• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • positiekleding

Resultaten voor

Positiekleding - Import export

 1. MANUEL ÁNGEL ALFONSO MONTERO

  Spanje

  Onze onderneming ontwerpt, vervaardigt en verdeelt textiel dat te maken heeft met borstvoeding: zwangerschapskleding, wegwerpslips, beha's voor zwangere vrouwen, borstvoedingsT-shirts, wasbare borstcompressen, isolatietassen, e.d.

 2. ROINSAL - BABINÉ

  Spanje

  ROINSAL - BABINÉ zijn merken van het bedrijf Confecciones Roinsal, s.l. en via dit bedrijf worden modellen voor zwangere vrouwen verkocht.Ons bedrijf is uitsluitend gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van originele, comfortabele kleding van grote kwaliteit voor toekomstige moeders en kinderen.

 3. ECOT BVBA

  België

  Agent voor : Amoralia - Boob - Mami - Saily Bijoux - Mayoparasol Invoerder voor : Belabumbum - Prego

 4. COMEOR TEKSTIL

  Turkije

  Het bedrijf COMEOR TEKSTIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleding - heren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sweatshirts, Positiekleding, Kleding - dames, Sweatshirts, t-shirts voor heren, Positiekleding, en Kleding - dames. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. EBRU MATERNITY

  Turkije

  Het bedrijf EBRU MATERNITY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren materiaal en uitrusting voor kraamkliniek, onderkleding voor zwangerschap, en zwangerschapskleding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OHLALÁ WHOLESALE GROUP

  Spanje

  Het bedrijf OHLALÁ WHOLESALE GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren jeans. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 2. LUCINA MATERNITY FASHION

  Spanje

  Het bedrijf LUCINA MATERNITY FASHION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwangerschapskleding, onderkleding voor zwangerschap, en zwangerschapsartikelen. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

 3. ESSERE2 KISMAMADIVAT

  Hongarije

  Het bedrijf ESSERE2 KISMAMADIVAT, is een Distributeur, en actief in de sector Positiekleding. Het is gevestigd in Szolnok, Hongarije.

 4. KOZANTEKS TEKSTIL SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf KOZANTEKS TEKSTIL SAN. VE TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sweatshirts. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - textiel en kleding, T-shirts, Positiekleding, Import-export - textiel en kleding, T-shirts, en Positiekleding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. AYOL BAXTI

  Oesbekië

  Het bedrijf AYOL BAXTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwangerschapskleding. Het is gevestigd in Tashkent, Oesbekië.

 1. HAMERA TEKSTIL SANAYI TICARET LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf HAMERA TEKSTIL SANAYI TICARET LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Positiekleding, vervaardiging herenkleding, Positiekleding, t-shirts voor heren, en vervaardiging dameskleding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MOMELINO

  Duitsland

  Het bedrijf MOMELINO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Positiekleding. Het is gevestigd in Bobingen, Duitsland.

 1. RENI FASHION LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf RENI FASHION LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dameskleding - grote maten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Positiekleding, en Positiekleding. Het is gevestigd in Varna, Bulgarije.

 2. AMELIE SHOP DESIGN SRL

  Roemenië

  Het bedrijf AMELIE SHOP DESIGN SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwangerschapskleding, en onderkleding voor zwangerschap. Het is gevestigd in Constanta, Roemenië.

 3. SLINGOMANIYA.COM

  Oekraïne

  Het bedrijf SLINGOMANIYA.COM, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren rugzakken voor transport kinderen, zwangerschapskleding, jassen voor pasgeboren kinderen, en doordrenkte doeken. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 4. PURPLESS MATERNITY - PURPLESS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PURPLESS MATERNITY - PURPLESS LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwangerschapskleding, zwangerschapsartikelen, borstvoedingbeha, en groothandel kleding. Het is gevestigd in Stoke On Trent, Verenigd Koninkrijk.

 5. MAMYN DIM

  Oekraïne

  Het bedrijf MAMYN DIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren lingerie, zwangerschapskleding, onderkleding voor zwangerschap, en zwangerschapsartikelen. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 6. GEBE

  Turkije

  Het bedrijf GEBE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwangerschapskleding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. BAOBABS BCN

  Spanje

  Het bedrijf BAOBABS BCN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is gevestigd in Cabrera De Mar, Spanje.

 8. MAMA-STYLE

  Oekraïne

  Het bedrijf MAMA-STYLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwangerschapskleding. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 1. VERKKOKAUPPA BELLABAMBINA.FI - ÄITIYSVAATTEET JA LASTENVAATTEET

  Finland

  Het bedrijf VERKKOKAUPPA BELLABAMBINA.FI - ÄITIYSVAATTEET JA LASTENVAATTEET, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Positiekleding. Het is gevestigd in Tampere, Finland.

 2. PAMUKU

  Turkije

  Het bedrijf PAMUKU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babykleding, geitenjongen, en Babykleding. Het is gevestigd in Basaksehir, Turkije.

 3. PROPERTY-UNIVERSAL

  Turkije

  Het bedrijf PROPERTY-UNIVERSAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kostuums - heren, leren herenschoenen, herenoverhemden, Kostuums - heren, en herenbroeken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. HR FASHION STYLE

  Italië

  Het bedrijf HR FASHION STYLE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Positiekleding. Het is gevestigd in Montegrotto Terme, Italië.

 5. PRATO TEKSTIL

  Turkije

  Het bedrijf PRATO TEKSTIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. YULA MAMA

  Oekraïne

  Het bedrijf YULA MAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwangerschapskleding, en trainingspakken. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 7. BABINÉ

  Spanje

  Het bedrijf BABINÉ, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kinderkleding, Kleding - kinderen en baby's, Kinderkleding, Kleding - kinderen en baby's, zwangerschapskleding, en onderkleding voor zwangerschap. Het is gevestigd in Lantejuela-Sevilla, Spanje.

 8. PREGNANCYPILLOWS.NET

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PREGNANCYPILLOWS.NET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Positiekleding. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 9. MEBAN TEKSTIL

  Turkije

  Het bedrijf MEBAN TEKSTIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Confectiekleding, textielproducten, confectiekleding, vervaardiging herenkleding, en Confectiekleding. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 10. SUZHOUDRESS

  China

  Het bedrijf SUZHOUDRESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Positiekleding. Het is gevestigd in Suzhou, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis