• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • precisiekogels

Resultaten voor

Precisiekogels - Import export

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Frankrijk

  Als kogelspecialist sinds 1922 commercialiseert Marteau & Lemarié alle industriële kogels die op de markt bestaan. Hoewel het erkend is vanwege zijn precisiekogels, levert het bedrijf eveneens polijstkogels of maalkogels. Onze verschillende precisiekogels zijn: precisiekogels van staal en rvs of kunststof, en andere precisiekogels (kogels van tungsteencarbide, kogels van keramiek, glazen kogels, kogels van brons en messing). De precisiekogels van staal en rvs worden gekenmerkt door hun nominale diameter, de grondstof waarvan ze worden gemaakt en als ook door hun niveau aan precisie. polijst- en maalkogels: wij hebben voornamelijk kogels van staal, van rvs en van glas op voorraad. Voor alle aanvullende inlichtingen of offerteaanvragen, staat ons technische en commerciële team voor u klaar. Neemt u vooral contact met ons op!

 2. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Duitsland

  RIKU is een bedrijf met 30 jaar ervaring op het gebied van kogelbewerking. Voor het uitvoeren van nieuwe taken met gebruik van hightechproducten is de samenwerking tussen gebruiker en fabrikant een belangrijke voorwaarde. Hiervoor bieden we onze klanten uitvoerig advies aan, waarbij de kogels kunnen worden verwerkt van kwaliteitsklasse G10 tot G100. We zijn in staat speciale materialen te verwerken voor de gebruikelijke commerciële kogelmaterialen. Onze geavanceerde en moderne productietechnologie maakt het mogelijk om speciale afmetingen te produceren. Deze speciale afmetingen kunnen worden gemaakt in μ-stappen met overmaten en ondermaatse afmetingen voor de handel. Onze talrijke klanten profiteren van onze constante kwaliteit tegen stabiele prijzen. We produceren: Uw precisiekogels in de afmetingen 0, 8 tot 30 mm met de gewenste overmaat of ondermaat.

 3. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italië

  B&G produceert kogels voor industriële kleppen voor water-, lucht- en gasapparatuur en gediamanteerde kogels en verchroomde kogels van uiterst precieze dikte. De productie vindt op verschillende manieren plaats, op basis van stroken messing of massieve of holle gegoten messing kogels, of in mallen gegoten kogels. vervolgens worden de producten gefreesd, geperforeerd en gediamanteerd. Tenslotte ondergaan de kogels een oppervlaktebehandeling: verchroming, vernikkeling, aanbrengen van een teflon, of T.E.A. ® laag. ®.

 4. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Oostenrijk

 5. SPHEROTECH GMBH

  Duitsland

  Individuele oplossingen voor de hoogste vereisten. Spherotech staat voor precisiekogels die aan de hoogste eisen voldoen en voor klantgerichte service van A tot Z. Ons Fulda-team van 16 ervaren, speciaal opgeleide medewerkers biedt individuele oplossingen, zorgt voor uw individuele en kaderbestellingen, platformlevering of elektronische EDI-gegevensuitwisseling. Betrouwbare leverdata vanwege precies geplande opslaghoeveelheden en overeengekomen veiligheidsvoorraden zijn topprioriteiten voor Spherotech. Het bedrijf levert ongeveer 3, 0 miljard kogels per jaar aan bekende Europese klanten die al jaren vertrouwen op hightech-producten van Fulda.Naast kogels gemaakt van een breed scala aan materialen, maken rollen en gedraaide onderdelen deel uit van de Spherotech-productportfolio.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRECIBALL SA

  België

  De afdeling Preciball van Saluc vervaardigt en verkoopt industriële precisiekogels geschikt voor alle toepassingsgebieden. De firma is gespecialiseerd in de uitwerking van custom made projecten en levert industriële kogels aan bedrijven over de hele wereld. De kwaliteit van haar industriële kogels wordt gewaarborgd door een ISO ISO3290 certificatie. Wij leveren standaard producten in uw activiteitensector, alsook oplossingen op maat in alle materialen, afmetingen, toleranties

 2. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. HRT PRECISION STEEL BALL CO., LTD.

  China

 4. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Frankrijk

 5. NEW BALLS SRL

  Italië

 1. GO FULL THROTTLE

  Verenigd Koninkrijk

 2. CIMAP

  Frankrijk

 1. UWE BEARING

  China

 2. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Frankrijk

 3. ELSO ELBE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. KACHELMANN GETRIEBE VERTRIEBS UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Duitsland

 5. NEW BALL S.A.S. DI MORGANTE A.& C.

  Italië

 6. NEUNKIRCHENER ACHSENFABRIK AG

  Duitsland

 7. ANKER GETRIEBE GMBH

  Duitsland

 8. ATMAANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. WÜRGES VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. ERWIN NEUMANN GMBH

  Duitsland

 3. SHANDONG BEST-ORIENTATION BEARING CO.,LTD

  China

 4. JINAN TIANYUAN BEARING CO.,LTD

  China

 5. NINGBO BORINE MACHINERY CO.,LTD.

  China

 6. LYZY

  China

 7. RULTEK BEARING

  Turkije

 8. CHENG HONG YIAU BEARING ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 9. SINO PRECISION BEARING

  Taiwan R.O.C.

 10. SHANGHAI NBAY MECHANICAL EQUIPMENT CO., LTD

  China