• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • precisie gietvormen

Resultaten voor

Precisie gietvormen - Import export

 1. PHILPLAST LTD.

  Bulgarije

  Philplast Ltd. is een full-service-producent van plastic spuitgietproducten en stevige verpakkingen met behulp van injectiegieten en extrusie via blaasgiettechnologieën. Ons ervaren team van ingenieurs biedt ontwerp en ontwikkeling van kunststofartikelen en productie van injectiemallen en extrusie-geblazen mallen. Ons bedrijf werd opgericht in 1993 en is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije. Wij zijn een lange termijn leverancier voor grote internationale bedrijven in verschillende sectoren, zoals Continental, Liebherr en Mechanor.

 2. S.C.S. SRL

  Italië

  40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van spuitgietmatrijzen voor metaallegeringen en de injectie van plastic materialen, hoge kwaliteitsnormen, efficiënte tijdschema's en concurrerende prijzen maakten van S.C.S. Srl een referentiepunt van de Europese markt voor: het ontwerp, de toepassing van technologische machines en staal van de beste kwaliteit en gecertificeerde warmtebehandelingen. S.C.S. fabriceert matrijzen van elk formaat tot een maximumgewicht van 55 ton. ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

 3. AMADOR VARAS SA

  Spanje

  Amador Varas, S.A. wordt vandaag bestuurd door de derde generatie en is de nummer 1 wereldwijd op het gebied van de fabricage van gereedschap. Matrijzen - Gereedschap - Machines. Ontwerp, vervaardiging en reparatie van matrijzen voor de verpakkingsindustrie.

 4. DAMEKS

  Polen

  Het bedrijf DAMEKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisie gietvormen, CNC-freeswerk, Draaiwerk met digitale bediening, Metaalveredeling, machinale bewerking van kunststoffen, Precisie gietvormen, spuitgietwerk, en industriële freesmachines. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

 5. COBI PRECISION SRL

  Italië

  Het bedrijf COBI PRECISION SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Precisie gietvormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van gietvormen, snijden van metalen, conceptie van vormen voor kunststoffen, pasvormen, en ontwerp van vormen. Het is gevestigd in Gorgonzola, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. O.M.M.A.

  Italië

  Het bedrijf O.M.M.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisie gietvormen, mechanica-atelier, vormen voor de bonbonindustrie, Precisie gietvormen, en ontwerp van vormen. Het is gevestigd in Novi Di Modena, Italië.

 2. FRANKE INDUSTRIE AG

  Zwitserland

  Het oorspronkelijke aanbod aan producten van Franke Industrie AG reikte van verfmachines voor laboratoriumtests voor de textielindustrie tot brievenbussen en aandrijvingscomponenten. Een belangrijke mijlpaal was onder andere de productie van de nabrander (ATAR 09C) voor de Mirage-vloot van de Zwitserse luchtmacht in de jaren zestig. Een van de eerste mijlpalen was: de brandkamer voor de Goblin 3-aandrijving (in het BEA Vampire-gevechtsvliegtuig), het nabrandersysteem voor Snecma ATAR 09 C (in het Dassault Mirage III-gevechtstoestel), uitlaat Avon 203/207 Hunter. Omdat het maken van deze producten een grote mate aan technische kennis vereist, niet alleen wat betreft de productie, maar ook op het gebied van metallurgie en procesveiligheid. Juist de hoogwaardige basismaterialen nikkel en kobalt openden nieuwe deuren, of beter gezegd, nieuwe marktsegmenten.

 3. SINTER - M JSC

  Bulgarije

  Sinter-M JSC. een machine industriebedrijf, gespecialiseerd in de productie, het ontwerp en de implementatie van verschillende hulpmiddelen en technieken, en omvat talrijke mogelijkheden voor sintermethoden (beter bekend als P/M) voor de productie van onderdelen en artikelen. Onze producten kennen een groot aantal toepassingen in verschillende branches. Voor onze productie gebruiken we metaalpoeder van hoge kwaliteit (ijzer, messing, koper, staal, rvs, brons, aluminium) uit Zweden, Italië, Duitsland en Roemenië.We zijn ook in staat P/M producten en onderdelen te produceren die niet hierboven worden vermeld, maar die door klant vereist worden. De kenmerkende toepassingen van de gesinterde mechanische onderdelen omvatten: • automobiel en andere voertuigindustriëen • hydraulica en pneumatica• textielmachines; • meetinstrumenten; • sloten en hardware; • diverse elektrische hardware; • wij produceren ook decoratieve elementen voor meubels, hekken en leuningen.

 4. TRYON, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Productie van persgereedschap voor platvormen is één van onze hoofdactiviteiten. Deze productie is gebaseerd op de documentatie van de klant of onze eigen ontwerpen. We repareren eveneens gereedschap (medium reparatie, algemene reparatie en onderhoud). Precisiemachineverwerking, metaalbewerking en assemblage of subassemblage op aanvraag van de klant is onze tweede productie-activiteit. Een gedeelte van ons productieprogramma wordt gevormd door klemmings- en controle-apparatuur voor productie in series.

 5. ADOP FRANCE

  Frankrijk

  Adop France is werkzaam in het ontwerp en de vervaardiging van matrijzen voor de productie van plastic flessen voor alle productietechnieken: injectieblaasgieten, extrusieblaasgieten, injectie & rekfolie PVC. In Arques la Bataille beschikken wij over een afdeling voor proeven, R&D en assistentie voor prototypering, het maken van monsters, ondersteuning bij inbedrijfstelling & technologische innovatie. Adop France is wereldwijd leverancier van cilindervormige spuitmatrijzen voor de belangrijkste firma's actief in de sector van extrusie van PVC folie

 1. MATRICERÍA INVIR

  Spanje

  MATRICERÍA INVIR S.L. is in 2001 opgericht om de behoeften van de industrie tegemoet te komen wat betreft het gebruik van hightech voor het maken van snij- en dieptrekmallen, geavanceerd gereedschap en bewerkte artikelen in grote oplagen. Wij maken ook elektroden voor het graveren van merken, het uitsnijden van prototypes op draadmachines en andere werkzaamheden m.b.t. de mechanische bewerking.

 2. MATRIBAGES

  Spanje

  Productie van matrijzen, gietvormen, mallen en speciale machines. Procesinnovatie en producten die erop gericht zijn de productlijnen te optimaliseren en precieze bewerkingsstrategieën op te stellen tegen lage kosten.

 1. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Spanje

  Gietwerk van alle soorten componenten. Snijmachines, vouwmachines, dieptrekbanken. Persen van 25 tot 300 ton. De productie berust op de fabricage in serie van onderdelen voor de bouwsector en de automobielsector, en op de productie van stampers, snijmachines, vouwmachines, dieptrekbanken, enz.

 2. MAÉ INNOVATION

  Frankrijk

  Maé Innovation is sinds 1994 gespecialiseerd in de engineering en productie van silicone high precision mallen, bakartikelen en anti-kleef coating, met name voor agro-voedingsbedrijven en ook voor cosmetica en de industrie. Onze filosofie geeft innovatie, kwaliteit en reactiviteit een centrale plek in onze activiteiten. Ons aanbod omvat zowel standaardmallen als mallen op maat wat van Maé de Europese marktleider maakt in silicone mallen.

 3. DRILIMOLDE, LDA

  Portugal

 4. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Portugal

 5. FJG MOLDES

  Portugal

 6. VICEDO MARTI SL.

  Spanje

 7. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Duitsland

 8. FRUMOLDE TOOLING

  Portugal

 1. OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C.

  Italië

 2. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Turkije

 3. PRIFER GROUP

  Portugal

 4. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Portugal

 5. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Portugal

 6. OFBM STAMPI

  Italië

 7. SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD

  China

 8. TECNIMOPLÁS - INDUSTRIA TECNICA DE MOLDES, LDA

  Portugal

 9. LISMOLDE GROUP

  Portugal

 10. TYCOS TOOL & DIE CO

  Verenigd Koninkrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis