• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • potplanten

Resultaten voor

Potplanten - Import export

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. FLOREAC

  België

  Floréac is actief in de handel en distributie van potplanten in Europa. De verkoopteams zijn georganiseerd per land en focussen zich op de in sierteelt gespecialiseerde retail zoals: tuincentra en bouwmarkten. Floréac biedt een volledig assortiment potplanten uit alle productiegebieden in Europa (van Denemarken tot Sicilië): groene kamerplanten (incl. decoratieplanten), bloeiende kamerplanten, tuinplanten, seizoensplanten voor tuin en balkon, Deense producten, kamerplanten op hydrocultuur, plantenschalen, en ten slotte eigen collecties.

 3. BELGICACTUS

  België

  Belgicactus is gespecialiseerd in de productie en verkoop van Cactussen, Succulenten en Sempervivum. Belgicactus levert uitsluitend aan professionelen. Groothandels, exporteurs en Cash & Carry's. Belgicactus staat garant voor kwalitatieve succulenten, gaande van mixtray’s, op soort of met toegevoegde waarde. Sempervivum Mix : Sempervivum mix trays zijn beschikbaar vanaf 5.5 tot potmaat 17.0. Potmaat 13.0 en 17.0 is met verschillende soorten in pot geplant. Sempervivum in toegevoegde waarde : Het grootste deel van onze planten word in, potten, schalen en houten bakken verwerkt. Hieronder een greep van wat er mogelijk is. Aloe mix : Aloe mix trays zijn beschikbaar in potmaat 8.5 en 10.5. Aloe op soort : Aloe op soort potmaat 8.5 en 10.5 beschikbaar in diverse soorten. Een greep uit ons assortiment. Cactus mix. Cactus op soort. Cactus in toegevoegde waarde. Succulent mix. Succulent op soort. Succulent in toegevoegde waarde.

 4. DEFORCHE EXPORT

  België

  Met haar 50-jarige ervaring kan Deforche Export een dubbele specialistatie aanbieden : traditioneel gekweekte groene en bloeiende potplanten, tuin en terrasplanten; en produkten verpakt en voorzien van het klantenlabel klaar voor de detailhandel (op aanvraag). De firma Deforche Export richt zich op de Europese sierplantenmarkt en stelt voor zichzelf de hoogste kwaliteitseisen zowel bij haar productie als bij haar klantenservice. De export wordt ondersteund door de twee vestigingen van Deforche Export die in totaal 15.000 m2 kweekoppervlakte vertegenwoordigen.

 5. MICHIELS

  België

  Verkoop planten : in het voorjaar kweken we in ons bedrijf vooral geraniums en stekperkgoed. We hebben ongeveer 30 soorten in potmaat 10, 5 cm kuipen en in hangpotten. Hieronder ziet u enkele populaire soorten: Surfinia, Bacopa, Million Bells, Calibrachoa, Bidens, Brachycome, Verbena, Scaevola. In het najaar verkopen we onze kwalitatief hoogstaande, lang houdbare kerststerren (poinsettia), alsook heuchera en ajuga. Verhuur openbare bebloeming : daarnaast verhuren we tijdens de zomermaanden verschillende bloemconstructies. Gemeenten, steden, bedrijven of particulieren kunnen bij ons verschillende decoratie-elementen huren: bloementorens, bloemenpiramides, bloembakken, bloemenmanden… Wij zijn het enige bedrijf dat instaat voor alle fasen van het productieproces. Wij doorlopen zowel de teelt, de opkweek als het opplanten en verzorgen het onderhoud. Als u zelf over bloembakken of bloemenmanden beschikt, kunnen wij ze ook voor u vullen en onderhouden, eventueel opplanten van uw borders.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. FOURNIER TUINCENTRUM

  België

  Geef Uw tuin en Uw interieur een nieuwe look dankzij Bloemen Fournier. Het bedrijf is zeker een bezoek waard met een parking voor 450 wagens en meer dan 25000 m² tuinplezier. U kunt er alles vinden om Uw tuin en Uw huis in te richten, gaande van een groot gamma éénjarige planten, vaste planten, bomen, fruitbomen, sierheesters, coniferen, rotsplanten, struikgewas, azalea's, rododendrons, seizoenplanten, … en ga zo maar verder. Bij Uw plantenkeuze wordt U bijgestaan door onze gespecialiseerde mensen. Voor Uw boeketten, composities en voorbereiding van plechtigheden kunt U terecht op de afdeling snijbloemen.

 2. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Nederland

  Van VLIET is een van ‘s werelds leidende horticulturele bedrijven met wereldwijde dochterondernemingen. Van VLIET specialiseert zich in het leveren van het totaalaanbod van snijbloemen, snij-groen, bijproducten en planten naar haar klanten voornamelijk gebaseerd in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Oost-Europa.

 3. GREEN CONCEPT

  België

  Verhuur, verkoop en onderhoud van plantenbakken : Huur, omnium onderhoud inbegrepen, van planten en plantenbakken. Aankoop en onmium onderhoud van planten en plantenbakken. Omnium onderhoud van planten. Buitenbeplanting. Bloemende beplanting. Wekelijkse levering van (bio) fruitmanden : Fruit is een bron van energie. Minder dan 0, 90 euro per persoon per dag. Maandelijks opzegbaar. Kunstwerken : Huur van fotografische kunstwerken.

 4. LUXURYTREES.COM®

  Oostenrijk

 5. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italië

 1. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Turkije

 2. CASHPO DESIGN

  Duitsland

 3. KERN & DRIVE GMBH

  Hongarije

 4. LUCIEN BINSFELD

  Luxemburg

 5. FLEURS VRY

  Luxemburg

 6. HYDRO-MANIA

  Verenigd Koninkrijk

 7. KRITIKACERAMICA

  Griekenland

 8. PAULOWNIA EUROPA

  Roemenië

 9. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luxemburg

 10. PÉPINIÈRE WAUTHIER

  België

 1. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Seychellen

 2. MAŁA SZKLARNIA

  Polen

 3. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Tunesië

 4. VIVAIO DEL SOLE

  Italië

 5. PELARGONIUM DECOCK

  België

 6. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Sri-Lanka

 7. ECOPLUS CO., LTD.

  Zuid Korea

 8. OPEKO

  Polen

 9. FLORAMED

  Tunesië

 10. CENTRAFLOR

  België