• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • portaalkranen

Resultaten voor

Portaalkranen - Import export

 1. J.D. NEUHAUS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In de vestiging in Witten produceert J.D. Neuhaus GmbH & Co. KG, met meer dan 200 medewerkers, pneumatisch en hydraulisch aangedreven hijswerktuigen en kraaninstallaties. Dankzij deze wereldwijd unieke specialisatie vormt J.D. Neuhaus niet alleen de kwaliteitsmaatstaf op dit gebied, maar is met klanten in meer dan 90 landen tevens wereldmarktleider. De producten onderscheiden zich met name doordat zij tegen explosies beschermd zelfs onder extreme toepassingen lasten tot 115 t continu en betrouwbaar verplaatsen. Voorbeelden hiervan zijn de olie- en gasproductie onder arctische temperaturen tot -45 °C, onder water uitgevoerde scheepsreparaties, de mijnbouw, de chemische industrie, de zware machinebouw en vele gebieden in de logistiek. Er wordt uitsluitend geproduceerd in de vestiging in Witten. Het brede productaanbod wordt afgerond met diensten als montage, inspectie, onderhoud en de algehele revisie van installaties alsmede trainingen voor klanten.

 2. ABUS KRANSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ABUS is een van de toonaangevende fabrikanten van halkranen in Europa. Het familiebedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen op basis van gestandaardiseerde componenten en kraanconfiguraties.De competenties omvatten het hele proces van waardecreatie.Gummersbach, het hoofdkantoor van het bedrijf, voert op verschillende locaties ontwikkeling en productie uit.ABUS-halkanensystemen bestrijken het volledige belastingsbereik van 80 kg tot 120 t en kunnen worden aangepast aan een breed scala aan halgeometrieën en systeemvereisten.

 3. ING. KLAUS SCHNEIDER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ING. KLAUS SCHNEIDER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. FEINAUER KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEINAUER KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Rügland, Duitsland.

 5. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALMECCANICA SPAGGIARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Portaalkranen, portaalkranen, hijskranen voor het hijsen van goederen, Opslagsystemen en materialen, lieren voor het hijsen van goederen, Portaalkranen, loopkranen voor het hijsen van goederen, en geautomatiseerde magazijnen. Het is gevestigd in Fontevivo, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VALDAMBRINI TRASPORTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VALDAMBRINI TRASPORTI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederentransport, kraan, torenkraan voor de bouwindustrie, en Goederentransport. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 2. DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen, verrijdbaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële kranen, proceskranen, universele kranen, Hangende kranen, bovenloopkraan, lieren, Lierinstallaties, kettingtakels, en Aandrijftechniek. Het is gevestigd in Wetter, Duitsland.

 3. MABO-LIFTING

  België

  Uw specialist in plaatsbesparende heftrucks! Mabo-Lifting staat voor kwaliteit en service, daarom bieden wij de beste heftrucks en gespecialiseerde machines. Producten: - Meeneemheftrucks Moffett: Ons aanbod aan Moffett meeneemheftrucks. Moffett Engineering Ltd. is een Ierse fabrikant van de gelijknamige meeneemheftrucks - Combilift Zijladers (4 weg heftrucks): Ons aanbod aan Combilift zijladers. Combilift Ltd. Is een Ierse fabrikant, gespecialiseerd in de bouw van plaatsbesparende 4-weg zijladers en heftrucks - Combilift Aisle-Master (smalle gang heftruck): Ons aanbod aan Combilift smalle gang heftrucks. Aisle Master Ltd. is een Ierse fabrikant die behoort tot de Combilift Ltd. groep - AGVs (automatisch gestuurde heftrucks): Wij bieden een heel gamma aan AGVs via onze dochterfirma Mabo Engineering & Automation - Combilift Straddle Carrier - Combilift Portaalkranen. - Innolift - Traditionele Heftrucks - Elektrische Stapelaars & Transpalletten.

 4. HONOR PIËTEITSTECHNIEK

  Nederland

  Sinds 1948 ontwikkelt, fabriceert, vermarkt en keurt HONOR Piëteitstechniek oplossingen die gebruikt worden op begraafplaatsen, in crematoria, uitvaartcentra, mortuaria en ziekenhuizen. De filosofie achter de HONOR-middelen is veiligheid, bedrijfszekerheid onder alle omstandigheden, gebruikersvriendelijkheid, ergonomie, oplossingsgerichtheid, innovatie en niet in de laatste plaats stijlvol en sfeerbepalend. HONOR Piëteitstechniek ontwikkelt, produceert en levert producten die gebruikt worden tijdens de werkzaamheden voorafgaand aan, gedurende en na teraardebestellingen, crematies, in uitvaartcentra, ziekenhuizen en universiteiten, laboratoria zoals: NOVUM productreeks Begraaftoestellen (graflift) Grafgroenraam Baarwagens & schouderbaren Bekistingsystemen / grafbekisting Looproosters Grafafdekkingen Grondtransport- & -Opslagmiddelen Vorstafdekdekens / wintermatten Transportmiddelen Sectiekamer en mortuariuminrichtingen Tekst- & nummerborden Vazen en kransenstandaards

 5. TCS

  België

  TCS levert industriële kranen, staalconstructies en industriële gebouwen voor klanten in alle takken van de industrie. Timmers Cranes and Steelworks – TCS – biedt een oplossing voor al uw staalstructuren, van enkele kilogrammen tot duizenden tonnen. TCS, uw partner voor goederenmanipulatie. Timmers Cranes and Steelworks - TCS - levert oplossingen voor de manipulatie van uw goederen van 100 kg tot 150 ton. Timmers Cranes and Steelworks – TCS – biedt een oplossing voor uw industriële gebouw van opslagplaats tot complete productie-eenheid. Een wind- en waterdicht project, een sleutel-op-de-deur project, … Profiteer van de gespecialiseerde diensten van TCS - ingenieurs, gespecialiseerd in bouwkunde, werktuigkunde en electronica !

 1. SEKIZLI MAKINA VE VINC SAN.TIC.A.S.

  Turkije

  SEKIZLI MAKINA werd opgericht in Konya in 1987. SEKIZLI MAKINA produceert verschillende soorten hefmachines en kranen en beschikt over een terrein van 16, 000 m2 en ervaren personeel. Wij streven de tevredenheid van onze klanten na met de productie van eerste kwaliteit, voordelige en betrouwbare machines.

 2. SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A

  Portugal

  Het bedrijf SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van hijskraanwagens, verhuur van hefkranen, portaalkranen, en telescopische heftrucks. Het is gevestigd in Guimarães, Portugal.

 1. KM KUMSAN CRANES SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf KM KUMSAN CRANES SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren portaalkranen, takels, rolbrug, en loopkranen voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MAKKON MUHENDISLIK MAKINE SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf MAKKON MUHENDISLIK MAKINE SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren portaalkranen, hijskranen met twee liggers, kraan, en Elektrische kettingtakels. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. A.P. PFAFF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf A.P. PFAFF GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 4. LIFTKON MÜHENDISLIK VE VINÇ SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf LIFTKON MÜHENDISLIK VE VINÇ SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren portaalkranen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. ALTMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALTMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Albaching, Duitsland.

 6. MSAURFÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MSAURFÖRDERTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Mayen, Duitsland.

 7. DINAMIK VINÇ LTD

  Turkije

  Het bedrijf DINAMIK VINÇ LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen en loopbruggen, voedingsdrager, Brugkranen en loopbruggen, en Elektrische kraanwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. SCHNEIDER W + K GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHNEIDER W + K GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

 1. BRUNO GLETTENBERG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRUNO GLETTENBERG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 2. CEYKON MACHINE - CRANE GROUPS

  Turkije

  Het bedrijf CEYKON MACHINE - CRANE GROUPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. KRAFOTEC PANNIER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRAFOTEC PANNIER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brugkranen, Portaalkranen, Industriebouw, Brugkranen, Portaalkranen, Industriebouw, en machinebouw. Het is gevestigd in Lutherstadt Wittenberg, Duitsland.

 4. SAYAL CRANE

  Turkije

  Het bedrijf SAYAL CRANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren brugbalken, en kraanwagens. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. FYNS KRAN UDSTYR A/S

  Denemarken

  Het bedrijf FYNS KRAN UDSTYR A/S, is een Distributeur, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Odense Sv, Denemarken.

 6. BÖCK + SPANGENBERG GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf BÖCK + SPANGENBERG GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Siegburg, Duitsland.

 7. NIKO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NIKO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laad- en losinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren kraan, kranen met giek, jukkranen, en portaalkranen. Het is gevestigd in Southam, Verenigd Koninkrijk.

 8. CRANE HOIST PARTS

  Griekenland

  Het bedrijf CRANE HOIST PARTS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Portaalkranen. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 9. VISAN VINÇ VE HAREKET SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf VISAN VINÇ VE HAREKET SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren jukkranen, en muurkraan. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. BVS CRANES

  Turkije

  Het bedrijf BVS CRANES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Torenkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Takels en lieren, hijskranen voor het hijsen van goederen, portaalkranen, en Takels en lieren. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis