• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • potplanten

Resultaten voor

Potplanten - Import export

 1. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanje

 2. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italië

 3. BELGICACTUS

  België

  Belgicactus is gespecialiseerd in de productie en verkoop van Cactussen, Succulenten en Sempervivum. Belgicactus levert uitsluitend aan professionelen. Groothandels, exporteurs en Cash & Carry's. Belgicactus staat garant voor kwalitatieve succulenten, gaande van mixtray’s, op soort of met toegevoegde waarde. Sempervivum Mix : Sempervivum mix trays zijn beschikbaar vanaf 5.5 tot potmaat 17.0. Potmaat 13.0 en 17.0 is met verschillende soorten in pot geplant. Sempervivum in toegevoegde waarde : Het grootste deel van onze planten word in, potten, schalen en houten bakken verwerkt. Hieronder een greep van wat er mogelijk is. Aloe mix : Aloe mix trays zijn beschikbaar in potmaat 8.5 en 10.5. Aloe op soort : Aloe op soort potmaat 8.5 en 10.5 beschikbaar in diverse soorten. Een greep uit ons assortiment. Cactus mix. Cactus op soort. Cactus in toegevoegde waarde. Succulent mix. Succulent op soort. Succulent in toegevoegde waarde.

 4. MICHIELS

  België

  Verkoop planten : in het voorjaar kweken we in ons bedrijf vooral geraniums en stekperkgoed. We hebben ongeveer 30 soorten in potmaat 10, 5 cm kuipen en in hangpotten. Hieronder ziet u enkele populaire soorten: Surfinia, Bacopa, Million Bells, Calibrachoa, Bidens, Brachycome, Verbena, Scaevola. In het najaar verkopen we onze kwalitatief hoogstaande, lang houdbare kerststerren (poinsettia), alsook heuchera en ajuga. Verhuur openbare bebloeming : daarnaast verhuren we tijdens de zomermaanden verschillende bloemconstructies. Gemeenten, steden, bedrijven of particulieren kunnen bij ons verschillende decoratie-elementen huren: bloementorens, bloemenpiramides, bloembakken, bloemenmanden… Wij zijn het enige bedrijf dat instaat voor alle fasen van het productieproces. Wij doorlopen zowel de teelt, de opkweek als het opplanten en verzorgen het onderhoud. Als u zelf over bloembakken of bloemenmanden beschikt, kunnen wij ze ook voor u vullen en onderhouden, eventueel opplanten van uw borders.

 5. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Nederland

  Van VLIET is een van ‘s werelds leidende horticulturele bedrijven met wereldwijde dochterondernemingen. Van VLIET specialiseert zich in het leveren van het totaalaanbod van snijbloemen, snij-groen, bijproducten en planten naar haar klanten voornamelijk gebaseerd in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Oost-Europa.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GREEN CONCEPT

  België

  Verhuur, verkoop en onderhoud van plantenbakken : Huur, omnium onderhoud inbegrepen, van planten en plantenbakken. Aankoop en onmium onderhoud van planten en plantenbakken. Omnium onderhoud van planten. Buitenbeplanting. Bloemende beplanting. Wekelijkse levering van (bio) fruitmanden : Fruit is een bron van energie. Minder dan 0, 90 euro per persoon per dag. Maandelijks opzegbaar. Kunstwerken : Huur van fotografische kunstwerken.

 2. LUXURYTREES.COM®

  Oostenrijk

 3. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italië

 4. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luxemburg

 5. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Turkije

 1. CASHPO DESIGN

  Duitsland

 2. FLEURS VRY

  Luxemburg

 1. KERN & DRIVE GMBH

  Hongarije

 2. KRITIKACERAMICA

  Griekenland

 3. PAULOWNIA EUROPA

  Roemenië

 4. LUCIEN BINSFELD

  Luxemburg

 5. ALCHIMAWEB S.L.

  Spanje

 6. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Seychellen

 7. MAŁA SZKLARNIA

  Polen

 8. VIVAIO DEL SOLE

  Italië

 1. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Tunesië

 2. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Sri-Lanka

 3. ECOPLUS CO., LTD.

  Zuid Korea

 4. OPEKO

  Polen

 5. HORTICULTURE YERNAULT

  België

 6. FLORAMED

  Tunesië

 7. CENTRAFLOR

  België

 8. OLEM

  Frankrijk

 9. TERRABULLE

  Frankrijk

 10. TURQUOIS BOTANIC

  Turkije