• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • precisiemechanica

Resultaten voor

Precisiemechanica - Import export

 1. STEEC

  Frankrijk

  Opgericht in 1979 door Paul Rolland, is het STEEC-bedrijf, onderdeel van de ABC Technology-groep, gespecialiseerd op het gebied van laserbewerking en zeer nauwkeurige micromechanica. STEEC heeft door de jaren heen specifieke vaardigheden verworven en heeft een solide reputatie opgebouwd in Frankrijk en Europa.STEEC is in staat om in te spelen op de meest complexe verzoeken die geavanceerde technologieën vereisen, zoals micro-bewerking bij boren en frezen.Tegenwoordig werkt het bedrijf voor de meest veeleisende industriële sectoren zoals de luchtvaart, de ruimtevaart, het ruimtesegment, de automobielsector, de medische sector, onderzoekscentra, kernenergie, fijne uurwerken ... Dankzij zijn kwaliteitsmanagementproces heeft STEEC de ISO 9001: 2015- en ISO 13485: 2017-certificeringen ontvangen.We hebben dus een perfect begrip van het probleem van de klant om betrouwbare en systematische prestatiemeting en constante verbetering van ons systeem mogelijk te maken.

 2. REUTER TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Vacuümsolderen en enkele andere verbindingstechnologieën vormen de kernactiviteit van REUTER TECHNOLOGIE. Wij ontwikkelen en produceren uiterst nauwkeurige, fijnmechanisch vervaardigde producten, die vacuümdichte verbindingen tussen metallieke, keramische of kristallijne materialen bevatten. De complete componentontwikkeling profiteert van onze grote ervaring met vacuümsolderen. REUTER TECHNOLOGIE heeft niet alleen ervaren materiaalexperts, fysici en constructeurs in dienst, maar ook hoog gespecialiseerde vaklui. Deze kunnen beschikken over de modernste mechanische productie-installaties en een compleet ingericht testcentrum met laboratorium en cleanroom. De producten van REUTER TECHNOLOGIE zijn niet standaard. Het zijn oplossingen die voortkomen uit de ideeënrijkdom en ervaring in de omgang met materialen bij de ontwikkeling, constructie en productie. Ze zijn individueel afgestemd op de functionele, kwalitatieve en economische specificaties van klanten.

 3. ALSTERTALER SCHRAUBEN & PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn al lange tijd specialist in de hoogste kwaliteitsvereisten en leveren aan de volgende sectoren: machine-, voertuig-, installatie-, scheeps- en vliegtuigbouw, armaturenfabrikanten, kerncentrale- en windtechnologie, medische en marinetechniek, lucht- en ruimtevaart, trappenbouw, meubelindustrie, metaal- en beursbouw, elektronica, klimaattechniek, ambacht en handel. Wij leveren onze precisieonderdelen van Spitsbergen tot Ushuaia, rechtstreeks in uw montagehal, maar ook op elke bouwplaats. En niet ergens maar precies op de overeengekomen datum. Competentie, service en flexibiliteit zijn onze sterke punten. Alstertaler Schrauben & Präzisionsteile GmbH levert overal ter wereld!

 4. FEINWERK MANUFAKTUR DRESDEN GMBH

  Duitsland

  FEINWERK manufaktur DRESDEN GmbH is een ingenieurtechnisch productiebedrijf. De onderneming biedt haar klanten ontwikkelings- en productiediensten voor mechanische assemblages, individuele onderdelen en geautomatiseerde serieproductie. Wij zijn gespecialiseerd in micromechanische precisieproductie van materialen zoals aluminium, messing, titanium of roestvrij staal, maar ook van speciale materialen zoals goud of platina. De nauwste toleranties worden in de productie gegarandeerd door geautomatiseerde en geklimatiseerde processen. Productaanbod: - Speciale oplossingen en prototypebouw voor bijv.Titanium en edelmetalen (goud, platina) - CNC-productie voor lucht- en ruimtevaart, machinebouw, medische technologie en mechanische horloges - Draaien en frezen voor precisiemachinebouw, precisie-CNC-productie - Ontwikkeling, ontwerp en productie van individuele mechanische onderdelen en assemblages - Serieproductie van kleine en precisieonderdelen, 1.000 tot 10.000 stuks (per batch) - Partner in ontwikkelingsprojecten op het gebied van mechanische horloges

 5. ASTICHER MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Italië

  Asticher Srl is gecertificeerd volgens de normen ISO 9001-2008 en ISO/TS 16949 en garandeert hoge kwaliteitsnormen dankzij nauwgezette laboproeven die door zeer bekwaam personeel in het bedrijf worden uitgevoerd. Het bedrijf heeft gekwalificeerde operators op niveau 2. Asticher Srl beschikt bovendien over state-of-the-art apparatuur zoals: 3D-meetmachine, antropomorfe arm voor 3D-metingen voor rekening van derden. Ons bedrijf is in staat topometrische optische scans direct ter plaatse uit te voeren zonder het te inspecteren onderdeel te hoeven hanteren. Bovendien voeren we mechanische constructies uit voor de volgende sectoren: energiesector, olie- en gassector, special vervoermiddelen, service-revamping-sector, ijzer- en staalsector, autosector, prototypes, externe bewerkingen, inspecties voor rekening van derden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MINUTECNICA BOLOGNESE

  Italië

  De onderneming Minutecnica Bolognese, opgericht in 1971, heeft zich gespecialiseerd in de productie van middelgrote en grote oplagen gedraaide, metalen, hightech precisieonderdelen van hoge kwaliteit. Om aan de meest uiteenlopende eisen van de klant te voldoen en ter aanvulling op de bewerking met draaibanken, is de afdeling voor nabewerking opgericht met overzetmachines, slijpmachines, afwerkingsmachines, kleine persen, markeermachines, brootmachines en montage- en inspectiebanken.

 2. POLICARBURE

  Frankrijk

  POLICARBURE is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bewerken van alle soorten materialen, vooral harde materialen (Carbide - Behandeld staal - Roestvrij staal - Titanium). Wij produceren hoogtechnologische onderdelen door elektro-erosie, frezen, slijpen, lappen, microboren en polijsten. Het bedrijf werkt voor de automotive, medische, militaire, mechatronica en onderzoekslaboratoria...

 3. FROM OFFICINA MECCANICA F.LLI RONCHI

  Italië

  Sinds meer dan 50 jaar is From Officina Meccanica gespecialiseerd in de levering en productie van halfafgewerkte mechanische onderdelen voor chassis en motoren. Met behulp van de modernste machines van de huidige markt, voorziet het bedrijf zijn klanten van kwaliteitsproducten en -diensten: lassen van roestvrij staal, koperen pijpen, gevormde pijpen, hydraulische pijpvormen, CNC-bewerking en spuitgieten.

 4. JIMWELL PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

  The JimWell Precision Company levert precisie ambachtelijke diensten, CNC bewerkte en hardware oplossingen aangepast voor technologie en start-up bedrijven, we luisteren zorgvuldig naar onze klanten en helpen hen van planning stadium tot afgewerkte producten. Onze capaciteiten: aangepaste CNC machinale bewerkingsdiensten, Precisie cnc machinaal bewerkt, CNC gedraaide delen, CNC frezende delen Doel: Korte termijn en 100% kwaliteitsvisie: onze klanten wegwijzen en aanpassen om steeds beter worden

 5. ALAS MECCANICA SRL - PRECISION MECHANICAL PROCESSING

  Italië

  Alas Meccanica is gevestigd in Molfetta in de provincie Bari en is een partnerbedrijf van grote Italiaanse en internationale industriële olie- en gasconcerns. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de productie en complete levering van assen voor centrifugaalmachines en aandrijfrollen tot een lengte van 5.000 mm van alle soorten staal en legeringen.

 1. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

 2. KLINGEL MEDICAL METAL GROUP

  Duitsland

 1. RB MÉCANIQUE

  Frankrijk

 2. ADM

  Frankrijk

 3. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italië

 4. SALCA

  Italië

 5. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Italië

 6. SGEIG S.R.L.

  Italië

 7. DIETL FEINMECHANIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. RTM SRL

  Italië

 1. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italië

 2. MECAWIRE

  Frankrijk

 3. DATA F.

  Italië

 4. MECCANICA G.L. SNC DI GRAZI M. E LAZZERINI G

  Italië

 5. LA SPADA S.R.L.

  Italië

 6. C.M.F. S.R.L.

  Italië

 7. REMP

  Italië

 8. F.T.R. SRL LAVORAZIONI MECCANICHE DI PRECISIONE

  Italië

 9. MECHANIK-MODULS GMBH

  Duitsland

 10. COSMEC

  Italië