• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • precisiekogels

Resultaten voor

Precisiekogels - Import export

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Als kogelspecialist sinds 1922 commercialiseert Marteau & Lemarié alle industriële kogels die op de markt bestaan. Hoewel het erkend is vanwege zijn precisiekogels, levert het bedrijf eveneens polijstkogels of maalkogels. Onze verschillende precisiekogels zijn: precisiekogels van staal en rvs of kunststof, en andere precisiekogels (kogels van tungsteencarbide, kogels van keramiek, glazen kogels, kogels van brons en messing). De precisiekogels van staal en rvs worden gekenmerkt door hun nominale diameter, de grondstof waarvan ze worden gemaakt en als ook door hun niveau aan precisie. polijst- en maalkogels: wij hebben voornamelijk kogels van staal, van rvs en van glas op voorraad. Voor alle aanvullende inlichtingen of offerteaanvragen, staat ons technische en commerciële team voor u klaar. Neemt u vooral contact met ons op!

  Website Open In New icon
 2. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  RIKU is een bedrijf met 30 jaar ervaring op het gebied van kogelbewerking. Voor het uitvoeren van nieuwe taken met gebruik van hightechproducten is de samenwerking tussen gebruiker en fabrikant een belangrijke voorwaarde. Hiervoor bieden we onze klanten uitvoerig advies aan, waarbij de kogels kunnen worden verwerkt van kwaliteitsklasse G10 tot G100. We zijn in staat speciale materialen te verwerken voor de gebruikelijke commerciële kogelmaterialen. Onze geavanceerde en moderne productietechnologie maakt het mogelijk om speciale afmetingen te produceren. Deze speciale afmetingen kunnen worden gemaakt in μ-stappen met overmaten en ondermaatse afmetingen voor de handel. Onze talrijke klanten profiteren van onze constante kwaliteit tegen stabiele prijzen. We produceren: Uw precisiekogels in de afmetingen 0, 8 tot 30 mm met de gewenste overmaat of ondermaat.

  Website Open In New icon
 3. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italië

  Verified by Europages badge

  B&G produceert kogels voor industriële kleppen voor water-, lucht- en gasapparatuur en gediamanteerde kogels en verchroomde kogels van uiterst precieze dikte. De productie vindt op verschillende manieren plaats, op basis van stroken messing of massieve of holle gegoten messing kogels, of in mallen gegoten kogels. vervolgens worden de producten gefreesd, geperforeerd en gediamanteerd. Tenslotte ondergaan de kogels een oppervlaktebehandeling: verchroming, vernikkeling, aanbrengen van een teflon, of T.E.A. ® laag. ®.

  Website Open In New icon
 4. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 5. SPHEROTECH GMBH

  Duitsland

  Individuele oplossingen voor de hoogste vereisten. Spherotech staat voor precisiekogels die aan de hoogste eisen voldoen en voor klantgerichte service van A tot Z. Ons Fulda-team van 16 ervaren, speciaal opgeleide medewerkers biedt individuele oplossingen, zorgt voor uw individuele en kaderbestellingen, platformlevering of elektronische EDI-gegevensuitwisseling. Betrouwbare leverdata vanwege precies geplande opslaghoeveelheden en overeengekomen veiligheidsvoorraden zijn topprioriteiten voor Spherotech. Het bedrijf levert ongeveer 3, 0 miljard kogels per jaar aan bekende Europese klanten die al jaren vertrouwen op hightech-producten van Fulda.Naast kogels gemaakt van een breed scala aan materialen, maken rollen en gedraaide onderdelen deel uit van de Spherotech-productportfolio.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. PRECIBALL SA

  België

  De afdeling Preciball van Saluc vervaardigt en verkoopt industriële precisiekogels geschikt voor alle toepassingsgebieden. De firma is gespecialiseerd in de uitwerking van custom made projecten en levert industriële kogels aan bedrijven over de hele wereld. De kwaliteit van haar industriële kogels wordt gewaarborgd door een ISO ISO3290 certificatie. Wij leveren standaard producten in uw activiteitensector, alsook oplossingen op maat in alle materialen, afmetingen, toleranties

 2. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. TIANJIN THAT BEARING COMPANY LIMITED

  China

 4. HRT PRECISION STEEL BALL CO., LTD.

  China

 5. CIMAP

  Frankrijk

 1. UWE BEARING

  China

 2. NEW BALLS SRL

  Italië

 3. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Frankrijk

 4. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Frankrijk

 5. GO FULL THROTTLE

  Verenigd Koninkrijk

 6. BOGE KOMPONENTEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

 7. HANS HAUGG ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. WALTER SCHÖN GMBH

  Duitsland

 9. RUPI-COLOGNE, INC.

  Duitsland

 10. ANKER GETRIEBE GMBH

  Duitsland

 1. G&G ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. SPICER GELENKWELLENBAU GMBH

  Duitsland

 3. WICHMANN GMBH

  Duitsland

 4. NETTER GMBH

  Zwitserland

 5. UKLIN DRIVES GMBH

  Duitsland

 6. CONCAR INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

 7. GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH

  Duitsland

 8. GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH

  Duitsland

 9. NEUNKIRCHENER ACHSENFABRIK AG

  Duitsland

 10. NOMA-GETRIEBE GMBH

  Duitsland