• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • precisieveren

Resultaten voor

Precisieveren - Import export

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een middelgrote fabrikant van technische veren uit Schwabach bij Neurenberg en presenteren ons vandaag met ca. 50 medewerkers als een traditionele en competente fabrikant van technische veren en gebogen onderdelen van staal, roestvrij staal en non-ferro metalen van speciale probleemoplossingen tot groot schalige productie.Innovatie zit bij Löhr GmbH & Co.Precisieveren KG beveiligd door knowhow.Knowhow is het gebruik van ervaring en het anticiperen op de laatste ontwikkelingen.Innovatieve oplossingen hebben beide nodig.Maak dus gebruik van onze ervaring, onze kennis, onze kwaliteit en onze leveringszekerheid.

 2. TEVEMA

  Nederland

  Verified by europages badge

  TEVEMA is een van Europa's grootste leveranciers van technische veren. TEVEMA heeft productiefaciliteiten in Nederland en in Polen. Ons doel is om tegen redelijke prijzen zo snel mogelijk een breed scala van kwaliteitsproducten te leveren. Bekijk onze catalogus https: //bit.ly/2wOGH7j Naast ons standaardassortiment is TEVEMA in staat om grote en kleine partijen compressie-, extensie-, torsie- en bladveren, verendraden, klokveren, precisieveren, medische veren en ophangveren enz. te produceren volgens specificaties van onze klanten. Ons productiebereik omvat draden met diameters tussen 0, 05 en 20 mm. Met meer dan 80 jaar ervaring helpt TEVEMA zijn onze klanten met gespecialiseerd technisch advies. ------------------------------------------------------------------------------------------- TEVEMA is one of Europe's largest suppliers of technical springs. TEVEMA has production facilities in the Netherlands and Poland. Our goal is to deliver a wide range of quality products as quickly as possible at reasonable prices at https: //bit.ly/2wOGH7j In addition to our standard range, TEVEMA is able to produce large and small batches of compression, extension, torsion and leaf springs, spring wires, clock springs, precision springs, medical springs and suspension springs etc. according to our customers' specifications. Our production range includes wires with diameters between 0.05, 20 mm. With more than 80 years experience, TEVEMA helps customers with specialized technical advice.

 3. GUTEKUNST FEDERN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gutekunst Federn is een leidende verenfabrikant in Europa. Naast 12603 verschillende frame-afmetingen in drukveren, trekveren, spiraalveren en draadbuigonderdelen uit voorraad, ontwikkelen en produceert Gutekunst Federn speciaal op verzoek van de klant zowel in kleine hoeveelheden en in grote series. Gutekunst Federn beschouwt zich niet alleen als fabrikant van hoogwaardige metalen veren, maar ook als partner en dienstverlener voor zijn klanten. Verencatalogus, veerberekening en CAD-gegevens-generator op www.federnshop.com.

 4. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Adriatica Molle werd in 1977 als familiebedrijf opgericht en nam na amper tien jaar al een belangrijke plaats in op de Italiaanse markt in de industriesector van de productie van veren en het bewerken van metaaldraden. Door in te zetten op onderzoek en ontwerp kan Adriatica Molle dankzij technologisch geavanceerde installaties vlot beantwoorden aan de behoeften van de meest uiteenlopende industriesectoren met passende constructieve oplossingen.

 5. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, Draadveren, veringen volgens tekening, torsieveren, Precisieveren, roestvrijstalen veren, Veren - fabricage volgens specificatie, en precisieveren. Het is gevestigd in Selvazzano Dentro, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 2. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikant van veringen, precisieveren, industriële veren, draadveringen, en veringen volgens tekening. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 3. ELAKO S.A.

  Griekenland

  Sinds 1999 vervaardigt ELAKO veren van hoge kwaliteit in alle maten, gebruik maken van verschillende grondstoffen met verschillende afwerkingen. De haken kunnen vlak, rond, vierkant of in bijna iedere ander vorm worden uitgevoerd. De torsieveren, die in iedere ingewikkelde vorm en in alle maten kunnen worden gemaakt, met enkele of dubbele spiraal. Er kan gekozen worden uit een breed assortiment van kant-en-klare veren, compressieveren, spiraalveren, torsieveren, buigveren, precisieveren voor talrijke toepassingen en veren op maat. Veren werelwijd geleverd.

 4. MDP SAS

  Frankrijk

  Sinds meer dan 40 jaar is de firma MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) een van de Franse marktleiders in de vervaardiging tegen maakloon van artikelen van metaaldraad, kettingen en drukveren, trekveren, spiraalveren, veren van gevormd draad en bladveren. MDP vervaardigt stukartikelen alsmede kleine, middelgrote en grote series. Draaddiameter: van 0, 10 tot 15 mm, 0, 10 tot 8 mm in kleine, middelgrote en grote series, 8 mm tot 15 mm, in kleine series. MDP begeleidt u van de prototyperingsfase tot de uitvoering in grote series. Door MDP bewerkte grondstoffen: Pianosnaar, rvs, gegalvaniseerd/licht draad, brons, messing, staal, rvs, non-ferro metalen. MDP beschikt over een recent en hoogpresterend machinepark met onder meer numeriek gestuurde machines en draaibanken met meerdere sleden, waardoor MDP concurrerende prijzen kan waarborgen. MDP is ISO 9001 2000 gecertificeerd. MDP werkt onder meer voor de sectoren van spoorwegen, luchtvaart, huishoudapparatuur, uitrustingsgoederen, enz.

 5. MECASPRING

  België

  De groep MECASPRING ontwerpt, produceert & verkoopt allerlei soorten veringen.MECASPRING heeft een internationale reputatie in de uitvoering van: Precisieveren in draad en van band (compressieveren, trekveren, draaiveren, veren met een vorm of op aanvraag van de klant), Mechanis precisielassen (gehelen en subgehelen), Uitvoering op maat in samenwerking met de klant voor de volgende sectoren: luchtvaart, ruimtevaart, auto's, bewapening, enz.

 1. MUELLES MELERO SL

  Spanje

  Fabrikanten van drukveren, tractieveren, torsieveren en vormen.

 2. ZEHR SA

  Frankrijk

  Het bedrijf ZEHR SA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Fijn afdraaiwerk, Precisieveren, Kunststof spuitgietwerk, en Koudstuiken. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. KLEIDIS SPRINGS

  Griekenland

  Het bedrijf KLEIDIS SPRINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, veren voor industrieel gebruik, Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 2. SOARES & SIMÕES, LDA

  Portugal

  Het bedrijf SOARES & SIMÕES, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Draadveren, Spiraalveren, Precisieveren, torsieveren, Draadveren, en Spiraalveren. Het is gevestigd in Águeda, Portugal.

 3. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turkije

  Het bedrijf MERTYAY SPRING INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Draadveren, Precisieveren, fabrikant van veringen, Draadveren, en verenstaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren veringen voor kleppen en ventielen, schroefdrukveren, en torsieveren. Het is gevestigd in Licata, Italië.

 5. HAKAN YAY

  Turkije

  Het bedrijf HAKAN YAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. RESSORTS LACROIX

  Frankrijk

  Het bedrijf RESSORTS LACROIX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren torsieveren, en drukveren. Het is gevestigd in MEUNG SUR LOIRE, Frankrijk.

 7. BERNARD RESSORTS

  Frankrijk

  Het bedrijf BERNARD RESSORTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veren - fabricage volgens specificatie, Veren - fabricage volgens specificatie, Onderaanneming in fijn plaatwerk, en buigveren. Het is gevestigd in Villers-Cotterêts, Frankrijk.

 8. LEE SPRING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEE SPRING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, Veren - fabricage volgens specificatie, torsieveren, precisieveren, Springveren, en Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Wokingham, Verenigd Koninkrijk.

 1. RESSORT MAROC

  Marokko

  Het bedrijf RESSORT MAROC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is gevestigd in Temara, Marokko.

 2. YAYTEK YAY

  Turkije

  Het bedrijf YAYTEK YAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren trekveren. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies voor de preventie en de controle van trillingen, en trilvoeding. Het is gevestigd in istanbul, Turkije.

 4. ITALMOLLE

  Italië

  Het bedrijf ITALMOLLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren veringen, en geprofileerde veren. Het is gevestigd in Giugliano In Campania, Italië.

 5. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Spanje

  Het bedrijf MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is gevestigd in Sant Cugat del Vallès, Spanje.

 6. TELSAMA METAL LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf TELSAMA METAL LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen, en metalen clips. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 7. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Italië

  Het bedrijf I.M.M.E.A. (S.A.S.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, en Precisieveren. Het is gevestigd in Sirone (Lc), Italië.

 8. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Duitsland

  Het bedrijf REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, en Precisieveren. Het is gevestigd in Rodgau, Duitsland.

 9. HENG TE METAL PRODUCTS DONGGUAN CO., LTD

  China

  Het bedrijf HENG TE METAL PRODUCTS DONGGUAN CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 10. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bladveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, en Precisieveren. Het is gevestigd in Coventry, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis