• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • portaalkranen

Resultaten voor

Portaalkranen - Import export

 1. J.D. NEUHAUS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  In de vestiging in Witten produceert J.D. Neuhaus GmbH & Co. KG, met meer dan 200 medewerkers, pneumatisch en hydraulisch aangedreven hijswerktuigen en kraaninstallaties. Dankzij deze wereldwijd unieke specialisatie vormt J.D. Neuhaus niet alleen de kwaliteitsmaatstaf op dit gebied, maar is met klanten in meer dan 90 landen tevens wereldmarktleider. De producten onderscheiden zich met name doordat zij tegen explosies beschermd zelfs onder extreme toepassingen lasten tot 115 t continu en betrouwbaar verplaatsen. Voorbeelden hiervan zijn de olie- en gasproductie onder arctische temperaturen tot -45 °C, onder water uitgevoerde scheepsreparaties, de mijnbouw, de chemische industrie, de zware machinebouw en vele gebieden in de logistiek. Er wordt uitsluitend geproduceerd in de vestiging in Witten. Het brede productaanbod wordt afgerond met diensten als montage, inspectie, onderhoud en de algehele revisie van installaties alsmede trainingen voor klanten.

  Website Open In New icon
 2. ABUS KRANSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  ABUS is een van de toonaangevende fabrikanten van halkranen in Europa. Het familiebedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen op basis van gestandaardiseerde componenten en kraanconfiguraties.De competenties omvatten het hele proces van waardecreatie.Gummersbach, het hoofdkantoor van het bedrijf, voert op verschillende locaties ontwikkeling en productie uit.ABUS-halkanensystemen bestrijken het volledige belastingsbereik van 80 kg tot 120 t en kunnen worden aangepast aan een breed scala aan halgeometrieën en systeemvereisten.

  Website Open In New icon
 3. ING. KLAUS SCHNEIDER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 4. A.P. PFAFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. ALTMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. FEINAUER KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. VALDAMBRINI TRASPORTI

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. VOGT HEBETECHNIK

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. TCS

  België

  TCS levert industriële kranen, staalconstructies en industriële gebouwen voor klanten in alle takken van de industrie. Timmers Cranes and Steelworks – TCS – biedt een oplossing voor al uw staalstructuren, van enkele kilogrammen tot duizenden tonnen. TCS, uw partner voor goederenmanipulatie. Timmers Cranes and Steelworks - TCS - levert oplossingen voor de manipulatie van uw goederen van 100 kg tot 150 ton. Timmers Cranes and Steelworks – TCS – biedt een oplossing voor uw industriële gebouw van opslagplaats tot complete productie-eenheid. Een wind- en waterdicht project, een sleutel-op-de-deur project, … Profiteer van de gespecialiseerde diensten van TCS - ingenieurs, gespecialiseerd in bouwkunde, werktuigkunde en electronica !

 1. HONOR PIËTEITSTECHNIEK

  Nederland

  Sinds 1948 ontwikkelt, fabriceert, vermarkt en keurt HONOR Piëteitstechniek oplossingen die gebruikt worden op begraafplaatsen, in crematoria, uitvaartcentra, mortuaria en ziekenhuizen. De filosofie achter de HONOR-middelen is veiligheid, bedrijfszekerheid onder alle omstandigheden, gebruikersvriendelijkheid, ergonomie, oplossingsgerichtheid, innovatie en niet in de laatste plaats stijlvol en sfeerbepalend. HONOR Piëteitstechniek ontwikkelt, produceert en levert producten die gebruikt worden tijdens de werkzaamheden voorafgaand aan, gedurende en na teraardebestellingen, crematies, in uitvaartcentra, ziekenhuizen en universiteiten, laboratoria zoals: NOVUM productreeks Begraaftoestellen (graflift) Grafgroenraam Baarwagens & schouderbaren Bekistingsystemen / grafbekisting Looproosters Grafafdekkingen Grondtransport- & -Opslagmiddelen Vorstafdekdekens / wintermatten Transportmiddelen Sectiekamer en mortuariuminrichtingen Tekst- & nummerborden Vazen en kransenstandaards

 2. MABO-LIFTING

  België

  Uw specialist in plaatsbesparende heftrucks! Mabo-Lifting staat voor kwaliteit en service, daarom bieden wij de beste heftrucks en gespecialiseerde machines. Producten: - Meeneemheftrucks Moffett: Ons aanbod aan Moffett meeneemheftrucks. Moffett Engineering Ltd. is een Ierse fabrikant van de gelijknamige meeneemheftrucks - Combilift Zijladers (4 weg heftrucks): Ons aanbod aan Combilift zijladers. Combilift Ltd. Is een Ierse fabrikant, gespecialiseerd in de bouw van plaatsbesparende 4-weg zijladers en heftrucks - Combilift Aisle-Master (smalle gang heftruck): Ons aanbod aan Combilift smalle gang heftrucks. Aisle Master Ltd. is een Ierse fabrikant die behoort tot de Combilift Ltd. groep - AGVs (automatisch gestuurde heftrucks): Wij bieden een heel gamma aan AGVs via onze dochterfirma Mabo Engineering & Automation - Combilift Straddle Carrier - Combilift Portaalkranen. - Innolift - Traditionele Heftrucks - Elektrische Stapelaars & Transpalletten.

 3. SEKIZLI MAKINA VE VINC SAN.TIC.A.S.

  Turkije

  SEKIZLI MAKINA werd opgericht in Konya in 1987. SEKIZLI MAKINA produceert verschillende soorten hefmachines en kranen en beschikt over een terrein van 16, 000 m2 en ervaren personeel. Wij streven de tevredenheid van onze klanten na met de productie van eerste kwaliteit, voordelige en betrouwbare machines.

 4. EQUIP-SON-LIGHT

  Frankrijk

 5. KM KUMSAN CRANES SYSTEMS

  Turkije

 6. SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A

  Portugal

 7. MSAURFÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 8. SCHNEIDER W + K GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. BRUNO GLETTENBERG GMBH

  Duitsland

 10. CEYKON MACHINE - CRANE GROUPS

  Turkije

 1. PIVATO M.M. S.A.S. DI PIVATO MICHELE E MAURIZIO & C.

  Italië

 2. FABIO TRICARICO

  Italië

 3. BALKANSKO ECHO

  Bulgarije

 4. CABAT MACHINE HOIST-CRANE CO.

  Turkije

 5. REID LIFTING FRANCE

  Frankrijk

 6. CRANE HOIST PARTS

  Griekenland

 7. GARDEN STEEL

  Polen

 8. JMCGRUAS

  Spanje

 9. BÖCK + SPANGENBERG GMBH & CO KG

  Duitsland

 10. BVS CRANES

  Turkije