• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • precisiemechanica

Resultaten voor

Precisiemechanica - Import export

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is een Portugees bedrijf opgericht in 1996 en gespecialiseerd als de beste outsourcing partner voor de productie en fabricage van precisiemechanica - gesneden 3, 4 of 5 stuks (aluminium, staal of roestvrij staal). We leveren aan heel Centraal- en Noord-Europa CNC-precisiebewerking, lassen, projecten op maat, uitbesteding op maat, productie in middelgrote series, CNC-precisiebewerking van onderdelen in metaallegeringen, projectontwikkeling en assemblage. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO heeft een technisch team van experts dat uw bedrijf snelle vertragingen en klantenondersteuning biedt tijdens het hele traject. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. STEEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Opgericht in 1979 door Paul Rolland, is het STEEC-bedrijf, onderdeel van de ABC Technology-groep, gespecialiseerd op het gebied van laserbewerking en zeer nauwkeurige micromechanica. STEEC heeft door de jaren heen specifieke vaardigheden verworven en heeft een solide reputatie opgebouwd in Frankrijk en Europa.STEEC is in staat om in te spelen op de meest complexe verzoeken die geavanceerde technologieën vereisen, zoals micro-bewerking bij boren en frezen.Tegenwoordig werkt het bedrijf voor de meest veeleisende industriële sectoren zoals de luchtvaart, de ruimtevaart, het ruimtesegment, de automobielsector, de medische sector, onderzoekscentra, kernenergie, fijne uurwerken ... Dankzij zijn kwaliteitsmanagementproces heeft STEEC de ISO 9001: 2015- en ISO 13485: 2017-certificeringen ontvangen.We hebben dus een perfect begrip van het probleem van de klant om betrouwbare en systematische prestatiemeting en constante verbetering van ons systeem mogelijk te maken.

 3. ALSTERTALER SCHRAUBEN & PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn al lange tijd specialist in de hoogste kwaliteitsvereisten en leveren aan de volgende sectoren: machine-, voertuig-, installatie-, scheeps- en vliegtuigbouw, armaturenfabrikanten, kerncentrale- en windtechnologie, medische en marinetechniek, lucht- en ruimtevaart, trappenbouw, meubelindustrie, metaal- en beursbouw, elektronica, klimaattechniek, ambacht en handel. Wij leveren onze precisieonderdelen van Spitsbergen tot Ushuaia, rechtstreeks in uw montagehal, maar ook op elke bouwplaats. En niet ergens maar precies op de overeengekomen datum. Competentie, service en flexibiliteit zijn onze sterke punten. Alstertaler Schrauben & Präzisionsteile GmbH levert overal ter wereld!

 4. REUTER TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vacuümsolderen en enkele andere verbindingstechnologieën vormen de kernactiviteit van REUTER TECHNOLOGIE. Wij ontwikkelen en produceren uiterst nauwkeurige, fijnmechanisch vervaardigde producten, die vacuümdichte verbindingen tussen metallieke, keramische of kristallijne materialen bevatten. De complete componentontwikkeling profiteert van onze grote ervaring met vacuümsolderen. REUTER TECHNOLOGIE heeft niet alleen ervaren materiaalexperts, fysici en constructeurs in dienst, maar ook hoog gespecialiseerde vaklui. Deze kunnen beschikken over de modernste mechanische productie-installaties en een compleet ingericht testcentrum met laboratorium en cleanroom. De producten van REUTER TECHNOLOGIE zijn niet standaard. Het zijn oplossingen die voortkomen uit de ideeënrijkdom en ervaring in de omgang met materialen bij de ontwikkeling, constructie en productie. Ze zijn individueel afgestemd op de functionele, kwalitatieve en economische specificaties van klanten.

 5. IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  IMS - Integrated Mechanization Solutions is een Nederlands bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. IMS ontwikkelt en bouwt geautomatiseerde productieoplossingen voor zeer nauwkeurige producten.Wij automatiseren uw productieprocessen op micron schaal.Onze primaire focus ligt op het ontwikkelen en bouwen van de beste geautomatiseerde productieoplossingen. Specifiek afgestemd op de meest complexe en precieze producten.Of u nu een laboratoriumopstelling of een complete kant-en-klare productielijn nodig hebt, wij blinken uit in het leveren van de beste automatiseringsoplossingen voor industrieën met veeleisende normen. Onze expertise strekt zich uit tot sectoren met een grote vraag, zoals biowetenschappen, auto's, consumentenelektronica en halfgeleiders. We zetten ons volledig in om onze klanten niets minder dan kwaliteit en uitmuntendheid te bieden. We hebben een trouw klantenbestand als bewijs hiervan. En met een team van meer dan 130 deskundige ingenieurs gaan we graag de uitdagingen aan die u voor ons hebt.Onze specialisatie strekt zich uit tot productlijnontwikkeling en precisieprocessen, waaronder handling, verwerking, verbinden, testen en microassemblage. Wij bestaan om onze klanten de beste automatiseringsoplossingen te bieden, vandaag en tot ver in de toekomst. Deze toewijding is niet alleen onze belofte, maar ook onze passie. Wij zorgen dat u stappen vooruit maakt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FEINWERK MANUFAKTUR DRESDEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FEINWERK manufaktur DRESDEN GmbH is een ingenieurtechnisch productiebedrijf. De onderneming biedt haar klanten ontwikkelings- en productiediensten voor mechanische assemblages, individuele onderdelen en geautomatiseerde serieproductie. Wij zijn gespecialiseerd in micromechanische precisieproductie van materialen zoals aluminium, messing, titanium of roestvrij staal, maar ook van speciale materialen zoals goud of platina. De nauwste toleranties worden in de productie gegarandeerd door geautomatiseerde en geklimatiseerde processen. Productaanbod: - Speciale oplossingen en prototypebouw voor bijv.Titanium en edelmetalen (goud, platina) - CNC-productie voor lucht- en ruimtevaart, machinebouw, medische technologie en mechanische horloges - Draaien en frezen voor precisiemachinebouw, precisie-CNC-productie - Ontwikkeling, ontwerp en productie van individuele mechanische onderdelen en assemblages - Serieproductie van kleine en precisieonderdelen, 1.000 tot 10.000 stuks (per batch) - Partner in ontwikkelingsprojecten op het gebied van mechanische horloges

 2. ASTICHER MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Italië

  Verified by europages badge

  Asticher Srl is gecertificeerd volgens de normen ISO 9001-2008 en ISO/TS 16949 en garandeert hoge kwaliteitsnormen dankzij nauwgezette laboproeven die door zeer bekwaam personeel in het bedrijf worden uitgevoerd. Het bedrijf heeft gekwalificeerde operators op niveau 2. Asticher Srl beschikt bovendien over state-of-the-art apparatuur zoals: 3D-meetmachine, antropomorfe arm voor 3D-metingen voor rekening van derden. Ons bedrijf is in staat topometrische optische scans direct ter plaatse uit te voeren zonder het te inspecteren onderdeel te hoeven hanteren. Bovendien voeren we mechanische constructies uit voor de volgende sectoren: energiesector, olie- en gassector, special vervoermiddelen, service-revamping-sector, ijzer- en staalsector, autosector, prototypes, externe bewerkingen, inspecties voor rekening van derden.

 3. POLICARBURE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  POLICARBURE is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bewerken van alle soorten materialen, vooral harde materialen (Carbide - Behandeld staal - Roestvrij staal - Titanium). Wij produceren hoogtechnologische onderdelen door elektro-erosie, frezen, slijpen, lappen, microboren en polijsten. Het bedrijf werkt voor de automotive, medische, militaire, mechatronica en onderzoekslaboratoria...

 4. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal, Messing, CNC-draaidelen, Precisiebewerking, fijn freeswerk, Precisiedraaiwerk, CNC bewerking, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Gondomar, Portugal.

 5. AS INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AS INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, fabricage van mechanische artikelen, kunststofindustrie, gieterij van legeringen, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Mérignac, Frankrijk.

 1. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, CNC-freeswerk, CNC-4-assen-freeswerk, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, precisiebewerking, draaiwerk staven, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en ontwerp/fabricage van onderdele voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Vimieiro Braga, Portugal.

 2. RB MÉCANIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RB MÉCANIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, verspaning van staal, verspaning fijnmechanica, en mechanische machinale bewerking. Het is gevestigd in Bart, Frankrijk.

 1. KLINGEL MEDICAL METAL GROUP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLINGEL MEDICAL METAL GROUP, is een Distributeur, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 2. ADM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking, speciale machines, bewerking tegen maakloon, en industriële mechanica. Het is gevestigd in Lucé, Frankrijk.

 3. DATA F.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DATA F., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Sportartikelen, Staal - speciaal, verspaning fijnmechanica, BOULENCIEL, metaalbewerkingen, Precisiemechanica, precisiedraaiwerk, en Sportartikelen. Het is gevestigd in Pinasca, Italië.

 4. SALCA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SALCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, draaiwerk met numerieke besturing, precisiedraaiwerk, KLEINE METAALWAREN, productie van kleine onderdelen, frezen, galvanisatie tegen maakloon, montage kleine onderdelen, en onderdelen voor luiken. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. DIETL FEINMECHANIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIETL FEINMECHANIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is gevestigd in Gauting, Duitsland.

 6. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRATELLI BERTUZZI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, spoelen, ontwerp van staalskeletten, Precisiemechanica, en lichte metaalconstructies. Het is gevestigd in Gardone Val Trompia, Italië.

 7. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumgieterij, Aluminium en -legeringen, aluminiumgieterijen, precisiegietwerk, Aluminiumgieterij, aluminium gieting, Aluminium en -legeringen, mechanisch precisiewerk, en smelting van aluminium. Het is gevestigd in Poggibonsi, Italië.

 8. MECAWIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MECAWIRE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking, werktuigbouwkunde, industriele engineering, en Bewerkte onderdelen. Het is gevestigd in Saint Vincent De Tyrosse, Frankrijk.

 1. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, KLEINE METAALWAREN, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Precisiemechanica, Aluminium en -legeringen, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Pisogne, Italië.

 2. MECCANICA G.L. SNC DI GRAZI M. E LAZZERINI G

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MECCANICA G.L. SNC DI GRAZI M. E LAZZERINI G, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, frezen van metalen, draaien metalen, Precisiemechanica, en werkplaatsen voor fijnmechanica. Het is gevestigd in San Giovanni Valdarno, Italië.

 3. LA SPADA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA SPADA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Drukgietmatrijzen, gieterij, spuitgietwerk aluminium, Precisiemechanica, aluminiumlegeringen, Drukgietmatrijzen, aluminiumgieterijen, en precisiegietwerk. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 4. C.M.F. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C.M.F. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, frezen, draaiwerk met numerieke besturing, Draaien - staal- en metaalbewerking, en timmerwerk. Het is gevestigd in Calamandrana, Italië.

 5. F.T.R. SRL LAVORAZIONI MECCANICHE DI PRECISIONE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F.T.R. SRL LAVORAZIONI MECCANICHE DI PRECISIONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren frezen, draaiwerk met numerieke besturing, en schroefdraadsnijden. Het is gevestigd in Grugliasco, Italië.

 6. MECHANIK-MODULS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MECHANIK-MODULS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is gevestigd in Forstinning, Duitsland.

 7. COSMEC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COSMEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lucht- en ruimtevaartbouw, frezen, precisiedraaiwerk, Lucht- en ruimtevaartbouw, en draaiwerk met numerieke besturing. Het is gevestigd in Veruno, Italië.

 8. TEKNOMECCANICA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEKNOMECCANICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Draaiwerk met digitale bediening, draaiwerk met numerieke besturing, Precisiemechanica, draaiwerk met numerieke besturing, draaien metalen, automatisch draaien, frezen, en Industriële koppelingen van staal en metaal. Het is gevestigd in Arzano, Italië.

 9. TORNINFER SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TORNINFER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Scherpen - staal- en metaalbewerking, precisiedraaiwerk, Precisiemechanica, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en Scherpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Barberino Tavarnelle, Italië.

 10. MIMEC S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIMEC S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, machinebouw, bewerking van staal en metaal, Precisiemechanica, mechanica-atelier, draaiwerk met numerieke besturing, Precisiedraaiwerk, verspaning fijnmechanica, en Draaiwerk met digitale bediening. Het is gevestigd in Ospitaletto, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis