• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • potplanten

Resultaten voor

Potplanten - Import export

 1. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Italië

  Verified by europages badge

  De *Cooperativa Agricola Belvedere* beschikt over circa 20 hectare grond en is gespecialiseerd in de productie en marketing van diverse groottes van *Potpalmen* van Phoenix canariensis, Chamaerops humilis, Trachycarpus Fortuneii, Washingtonia Robusta en andere palmsoorten, in potten van verschillende maten. Het bedrijf werd in 1977 opgericht in Piedimonte Etneo (CT) om zijn activiteiten op het gebied van de bloem- en plantenteelt verder uit te breiden en was één van de eerste Siciliaanse exporteurs van palmbomen.

 2. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloemen, Bloemen, POINSETTIA, sierplanten, POTPLANTEN, bloemen in potten, DIPLADÉNIA, en mini forever rozen. Het is gevestigd in El Masnou-Barcelona, Spanje.

 3. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, heesters, kamerplanten en tuinplanten, Potplanten, oleanders, boomkwekerijen, planten groothandel, grenaatbomen, en bloemenplanten. Het is gevestigd in Grottammare, Italië.

 4. BELGICACTUS

  België

  Belgicactus is gespecialiseerd in de productie en verkoop van Cactussen, Succulenten en Sempervivum. Belgicactus levert uitsluitend aan professionelen. Groothandels, exporteurs en Cash & Carry's. Belgicactus staat garant voor kwalitatieve succulenten, gaande van mixtray’s, op soort of met toegevoegde waarde. Sempervivum Mix : Sempervivum mix trays zijn beschikbaar vanaf 5.5 tot potmaat 17.0. Potmaat 13.0 en 17.0 is met verschillende soorten in pot geplant. Sempervivum in toegevoegde waarde : Het grootste deel van onze planten word in, potten, schalen en houten bakken verwerkt. Hieronder een greep van wat er mogelijk is. Aloe mix : Aloe mix trays zijn beschikbaar in potmaat 8.5 en 10.5. Aloe op soort : Aloe op soort potmaat 8.5 en 10.5 beschikbaar in diverse soorten. Een greep uit ons assortiment. Cactus mix. Cactus op soort. Cactus in toegevoegde waarde. Succulent mix. Succulent op soort. Succulent in toegevoegde waarde.

 5. DEFORCHE EXPORT

  België

  Met haar 50-jarige ervaring kan Deforche Export een dubbele specialistatie aanbieden : traditioneel gekweekte groene en bloeiende potplanten, tuin en terrasplanten; en produkten verpakt en voorzien van het klantenlabel klaar voor de detailhandel (op aanvraag). De firma Deforche Export richt zich op de Europese sierplantenmarkt en stelt voor zichzelf de hoogste kwaliteitseisen zowel bij haar productie als bij haar klantenservice. De export wordt ondersteund door de twee vestigingen van Deforche Export die in totaal 15.000 m2 kweekoppervlakte vertegenwoordigen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLOREAC

  België

  Floréac is actief in de handel en distributie van potplanten in Europa. De verkoopteams zijn georganiseerd per land en focussen zich op de in sierteelt gespecialiseerde retail zoals: tuincentra en bouwmarkten. Floréac biedt een volledig assortiment potplanten uit alle productiegebieden in Europa (van Denemarken tot Sicilië): groene kamerplanten (incl. decoratieplanten), bloeiende kamerplanten, tuinplanten, seizoensplanten voor tuin en balkon, Deense producten, kamerplanten op hydrocultuur, plantenschalen, en ten slotte eigen collecties.

 2. MICHIELS

  België

  Verkoop planten : in het voorjaar kweken we in ons bedrijf vooral geraniums en stekperkgoed. We hebben ongeveer 30 soorten in potmaat 10, 5 cm kuipen en in hangpotten. Hieronder ziet u enkele populaire soorten: Surfinia, Bacopa, Million Bells, Calibrachoa, Bidens, Brachycome, Verbena, Scaevola. In het najaar verkopen we onze kwalitatief hoogstaande, lang houdbare kerststerren (poinsettia), alsook heuchera en ajuga. Verhuur openbare bebloeming : daarnaast verhuren we tijdens de zomermaanden verschillende bloemconstructies. Gemeenten, steden, bedrijven of particulieren kunnen bij ons verschillende decoratie-elementen huren: bloementorens, bloemenpiramides, bloembakken, bloemenmanden… Wij zijn het enige bedrijf dat instaat voor alle fasen van het productieproces. Wij doorlopen zowel de teelt, de opkweek als het opplanten en verzorgen het onderhoud. Als u zelf over bloembakken of bloemenmanden beschikt, kunnen wij ze ook voor u vullen en onderhouden, eventueel opplanten van uw borders.

 3. FOURNIER TUINCENTRUM

  België

  Geef Uw tuin en Uw interieur een nieuwe look dankzij Bloemen Fournier. Het bedrijf is zeker een bezoek waard met een parking voor 450 wagens en meer dan 25000 m² tuinplezier. U kunt er alles vinden om Uw tuin en Uw huis in te richten, gaande van een groot gamma éénjarige planten, vaste planten, bomen, fruitbomen, sierheesters, coniferen, rotsplanten, struikgewas, azalea's, rododendrons, seizoenplanten, … en ga zo maar verder. Bij Uw plantenkeuze wordt U bijgestaan door onze gespecialiseerde mensen. Voor Uw boeketten, composities en voorbereiding van plechtigheden kunt U terecht op de afdeling snijbloemen.

 4. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Nederland

  Van VLIET is een van ‘s werelds leidende horticulturele bedrijven met wereldwijde dochterondernemingen. Van VLIET specialiseert zich in het leveren van het totaalaanbod van snijbloemen, snij-groen, bijproducten en planten naar haar klanten voornamelijk gebaseerd in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Oost-Europa.

 5. GREEN CONCEPT

  België

  Verhuur, verkoop en onderhoud van plantenbakken : Huur, omnium onderhoud inbegrepen, van planten en plantenbakken. Aankoop en onmium onderhoud van planten en plantenbakken. Omnium onderhoud van planten. Buitenbeplanting. Bloemende beplanting. Wekelijkse levering van (bio) fruitmanden : Fruit is een bron van energie. Minder dan 0, 90 euro per persoon per dag. Maandelijks opzegbaar. Kunstwerken : Huur van fotografische kunstwerken.

 1. LUXURYTREES.COM®

  Oostenrijk

  Het bedrijf LUXURYTREES.COM®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, Fruitbomen, Bonsai, landschapsarchitectuur, Potplanten, Fruitbomen, en Bonsai. Het is gevestigd in St. Johann In Tirol, Oostenrijk.

 2. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italië

  Het bedrijf AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstplanten, -bloemen en -fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, tuinkruiden, aromatische en geneeskundige planten en kruiden, groothandel in planten en bloemen, en Potplanten. Het is gevestigd in Albenga, Italië.

 1. HYDRO-MANIA

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HYDRO-MANIA, is een Multi-Category, en actief in de sector Hydrocultuur - Materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pootgoed - bollen en zaden, Potplanten, Bloemdragende planten, hydrocultuur, Pootgoed - bollen en zaden, Potplanten, en Bloemdragende planten. Het is gevestigd in Birstall, Verenigd Koninkrijk.

 2. CASHPO DESIGN

  Duitsland

  Het bedrijf CASHPO DESIGN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Potplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstplanten, plantenbakken, en Kunstplanten. Het is gevestigd in Königs Wusterhausen, Duitsland.

 3. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, Sierplanten, Potplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. PAULOWNIA EUROPA

  Roemenië

  Het bedrijf PAULOWNIA EUROPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge bosbomen, Planten, Potplanten, Sierplanten, Jonge bosbomen, Planten, Potplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Cristian, Roemenië.

 5. FLEURS VRY

  Luxemburg

  Het bedrijf FLEURS VRY, is een Distributeur, en actief in de sector Bloemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, Potplanten, creatie van bruidsboeketten, tropische planten, en groene planten. Het is gevestigd in Hellange, Luxemburg.

 6. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luxemburg

  Het bedrijf BAMSCHOUL MARTIN WAHL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Potplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruitbomen, bloemenstruiken, Fruitbomen, bomen, en aanleg van tuinen. Het is gevestigd in Eppeldorf, Luxemburg.

 7. LUCIEN BINSFELD

  Luxemburg

  Het bedrijf LUCIEN BINSFELD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, Potplanten, Decoratieve accessoires, hakken van gevaarlijke bomen, en plaatsing van afrasteringen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Oberpallen, Luxemburg.

 8. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf SENKAP PLASTIK LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Potplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, bewaking, potten voor verpakking, en vaashouder. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. KERN & DRIVE GMBH

  Hongarije

  Het bedrijf KERN & DRIVE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, onderdelen voor landbouw- en tuinmachines, onderdelen voor industriële machines, Potplanten, en tuinmachines. Het is gevestigd in Gyor, Hongarije.

 2. KRITIKACERAMICA

  Griekenland

  Het bedrijf KRITIKACERAMICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Potplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Keramiek, ambachtelijk, bloempotten, keramiek met handgemaakte versieringen, Keramiek, ambachtelijk, en terracotta bloempotten. Het is gevestigd in Hraklio, Griekenland.

 3. ALCHIMAWEB S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ALCHIMAWEB S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Potplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinbouw, zaaigoed, paddestoelenteelt, en LED- Grow Light. Het is gevestigd in Vilamalla, Spanje.

 4. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Seychellen

  Het bedrijf ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Potplanten. Het is gevestigd in Jiaxing, Seychellen.

 5. MAŁA SZKLARNIA

  Polen

  Het bedrijf MAŁA SZKLARNIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Potplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kantoorplanten, en kamerplanten en tuinplanten. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 6. PELARGONIUM DECOCK

  België

  Het bedrijf PELARGONIUM DECOCK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Potplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Planten, bloemenplanten, en Planten. Het is gevestigd in Comines, België.

 7. ECOPLUS CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf ECOPLUS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Potplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren vazen, en bloempotten. Het is gevestigd in JEOLLABUK-DO, Zuid Korea.

 8. VIVAIO DEL SOLE

  Italië

  Het bedrijf VIVAIO DEL SOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Potplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren mediterrane planten, en kwekerijen van palmbomen. Het is gevestigd in Martinsicuro, Italië.

 9. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Tunesië

  Het bedrijf FLORADREAM MÉDITERRANÉE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Potplanten. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 10. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Sri-Lanka

  Het bedrijf PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turf- en tuinaarde. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, populierkwekerij, Potplanten, en Aarde en substraten. Het is gevestigd in Negombo, Sri-Lanka.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis