• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • port

Resultaten voor

Port - Import export

 1. NTN EST AS

  Estland

  NTN EST AS is operationeel in de havens van Paldiski en Muuga. NTN EST AS biedt logistieke oplossingen voor FCL, LCL, lucht, weg, projectvracht, handling, opslag en expeditie.

 2. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugal

 3. COOPERATIVA AGRÍCOLA DE SÃO JOÃO DA PESQUEIRA

  Portugal

 4. INTERNATIONAL BRANDS & COMMODITIES GMBH

  Duitsland

 5. MANUFAKTUR WHITE FRISIAN

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. QUINTA DO NOVAL - VINHOS, S.A.

  Portugal

 2. MARINA DI LIO GRANDO S.R.L.

  Italië

 3. ARCELEC ELECTRICITE MARINE

  Frankrijk

 4. SOCIEDADE VITIVINICOLA DA QUINTA DE SANTA EUFEMIA, LDA.

  Portugal

 5. WEINLIEBHABER

  Duitsland

 1. SOGEVINUS FINE WINES, S.A.

  Portugal

 2. ZAVOD ROSINKA ZAO

  Rusland

 3. TEHNOMONT - MARINA VERUDA D.O.O.

  Kroatië

 4. LISBOA-LUSITANA

  Duitsland

 5. SK HANDEL GMBH

  Duitsland

 6. PD PORTS GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. GEBERT PORTWEIN

  Duitsland

 8. PORT

  Rusland

 9. HARWICH INTERNATIONAL PORT LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. LUSOBACO - WINES & SPECIALTIES FROM PORTUGAL

  Portugal

 1. THE MILFORD DOCKS CO

  Verenigd Koninkrijk

 2. PORT OF LONDON TILBURY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. SIMON GROUP PLC

  Verenigd Koninkrijk

 4. NOVOSELSKA GAMZA AD

  Bulgarije

 5. MOSTYN DOCKS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 6. PORT

  Rusland

 7. HEINEN DOORS

  België

  Verified by Europages badge

  Heinen is een specialist in veiligheidsdeuren en compartimenten.In 1973 ontwierp Heinen de eerste metalen deur die brandwerendheid combineerde met intensief gebruik. Ons aanbod is sindsdien gediversifieerd; wij bieden inbraakwerende deuren, kogelwerende deuren, anti-explosieve deuren, akoestische deuren, anti-paniekdeuren, enz. Het doel van de Heinen-deur is bescherming te bieden en tegelijkertijd stabiliteit en robuustheid te garanderen, zodat de deur intensief kan worden gebruikt. De "kwaliteitseisen" die aan de productieateliers worden gesteld, gaan veel verder dan de wettelijke verplichtingen: Op die manier gaan Heinen-deuren tientallen jaren mee met een optimaal prestatieniveau. Onze producten hebben een garantie van 15 jaar. Met de HCONFIG-software kunnen wij de werkelijke behoeften van de klant bepalen op basis van vooraf gedefinieerde parameters. Wij helpen onze cliënten bij het analyseren van hun behoeften en het opstellen van de specificaties. Wij concentreren onze inspanningen op onderzoek en ontwikkeling om de kwaliteit van onze producten te optimaliseren en vertrouwen op een netwerk van betrouwbare partners om de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Wij werken voor de transportsector, de nucleaire sector en de energiesector of de industrie. Wij hebben het vertrouwen gewonnen van cliënten zoals de RTBF en diverse overheidsorganisaties. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 8. ROTPORT

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Rotport is een France onderneming gespecialiseerd in de export van exotische biologische vruchten en groente, wij importeren een assortiment van exotische producten, vruchten, groenten en knollen naar Europa en beschikken over een gestructureerde bevoorradingsketen. Onze vruchten en groenten worden geëxporteerd vanuit Latijns-Amerika en West-Afrika. Wij hebben sterke en duurzame partnerschappen met Global Gap en Fairtrade gekwalificeerde en gecertificeerde producenten. Wij commercialiseren en exporteren voornamelijk cashewnoten, bananen, mango's, kokosnoten, ananas, avocado's, passievruchten, papaja's, rode pepers, gambo. Wij beheersen alle fases van onze activiteit: de inkoop op onze locaties, transit en douaneformaliteiten, de export en de verkoop op de internationale markten. Wij zijn u van dienst op het gebied van import-export, transit, opslag en goederenbehandeling. Voor alle aanvullende informatie over onze diensten kunt u kunt contact met ons opnemen. Ons commerciële team zal u binnen de kortste termijnen antwoorden om te voldoen aan uw verwachtingen.

  Website Open In New icon
 9. TRANSPORTS RABOUIN

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 10. WIN 2 TRADE

  Polen

  Verified by Europages badge