  Italië

 2. FOREST SANTORINI

  Brazilië

 3. GEBERT PORTWEIN

  Duitsland

 4. SK HANDEL GMBH

  Duitsland

 5. THE MILFORD DOCKS CO

  Verenigd Koninkrijk

 1. NOVOSELSKA GAMZA AD

  Bulgarije

 2. ARCELEC ELECTRICITE MARINE

  Frankrijk

 1. SOCIEDADE VITIVINICOLA DA QUINTA DE SANTA EUFEMIA, LDA.

  Portugal

 2. SOGEVINUS FINE WINES, S.A.

  Portugal

 3. PD PORTS GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. SIMON GROUP PLC

  Verenigd Koninkrijk

 5. TEHNOMONT - MARINA VERUDA D.O.O.

  Kroatië

 6. QUINTA DO NOVAL - VINHOS, S.A.

  Portugal

 7. LISBOA-LUSITANA

  Duitsland

 8. MOSTYN DOCKS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 1. PORT OF LONDON TILBURY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. HARWICH INTERNATIONAL PORT LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. LUSOBACO - WINES & SPECIALTIES FROM PORTUGAL

  Portugal

 4. WEINLIEBHABER

  Duitsland

 5. WIN 2 TRADE

  Polen

  WIN2TRADE is al meer dan 15 jaar een leverancier van ramen en deursystemen. Wij bieden een breed assortiment vensters en deuren met PVC, houten of aluminium kozijnen en deurposten. Wij kunnen ramen met dubbele of driedubbele beglazing leveren naargelang uw behoeften zodat u energie kunt besparen. Wij zijn tegenwoordig aanwezig in de meeste Europese landen en exporteren onze producten naar Frankrijk, Duitsland, Groot Brittannië of Italië. Dankzij onze ervaring, leveren hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen en binnen korte termijnen.

 6. TRANSPORTS RABOUIN

  Frankrijk

 7. PORTEX

  Frankrijk

 8. HOLOGRAMME PARIS

  Frankrijk

  HOLOGRAMME is een groothandel gespecialiseerd in petten, hoeden en mutsen. Wij zijn groothandelaar en leverancier van petten, mutsen, hoeden voor dames, heren en kinderen. Onze mode-accessoires en lederwaren zijn bestemd aan vakspecialisten binnen de mode. Onze professionele showrooms zijn gevestigd te Aubervilliers en Parijs. Onze mode-accessoires bestaan voornamelijk uit hoeden, petten, mutsen, handschoenen en dassen. Maar wij hebben onlangs enkele kleine hoeden en chapka's aan het assortiment toegevoegd. Onder de lederwaren vindt u portefeuilles, tassen, pochettes, riemen, rugzakken, paraplu's en overige kleine lederwaren. Onder de mode-accessoires vindt u onze bolpetten, vissershoedjes, petten, en onze marin-miki. Al deze voor professionals beschikbare producten kunnen het hele jaar door verkocht worden. Ons meest populaire product blijft de vilten fedora hoed, naast onze platte Ierse petten!

 9. VACO FRANCE

  Frankrijk

  Vaco biedt via haar eigen commercieel netwerk in heel Frankrijk een reeks van snij- en boorgereedschappen (boren, frezen, tapboren, snijplaathouders, ...) HSS, wolfraamcarbide en CBN. Wij bieden ook uitrustingen voor uw gereedschapsmachines, zoals kleminrichtingen, verticale en horizontale inklemming, alsmede bevestigingsmiddelen. Wij zijn ook al meer dans veertig jaar distributeur van de VALCUT kernboor. Een reeks bestaande uit 4 families: gereedschap geschikt voor metaal, gereedschap voor roestvrij staal, gereedschap voor meetinstrumenten en gereedschap voor de bouw. VACO France biedt een breed assortiment van innoverende en topkwaliteit gereedschappen voor de bewerking van metaal en de uitrusting van uw gereedschapsmachines.

 10. ROTPORT

  Frankrijk

  Rotport is een France onderneming gespecialiseerd in de export van exotische biologische vruchten en groente, wij importeren een assortiment van exotische producten, vruchten, groenten en knollen naar Europa en beschikken over een gestructureerde bevoorradingsketen. Onze vruchten en groenten worden geëxporteerd vanuit Latijns-Amerika en West-Afrika. Wij hebben sterke en duurzame partnerschappen met Global Gap en Fairtrade gekwalificeerde en gecertificeerde producenten. Wij commercialiseren en exporteren voornamelijk cashewnoten, bananen, mango's, kokosnoten, ananas, avocado's, passievruchten, papaja's, rode pepers, gambo. Wij beheersen alle fases van onze activiteit: de inkoop op onze locaties, transit en douaneformaliteiten, de export en de verkoop op de internationale markten. Wij zijn u van dienst op het gebied van import-export, transit, opslag en goederenbehandeling. Voor alle aanvullende informatie over onze diensten kunt u kunt contact met ons opnemen. Ons commerciële team zal u binnen de kortste termijnen antwoorden om te voldoen aan uw verwachtingen.