• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • precisieveren

Resultaten voor

Precisieveren - Import export

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Duitsland

  Wij zijn een middelgrote fabrikant van technische veren uit Schwabach bij Neurenberg en presenteren ons vandaag met ca. 50 medewerkers als een traditionele en competente fabrikant van technische veren en gebogen onderdelen van staal, roestvrij staal en non-ferro metalen van speciale probleemoplossingen tot groot schalige productie.Innovatie zit bij Löhr GmbH & Co.Precisieveren KG beveiligd door knowhow.Knowhow is het gebruik van ervaring en het anticiperen op de laatste ontwikkelingen.Innovatieve oplossingen hebben beide nodig.Maak dus gebruik van onze ervaring, onze kennis, onze kwaliteit en onze leveringszekerheid.

 2. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italië

  Adriatica Molle werd in 1977 als familiebedrijf opgericht en nam na amper tien jaar al een belangrijke plaats in op de Italiaanse markt in de industriesector van de productie van veren en het bewerken van metaaldraden. Door in te zetten op onderzoek en ontwerp kan Adriatica Molle dankzij technologisch geavanceerde installaties vlot beantwoorden aan de behoeften van de meest uiteenlopende industriesectoren met passende constructieve oplossingen.

 3. GUTEKUNST FEDERN

  Duitsland

  Gutekunst Federn is een leidende verenfabrikant in Europa. Naast 12603 verschillende frame-afmetingen in drukveren, trekveren, spiraalveren en draadbuigonderdelen uit voorraad, ontwikkelen en produceert Gutekunst Federn speciaal op verzoek van de klant zowel in kleine hoeveelheden en in grote series. Gutekunst Federn beschouwt zich niet alleen als fabrikant van hoogwaardige metalen veren, maar ook als partner en dienstverlener voor zijn klanten. Verencatalogus, veerberekening en CAD-gegevens-generator op www.federnshop.com.

 4. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Duitsland

 5. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italië

 2. ELAKO S.A.

  Griekenland

  Sinds 1999 vervaardigt ELAKO veren van hoge kwaliteit in alle maten, gebruik maken van verschillende grondstoffen met verschillende afwerkingen. De haken kunnen vlak, rond, vierkant of in bijna iedere ander vorm worden uitgevoerd. De torsieveren, die in iedere ingewikkelde vorm en in alle maten kunnen worden gemaakt, met enkele of dubbele spiraal. Er kan gekozen worden uit een breed assortiment van kant-en-klare veren, compressieveren, spiraalveren, torsieveren, buigveren, precisieveren voor talrijke toepassingen en veren op maat. Veren werelwijd geleverd.

 3. MDP SAS

  Frankrijk

  Sinds meer dan 40 jaar is de firma MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) een van de Franse marktleiders in de vervaardiging tegen maakloon van artikelen van metaaldraad, kettingen en drukveren, trekveren, spiraalveren, veren van gevormd draad en bladveren. MDP vervaardigt stukartikelen alsmede kleine, middelgrote en grote series. Draaddiameter: van 0, 10 tot 15 mm, 0, 10 tot 8 mm in kleine, middelgrote en grote series, 8 mm tot 15 mm, in kleine series. MDP begeleidt u van de prototyperingsfase tot de uitvoering in grote series. Door MDP bewerkte grondstoffen: Pianosnaar, rvs, gegalvaniseerd/licht draad, brons, messing, staal, rvs, non-ferro metalen. MDP beschikt over een recent en hoogpresterend machinepark met onder meer numeriek gestuurde machines en draaibanken met meerdere sleden, waardoor MDP concurrerende prijzen kan waarborgen. MDP is ISO 9001 2000 gecertificeerd. MDP werkt onder meer voor de sectoren van spoorwegen, luchtvaart, huishoudapparatuur, uitrustingsgoederen, enz.

 4. MECASPRING

  België

  De groep MECASPRING ontwerpt, produceert & verkoopt allerlei soorten veringen.MECASPRING heeft een internationale reputatie in de uitvoering van: Precisieveren in draad en van band (compressieveren, trekveren, draaiveren, veren met een vorm of op aanvraag van de klant), Mechanis precisielassen (gehelen en subgehelen), Uitvoering op maat in samenwerking met de klant voor de volgende sectoren: luchtvaart, ruimtevaart, auto's, bewapening, enz.

 5. MUELLES MELERO SL

  Spanje

  Fabrikanten van drukveren, tractieveren, torsieveren en vormen.

 1. ZEHR SA

  Frankrijk

 2. KLEIDIS SPRINGS

  Griekenland

 1. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turkije

 2. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Italië

 3. SOARES & SIMÕES, LDA

  Portugal

 4. HAKAN YAY

  Turkije

 5. LEE SPRING

  Verenigd Koninkrijk

 6. RESSORT MAROC

  Marokko

 7. YAYTEK YAY

  Turkije

 8. ITALMOLLE

  Italië

 1. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Spanje

 2. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Italië

 3. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. RESORTMATIC SL

  Spanje

 5. WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH

  Duitsland

 6. TELSAMA METAL LTD. STI.

  Turkije

 7. RESSORTS LACROIX

  Frankrijk

 8. HENG TE METAL PRODUCTS DONGGUAN CO., LTD

  China

 9. FEDER-7 RUGOGYARTO KFT

  Hongarije

 10. BERNARD RESSORTS

  Frankrijk